Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ در كل هيچ رفتاري در فرد بدون زمينه قبلي ظاهر نميشود. گاهي زمينه زيستشناختي دارد، به نحوي که نابهنجاري کروموزومي يا ژنتيکي يا مغزي موجب پرخاشگري و بدگماني ميشود. ضربه مغزي يا ضايعات ناشي از مصرف مداوم حشيش نيز ميتواند سبب بدگماني و پرخاشگري شود. بدبيني گاهي هم زمينه روانشناختي دارد. براي نمونه، محيط سرد و بيمهر خانواده، بيتوجهي به نيازهاي کودک، تبعيض بين فرزندان به وسيله والدين و صحبت با کنايه ميتواند سبب بدگماني در کودک نسبت به ديگران شود. وجود نمونه پرخاشگري در خانواده، براي مثال وجود پدر يا مادر پرخاشگر، سبب زمينه پرخاشگري در فرزند ميشود. بدبيني گاهي نيز زمينه جامعهشناختي دارد. فقر، تبعيض، مهاجرت، ترويج پرخاشگري از طريق رسانههاي گروهي مثلا با فيلمها و مجموعههاي تلويزيوني پليسي و جنايي و جنگي ميتواند زمينهساز پرخاشگري و بدگماني در افراد باشد. البته عموما ترکيبي از سه عامل مذکور وجود دارد. وجود عوامل فشار رواني مانند خستگي، بيخوابي، هيجان، برانگيختگي جنسي، گرسنگي، نرسيدن ماده مخدر و حالت خماري، همه ميتواند سبب شعلهور شدن زمينه پرخاشگري و بدگماني شود. به اين نکته مهم هم بايد توجه کرد که سازوکار دفاعي رواني «فرافکني» سبب ميشود که فرد به صورت ناخودآگاه نيات و ذهنيات پرخاشگرانه و خيانتآميز خود را به ديگري نسبت دهد. براي نمونه، مردي که تمايل به خيانت به زنش را دارد ممکن است به صورت ناخودآگاه احساس کند که زنش به او خيانت ميکند يا قصد خيانت به او را دارد. ملاحظه ميکنيد، اين موضوعات به اندازهاي پيچيده است که براي تشخيص و درمان آن مراجعه به روانپزشک ضروري است. آنچه درباره اين فرد خاص به قطعيت ميتوان عنوان کرد اين است که: 1) فعلا زمان مناسبي براي ترغيب اين شخص به ازدواج نيست و تنها در صورت بهبود از اين حالت، مجاز است ازدواج کند. نظر شما در این مورد چیست؟ یا تجربیات و خاطراتتون که شنیدنش میتونه برای بقیه دوستان مفید واقع بشه؟ 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ نه تو رو خدامن تازه پدر و مادرم رو راضی کردم که بی خیال ازدواج من بشن تا حدود 20 ماه دیگه.. اما در مورد متن شما همون که در آخر ذکر کردین خوبه یعنی: 1) فعلا زمان مناسبي براي ترغيب اين شخص به ازدواج نيست و تنها در صورت بهبود از اين حالت، مجاز است ازدواج کند. 3 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ نه تو رو خدامن تازه پدر و مادرم رو راضی کردم که بی خیال ازدواج من بشن تا حدود 20 ماه دیگه..اما در مورد متن شما همون که در آخر ذکر کردین خوبه یعنی: 1) فعلا زمان مناسبي براي ترغيب اين شخص به ازدواج نيست و تنها در صورت بهبود از اين حالت، مجاز است ازدواج کند. خیلی جالب بود. دمتون گرم. 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ به نظرم اصولا انسان عاقل ازدواج نمیکنه اما منم با گزینه آخر موافقم ) فعلا زمان مناسبي براي ترغيب اين شخص به ازدواج نيست و تنها در صورت بهبود از اين حالت، مجاز است ازدواج کند. البته اصولا ازدواج نکنند بهتره البته من به همه توصیه میکنم مجرد بمونند 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ بدبینی هم برای فرد زجرآوره هم خونوادش. :icon_pf (34):بهترین راه همون ازدواج نکردن 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ نهال آره آدم ازدواج میکنه که چه شود آخه ؟ نه جدی ها ؟ 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ نهال آره آدم ازدواج میکنه که چه شود آخه ؟ نه جدی ها ؟ ازدواج کار بیهوده ای است مگه اینکه انسان یکی رو ببینه و عاشقش بشه و برای اینکه اذیت نشه و عشقشو فراموش کنه بهتره باهاش ازدواج کنه. ( نه درست نوشتم . منظورم همون بود ) لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ ازدواج کار بیهوده ای است مگه اینکه انسان یکی رو ببینه و عاشقش بشه و برای اینکه اذیت نشه و عشقشو فراموش کنه بهتره باهاش ازدواج کنه. ( نه درست نوشتم . منظورم همون بود ) کل بشریتو زیر سوال بردی 1 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ کل بشریتو زیر سوال بردی یه جورایی راست میگه. وقتی میرسی بهش دیگه تموم میشه. 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ یه جورایی راست میگه.وقتی میرسی بهش دیگه تموم میشه. اره میدونم تموم میشهبهتره بگیم تغییر شکل میده اما دیدگاهش نسبت به ازدواج واسم عجیب بود انگار بازیه که شروع بشه ازدواج ارامش میاره:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده