Hossein.B 3666 ارسال شده در 2 شهریور، 2012 تنها کسی که اگر با دسته گل برود خانه سرزنش می شود دختر گل فروش است... 19
Hossein.B 3666 مالک ارسال شده در 2 شهریور، 2012 دختری سه ساله بود که پدرش آسمانی شد . . دانشگاه که قبول شد، همه گفتند: با سهمیه قبول شده!!! ولی هیچوقت نفهمیدند کلاس اول وقتی خواستند به او یاد بدهند که بنویسد بابا! . . . یک هفته در تب ســـــــوخت . . .. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام (عکس مربوط به دختر شهید کاوه است) .......... 14
Hossein.B 3666 مالک ارسال شده در 2 شهریور، 2012 دلم گرفت این است روی دیگر زندگی که مرفهین و مسئولان بی درد هرگز نمیبینن:icon_razz: 4
Hossein.B 3666 مالک ارسال شده در 2 شهریور، 2012 چشام خشک شد ، یه کم بهم اشک بده ایزد این بچه ها با کدوم دست سال جدید تحصیلی رو مشق بنویسن ؟ کودکی مرد ، در راه کلاسی که سوختُ منتظر یه جراح پلاستیکه یاس نمیخواد ته قصه رو هرگز ببنده چون باز دلش میخواد که "نرگـــــس" بخنده - تصویری از دستان نرگس حیدری ، یکی از مصدومان آتشسوزی مدرسه ی درودزن 12
Hossein.B 3666 مالک ارسال شده در 2 شهریور، 2012 کی اون روز می رسه که هیچ آدمی محتاج و نیازمند نباشه... میرسد اما روزی که نی گل میدهد 6
Hossein.B 3666 مالک ارسال شده در 2 شهریور، 2012 سلامتی اون مادری که نابیناست ولی برای خرج بچش نون حلال در میاره ........... 13
Hossein.B 3666 مالک ارسال شده در 2 شهریور، 2012 واقعا عکس هستولی من چیزی نمیبینم امیدوارم حالا ببینی...چشمها رو باید شست جور دیگر باید دید 5
seyed mehdi hoseyni 27121 ارسال شده در 3 شهریور، 2012 دل منم گرفت... دل من هر روز میگیره... چون هر روز این صحنه هارو میبینم... 2
.Yaprak 15749 ارسال شده در 3 شهریور، 2012 دل منم گرفت... دل من هر روز میگیره... چون هر روز این صحنه هارو میبینم... چرا هر روز میبینید 2
seyed mehdi hoseyni 27121 ارسال شده در 3 شهریور، 2012 چرا هر روز میبینید دور و ورم پران از اینجور آدما... 2
.Yaprak 15749 ارسال شده در 3 شهریور، 2012 چرا اینجوری شدی،چیه مگه... آخه مگه کجا میرید که دورو برتون پره از این آدما 2
seyed mehdi hoseyni 27121 ارسال شده در 3 شهریور، 2012 آخه مگه کجا میرید که دورو برتون پره از این آدما جای خاصی لازم نیست برم... 2
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری