رفتن به مطلب

به نظر شما بچه حزب اللهی ها چه جور آدمایی هستند؟؟

hapashtia

اولین تصویری که از بچه حزب اللهی به ذهنتون میاد چیه؟(از   

36 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. اولین تصویری که از بچه حزب اللهی به ذهنتون میاد چیه؟(از

• 22
    • 1
    • 13
    • 0

ارسال های توصیه شده

باشه شما فکر کنین امثال آقای چمران فقط تو خونه نشسته بودن و گل میگفتن و گل میشنفتن، دنیا گفت بریم حمله کنیم بهشون .... :sigh:

اینا نه دنیا رو تحریک میکردن نه تهدید، مظلوم کامل، چمران هم که ایران نمیجنگید کلا. :banel_smiley_4:

دوست و دشمن شهید چمران رو قبول داره ، کسی هم نبوده که بتونیم از تفکرش ایراد بگیریم خدارو هزار بار شکر همچین تفکری حاکم نبود اون موقع وگرنه الان میشدیم عراق شرقی خدا بهمون رحم کرده ، این دیگه روشن فکری نیس عین وطن فروشیه ، فیتیله فکرو گاهی باید کشید پایین زیادم روشن باشه چشمو میزنه

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 95
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

دوست و دشمن شهید چمران رو قبول داره ، کسی هم نبوده که بتونیم از تفکرش ایراد بگیریم خدارو هزار بار شکر همچین تفکری حاکم نبود اون موقع وگرنه الان میشدیم عراق شرقی خدا بهمون رحم کرده ، این دیگه روشن فکری نیس عین وطن فروشیه ، فیتیله فکرو گاهی باید کشید پایین زیادم روشن باشه چشمو میزنه

دشمن کیه دوست کیه؟

شما بهتره تاریخچه ای از نبرد ایشون در لبنان بخونید تا متوجه بشین داستان از چه قرار هست و چقدر جوان شدن گوشت جلوی توپ.

اینکه صدام ابله جرات نداشت در گذشته به ایران حمله کنه و چی میشه هوس حمله به سرش میزنه.

وحشی ترین قومیت ها هم بدون داشتن بهانه به جایی حمله نکردن.

یک بار با خودتون کنکاش کنید، که چرا بهانه دست اونایی که میگی دشمن افتاد.

تفکر تمامیت خواهی هر احمقی رو وادار به جنگ میکنه !!!

خواهشا در بحث جو ندین و از لغات وطن فروش و روشن فکر و... استفاده نکنین !!! :banel_smiley_4:

که لغاتی مثل متحجر و منجمد فکری و دیکتاتور در دایره لغات ما هم موجود هست، اما بنده علاقه ندارم مردم کشورم رو خودی و غیر خودی کنم، جنگ با ایران تاوان تمامیت خواهی انقلابیون بوده.

قبول ندارین نداشته باشین، فکر کنید حقیقت رو بهتر درک میکنید. :icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه

چقدر گزینه های سوالتون به یه مقاله هم شبیه هستش!

• خشک و غیر قابل انعطاف ====>>> یعنی بی عقل!
  • شوخ و زودجوش====> زود جوش یعنی بی عقل و احساساتی !
  • معمولی و معتدل====> بازم خدا پدرتو بیامرزه.. یه گزینه ی آبگوشتی دادی!
  • منزوی و گوشه گیر====> اینم یعنی کسی که تواناییش کمه

خداییش راست گفتی که مقاله ست؟

بیشتر به یه تسویه حساب میخوره تا مقاله ی علمی!

اگر تعریف از حزب الهی اینه .. که احتمالا شما یه حزب الهی باشی!

ولی در مورد خود این عبارت: همونطور که از اسم پیداست یعنی کسی که در حزب خداوند قدم بر میداره که در قرآن هم از اون نام برده شده و بشارت داده شده که حزب خدا پیروز است

حالا اینکه یه عده ای دارن از اسم خدا سو استفاده میکنن و چهره ی حزب خدا رو خراب میکنن دیگه به قوه ی تشخیص ما بر میگرده که چقدر فریب میخوریم

• Like 5
لینک به دیدگاه
دشمن کیه دوست کیه؟

شما بهتره تاریخچه ای از نبرد ایشون در لبنان بخونید تا متوجه بشین داستان از چه قرار هست و چقدر جوان شدن گوشت جلوی توپ.

اینکه صدام ابله جرات نداشت در گذشته به ایران حمله کنه و چی میشه هوس حمله به سرش میزنه.

وحشی ترین قومیت ها هم بدون داشتن بهانه به جایی حمله نکردن.

یک بار با خودتون کنکاش کنید، که چرا بهانه دست اونایی که میگی دشمن افتاد.

تفکر تمامیت خواهی هر احمقی رو وادار به جنگ میکنه !!!

خواهشا در بحث جو ندین و از لغات وطن فروش و روشن فکر و... استفاده نکنین !!! :banel_smiley_4:

که لغاتی مثل متحجر و منجمد فکری و دیکتاتور در دایره لغات ما هم موجود هست، اما بنده علاقه ندارم مردم کشورم رو خودی و غیر خودی کنم، جنگ با ایران تاوان تمامیت خواهی انقلابیون بوده.

قبول ندارین نداشته باشین، فکر کنید حقیقت رو بهتر درک میکنید. :icon_gol:

نظر دادن در مورد ایدئولوژی و تفکر یک دانشمند کار ساده ای نیست نقد شخصیتی مثل شهید چمران با اون سابقه علمی فقط از کسی برمیاد که در همون سطح باشه امثال من و شما شاید تا آخر عمر هم به اون سطح نرسیم بنابراین قضاوت ها و نقدهای ما حدو مرزی داره بهتره این مرز رو بشناسیم

• Like 4
لینک به دیدگاه
نظر دادن در مورد ایدئولوژی و تفکر یک دانشمند کار ساده ای نیست نقد شخصیتی مثل شهید چمران با اون سابقه علمی فقط از کسی برمیاد که در همون سطح باشه امثال من و شما شاید تا آخر عمر هم به اون سطح نرسیم بنابراین قضاوت ها و نقدهای ما حدو مرزی داره بهتره این مرز رو بشناسیم

اولا هیچ قدیسه ای در ذهن بنده وجود نداره چه ماورایی چه زمینی و هرکسی رو در هر سطحی باشه، به خودم این حق رو میدم به چالش بکشم.

خواه چالشم درست باشه یا غلط، بنده این تفکر رو ندارم که به یک عده نباید نزدیک شد چون دیگران گفته اند از ما برترند.

ثانیا، سطح سواد و ایدئولوژی برای کسی مصونیت نقد نشدن ایجاد نمیکنه، اگر هم بنا بود هرکسی هم سطح خودش رو نقد کنه، که جناب چمران کجا و افرادی مثل کانت و نیچه کجا که ایشون میاد فلسفه غرب رو نقد میکنه !!!!

در نقادی هیچ حد و مرزی وجود ندارد، مگر اینکه بنا بر فحاشی باشه.

بنده هم به کسی فحش ندادم، عملکرد ایشون در کشتن جوانانی که هیچ دلیلی برای کشته شدن اونها نبوده و بی جهت با کارهایی مثل اشغال سفارت و گروگان و .... دنیا رو تحریک کردن و انتظار عکس العمل هم باید میداشتند.

وقتی مدام به کسی بگی از نقشه روزگار باید محو بشی بنابر بر ایدئولوژی تمام خواهیت، انتظار مقابله به مثل هم داشته باشین و اینکه هر موجودی فکر میکنه خودش بر حق هست رو شک نکنید.

• Like 3
لینک به دیدگاه

دوست عزیز .. حالا شهید چمران خوب یا بد!

به نظرم دفاع از یه شخصی یا حتی کوبیدن اون کمکی به ما نمیکنه

هر کدوم از این شهدا اگر الان زنده بودن شاید دیگه اون آدم قبلی نبودن! چه بسا که الانم داریم میبینیم کسایی که تو جبهه بودن و نقش اساسی داشتن الان زیاد وضعیت قابل قبولی ندارن!

ولی هر کس رو با عاقبت اون میسنجن .. یعنی کسی که رفته دیگه رفته و کارش تا همونجا متوقف شده و نمره شو گرفته

اینا رو گفتم که بحث سر اینکه کی خوب بوده و کی بد بوده نتیجه ای نداره ... اگر الگوی مثبتی هست ما باید ازش استفاده کنیم که عاقبتمون به خیر شه .. وگرنه که هیچ!

اگر هر کس به اندازه ای که میفهمه خوبی چیه، خوب باشه .. دنیا گلستان میشه

حالا که بحث این حزب الهی ها شد .. خیلی ها تو این کشور دارن ادا در میارن! اسم خدا رو یدک میکشن اما هیچ صفات پسندیده ای از خداوند رو نتونستن در خودشون تجلی بدن ... من خودم به شخصه خیلی ضربه خوردم از این جور آدمها .. همین الانشم ما که داریم در مورد خدا صحبت میکنیم و خیلی ها با تمسخر برخورد میکنن.. دلیلش همون آدمهایی هستن که چهره ی دین رو خراب کردن ... فقط اونا به نفعش رسیدن .. و عده ای باید چوبشو بخورن!

ببخشید جسارت کردمو تو بحثتون داخل شدم

• Like 6
لینک به دیدگاه
اولا هیچ قدیسه ای در ذهن بنده وجود نداره چه ماورایی چه زمینی و هرکسی رو در هر سطحی باشه، به خودم این حق رو میدم به چالش بکشم.

خواه چالشم درست باشه یا غلط، بنده این تفکر رو ندارم که به یک عده نباید نزدیک شد چون دیگران گفته اند از ما برترند.

ثانیا، سطح سواد و ایدئولوژی برای کسی مصونیت نقد نشدن ایجاد نمیکنه، اگر هم بنا بود هرکسی هم سطح خودش رو نقد کنه، که جناب چمران کجا و افرادی مثل کانت و نیچه کجا که ایشون میاد فلسفه غرب رو نقد میکنه !!!!

در نقادی هیچ حد و مرزی وجود ندارد، مگر اینکه بنا بر فحاشی باشه.

بنده هم به کسی فحش ندادم، عملکرد ایشون در کشتن جوانانی که هیچ دلیلی برای کشته شدن اونها نبوده و بی جهت با کارهایی مثل اشغال سفارت و گروگان و .... دنیا رو تحریک کردن و انتظار عکس العمل هم باید میداشتند.

وقتی مدام به کسی بگی از نقشه روزگار باید محو بشی بنابر بر ایدئولوژی تمام خواهیت، انتظار مقابله به مثل هم داشته باشین و اینکه هر موجودی فکر میکنه خودش بر حق هست رو شک نکنید.

بهتره یک مطالعه در مورد زندگی شهید چمران انجام بدی ، زندگی نامه ایشون هست حتما مطالعه کن، سطح شهید چمران از نظر علمی به مراتب از نیچه و کانت بالاتره، شهید چمران نه ادعای تمامیت خواهی داشت نه به دنبال بسط ایدئولوژی خودش کسانی که این قصد رو داشتن کنج عافیت طلب کردن و الانم زنده و سالم هستن ، ایشون بنا به احساس تکلیف وقتی کشور رو در معرض خطر دیدن از بهترین موقعیت های دنیوی دست کشیدن و برای دفاع لحظه ای تامل نکردن

• Like 2
لینک به دیدگاه
بهتره یک مطالعه در مورد زندگی شهید چمران انجام بدی ، زندگی نامه ایشون هست حتما مطالعه کن، سطح شهید چمران از نظر علمی به مراتب از نیچه و کانت بالاتره، شهید چمران نه ادعای تمامیت خواهی داشت نه به دنبال بسط ایدئولوژی خودش کسانی که این قصد رو داشتن کنج عافیت طلب کردن و الانم زنده و سالم هستن ، ایشون بنا به احساس تکلیف وقتی کشور رو در معرض خطر دیدن از بهترین موقعیت های دنیوی دست کشیدن و برای دفاع لحظه ای تامل نکردن

شما که زندگی ایشون رو مطالعه کردین، چندتا تئوری ناب علمی و فلسفی از ایشون رو برای ما در تاپیکی بذارین،بنده کنار آثار بزرگانی که گفتم قرار میدم ببینم چه کسی دارای بینش هست و چه کسی یکسری حرف رو از گذشته فقط تکرار کرده.

شخصیت ایشون رو هم از زبان برادرش شنیده اید که وضعیتش الان مشخصه.

یا کتبی که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی چاپ میکنه !!!!

تو لبنان جنگیدن چه ربطی به دفاع از خاک میهن داره بابا، مگه تمامیت خواهی شاخ و دم داره که میگین تمامیت خواه نبود، ویژگی تمامیت خواه یعنی از جانت دست بکشی و باورت رو هرجای دنیا با جنگ و...پیاده کنی.

من هم اسلام و همه شخصیت های اسلامی و دینی رو خیلی بهتر از شماها میشناسم، عجیبه فکر کردین با یک دبیرستانی طرفین یا پسر علاف!!!!

نمیخوام بیش از این کل کل کنم:

هرچی فکر میکنی درسته همون رو باور داشته باش.

در پناه حق. :icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

چمران جواب خوبی داده به این تفکرات :

انسان گاه‏گاهي خود را فراموش مي‏كند، فراموش مي‏كند كه بدن دارد، بدني ضعيف و ناتوان، كه در مقابل عالم و زمان، كوچك و ناچيز و آسيب‏پذير است، فراموش مي‏كند كه هميشگي نيست، و چند صباحي بيشتر نمي‏پايد، فراموش مي‏كند كه جسم مادي او نمي‏تواند با روح او هم‏پرواز شود، لذا اين انسان احساس ابديت و مطلقيت و قدرت مي‏كند، سرمست پيروزي و اوج آمال و آرزوهاي دور و دراز خود، بي‏خبر از حقيقت تلخ و واقعيت‏هاي عيني وجود، به پيش مي‏تازد و از هيچ ظلم و ستمي روگردان نمي‏شود. اما درد آدمي را به خود مي‏آورد، حقيقت وجود او را به آدمي مي‏فهماند، و ضعف و زوال و ذلت خود را درك مي‏كند، و دست از غرور كبريايي برمي‏دارد، و معني خودخواهي و مصلحت‏طلبي و غرور را مي‏‏فهمد و آن را توجيه مي‏كند.

• Like 3
لینک به دیدگاه

منم گزینه مناسبی رو ندیدم:5c6ipag2mnshmsf5ju3

انسانها و اخلاق و خویشون رو نمیشه از روی حزب اللهی یا گروه و حزبی مشخص کرد:icon_redface:

5 انگشت برابر نیستن و نمیشه گفت حزب اللهی این شکلیه با این خصوصیات اخلاقی یا غیر حزب اللهی اینجوریه:w16:

• Like 7
لینک به دیدگاه

اونم یه بیچاره مثل بقیه است اونم تو بازی های سیاسی گم شده . فقط یه کم ضریب توجیهش بالا تره . البته بچه حزب اللهی هم امروزه تعریف اصلییه خودشو از دست داده و الا هیچ ادم بدی رو تو حزب خدا راه نمی دن .

• Like 4
لینک به دیدگاه

نه شاخ دارن..نه دُم!!:ws3:

دوستانی که از سخت فکر بودن...عدم انعطاف...نداشتن منطق در این قشر حرف زدن...

کسانی که برچسب زدن....و گفتن حزب اللهی....و براش صفات مختلف ردیف کردن...

کلا برن یک تجدید نظر در مورد نوع باورهاشون انجام بدن:ws37:

یک تعریف محدود از یک عده ساختن و بهشون یک نگاه کردن یک اشتباه نه...یک گناه نه...یک ناحقی آشکار هست!!

خیلی آسونه بگیم مثلا روشن فکر ها....آدم های بی بند و بارین..و باری به هر جهت هستن...ولی آیا هستن؟...و آیا همشون هستن؟!!:ws38:

خیلی آسونه بگیم حزب اللهی خشک مغزن و غیر منطقی...آیا واقعا هستن؟....و آیا همشون هستن؟؟!!!:ws38:

منِ نوعی چه حقی دارم که رو آدم ها برچسب بزارم و درموردشون قضاوت کنم.....:ws38:

من نوعی چه حقی دارم به خاطر اینکی یکی که پُستم خورد که از نظر منطق کم توان بود.....اون رو به بقیه تعمیم بدم؟!!

اولا به دسته بندی ها مشکل دارم...همه جا هم گفتم...دوما تو این دسته بندی ها تک بینی و یکسان بینی رو هم باهاش مخالفم....:ws37:

بابا آدم های یک محله هم با هم تفاوت های آشکار فرهنگی و اجتماعی و اعتقادی دارن.....:ws37:

چه طور ما می تونیم یک جمعیت مولفه های کاملا متفاوت و مشترک تو بعضی از وجه های ظاهری و اعتقادی رو بیاریم زیر یک پرچم!:ws38:

چرا اصلا ما تو این به اصطلاح دسته بندی ها سراغ لیدر های مطرح اونا نمی ریم.....چرا می ریم سراغ اونا که تو سطح هایی پایینی هستن..و یک ایراد ازشون می گیریم و می گیم کلشون اینن؟؟!!!:ws38:

آیا نماد ها و لیدرها نشانه ی کامل ترین های یک با اصطلاح دسته و گروه ها نیستن؟!:ws38:

آیا ما قبل از شروع بحث دنبال پیروزی به اصطلاح سلیقه ی خودمون نیستیم؟؟؟!!!:ws38:

پ.ن:تا کی می خوایم به این رفتنمون به قهقهرا ادامه بدیم...نمی دونم!:ws37:

• Like 7
لینک به دیدگاه

دوستانی که از سخت فکر بودن...عدم انعطاف...نداشتن منطق در این قشر حرف زدن...

کسانی که برچسب زدن....و گفتن حزب اللهی....و براش صفات مختلف ردیف کردن...

یک تعریف محدود از یک عده ساختن و بهشون یک نگاه کردن یک اشتباه نه...یک گناه نه...یک ناحقی آشکار هست!!

خیلی آسونه بگیم حزب اللهی خشک مغزن و غیر منطقی...آیا واقعا هستن؟....و آیا همشون هستن؟؟!!!:ws38:

من نوعی چه حقی دارم به خاطر اینکی یکی که پُستم خورد که از نظر منطق کم توان بود.....اون رو به بقیه تعمیم بدم؟!!

این نتیجه (حالا چه خوب و چه بد)خیلی هم آسون بدست نیومده،بلکه مشاهدات و تجربیات 33 سال عملکرد و رفتاره! آیا کافی نیست؟!

خیلی هم پیچیده نیست در مورد رفتار کسانی که دارای یه ایدئولوژی ،اعتقاد،ارزش و باور بسیار بسته ومنحصر بفرد هستند،اظهار نظر کرد.رفتار و واکنش این گروه با خودیها و غیر خودیها تقریبا مشخصه.

نزدیکترین شاهد براین رفتار و رویکرد وضعیت فعلی سیاسی و اجتماعی و اقتصادیه کشوره....

• Like 7
لینک به دیدگاه
این نتیجه (حالا چه خوب و چه بد)خیلی هم آسون بدست نیومده،بلکه مشاهدات و تجربیات 33 سال عملکرد و رفتاره! آیا کافی نیست؟!

خیلی هم پیچیده نیست در مورد رفتار کسانی که دارای یه ایدئولوژی ،اعتقاد،ارزش و باور بسیار بسته ومنحصر بفرد هستند،اظهار نظر کرد.رفتار و واکنش این گروه با خودیها و غیر خودیها تقریبا مشخصه.

نزدیکترین شاهد براین رفتار و رویکرد وضعیت فعلی سیاسی و اجتماعی و اقتصادیه کشوره....

من تقریبا هر روز به بی بی سی فارسی یه نگاهی میندازم... این روز ها احمدی نژاد خیلی مظلوم محسوب میشه از نظر این سایت ها! چون قوه ی قضاییه اجازه نمیده بره زندان و دوستشو ببینه .. حتی از اتحادیه اروپا به خاطر مظلومیت این حزب الهی! درخواست دادن که بیان و از زندان های ایران بازدید کنن!

تقریبا 4 سال پیش همین موقع ها وقتی به این سایت ها نگاه میکردی ... بدترین تخریب ها علیه احمدی نژاد تیتر خبرهاشون بود!

این تغییر رویکرد از سوی سایت های خبری بیگانه نه به خاطر انعطاف پذیریه خودشون بوده ..بلکه به خاطر انعطاف پذیری خودی ها بوده که جهت انعطافشون بر مبنای نفس و حس خود دوستی حرکت میکنه!

اگه این کارگزاران ما حزب الهی هستن که خیلی انعطاب پذیرن! چرا میگین خشک!؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
من تقریبا هر روز به بی بی سی فارسی یه نگاهی میندازم... این روز ها احمدی نژاد خیلی مظلوم محسوب میشه از نظر این سایت ها! چون قوه ی قضاییه اجازه نمیده بره زندان و دوستشو ببینه .. حتی از اتحادیه اروپا به خاطر مظلومیت این حزب الهی! درخواست دادن که بیان و از زندان های ایران بازدید کنن!

تقریبا 4 سال پیش همین موقع ها وقتی به این سایت ها نگاه میکردی ... بدترین تخریب ها علیه احمدی نژاد تیتر خبرهاشون بود!

این تغییر رویکرد از سوی سایت های خبری بیگانه نه به خاطر انعطاف پذیریه خودشون بوده ..بلکه به خاطر انعطاف پذیری خودی ها بوده که جهت انعطافشون بر مبنای نفس و حس خود دوستی حرکت میکنه!

اگه این کارگزاران ما حزب الهی هستن که خیلی انعطاب پذیرن! چرا میگین خشک!؟

من در این گفته شما انعطاف پذیری و بیطرفی در رسانه ها رو میبینم ولی هیچ دلیل وارتباطی مبنی بر انعطا ف پذیری کارگزاران ذکر شده نمیبینم.

گرچه به طور کلی منظور انعطاف پذیری مطلق نیست. به هر حال در دراز مدت یا به ناچار و یا به دلخواه انعطاف پذیری حاصل میشه،

مثلا دهه اول انقلاب ریش میذاشتن و پیراهن رو شلوار مینداختن وکت و شلوارو بد میدونستن،ولی الان کت شلوار هم میپوشن و به جای ریش ته ریش میذارن....

یا مثلا یه زمانی ویدئو و فیلم ممنوع بود ولی الان آزاد شده،خوب بالاخره هر چقدر هم بسته باشن ولی آخرش ممکنه متوجه بعضی چیزا بشن ....

• Like 5
لینک به دیدگاه
من در این گفته شما انعطاف پذیری و بیطرفی در رسانه ها رو میبینم ولی هیچ دلیل وارتباطی مبنی بر انعطا ف پذیری کارگزاران ذکر شده نمیبینم.

گرچه به طور کلی منظور انعطاف پذیری مطلق نیست. به هر حال در دراز مدت یا به ناچار و یا به دلخواه انعطاف پذیری حاصل میشه،

مثلا دهه اول انقلاب ریش میذاشتن و پیراهن رو شلوار مینداختن وکت و شلوارو بد میدونستن،ولی الان کت شلوار هم میپوشن و به جای ریش ته ریش میذارن....

یا مثلا یه زمانی ویدئو و فیلم ممنوع بود ولی الان آزاد شده،خوب بالاخره هر چقدر هم بسته باشن ولی آخرش ممکنه متوجه بعضی چیزا بشن ....

دقیقا

منم با فرض صادق بودن رسانه ها اومدم مثالم رو زدم .. یعنی این رسانه نبوده که فرد رو دوست داشته. بلکه اون فرد بوده که چرخش کرد و اون چرخش هم در حد ریش و کت شلوار نبوده! بلکه در حد تغییر نگرش بوده! و این تغییر نگرش در راستای نفسانیت فرد یا گروه بوده و کسی که نفسانی عمل میکنه هیچ وقت در حزب خداوند جایی نداره

این نفسانیت و حس برتری جویی به خاطر "من" از زمان حضرت آدم هم بوده ... پس چیزی جدیدی نیست

اما چیزی که مهمه اینه اگر قصد داریم یه اسمی برای این گروه های نفس پرست پیدا کنیم میتونیم اسمشونو بذاریم "امقضی"! چرا اسم خدا و حزب خدا رو خراب میکنیم؟

شاید بگین که این اسم یه نماده برای نشون دادن این افراده ... سوال من اینه که اگر یه گروه خرابی خواستن خودشون رو با نمادی معرفی کنن که با یکی از عزیزان ما، هم اسم باشه، ما باید بگیم خیلی خب اینم یه نماده و ما هم تکرار کنیم؟

اگر کسی دوستدار خداوند هست و دوست داره در حزب خداوند باشه و زندگی کنه باید دوری کنه از چسبوندن هر قشر فاسدی به این اسم مقدس که در قرآن هماز 1400 سال پیش تا الان به اون اشاره شده

مگر اینکه دوست داره در مقابل حزب الله قرار بگیره!

• Like 4
لینک به دیدگاه

دوستان حرفای جالب میزنند که نباید همه رو به یک چشم دید، حزب الهی خوب داریم و حزب الهی بد.

بله این درسته، در هر مکتبی آدمای خوب و بد هست.

اما این دید مکتب شما هست یا دید خودتون؟

از نظر قرآن کافر خوب هم داریم؟

از نظر مراجع تقلید اهل کتاب غیر نجس هم داریم؟ (البته اون مراجعی که گفته اند)

از نظر اسلام یک مسلمان میتونه با یک مسیحی که خدای اخلاق هست ازدواج دائم کنه؟

جواب همه این سئوالات منفی هست، مکتبی که خودش انسان هارو دسته بندی کرده و برای هر دسته هم هیچ استثنایی در نظر نگرفته، عجیبه انتظار داره دیگران برایش استثنا در نظر بگیرند !!!

این ضرب المثل همیشه یادتون باشه:

اول یک سوزن به خودتان بزنید، بعد یک جوال دوز به دیگران .....

• Like 8
لینک به دیدگاه
دقیقا

منم با فرض صادق بودن رسانه ها اومدم مثالم رو زدم .. یعنی این رسانه نبوده که فرد رو دوست داشته. بلکه اون فرد بوده که چرخش کرد و اون چرخش هم در حد ریش و کت شلوار نبوده! بلکه در حد تغییر نگرش بوده! و این تغییر نگرش در راستای نفسانیت فرد یا گروه بوده و کسی که نفسانی عمل میکنه هیچ وقت در حزب خداوند جایی نداره

اما چیزی که مهمه اینه اگر قصد داریم یه اسمی برای این گروه های نفس پرست پیدا کنیم میتونیم اسمشونو بذاریم "امقضی"! چرا اسم خدا و حزب خدا رو خراب میکنیم؟

شاید بگین که این اسم یه نماده برای نشون دادن این افراده ... سوال من اینه که اگر یه گروه خرابی خواستن خودشون رو با نمادی معرفی کنن که با یکی از عزیزان ما، هم اسم باشه، ما باید بگیم خیلی خب اینم یه نماده و ما هم تکرار کنیم؟

اتفاقا برعکس میفرمائین!! مسئله همینجاست :فردی کمی چرخش کرده و سیستمی که شامل همین گروه هستند اون فرد یا افرادو پس میزنه....این دقیقا بسته بودن وانعطاف ناپذیری این گروهو نشون میده .

چنانچه منظور از گفتگوی تاپیک بیان معنای واژه حزب ا... باشه ،خوب واضحه که معنیش میشه گروه و یا دسته خدا و یا خدایی ویا وابسته به خدا.....

ولی عنوان نظر سنجیه تاپیک بسیار آشکار و روشن و شفاف بیان کرده:اولین تصویری که از یه بچه حزب ال... به ذهنتون میاد چیه؟

بدیهیه کسی که این پرسشو میخونه میخواد جواب مشاهداتشو از برخوردی که با اینجور افراد داشته شرح بده ،نه اینکه واژه حزب ا... رو معنی کنه.

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...