Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ تنها کسی که اگر با دسته گل برود خانه سرزنش می شود دختر گل فروش است... 19 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ دختری سه ساله بود که پدرش آسمانی شد . . دانشگاه که قبول شد، همه گفتند: با سهمیه قبول شده!!! ولی هیچوقت نفهمیدند کلاس اول وقتی خواستند به او یاد بدهند که بنویسد بابا! . . . یک هفته در تب ســـــــوخت . . .. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام (عکس مربوط به دختر شهید کاوه است) .......... 14 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ دلم گرفت این است روی دیگر زندگی که مرفهین و مسئولان بی درد هرگز نمیبینن:icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ کی اون روز می رسه که هیچ آدمی محتاج و نیازمند نباشه... 7 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ چشام خشک شد ، یه کم بهم اشک بده ایزد این بچه ها با کدوم دست سال جدید تحصیلی رو مشق بنویسن ؟ کودکی مرد ، در راه کلاسی که سوختُ منتظر یه جراح پلاستیکه یاس نمیخواد ته قصه رو هرگز ببنده چون باز دلش میخواد که "نرگـــــس" بخنده - تصویری از دستان نرگس حیدری ، یکی از مصدومان آتشسوزی مدرسه ی درودزن 12 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ واقعا عکس هست ولی من چیزی نمیبینم 5 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ کی اون روز می رسه که هیچ آدمی محتاج و نیازمند نباشه... میرسد اما روزی که نی گل میدهد 6 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ سلامتی اون مادری که نابیناست ولی برای خرج بچش نون حلال در میاره ........... 13 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ واقعا عکس هستولی من چیزی نمیبینم امیدوارم حالا ببینی...چشمها رو باید شست جور دیگر باید دید 5 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ بالاخره دیدم عکسارو آخی طفلیا 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ دل منم گرفت... دل من هر روز میگیره... چون هر روز این صحنه هارو میبینم... 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ دل منم گرفت... دل من هر روز میگیره... چون هر روز این صحنه هارو میبینم... چرا هر روز میبینید 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ چرا هر روز میبینید دور و ورم پران از اینجور آدما... 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ دور و ورم پران از اینجور آدما... :w58: 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ :w58: چرا اینجوری شدی،چیه مگه... 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ چرا اینجوری شدی،چیه مگه... آخه مگه کجا میرید که دورو برتون پره از این آدما 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ آخه مگه کجا میرید که دورو برتون پره از این آدما جای خاصی لازم نیست برم... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده