shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ فعلا یکم گرفتارم تا شب مشخص میکنم جوابا و برنده هارو 8 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ فعلا یکم گرفتارم تا شب مشخص میکنم جوابا و برنده هارو امتیاز من رو ندی میرم با شر خر میام 4 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1) شب به اون چشمات خواب نرسه ... ابی اهنگ شما ره ۱.ابی .شب به اون چشمهات خواب نرسه 1- (شب به اوون چشمات خواب نرسه).ویگنِ فکر کنم آهنگ اول " قصه ی شب ، از ابی" بود جواب درست رو مونا زود تر از بقیه داد ، 20 امتیاز به M_Archi ***** برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2)عشق آتشی از منصور آهنگ 2 منصوره اسم آهنگش یادم نمیاد 2) عشق اتشی ... منصور اون اهنگ منصور به نظرم اهنگ زندگی هستش نه عشق اتشی 2-منصور(یه عشق آتیشی داریم) آهنگ دوم "عشق آتیشی ، از منصور " بود جواب درست رو مینا زود تر از بقیه داد ، 20 امتیاز به *Mina* ******* برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3)آهنگ man down از rihanna 3 man down rihana اهنگ شماره ۳... ریحانا ..man down آهنگ سوم "Man Down، از Rihanna" بود جواب درست رو مینا زودتر از بقیه داد ، 20 امتیاز به *Mina* ***** برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آهنگ 4 مجید خراطها: خدانگهدار عزیزم آهنگ چهارم "خدانگهدار ، از مجید خراطها " بود جواب درست رو فقط فاطمه داد ، 20 امتیاز به FatiMa ***** برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شماره 5 شهرام شکوهی بزار تلفتم نموم شه میام اسم اهنگ هم میگم تلفت ام تموم شد این یه تیکه از اهنگ وقتی که باز صدای اب میچیچه توی کوچه ها پر میشه از عطر گلا انگار تمام دنیا 5- مازیار فلاح آهنگ 5 : عرشیا....یا حمید عسکری 5 - علی لهراسبی 5 - فریدون نیس ؟ آسرایی 5-گل و خار شهرام شکوهی آهنگ پنجم" گل و خار ، از شهرام شکوهی " بود جواب درست رو امید داد ، 20 امتیاز به pesare irani ******* برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6- گوگوش 6...گوگوش.....منو بشناس ..... اهنگ شماره ۶... گوگوش ..منوبشناس آهنگ ششم" منو بشناس ، از گوگوش " بود جواب درست و کامل رو سیندخت زود تر از بقیه داد ، 20 امتیاز به سیندخت محمد رضا هم اسم خواننده رو اول گفته بود 10 امتیاز به MohammadReza ******* برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به سلامتی 7 هم بلد نیستم آهنگش ملیح بود معین راستی شماره 7 رو هم بلد نیستم اما تو فاز ابی یا داریوش یا سیاوش قمیشی میخوره آهنگ شماره 7 رو هم نمیدونم 7- فکر کنم بیژن مرتضویِ آهنگ 7 : .مهستی.. جای مهمان خالیست آهنگ هفتم" ای عاشقان ، از ستار " بود که هیچ کس درست نحدسید ________________________ مرسی از تمام دوستانی که شرکت کردن :w72: 12 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا برنده شدم مرسی شهرام شکوهی ی ی ی:hapydancsmil: مهند جان من انقد داریوش و ابی و ستار نزار من نمی تونم حدس بزنم 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا برنده شدم مرسی شهرام شکوهی ی ی ی:hapydancsmil: مهند جان من انقد داریوش و ابی و ستار نزار من نمی تونم حدس بزنم تو یکی حدس بزن بسته دیگه بذار بقیه رو داریوش ابی ستار گوش کنا بحدسن :mornincoffee: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ تو یکی حدس بزن بسته دیگه بذار بقیه رو داریوش ابی ستار گوش کنا بحدسن :mornincoffee: باشه پس شهرام شکوهی بزار همش برا من 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ باشه پس شهرام شکوهی بزار همش برا من باشه اگه تا هفته بعد زنده بودم میذارم برات فعلا فک کنم تب کریمه کنگو گرفتم :mornincoffee: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ باشه اگه تا هفته بعد زنده بودم میذارم برات فعلا فک کنم تب کریمه کنگو گرفتم :mornincoffee: اوخ اوخ پس زود بیا پیش من به یه اهنگ شناس نیاز مندید اینجاااااااااااااا بیا یه کم اهنگ گوش کن [FLASH=width=50 height=25] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ اومدم بگم ۷ستارهستها .. همش تقصیر مهستیه قاطی ستار بود اهنگش:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام قصه ی شب ، از ابی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام عشق آتیشی ، از منصور برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Man Down، از Rihanna برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خدانگهدار ، از مجید خراطها برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام گل و خار ، از شهرام شکوهی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام منو بشناس ، از گوگوش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ای عاشقان ، از ستار قلف شد :icon_pf (44): 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده