shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۱ دروووود خب قبل از اینکه بریم سراغ آهنگها بگم که با توجه به نظرات دوستان قوانین یه کم تغییر کردن پس حتما قبل از حدس زدن آهنگها اول یه بار قوانینو (که جدیداشو قرمز کردم) کامل بخونید بعد پست بدید در ضمن خوشحال میشم نظرات مخالف یا موافق با قوانین فعلی رو هم بدونم تا بر اون اساس مسابقه رو از این به بعد ادامه بدیم * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * اینا فقط واسه این بود که خیالم جمع شه جمله ی بالا رو حتما میخونید ! سری هشتم مسابقه آهنگ شناسی رو استارت میکنم ؛ روند مسابقه مثل قبله : یه قسمت بی کلام از آهنگی رو به صورت فایل فلش اینجا قرار میدیم شما باید اسم اون آهنگ و خواننده ش رو حدس بزنید ، 7 آهنگ برای این مسابقه انتخاب شده ، هر کدوم از آهنگها رو بتونید حدس بزنید 20 امتیاز جایزه میگیرید این امتیاز به اولین کسی که درست حدس بزنه داده میشه ... مدت زمان مسابقه 2 روز هست و بعد از روز دوم جوابهای درست و برنده ها مشخص خواهند شد . برای این هفته 7 آهنگ زیر در نظر گرفته شده ، 6 تاش ایرانیه و یکیش خارجی : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام * حجم آهنگها خیلی کمه و برای شنیدنش فقط کافیه روشون کلیک کنید . * ممکنه اسم خواننده رو بدونید ولی اسم آهنگو نه ، در اون صورت اگه دو نفر آهنگ رو حدس زده باشن اولی فقط اسم خواننده رو گفته باشه و دومی هم اسم خواننده هم اسم آهنگ ، 20 امتیاز به نفر دوم میرسه که کاملتر جواب داده ( حتی اگه به قسمتی از شعرش هم اشاره کنید پذیرفته میشه ) و 10 امتیاز به نفر اول که ناقص جواب داده بود * توی هر پست فقط میتونید یک آهنگ رو حدس بزنید ، بنابرین اگر میخواید مثلا 4 تا از آهنگها رو حدس بزنید باید 4 تا پست جداگونه بدید * کسایی که اشتباها" توی یه پست بیش از 1 آهنگ رو حدس بزنن فقط آهنگ اولی که حدس زده شده حساب میشه بقیه آهنگ ها رو حتی اگه درست هم حدس زده باشن نمیپذیرم و پست شون هم ویرایش میشه * دوستانه ازتون میخوام که دنبال راه های تقلب نباشید چون با تقلب مسابقه لوث میشه و دیگه جذابیتی نداره * پنجشنبه هر هفته تاپیک جدید آهنگ شناسی استارت میشه 26 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۱ کسایی که میخوان سری بعد هم توی مسابقه شرکت کنن زیر پست بالا تشکر بزنن تا من با پیام خصوصی مطلعشون کنم 6 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۱ بههههههههههه بلاخره یه بار به اولش رسیدم :)) 1) شب به اون چشمات خواب نرسه ... ابی 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۱ آهنگ 2 منصوره اسم آهنگش یادم نمیاد:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۱ آهنگ 4 مجید خراطها: خدانگهدار عزیزم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۱ 2)عشق آتشی از منصور نامرد من میخواستم بگم سیستمم هنگید 2 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۱ نگاه تو فاصله یه دقیقه 6 تا پست خورد! 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۱ شماره 5 شهرام شکوهی بزار تلفتم نموم شه میام اسم اهنگ هم میگم 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۱ نامرد من میخواستم بگم سیستمم هنگید ایراد نداره بقیه رو حدس بزن 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۱ تلفت ام تموم شد این یه تیکه از اهنگ وقتی که باز صدای اب میچیچه توی کوچه ها پر میشه از عطر گلا انگار تمام دنیا 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۱ ایراد نداره بقیه رو حدس بزن بقیه رو ه همه حدس زدن شادی ای سری یه cd mp3 اهنگ بزار با این دو سه تا کار راه نمیوفته بچه ها مصرفشون بالاس:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۱ 3)آهنگ man down از rihanna 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۱ فقط سه مونده بود که اونم گفتن این هفته تموم شد برید خونتون 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۱ فکر کنم همه آهنگها حدس زده شد ایول سرعت 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۱ اون اهنگ منصور به نظرم اهنگ زندگی هستش نه عشق اتشی 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۱ بقیه رو ه همه حدس زدن شادی ای سری یه cd mp3 اهنگ بزار با این دو سه تا کار راه نمیوفته بچه ها مصرفشون بالاس:icon_pf (34): شدیدا موافقم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده