* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ من هنوز شکایت دارم ... سپید جان؛ ای بابا ؛ قبلا که با هم بودید؛ حالا هم با هم باشید، درکم کن ، نمیشد همرو جدا کرد،جا نمیشد تو نظر سنجی داوود هم حرف خوبی زد، اینجوری تعدادتون بالا میره لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ سپید جان؛ ای بابا ؛ قبلا که با هم بودید؛ حالا هم با هم باشید، درکم کن ، نمیشد همرو جدا کرد،جا نمیشد تو نظر سنجی داوود هم حرف خوبی زد، اینجوری تعدادتون بالا میره لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ سپید جان؛ ای بابا ؛ قبلا که با هم بودید؛ حالا هم با هم باشید، درکم کن ، نمیشد همرو جدا کرد،جا نمیشد تو نظر سنجی داوود هم حرف خوبی زد، اینجوری تعدادتون بالا میره اصلا قبول ندارم ... اون مال گذشته ها بود که یک یبودیم الان جداییم ... داوود هم بهتره بره حرفشو پس بگیره تا نیومدم نزدمش ... :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ اصلا قبول ندارم ...اون مال گذشته ها بود که یک یبودیم الان جداییم ... داوود هم بهتره بره حرفشو پس بگیره تا نیومدم نزدمش ... :vahidrk: جای طرفداری کردن از هم رشته ایته اصلا جدا کنید لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ د آخه شوما كه ميدونيد نتيجه چيه، اين كارا چيه ديگه؟ چرا اصرار داريد ضايع شيد؟ خودتون با عزت و احترام بكشيد كنار لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ د آخه شوما كه ميدونيد نتيجه چيه، اين كارا چيه ديگه؟چرا اصرار داريد ضايع شيد؟ خودتون با عزت و احترام بكشيد كنار منظورت رشته های دیگست که بکشن کنار آیا ؟ لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ من مهندسی آبیاری گیاهان دریایی هستم...پس چرا جز گزینه ها نیست؟؟ 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ من مهندسی آبیاری گیاهان دریایی هستم...پس چرا جز گزینه ها نیست؟؟ مهندسیت تو حلقم! خب حالا کدوم جانور آبی هستی تو؟ 1 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ لازم نبود همه رشته ها رو بزاری کلا دو تا گزینه میزاشتی کفایت میکرد 1_اونایی که معدن خوندن 2_اونایی که دوست داشتن معدن بخونن معدن یعنی قلب تپنده اقتصاد و عامل پیشرفت 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ من مهندسی آبیاری گیاهان دریایی هستم...پس چرا جز گزینه ها نیست؟؟ سااارااا جان، عزیزم، شما خودتو ناراحت نکن، اگه رشتت نیست ، بزن تالار گفتگو آزاد لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ رای من کو؟ ونوس داره پارتی بازی میکنه 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ مهندسیت تو حلقم! خب حالا کدوم جانور آبی هستی تو؟ پری دریایی سااارااا جان، عزیزم، شما خودتو ناراحت نکن، اگه رشتت نیست ، بزن تالار گفتگو آزاد دقت کن دیگه همه رشته هارو بزار:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ مثلا این همه زیادین چی کار کردین حالا ؟؟ 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ لازم نبود همه رشته ها رو بزاری کلا دو تا گزینه میزاشتی کفایت میکرد1_اونایی که معدن خوندن 2_اونایی که دوست داشتن معدن بخونن معدن یعنی قلب تپنده اقتصاد و عامل پیشرفت معدن ؛ 1 نفر رای من کو؟ونوس داره پارتی بازی میکنه انداختی تو صندوق؛ جرزنی نکن ؛ اینقد هم حرص نخور مهندسی عمران : Cinderella, hapashtia, pme دقت کن دیگه همه رشته هارو بزار:icon_razz: چشم خانوم مهندسی آبیاری گیاهان دریایی از نوع پری دریایی :persiana__hahaha: مثلا این همه زیادین چی کار کردین حالا ؟؟ حسودی نکن عزیزم لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ معمارای عزیز همتون یه پلک خوشگل بزنین واسه رشته های دیگه بینن ما چقدر زیادیم :(87): 3 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ مثلا این همه زیادین چی کار کردین حالا ؟؟ نه تنها هیچ کاری نکردن بلکه هیچ کارری هم نمیتونن بکننن ... من و تو حداقل مطمئن باشیم 2 لینک به دیدگاه
s.zarei 3090 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ به به معماران محترم وعزيز تبريك ميگم بهتون خب اينكه ديگه افه نداره اسم انجمنو ميذاريم انجمن نوانديشان معماري ما هم ميذاريم ميريم حالا بمونين ببينيم چيكار ميكنين سپاس سهيل 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده