pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ من شماره زدم بعد پیام اومد کد داد کدرو دادم چندتا گوشی داد که مدل گوشی منم توش بودولی الان کاش نمیدادما :5c6ipag2mnshmsf5ju3 هر اتفاقی واس گوشیم و اطلاعاتم بیفته شخایخ پاسخگو باشیا دو روزه دیگه برو تو سایت بی تربیت دات کام اونجا تمام شماره هات + تمام اس ام اس هات ( فقط عاشخونه هاااااا) + تمام عکس هاتو ببین 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ همرا اولم نتونست بگه موند توش 1 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ [h=1]پیدا کردن مدل گوشی افراد از روی شماره تلفن همراه آنها![/h] 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با ایرانسل بهتر جواب میده همراه اولش مسخره درآورده 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ ولی دقیقا مدل گوشیهای رو میده که سیم کارتتون توش استفاده شده ها..... منکه این جوری بود اگر 5 مدل داده بدونید سیم کارتتون و توی اون چهارتای دیگه هم فعال کردید حالا کجاو چطوری من نمیدونم دیگه 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ دو روزه دیگه برو تو سایت بی تربیت دات کام اونجا تمام شماره هات + تمام اس ام اس هات ( فقط عاشخونه هاااااا) + تمام عکس هاتو ببین خوب من که از این چیزا تو گوشیم ندارم مگه توام؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده