pesare irani 41805 ارسال شده در 6 شهریور، 2012 من شماره زدم بعد پیام اومد کد داد کدرو دادم چندتا گوشی داد که مدل گوشی منم توش بودولی الان کاش نمیدادما :5c6ipag2mnshmsf5ju3 هر اتفاقی واس گوشیم و اطلاعاتم بیفته شخایخ پاسخگو باشیا دو روزه دیگه برو تو سایت بی تربیت دات کام اونجا تمام شماره هات + تمام اس ام اس هات ( فقط عاشخونه هاااااا) + تمام عکس هاتو ببین 2
- Nahal - 47858 ارسال شده در 6 شهریور، 2012 [h=1]پیدا کردن مدل گوشی افراد از روی شماره تلفن همراه آنها![/h] 1
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 6 شهریور، 2012 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با ایرانسل بهتر جواب میده همراه اولش مسخره درآورده 1
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 6 شهریور، 2012 ولی دقیقا مدل گوشیهای رو میده که سیم کارتتون توش استفاده شده ها..... منکه این جوری بود اگر 5 مدل داده بدونید سیم کارتتون و توی اون چهارتای دیگه هم فعال کردید حالا کجاو چطوری من نمیدونم دیگه 2
آرانوس 6500 ارسال شده در 6 شهریور، 2012 دو روزه دیگه برو تو سایت بی تربیت دات کام اونجا تمام شماره هات + تمام اس ام اس هات ( فقط عاشخونه هاااااا) + تمام عکس هاتو ببین خوب من که از این چیزا تو گوشیم ندارم مگه توام؟ 2
ارسال های توصیه شده