شقایق31 40,377 ارسال شده در 16 خرداد 1391 فرض کنید شماره تلفن یک فرد را در اختیار دارید و دوست دارید بدانید گوشی وی ساخت کدام کارخانه است و مدل دقیق گوشی او چیست. شاید در نگاه اول چنین چیزی ممکن نباشد، اما در صورتی که شماره مورد نظر شما «ایرانسل» یا «همراه اول» باشد به سادگی چنین کاری امکان پذیر است. تنها لازمه این کار نیز دسترسی به اینترنت است. در این ترفند قصد داریم به معرفی پیدا کردن نوع گوشی افراد مختلف از روی شماره تلفن همراه آنها بپردازیم. خطوط «ایرانسل» برای پیدا کردن نوع گوشی شمارههای «ایرانسل» کافی است به آدرس اینترنتی کد: محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. مراجعه کنید. سپس شماره تلفن همراه مورد نظر را با پیششماره و بدون صفر وارد کنید و روی دکمه «مرحله بعد» کلیک نمایید (به عنوان مثال 9350000000). در صفحه بعد، کارخانه و مدل گوشی این شماره را خواهید دید. اخیراً با تغییراتی که در وبسایت ایرانسل انجام گرفته، این ترفند برای خطوط ایرانسل از کار افتاده است. خطوط «همراه اول» برای پیدا کردن مدل گوشی شمارههای «همراه اول» نیز کافی است به آدرس کد: محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. مراجعه کنید. شماره تلفن همراه را با پیششماره و به همراه کد 98 و بدون صفر وارد کرده و روی دکمه «مرحله بعد» کلیک کنید (به عنوان مثال 989120000000). در صفحه بعد، کارخانه و مدل گوشی این شماره موبایل را مشاهده خواهید کرد. این دو صفحه در اصل برای دریافت خدمات دیتا راهانداری شدهاند اما چنین استفادهای نیز میتوان از آنها کرد. :ws3: منبع:ترفندستان 13 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
pesare irani 41,805 ارسال شده در 16 خرداد 1391 ایرانسل جواب نداد یه اس ام اس از یه شماره نا شناس اومد میگه یه کد بزن م نم ترسیدم گوشیم هک بشه نزدم 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
شقایق31 40,377 ارسال شده در 16 خرداد 1391 عه پس چرا واسه من کد نیومد؟ 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
شقایق31 40,377 ارسال شده در 16 خرداد 1391 آها یه راهکار واسه دوستا و فامیلاتون و امتحان کنید گوشی اونا هک بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
سارا-افشار 36,437 ارسال شده در 16 خرداد 1391 به این چیزا اعععععععععععععععععععععععتماد نکنید عزیزان من مخابرات به اندازه کافی شمارو هک می کنه دیگه به دیگرون هم امکان هک ندین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
pesare irani 41,805 ارسال شده در 16 خرداد 1391 آها یه راهکار واسه دوستا و فامیلاتون و امتحان کنید گوشی اونا هک بشه خو از کجا معلوم اونا کد رو بزنن شماره ات رو بده به من ببین کد میاد یا نه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
شقایق31 40,377 ارسال شده در 16 خرداد 1391 خو از کجا معلوم اونا کد رو بزنن شماره ات رو بده به من ببین کد میاد یا نه عمرا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
pesare irani 41,805 ارسال شده در 16 خرداد 1391 عه پس چرا واسه من کد نیومد؟ سرور ارسال شماره 8285 to validate please enter the follwing cod کدش رو نمیگم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
pesare irani 41,805 ارسال شده در 16 خرداد 1391 عمرا تو رو خداااااااااااااااااااا:5c6ipag2mnshmsf5ju3 انخد خوبه اس ام اس اش با همه اس ام اس ها فرق داره 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
R.Irankhah 25,490 ارسال شده در 16 خرداد 1391 من کد رو زدم نه گوشیم هک شد و نه چیزه دیگه مدل گوشیم رو هم بعد زدن کد بهم نشون داد 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
pesare irani 41,805 ارسال شده در 16 خرداد 1391 من کد رو زدم نه گوشیم هک شد و نه چیزه دیگه مدل گوشیم رو هم بعد زدن کد بهم نشون داد از کجا میدونی هک نشدی شماره ات رو بده من بزنم ببینم 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
R.Irankhah 25,490 ارسال شده در 16 خرداد 1391 از کجا میدونی هک نشدی شماره ات رو بده من بزنم ببینم اگر هم هک شده باشم مهم نیست,چیزه خاصی تو گوشیم نیست فرمایشه دیگه ای ندارید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Matin H-d 18,144 ارسال شده در 16 خرداد 1391 منم زدم 5تا نوع گوشی بهم نشون داد که یکی از اونا گوشیم بود ا 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
pesare irani 41,805 ارسال شده در 16 خرداد 1391 منم زدم 5تا نوع گوشی بهم نشون داد که یکی از اونا گوشیم بود ا اس ام اس اومد برات که یه کد رو بزنی؟؟ 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
*Cloudy sky* 22,511 ارسال شده در 16 خرداد 1391 من با همراه اول امتحان کردم این مدل رو برام اورد : SonyEricsson مدل:W595 یکی به من بگه سونی اریکسون چه ارتباطی به نوکیا داره 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Matin H-d 18,144 ارسال شده در 16 خرداد 1391 اس ام اس اومد برات که یه کد رو بزنی؟؟ اره یه کد اومد... اما کدرو تو سایته زدم به جا اس ام اس 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
R.Irankhah 25,490 ارسال شده در 16 خرداد 1391 اره یه کد اومد... اما کدرو تو سایته زدم به جا اس ام اس درستش هم اینه که تو سایت بزنیم کد رو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Matin H-d 18,144 ارسال شده در 16 خرداد 1391 درستش هم اینه که تو سایت بزنیم کد رو پ مشکل کوجاس؟ 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
R.Irankhah 25,490 ارسال شده در 16 خرداد 1391 پ مشکل کوجاس؟ نمیدونم امید میگه ممکنه اگه کد رو بزنیم هک بشیم (که البته شدیم ) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
آرانوس 6,500 ارسال شده در 16 خرداد 1391 من شماره زدم بعد پیام اومد کد داد کدرو دادم چندتا گوشی داد که مدل گوشی منم توش بود ولی الان کاش نمیدادما هر اتفاقی واس گوشیم و اطلاعاتم بیفته شخایخ پاسخگو باشیا 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال