رفتن به مطلب

آسیب شناسی مدیریت سایت های اینترنتی

viviyan

ارسال های توصیه شده

:w58:

جناب نیوترون مگه پست داده تو این تاپیک؟

پس این پایینی چیه؟:w000:

ویوی جان ممنون بابت تاپیک بسیار بجا و ارزنده ات.

جدای بحث ضعف های مدیریتی از قرمز و سبزها گرفته تا بنفش ها و ... که قبول دارم

این رو هم فراموش نکن که کل جامعه ایرانی دچار یک رخوت نسبی شده. اینجا هم مثل اونجا و صد البته متاثر از اونجا! توی اجتماع یا اصلا همون جامعه ی الان (حداقل توی جامعه ی آماری من) دیگه بین دوستان بحث های اجتماعی و سیاسی شکل نمیگیره. تازه من میتونم جمعی رو مثال بزنم براتون که زمانی یکی از پرشورترین جمع هایی بود که از لحاظ گفتمان چالش انگیز توی ایران فعالیت می کرد و الان همشون توی یه شرکتی مشغول به کار اقتصادی هاز ستند. این دوره رو میتونیم اسمش رو بذاریم دوره "یاس فلسفی" . دوره ای که بعد از خالی شدن یک شور انقلابی، خودش رو توی یه جایگاه بی نتیجه دیده و مایوس شده و در بنیان های خودش شک کرده. به خاطر همین من میتونم بگم بعد از انتخابات ما بیشترین میزان خروج از دین و عدم خداباوری توی تاریخ ایران داشتیم و این یعنی یک انقلاب فکری. خیلی از موارد مطرح شده در تاپیک ها دیگه خریدار نداره. مثلا تاپیک من گوساله ام که زمانی من و اسی هر روز آپ میکردیم با عکس العمل برخی کاربرها مواجه شد.

از طرفی خیلی چیزها برای نسل جدید حل شده است. بنده به اختلاف بین نسلهای مختلف اعتقاد دارم و مستقیما اونرو مشاهده کردم. سن فروم بازهای معروف اینترنت داره بالا میره و مشغله های زندگی نمیذاره ک مثل سابق اینجا باشه.

همچنین بحث های بیخود خاله زنکی هم خب بی تاثیر نیست. و برخی رفتارهایی که بنده هنوز دلائلش رو نفهمیدم و قاعدتا هم نخواهم فهمید!

در نهایت این رو هم بگم که ترجیحا از کسی اسم نبرید. دوستان برخی اوقات ممکنه مشکل شخصی داشته باشند و نتونن بیان.جالبه از کسایی که اسم بردید حداقل دلیل اصلی 5 نفرشون رو میدونم که چرا دیگه نمیان. و شاید دلیل اصلی اش این چیزی نیست که شما فکر میکنید. مثل سجاد که مدت زیادی نت نداره و هیملر که اصلا کاربر محرومه و...

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 46
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

شاید واقعا مدیریت مشکل داشته باشه و ما جو خفقان رو به وجود اوردیم یکی از دوستان پا پیش کسی که این قدرت و خلاقیت رو تو خودش میبنه که بتونه تالار رو از رخوت در بیاره چون ما هم سنمون برای این کار بالا رفته و هم وقت این کار رو ندارم هر یک از دوستان که برای مدیرت تالار علاقه ای داره تو دفتر تالار امادگیش رو اعلام کنه تا در موردش تصمیم بگیرن البته ما نه مدیران ارشد

• Like 8
لینک به دیدگاه
شاید واقعا مدیریت مشکل داشته باشه و ما جو خفقان رو به وجود اوردیم یکی از دوستان پا پیش کسی که این قدرت و خلاقیت رو تو خودش میبنه که بتونه تالار رو از رخوت در بیاره چون ما هم سنمون برای این کار بالا رفته و هم وقت این کار رو ندارم هر یک از دوستان که برای مدیرت تالار علاقه ای داره تو دفتر تالار امادگیش رو اعلام کنه تا در موردش تصمیم بگیرن البته ما نه مدیران ارشد
درود آقا وحید. منظورم من مدیران ارشد هستند نه شماها.
  • Like 4
لینک به دیدگاه

دلیلش یه چیزه، هممون، همه رو، از همدیگه میرنجونیم

من خودم دیروز داشتم اینجا بحث میکردم، ولی فکر کردم دیدم واقعا چرا ما که اسممون تحصیل کرده هستن به راحتی به همدیگه توهین کنیم؟ تو این محیط کوچیکه مجازی که تعداد کسایی که باهاشون برخورد داریم به زور 3 رقمی میشه چرا نباید بتونیم همدیگه رو تحمل کنیم؟ مهربون تر باشیم:icon_gol:

با مدیریتش هم کاری ندارم، به نظرم زیاد تقصیر اون نیست:hanghead:

• Like 11
لینک به دیدگاه

درود

حرف هاي مونا و مهدي را تاييد مي كنم و اضافه مي كنم كه:

بيش از حد ريز شدن تالار ها و زير شاخه هاي آن ها هم تاثير مستقيمي در اين موضوع دارد.خيلي از مطالبي كه مي تواند جاذبه براي افراد ايجاد كند با انتقال به تالار هاي ديگر عملا از كورس بحث و گفتمان خارج مي شوند.

اين مشكل نه تنها در تالار هاي عمومي كه در تالار هاي تخصصي نيز مشهود است.

دسته بند و ريز كردن سر فصل ها اگر چه مفيد است اما مي بايست با توجه به ميزان متقاضي صورت بگيرد.

تالاري كه كلا 5 تا عضو فعال ندارد داشتن 10 سر شاخه برايش بي مفهوم است.مي توان با ادغام برخي تالار هاي عمومي با تالار گفتگوي آزاد هم افراد بيشتري را در اين مباحث شريك كرد و هم رونق دوباره اي به تالار گفت و گوي آزاد داد

• Like 14
لینک به دیدگاه
به نظر من چند تا دلیل داره این رکود ، اول اینکه حرف جدید نیاز به اندیشه ی جدید داره اینجا تقریبا" هیچ اندیشه ی جدیدی ورود پیدا نمیکنه اعضای فعلی طرز فکرهای همدیگه رو ( که متاسفانه یا خوشبختانه خیلی هم بهم شباهت داره ) تا فی خالدون میشناسن بحث هاشونم کردن رغبتی برای شرکت توی بحثهای تکراری وجود نداره

دوم اینکه حتی اگه مخالفتی هم توی دیدگاه ها وجود داشته باشه به خاطر رودروایسی ها و تعارف های الکی که بین اعضا حاکمه نمیتونن هر حرفی رو به زبون بیارن

سوم اینکه ممنوعیت بحثهای سیاسی و غیره به نظرم فقط بهونه ست ، اینجور بحثها حتی توی فیـــ*سبوک هم دیگه طرفدارهای سابق شو نداره ، با نظر ویویان در مورد اهمیت مدیریت موافقم ، تالار آزاد در حال حاضر مدیریت خلاقـی نداره که بتونه وضعیت فعلی رو تغییر بده ، عملا" شده مثل تالار خوابیده ای که دو سال پیش بود ... اون موقع سهیل با نحوه مدیریتش جون تازه ای به این تالار داد که باعث شد کلی از کاربرای باشگاه فقط به خاطر تالار آزاد انجمن اینجا عضو بشن ... بعد از سهیل مدیرایی که اومدنو رفتن هیچ کدوم تاثیر گذاری خوبی نداشتن رو تالار ، البته نباید از این مسئله هم غافل شد که مدیریت انجمن ترجیح میده تالار آزاد یه تالار بی دردسر باشه در کنار تالارهای فنی تا اینکه به خاطر شلوغی بیش از حدش بخواد هر روز یه مسئله جدید براشون درست کنه

این درسته ولی خیلی ها هستن الان اندیشه جدید هم دارن ولی فضا برای به اشتراک گذاشتنش نمیبینن

یک نفر هم که این اندیشه رو داشته باشه کافیه تا با یک بحث بقیه مشتاقان رو هم درگیر و وادار به اندیشیدن و اموختن چیزهای جدید کنه.

همین امیر یکش! amirgb

مواردی که شما گفتید کم و بیش صحت داره.

اما چیزی که نگفتید اینه که مرز این بحث های جدی کجاست ؟

تعریف شما از بحث جدی چیه ؟

چهارچوب یه بحث جدی رو مشخص کنید.

آیا بحث جدی قوانین داره، لطفا ذکر کنید.

مرز بحث جدی و توهین هنوز برای ما تعریف نشده !

چرا من جمله ای می نویسم و دیگران رو به نژاد پرستی متهم می کنم، در حالیکه تمام جمله من زاییده یه فکر نژاد پرسته !؟

فکر میکنم بحث جدی تعریفش مشخص باشه

ولی با اینحال از نظر من بحث جدی بحثیه که:

ذهن رو به چالش وادار کنه و درگیر کنه و برای شرکت در اون نیازمند مطالعه و تفکر و تمرکز و حوصله کافی باشه.

بحثی بدور از اسپم و مسخره بازی و کاملا مفید و اموزنده (یعنی حتی اگه شوخی هم میشه برای بیان بهتر مطلب باشه نه برای به بیراهه رفتن بحث و سطحی کردنش)

فکر میکنم تمام اینها میتونه قوانین بحث رو مشخص کنه و تشخیص و هدایتش هم به انصاف و صداقت و درایت نیاز داره.

اما درباره توهین، مسلما توهین توی بحث جدی جایی نداره.

اما اینکه تعریف توهین چیه...

من توهین رو اینطور معنی میکنم: نسبت دادن لفظ یا صفتی نابجا به شخص، درحالیکه حقیقت نداشته و شخص قادر به اثبات و توضیحش نباشه و کمکی به پیشبرد بحث نکنه.

یعنی نباید اجازه داده بشه کسی صفتی رو به شخصی نسبت بده درحالی که با دلیل و منطق و تعریف به اون نرسیده باشه. یا کاملا بیربط با موضوع باشه.

و خب البته توهین صرفا نباید معیار تشخیصش گزارش دادن پست باشه!!! هر گزارشی نیاز به رسیدگی نداره و بالعکس خیلی از توهین ها ممکنه گزارش نشه و این وظیفه مدیره که حواسش باشه و عادلانه رسیدگی کنه.

مثلا تو همین بحث نژاد پرستی بنظر من اگه یکی صرفا فقط بیاد بدون مقدمه و دلیل و تعریف واژه نژادپرستی و توضیح مطابقتش با فرد مورد نظر مدام اونو به این لفظ بخونه (صرفا بخاطر تحقیر و زیر سوال بردن صلاحیت اون شخص در نظر دادن و درنهایت راندن اون از بحث!) توهین حساب میشه و باید باهاش برخورد بشه. چون اینکار نه تنها کمکی به بحث نمیکنه بلکه بحث رو از موضوع اصلی دور و به بحثی دوطرفه و شخصی میکشونه.

بحثهای شخصی نباید تو این تاپیکها جا داشته باشن. شخص هیچوقت نباید مورد بحث و انتقاد قرار بگیره مگر اینکه تاپیک در مورد همون شخص خاص باشه مثل تحلیل شخصیت. نقد شخصیت افراد شرکت کننده نباید انجام بشه. و بحث فقط و فقط باید بین عقاید و دانسته ها و طرز فکرها باشه. اونم با دلیل و منطق.

من چنین بحثی رو یه بحث جدی و کاملا مفید میدونم که خب البته کنترل و مدیریتش و تشخیصش سخته و یه مدیریت کاملا عادلانه و با درایت میطلبه!

(امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم)

اشکال در مدیریت به معنی ایراد در شیوه مدیریته، نه شخص مدیر. اگرم نقدی میشه به شیوه است نه شخص!

این شیوه میتونه توسط همین مدیران فعلی هم اصلاح بشه نیازی به تغییر کادر مدیریت نیست.

• Like 14
لینک به دیدگاه

راستش من به عنوان یه عضو کوچیک این مجموعه احساس میکنم یه کمی مشکل از خود بچه هاست....:ws37:

نمیزارن یه تاپیکی روند عادیشو طی کنه و همش سعی میکنن تنش ایجاد کنن البته منظورم انتقاد نیستا...متعصب بازی که یه تعدادی از خودشون در میارن چه اینوریا چه اونوریا...

یه نکته دیگه هم اینه که به ماها یاد ندادن با هم دیگه کنار بیایم همش دوس داریم به هرنحوی که شده بگیم حرف خودمون درسته و بقیه دارن هذیون میگن اصلا هم مهم نیست واسمون که طرفمون از دستمون ناراحت میشه یا نه....

خیلی تند و صریح حرفمونو میزنیم..... و یا حتی بی احترامی میکنیم در صورتی که گاهی باید ملایم حرف زد تا کسی از دستمون نرنجه

اگه اینجوری باشه حتی میتونیم بحث های داغ سیاسی هم داشته باشیم :a030:

• Like 7
لینک به دیدگاه

تاپیک بسیار بجا و خوبی است و اکثر دوستان هم به نکات جالبی اشاره کردن. منم یه حرفایی دارم که همینجا میگم. امیدوارم به کسی بر نخوره.

آسیب شناسی مدیریت سایت : اینکه این انجمن و مدیریت کلان اون هزار و یک امتیاز برجسته داره , جای خود. یعنی شکی تو این نیست. ولی من میخوام یکی دو تا از ضعف هاشونو بگم که شاید مفید فایده باشه.

- یکی از اشتباهات مدیریت کلان انجمن این بود که خیلی زود اقدام به دست و دل بازی کرد و تا یه کاربری دو سه قدم بیشتر ور داشت بلافاصله با دادن سمت های مختلف به خیال خودش از ایشون قدر دانی کرد. در حالی که این وسط کاربران بهتر و قوی تر از اون هم بودن که به دلیل اینکه ساکت بودن و سرشون به کار خودشون بود همگی فراموش شدند.

- جدای از دادن عنوان بلافاصله همشونو ژنرال شون کرد. یعنی شب میرفتی صبح میومدی میدیدی چند نفر مدال گرفتن. بازم تو این قضیه حق بسیاری از کاربران ضایع شد و تو دلشون ناراحت شدن.

- کلا این تبعیض های بی مورد بقدری زیاد شد که دیگه صبور ترین کاربران رو هم بی انگیزه کرد.

- گاهی اوقات کاربرانی به مقامهایی رسونده شدن که همه رو شوکه کرد. خوب انسان با دیدن این نوع تبعیض های ناروا طبعا ناراحت میشه و بی انگیزه.

- به هر حال این حکایت سمت دادن و درجه دادن و مدال و اینا که اکثرا حق رو به حقدار نمیرسوند خیلی ها رو از اینجا بیزار کرد.

موضوع بعدی سخت گیری های بشدت قهر آمیز بسیاری از مدیران تالار ها بوده که هنوز هم ادامه داره و متاسفانه بخش اعظم دلخوری کاربران از این نوع برخورد هاست.

موضوع سوم هم مربوط به بن شدن بسیاری از کاربران خوب و زحمتکش هست که امیدوارم همشون بزودی بخشیده بشن و به جمع ما برگردند. چون بدون اونا اینجا هیچ لطفی نداره.

موضوع چهارم هم بی احترامی هایی است که گاها در مورد بزرگان انجمن و از سوی کاربران جوان دیده میشه که بهتره همه دوستان سر بزنگاه وارد عمل بشن و نذارن جوجه های امروز به مرغان دیروز بخوان خط و نشون بکشند.

همین دیگه . قصه ما به سر رسید , کلاغه به خونه ش نرسید.

• Like 3
لینک به دیدگاه
ولی بنظر من مشکل اصلی همین طرز فکره:

ببخشید نقل قول گرفتم ولی چون شما مطرح کردید اینکارو کردم. ولی منظورم به شخص شما نیست. کلا میگم

اینجا نه کسی میخواد، نه اجازه میده بحث جدی شروع بشه! همه ارامش و قربون صدقه رفتن میخوان. همه سکون و جو اروم و به قول خودشون دور از تنش رو میخوان و بعد میگن چرا اینجوری شده! تنش اینجا به عنوان یه واژه و موضوع بد و ناپسند جا افتاده. درحالی که لازمه بحث و خروج از سکون همینه!

اینجا هیچکس طالب بحث جدی نیست! همه از جدیت بیزارن! همه نسبت بهش دافعه دارن! میترسن!!! میترسن ارامششون دستخوش تغییر بشه! میترسن و نمیخوان درگیری ذهنی تو نت داشته باشن! خب چنین جوی سکوت و سکون رو ایجاد میکنه و بالطبع در بحث ها هم دیده میشه.

اکثریت الان همین رو میپسندن و مدیریت هم به شدت به همین تمایل داره و کلا اساس کارش همین سکوت و به قول خودش جو ارومه! بنابراین نتیجه همین میشه که میبینید.

مدیریت حتی اجازه شروع بحث رو نمیده بخاطر اینکه ممکنه در آینده یکی بیاد پستی بزنه که تنش ایجاد کنه یا به توهین بکشه! درواقع قصاص قبل از جنایت میکنه! میگه بحثی شروع نشه چون ممکنه به توهین بکشه! ولی وظیفه مدیر هدایت و کنترل بحثه نه بستن و جلوگیری ازش!

همینها باعث میشه جو انجمن ساکت باشه

درکنار اینها بحثهای جانبی (خاله زنکی!) و رفتارهای اشتباهی که مدیریت انجام میده و بی احترامی ها و قدرنشناسی ها هم خودش عامل بازدارنده و دافعه برای کاربران میشه.

با وجود چنین مواردی انتظاری جز سکوت و سکون نباید داشت!

شما ببخشید.:icon_gol:

مشکل از من بود که بدون اطلاع از اوضاع اینجا اظهارنظر کردم.:hanghead:

من موضوع تابیک رو بد متوجه شدم و دیگران رو نهی کردم از خاله زنک بازی.کم نیستن کاربرایی که تهمت و آبرو ریزی واسه شون از نوشیدن یه لیوان شربت خنک توی ظهر تابستان هم را حت تره...بازیچه قرار دادن شخصیت دیگران شده عادت روزانه ی یه عده...

بله بحث های به جا خیلی هم خوبه به شرطی که جرات داشته باشیم تو روی هم صحبت کنیم.

اینجا هم مثل دنیای واقعیه ...

غیبت و دروغ و ... خیلی زیاده.

ملت تحمل شنیدن حرف های مخالف رو ندارن و برای هم سنگ اندازی میکنند.

تا ذره ای کم آوردن به هم توهین میکنند.

گفتم از این مشکلا نسازید.:hanghead:

اینا باعث سکوت کارابرا و احیانا رفتنشون میشه.

سکوت تالار آزاد هم شاید بخاطر بی حوصلگی ما باشه.

همه درگیر روزمرگی خودشون شدند.

و تابیک های آزاد شده جایی برای بحث های ساده که این خوب نیست و حق با شماست.

ممنوعیت بحث ها هم به نظرم درسته که مشکل اینجاد میکنه اما بچه ها هم یک ذره از خیلی مسائل دور شدند.

شاید ملت ایستاده ی ما نیاز به تجدید داره...

• Like 6
لینک به دیدگاه

تاپیک خوبی زده شده و از ویویان و همه دوستانی که با نظراتشون کمک میکنن ممنونم. :a030:

بیشتر نظرات گفته شده به طور کلی اینا بوده که به صورت دسته بندی شده میگم:

اونایی که ارتباط مستقیم با مدیریت دارن:

• سخت گیری و خفقان زیاد
  • گرایش داشتن به آرامش و سکوت و دوری از تنش
  • نبود خلاقیت
  • زیاد بودن زیرشاخه ها و تالارها

اونایی که ارتباط با کل انجمن و اعضا (چه کاربر چه مدیر) داره:

• خاله زنکی ها و درگیری ها و مشکلات شخصی
  • نداشتن آداب صحیح بحث و گفتگو

اونایی هم که یه چیز کلی هستش تو انجمن و جامعه:

• نبود نظرات مخالف و آشنایی اکثر بچه ها به طرز فکرای همدیگه
  • بی حوصلگی و رخوت کلی جامعه
  • بالا رفتن سن کاربرای قدیمی و درگیری مشغله های روزمره

امیدوارم موردی جا نیفتاده باشه :ws3: این دسته بندی رو کردم که حالا بیایم در کنار این آسیب شناسی به راهکارها و پیشنهادهایی هم برسیم.

درباره بعضیاشون هم پیشنهاداتی داده شد از جمله محدود کردن این قسمت برای کاربرای قدیمی یا استفاده از سمبل و نماد تو بحثا

خب محدود شدن به کاربرای قدیمی خودش دوتا مشکل رو به وجود میاره: یکی کمتر شدن نظرات مخالف - یکی هم راکد شدن و تکراری شدن اعضا بعد از یه مدت - یه شخص جدید یا طرز تفکر جدید چطور میتونه به اون بخش ها اضافه بشه؟ این چرخه چطور باشه که اونم بعد از مدتی راکد نمونه؟ استفاده از سمبل و نماد هم به نظرم واسه اعضای جدید گنگ هستش و باز بحثا محدود تو یه جمع بسته می مونه.

با حل این قضیه عملاً دوتا از مشکلاتی که مربوط به مدیریت هستش حل میشه.

یه مشکل بزرگ دیگه هم اینکه چطور می تونیم اینو تو خودمون نهادینه کنیم و یه جوری فرهنگ سازی کنیم که توهین نکنیم چه به شخص مجازی و چه حقیقی و چه به نظرات و اعتقادات

به نظرم این مشکلات سختگیری و دوری از تنش و آداب صحیح گفتگو و جلوگیری از درگیری تو اولویت بالاتری هستن که میشه در موردشون بیشتر بحث کرد و به راهکارهای خوبی رسید. چه راهکارهای خیلی ساده و چه راهکارهای خلاقانه.

• Like 13
لینک به دیدگاه

اونایی که ارتباط مستقیم با مدیریت دارن:

• سخت گیری و خفقان زیاد
  • گرایش داشتن به آرامش و سکوت و دوری از تنش
  • نبود خلاقیت
  • زیاد بودن زیرشاخه ها و تالارها
اونایی که ارتباط با کل انجمن و اعضا (چه کاربر چه مدیر) داره:
  • خاله زنکی ها و درگیری ها و مشکلات شخصی
  • نداشتن آداب صحیح بحث و گفتگو
اونایی هم که یه چیز کلی هستش تو انجمن و جامعه:
  • نبود نظرات مخالف و آشنایی اکثر بچه ها به طرز فکرای همدیگه
  • بی حوصلگی و رخوت کلی جامعه
  • بالا رفتن سن کاربرای قدیمی و درگیری مشغله های روزمره
اکه یه سایتی اینهمه مشکلات توش باشه باید بیشتر از اینا به مدیریت سایت اندیشید.

چرا هنوز شما به این نتیجه نمیرسی که شاید کار های بزرگ بدست انسانهای کوچیک اداره میشن که اینهمه مشکلات رو باعث شدن.

بنظر من هنوز هم به اصل مشکل پی برده نشده. باید بیشتر بیاندیشید.

• Like 6
لینک به دیدگاه

درود

تقریبا تموم دیدگاه های دوستان رو خوندم به نکات خوبی اشاره شد.

این فرازو نشیب به نظرمن طبیعیه ، شما توی دنیای واقعی هم همینو دارید.

اگه غیراین باشه باید تعجب کرد ، من رو کلیت ماجرا بحث می کنم نه جزییات اون.

هرآدمی فکر کنم اینو تجربه کرده باشه :

یه مدت شاد و سرخوش و پرجنب و جوش و یه مواقعی هم دل مرده و راکد.

مواردی که درپست اول این جستارمطرح شده بازتاب طبیعی عملکرد ما انسانها در دنیای مجازیست.

• Like 8
لینک به دیدگاه

شاید بهتر باشه که موارد مورد آسیب شناسی رو بصورت جزء به جزء بررسی کنیم.

برای اینکه سوء تفاهم نشه من فقط از موضع مشکلاتی که خودم اینجا داشتم حرف میزنم و شاید بقیه هم تا اون حد شجاعت داشته باشند که بیان مسائل رو از جانب خودشون بررسی کنند تا شاید اصل موضوع پیدا بشه و در بوته نقد قرار بگیره.

آنچه که همواره موجب ایجاد تنش بین من و مدیران گردیده همش مربوط میشه به انتقال بیمورد یا بحق تاپیکهای من و چشم پوشی از خطا های دیگر کاربرانی که خطایشان مشابه من بود ولی چون با مدیران وقت دوستی بیشتری داشتند , کسی کاری بکارشون نداشت.

- مورد بعدی که باعث ناراحتی من میشد این بود که احساس میکردم شایسته سالاری تو فروم رعایت نمیشه .

- مورد سوم هم این بود که هر موقع اختلافی بین مدیر تالاری و شخص من بوجود می آمد , همه مدیران سایت با دلیل و یا بی دلیل طرف مدیر رو میگرفتند و همگی علیه من جبهه گیری میکردند.

- خوب من اینا رو بعنوان نمونه عرض کردم. اگر بقیه شرکت کنندگان هم عین همین رویه رو ادامه بدهند شاید بشه از برایند اون مطالب علت واقعی ریزش کاربران رو متوجه شد و مورد بررسی و ارزیابی قرار داد.با تشکر

• Like 5
لینک به دیدگاه
شاید بهتر باشه که موارد مورد آسیب شناسی رو بصورت جزء به جزء بررسی کنیم.

برای اینکه سوء تفاهم نشه من فقط از موضع مشکلاتی که خودم اینجا داشتم حرف میزنم و شاید بقیه هم تا اون حد شجاعت داشته باشند که بیان مسائل رو از جانب خودشون بررسی کنند تا شاید اصل موضوع پیدا بشه و در بوته نقد قرار بگیره.

آنچه که همواره موجب ایجاد تنش بین من و مدیران گردیده همش مربوط میشه به انتقال بیمورد یا بحق تاپیکهای من و چشم پوشی از خطا های دیگر کاربرانی که خطایشان مشابه من بود ولی چون با مدیران وقت دوستی بیشتری داشتند , کسی کاری بکارشون نداشت.

دوست عزیز کسی که جنبه انتقاد نداره تاپیک نمیزنه در ضمن تعداد انتقادهای شما تیکه پرانی های خود شماست که باعث شده دوستان هم این روش رو در مقابل شما داشته باشن من خودم به شخصه هزاران بار دیدم که تو تاپیک دوستان رفتی و نوشتی که این تاپیک ارزش بحث نداره و این توهین مستقیم به کاربر هست خب چه توقعی میشه از بقیه دوستان و رفتارشون نسبت به خودت داشته باشه

- مورد بعدی که باعث ناراحتی من میشد این بود که احساس میکردم شایسته سالاری تو فروم رعایت نمیشه .

اگه میشه یه مثال روشن از رعایت نشدن شایسته سالاری برای من بزن تا منم روشن شم

- مورد سوم هم این بود که هر موقع اختلافی بین مدیر تالاری و شخص من بوجود می آمد , همه مدیران سایت با دلیل و یا بی دلیل طرف مدیر رو میگرفتند و همگی علیه من جبهه گیری میکردند. اگه طرف شما رو نگرفته بودن تا حلا سه سه بار شیش بار اخراج شده بودی:ws3:

- خوب من اینا رو بعنوان نمونه عرض کردم. اگر بقیه شرکت کنندگان هم عین همین رویه رو ادامه بدهند شاید بشه از برایند اون مطالب علت واقعی ریزش کاربران رو متوجه شد و مورد بررسی و ارزیابی قرار داد.با تشکر

:a030:

• Like 4
لینک به دیدگاه

متاسفانه گاهی وقتها من به شخصه مسائلی تو تالارهای عمومی بر میخورم که احساس میکنم به شعور کاربرها توهین میشه

و باز هم متاسفانه خیلی ها مدیریت رو در عنوان و پز عنوان می بینن نه به صورت داشتن مسئولیت

پیشنهاد من این هست مدیرها در کنار زدن پست های طنز درصدی از وقتشون رو صرف انجام مسئولیتشون بکنن

هر چند من همیشه ایدال فکر میکنم فراموش میکنم اینجا ایران است

• Like 6
لینک به دیدگاه
متاسفانه گاهی وقتها من به شخصه مسائلی تو تالارهای عمومی بر میخورم که احساس میکنم به شعور کاربرها توهین میشه

و باز هم متاسفانه خیلی ها مدیریت رو در عنوان و پز عنوان می بینن نه به صورت داشتن مسئولیت

پیشنهاد من این هست مدیرها در کنار زدن پست های طنز درصدی از وقتشون رو صرف انجام مسئولیتشون بکنن

هر چند من همیشه ایدال فکر میکنم فراموش میکنم اینجا ایران است

ببخشید میشه بگید تو کدوم قسمت از کار مدیرا مشکل هست و سهل انگاری کردن یه نمونش رو اگه بذارید خیلی بهتر خواد بود چون اگه به حرفی سند نداشته باشه هیچ ارزشی نداره لطف کن و یه نمونه بذار ممنون

• Like 7
لینک به دیدگاه
ببخشید میشه بگید تو کدوم قسمت از کار مدیرا مشکل هست و سهل انگاری کردن یه نمونش رو اگه بذارید خیلی بهتر خواد بود چون اگه به حرفی سند نداشته باشه هیچ ارزشی نداره لطف کن و یه نمونه بذار ممنون

من قبلا تو تالار ازاد گزارش یه موضوع رو داده بودم و مدیران با گفتن اینکه اشتباه شده بود مسئله رو تموم شده دونستن

و بعد از اون هم هر بار که اومدم شاید یه موضوع بودم

و درآخر هم میتونید به تاپیک مدیران ارشد و پیشنهاد من رجوع کنید و اینکه چرا یک مدیر ارشد باید به موضوع تالار ازاد رسیدگی کنه در حالی که مدیران گفتگوی ازاد سرشون تو تایید حرف دیگران و تاپیکهای طنز گرمه

• Like 4
لینک به دیدگاه
من قبلا تو تالار ازاد گزارش یه موضوع رو داده بودم و مدیران با گفتن اینکه اشتباه شده بود مسئله رو تموم شده دونستن

و بعد از اون هم هر بار که اومدم شاید یه موضوع بودم

و درآخر هم میتونید به تاپیک مدیران ارشد و پیشنهاد من رجوع کنید و اینکه چرا یک مدیر ارشد باید به موضوع تالار ازاد رسیدگی کنه در حالی که مدیران گفتگوی ازاد سرشون تو تایید حرف دیگران و تاپیکهای طنز گرمه

اون یه چیزی رو من نفهمیدم از بس مستدل بود ولی راجع به پستتون تو تالار ارشدها اول صبح که اومدم انجمن اول به اون رسیدگی شده بعد بقیه کارها درضمن مسولیتی برای خبر کردن شما بابت رسیدگی به گزارشات تو قوانین ندیدم در صورتی جوابش رو بخواید باید از مدیر ارشد در خواست کنی

به ما اکیدا گفته شده چیزی از مسایل و گزارشات رو برای کاربر ذکر نکنیم اگه ذکرش صلاح باشه باید مدیر ارشد جواب بده

• Like 4
لینک به دیدگاه
اون یه چیزی رو من نفهمیدم از بس مستدل بود ولی راجع به پستتون تو تالار ارشدها اول صبح که اومدم انجمن اول به اون رسیدگی شده بعد بقیه کارها درضمن مسولیتی برای خبر کردن شما بابت رسیدگی به گزارشات تو قوانین ندیدم در صورتی جوابش رو بخواید باید از مدیر ارشد در خواست کنی

به ما اکیدا گفته شده چیزی از مسایل و گزارشات رو برای کاربر ذکر نکنیم اگه ذکرش صلاح باشه باید مدیر ارشد جواب بده

قبلا توضیح کامل رو تو پیام خصوصی به یکی از مدیران ارشد که خواسته بود شفاف بگم دادم احتمالا به شما هم گفته شده اگر هم نه . میتونم به شما پیام خصوصی کنم

دوست ندارم خارج از این تاپیک صحبت کنم و شخصی کنم به همین دلیل در آخر به این اکتفا میکنم که درخواست دیروز من حذف چند تا پست اسپم بود که همون موقع که تو تاپیک ارشد گفتم جناب نیوترون زحمتشو کشیدن من اطلاعی ندارم که اول صبح شما به چه موضوعی رسیدگی کردین

ضمنا اعتراض من به این دلیل بود که احساس کردم به جهت دوستی با شخص اسپم کننده به این گزارش رسیدگی نشد که مدیر ارشد گفتن اینطور نبوده و من هم قبول میکنم و از انتقاد تندم عذر میخوام

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...