Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۱ آخه این چه مسابقه ایه ک شروع نشده تموم میشه؟ اینم تاپیکِ ک تو میزنی؟ اینم مدیرِ ک ما داریم؟ اینم تالارِ ک باسه خودت ساختی؟ اصن اینم انجمنِ ک ما داریم؟ جمعش کن برو بینیم بابا...همه اینا به دردِ خودت میخوره تنهایی 4 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۱ آخه این چه مسابقه ایه ک شروع نشده تموم میشه؟اینم تاپیکِ ک تو میزنی؟ اینم مدیرِ ک ما داریم؟ اینم تالارِ ک باسه خودت ساختی؟ اصن اینم انجمنِ ک ما داریم؟ جمعش کن برو بینیم بابا...همه اینا به دردِ خودت میخوره تنهایی همینی که هست زشتهههه برو بشین تو قصر موبایلت به خودت اسمس بزن 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۱ هیچکدوم رو نفهمیدم از نامجو هم بذارین بتونم بگم 1 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۱ همینی که هست زشتهههه برو بشین تو قصر موبایلت به خودت اسمس بزن برم به خودم اس ام اس بزنم بهتر از اینه ک بیام تاپیکایه مسخره یه تورو بزنم زشتههههه 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۱ برم به خودم اس ام اس بزنم بهتر از اینه ک بیام تاپیکایه مسخره یه تورو بزنم زشتههههه برو عییزم به ما نمیخوری آخه ... آرع تو همون تاپیک آموزش اس ام اس زدن با دو تا دستو توی تالارت بزن خودم درخواست میدم بهت مدال مدیر برتر بدن 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۱ آهنگ شماره 7 رو هم نمیدونم 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۱ امید میخوای پیشنهاداتو همه شو یهویی خرج نکن واسه مسابقات بعدی هم بذار بزار فعلا که یادمه پیشنهاد بدم برا مسابقه بعدی یادم نبود اسپم میکنم جبران شه 2 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۱ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 خیلی سخت بودن 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۱ 1- (شب به اوون چشمات خواب نرسه).ویگنِ فکر کنم 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۱ آهنگ 7 : .مهستی.. جای مهمان خالیست 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۱ آهنگ 5 : عرشیا....یا حمید عسکری 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ نتایج کی اعلام میشه من امتیاز شهرام شکوهیم رو موخام 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ این مسابقه تکلیفش چی شد؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده