maryam ki 225 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ به نقاشی که ازش کشیدم نگاه می کنم... همین که گذاشتم تو آواتار... خودم کشیدم ازش سال 85... چقدر زود گذشت یوسف... برگرد... ببین چقدر اینجا دوست دارن؟ خب؟ برگرد عزیزم... به خاطر دوستات برگرد... 13 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ شبیه تاپیک عزاداری شده بچه ها یه کم انرژی مثبت تورو قران پوکیدیم بابا 8 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ من اصلا نمیتونم اشکام و کنترل کنم دست خودم نیس 9 لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ داداش پوریا راست میگه بس کنید مثبت فکر کنید دوستان مکانیکی برای ترم تابستون انتخاب واحد کنید استاد آخر خرداد میاد ایشالا همه میریم سر کلاس از محضرش کسب فیض میکنیم عجب پیام تیمیسی دادم ها 13 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ از خدا می خواهم آنچه از خوبی صلاح هست اتفاق بیافته. الهی آمین 10 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ سلام دوستان خوبممن هلیا دختر خاله دکتر یوسف هستم نمیدونم از کجا باید بگم... یوزر و پسورد یوسف اینجا سیو هست اما نمیخوام با یوزر اون بیام چون میدونم خودش برمیگرده،مریم نامزدش اطلاعاتو به من دادند و رفتند فرانکفورت،خبر دارم که به سلامتی به اونجا رسیدن و الان تو آسمون آلمان هستند که برن مونیخ... نمیدونم چرا یوسف اینقد به شما انس گرفته و دوستون داره،و مریم در حالی که نامزدش و زندگیش در کما بود اولین کار اطلاع دادن به شما دوستان مجازیش بود،لابد خیلی خیلی دوستون داره و اینو نامزدش هم میدونسته اما باید بگم همیشه خدا آدمهای خوب رو سریع میبره پیش خودش... یوسفم یکی از اونهاست،برای من دردناکترین خبر هستش... اما ادم نباید نا امید بشه همه دوستان و فک و فامیل مثل شما دوستان گلش دست به دعا برداشتند... با اونیکه اشکم بند نمیاد میخوام چندتا نکته در مورد یوسف بگم که اغراق نباشه... قبل عیدی از طرف وزارت علوم سفر مکه به خودش دادند ولی یوسف در اخرین لحظات سفرشو کنسل کرد و تنها یک جمله تو خانواده گفت: من خدا رو در وجود خودم میبینم نیازی نیست به این همه راه... و جالبترین مسئله ای که خانواده رو غرق در ماتم کرد پیدا شدن وصیت نامه یوسف توی گاوصندوقش هست که پاسپورت و ... نگهداری می کنه،نمیدونم شاید خودش خبر داشته... ولی هیچکس تا الان اونو باز نکرده... نمیدونم دوستان چرا اینجا دارم این حرف ها رو میزنم اما میدونم یوسف دوستان مجازیش رو خیلی دوست داشته که شما ها اینطوری دنبال می کنید اوضاع رو... واقعا ممنونم. به شخصه یوسف برای من پسر خاله نبود،الگو بود ، من خیلی دوسش دارم ، مثل شما... هیچ وقت خودش رو نمی گرفت... همیشه به همه کمک کرد،با کسی با لحن بد حرف نزد... و الان تو کماست... این دنیا خیلی کثیفه خیلی... منم دلم گرفته و اومدم اینجا تا درد دل کنم شاید کمی سبک شم...نمیتونم به یوسف فکر نکنم... اون روز میتینگ که تو نمایشگاه داشتین رو با یک شوق و ذوقی برامون تعریف کرد... می گفت : صداقت مهم ترین ویژگی دوستان جدیدمه... 2 خرداد تولدش بود و 6 خرداد ....:4564::4564::4564: زبونم بند اوومده فقط میخوام ازتون دعا کنید تا یوسفمون دوباره برگرده، تو فامیل ما یوسف رو همه یه جور دیگه دوست دارن...خدایا کمکش کن. یوسف عاشق امام رضا بود و خواهش می کنم کسانی که مشهد هستند برن و واسش دعا کنند تو دنیایی که قوتبالیست ها و خواننده ها و ... با ارزشت ترینند جایی برای نوابغ علمی نیست و نخواهد بود! اگر یک خواننده الان اینطور شده بود همه جا پر از خبرش بود اما... ممنونم از همتون از شماهایی که برای یوسف دعا می کنید... یوسف برای همیشه جاودان می مونه. فردا آزمایشات اولیه روی یوسف انجام می شه و به احتمال زیاد پروفسور سمیعی هم باشه البته این رو به صورت قطع نمیدونم چون یک مقام وزارت علوم که نمیتونم اسمشونو بگم از پروفسور سمیعی درخواست کردند تا برای انجام آزمایشات روی یوسف یک تیم تشکیل بدن،امیدوار هستیم که اینطور بشه. من تمامی خبرها رو برای شما به صورت کامل میذارم... منتظر باشید و من هم منتظر خبرهای خوب از آلمان هستم. سلام خوب نمیدونم چی بگم اصلا مگه میشه چیزی گفت ... فقط دعا و دعا و دعا من و یوسف تقریبا هفته ای یکی دو بار تماس تلفنی داشتیم و هر لحظه ی این تماسها درس بود برای من ... ------------ خوشا به حال حليمان، زيرا ايشان وارث زمين خواهند شد خوشا به حال رحم كنندگان،زيرا بر ايشان رحم كرده خواهد شد خوشا به حال صلح كنندگان، زيرا ايشان پسران خداخوانده خواهند شد خوش به حال کسانی که از فقر روح خوداگاهند زیرا زیرا پادشاهی اسمان از ان ایشان است خوش به حال ماتم زدگان زیرا ایشان تسلی خواهند یافت. خوش به حال فروتنان زیرا ایشان مالک جهان خواهند شد خوش به حال رحم کنندگان زیرا زیرا رحمت خواهند دید. خوش به حال پاک دلان زیرا ایشان خدارا خواهند دید خوش به حال صلح کنندگان زیرا ایشان فرزندان خدا خوانده خواهند شد (انجيل متى، بابپنجم، آيات 12ـ5) ---------------- به امید حضور دوباره ی یوسف عزیز دعا برای بهبود یوسف عزیز : أمن يجيب المضطر إذا دعاه ويكشف السوء 11 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ من اصلا نمیتونم اشکام و کنترل کنم دست خودم نیس شقی ارایشت خراب میشه یوسفم راضی نیست به خدا بس کن دیگه بابا دیوونه شدی توهم ها برمیگرده من قول میدم دعا بخون جای گریه 11 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ شقی ارایشت خراب میشهیوسفم راضی نیست به خدا بس کن دیگه بابا دیوونه شدی توهم ها برمیگرده من قول میدم دعا بخون جای گریه دیروز مهمونی بودم وحید زنگ زد خبرش وداد همونجا زدم زیر گریه الان هم بی اختیار اشکام 9 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ من این آقا یوسفو نمیشناسم... ولی اینقد گریه کردم مردم بخدا... از خدای بزرگ میخوام ک سلامتی آقا یوسفو بهش برگردونه...بخاطر جوونیش... الهی آمین.. خدا خیلی بزرگه من ته دلم روشنه...ک بزودی خوب میشن... 11 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ دیروز مهمونی بودم وحید زنگ زد خبرش وداد همونجا زدم زیر گریه الان هم بی اختیار اشکام خب وحیدم دیوونه تر از تو خبر خوب و انقدر سریع به بقیه نمیدن که وحید وسط مهمونی اینو گفته در کل یه خانواده چیزیو تشکیل دادین تبریک میگم یا بس کن یا میدونی که من کلید کنم چی میشه بشین دعا بخون به دعات نیاز داره نه اشکات 11 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ دوستان خواهشا الکی اینجا پست نزنید می دونم که همتون مثل من نگرانید برای دیدن یه پست که خبری توش باشه کلی گشتم من مطمئنم خدا دعای ما و خانوده اش رو بی جواب نمی ذاره 9 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ الهی! با توست كه فقط ناامید ها امید می شود، وقتی قلب هایمان كوچكتر از غصه هایمان می شود ؛ وقتی نمیتوانیم اشك هایمان را پشت پلك هایمان مخفی كنیم ؛ وقتی احساس میكنیم رنج ها بیشتر از صبرمان، آن وقت مطمئن هستیم كه تو ؛ فقط تو كمكمان میكنی. و تویی كه همیشه سختی ها را آسان و دعاهایمان را مستجاب و آرزوهایمان را برآوردهمی کنی. درد ها درمان و تلخی ها شیرین؛ پس ای مخاطب آشنای درد های نگفتی!ما را تنها مگذار. الهی آمین یا رب العالمین. با آرزویِ سلامتیِ هر چه سریع تر برایِ یوسفِ عزیز. 10 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ اللهم لا اله الا انت العلي العظيم ذو السلطان القديم و المن العظيم و الوجه الکريم لا اله الا انت العلي العظيم ولي الکلمات التامات و الدعوات المستجابات خل ما اصبح. 7 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ با این که آقا یوسف نمیشناسم ولی خیلی ناراحت شدم امیدوارم که حالشون هرچه زودتر خوب بشه... مادر یکی از دوستانم دو هفته ای بود که تو کما بود،خدارو شکر دو روز پیش حالش خوب شد و برگشت... به امید خدا حال آقا یوسفم خوب میشه و بر میگرده... (داداش کوچیکم دلش خیلی پاک،معمولا هر نذری میکنیم قبول میشه.برای سلامتی آقا یوسف به داداشم نذر کردم که ان شا ا... خوب بشن) :icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ من روزی که شنیدم خیلی گریه کردم و حتی دیشب هم خیلی گریه کردم ولی از دیشب یه چیزی داره من و قلقلک میده میگم دو روز پیش ساعت حدود 4 مریم خانم! اومدن خبر اوردن یوسف تصادف کرده و خیلی سریع هم ازمایشات در اومده و فرداش هم اعزام شد المان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! عذر میخوام ولی یوسف و نامزدش و خانوادش ویزا نمیخواستن؟ ویزا که از سر کوچه نمیخرن حد اقل یک ماه طول میکشه و امروز سرچی که کردم حد اقل ازمایشات مغزی یک هفته طول میکشه !!!!!!!!!!! یکم برام جای سوال داره که حرفا یک مقداربودارشده از نظر من!!!! میشه توضیح کامل بدید!! و نکته دیگه هم که یکم من و بفکر فرو برد همه بیمارستانها از ساعت 2 تا 4 ساعات ملاقاته چطوریه مریم خانم که این همه علاقه دارن به ایشون ساعت سه و ربع دو روز پشت هم انجمن بودن و نت بودن!!!!!!! بهتر نبود بیمارستان باشن!!!!!!! و یه نکته دیگه که دختر خالشون هلیا !!! گفتم یوزر یوسف سیو شدس و من نمیخوام با یوزرشون برم یعنی پی سی و بردن خونشون یا لپ تاپ و بردن خونشون !!!! اگر نمیخوان بیان چرا یوسف دو بار در این دو روز آن شد!!!!!!!! و جالب تر از همه میتینگ نمایشگاه بود که با جزیات دختر خالشون خبر داشت!!!!!! یکم اینا جای تعجب داره فکر کنم خیلی احساسی به این جریان نگاه کردم بهتره منطقی باشم!!!!!!! 20 لینک به دیدگاه
maryam ki 225 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ من روزی که شنیدم خیلی گریه کردم و حتی دیشب هم خیلی گریه کردم ولی از دیشب یه چیزی داره من و قلقلک میدهمیگم دو روز پیش ساعت حدود 4 مریم خانم! اومدن خبر اوردن یوسف تصادف کرده و خیلی سریع هم ازمایشات در اومده و فرداش هم اعزام شد المان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! عذر میخوام ولی یوسف و نامزدش و خانوادش ویزا نمیخواستن؟ ویزا که از سر کوچه نمیخرن حد اقل یک ماه طول میکشه و امروز سرچی که کردم حد اقل ازمایشات مغزی یک هفته طول میکشه !!!!!!!!!!! یکم برام جای سوال داره که حرفا یک مقداربودارشده از نظر من!!!! میشه توضیح کامل بدید!! و نکته دیگه هم که یکم من و بفکر فرو برد همه بیمارستانها از ساعت 2 تا 4 ساعات ملاقاته چطوریه مریم خانم که این همه علاقه دارن به ایشون ساعت سه و ربع دو روز پشت هم انجمن بودن و نت بودن!!!!!!! بهتر نبود بیمارستان باشن!!!!!!! و یه نکته دیگه که دختر خالشون هلیا !!! گفتم یوزر یوسف سیو شدس و من نمیخوام با یوزرشون برم یعنی پی سی و بردن خونشون یا لپ تاپ و بردن خونشون !!!! اگر نمیخوان بیان چرا یوسف دو بار در این دو روز آن شد!!!!!!!! و جالب تر از همه میتینگ نمایشگاه بود که با جزیات دختر خالشون خبر داشت!!!!!! یکم اینا جای تعجب داره فکر کنم خیلی احساسی به این جریان نگاه کردم بهتره منطقی باشم!!!!!!! سلام در مورد ویزای یوسف،یوسف دانشجوی مونیخ هست و نیازی به ویزا نداره،مریم نامزدش هم ساکن لندن هست که هرزگاهی میاد ایران و بر میگرده و هیچکدومشون ویزا نمیخوان... دوست مریم پدرشون تو یکی از بیمارستانهای مونیخ رییس بخش قلب هست و به پیشنهاد اون سریع به آلمان اعزام شدند و کارهای اداری رو با یک تلفن حل کردند. در مورد ملاقات باید بگم که هیچ مشکلی نبود چون رییس بخش اورژانس بیمارستان پسر عمه بزرگ یوسف بود و هیچ مشکلی در بازدید نداشتیم و مریم هر بار که رفتند اونجا غش کردند و ما دیگه نبردیمش بیمارستان. از پستتون خیلی ناراحت شدم،و دیگه اینجا هیچ فعالیتی نمی کنم نه خبر و نه ... دیگه در مورد یوزر و پسورد هم گفتم مریم لپ تاپو به من دادند و من با لپ تاپ یوسف میام و میرم... ما تو یک ساختمون زندگی می کنیم (البته ما و یوسف و مریم ) خالمینا جای دیگه هستند. در هر صورت کوچکترین شکی جای هیچ گونه شبهی را بجا نمیذاره. دیشب که پست ها رو خوندم خیلی خوشحال شدم که یوسف رو اینجا هم دوست دارند اما دوست خوب من ما آبروی چند صد ساله خانوادگیمون رو برای اینها از دست نخواهیم داد. امیدوارم جوابتون رو گرفته باشید. خدانگهدار دوستان،اگر دوست داشتید دعا کنید و اگر نه هم بازم ممنون بابت دلگرمیتون اومده بودم خبر بدم که متاسفانه با این جواب روبرو شدم.... خدانگهدار برای همیشه. 4 لینک به دیدگاه
s.zarei 3090 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ سلامدر مورد ویزای یوسف،یوسف دانشجوی مونیخ هست و نیازی به ویزا نداره،مریم نامزدش هم ساکن لندن هست که هرزگاهی میاد ایران و بر میگرده و هیچکدومشون ویزا نمیخوان... دوست مریم پدرشون تو یکی از بیمارستانهای مونیخ رییس بخش قلب هست و به پیشنهاد اون سریع به آلمان اعزام شدند و کارهای اداری رو با یک تلفن حل کردند. در مورد ملاقات باید بگم که هیچ مشکلی نبود چون رییس بخش اورژانس بیمارستان پسر عمه بزرگ یوسف بود و هیچ مشکلی در بازدید نداشتیم و مریم هر بار که رفتند اونجا غش کردند و ما دیگه نبردیمش بیمارستان. از پستتون خیلی ناراحت شدم،و دیگه اینجا هیچ فعالیتی نمی کنم نه خبر و نه ... دیگه در مورد یوزر و پسورد هم گفتم مریم لپ تاپو به من دادند و من با لپ تاپ یوسف میام و میرم... ما تو یک ساختمون زندگی می کنیم (البته ما و یوسف و مریم ) خالمینا جای دیگه هستند. در هر صورت کوچکترین شکی جای هیچ گونه شبهی را بجا نمیذاره. دیشب که پست ها رو خوندم خیلی خوشحال شدم که یوسف رو اینجا هم دوست دارند اما دوست خوب من ما آبروی چند صد ساله خانوادگیمون رو برای اینها از دست نخواهیم داد. امیدوارم جوابتون رو گرفته باشید. خدانگهدار دوستان،اگر دوست داشتید دعا کنید و اگر نه هم بازم ممنون بابت دلگرمیتون اومده بودم خبر بدم که متاسفانه با این جواب روبرو شدم.... خدانگهدار برای همیشه. سركار خانوم محترم لطفا از اين حرفا ناراحت نشين .همه رو بي خبر نگذارين همه دعا گوييم تا انشا ... حال يوسف خان خوب شه سالم وسلامت برگردند. اگر شك وتريدي نيز هست بخاطر اينكه در سته كه منطقي نيست "شايد وشايد اين يه شوخي باشه واتفاقي برا ايشون نيفتاده باشه" كه من خودم حاضرم سركاري باشم ولي اين اتفاقات برا ايشون نيفتاده باشه البته من اصلا ايشونو نمي شناسم همه دست بدعا داريم براي عزيز ودوستمان سهيل 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ سلامدر مورد ویزای یوسف،یوسف دانشجوی مونیخ هست و نیازی به ویزا نداره،مریم نامزدش هم ساکن لندن هست که هرزگاهی میاد ایران و بر میگرده و هیچکدومشون ویزا نمیخوان... دوست مریم پدرشون تو یکی از بیمارستانهای مونیخ رییس بخش قلب هست و به پیشنهاد اون سریع به آلمان اعزام شدند و کارهای اداری رو با یک تلفن حل کردند. در مورد ملاقات باید بگم که هیچ مشکلی نبود چون رییس بخش اورژانس بیمارستان پسر عمه بزرگ یوسف بود و هیچ مشکلی در بازدید نداشتیم و مریم هر بار که رفتند اونجا غش کردند و ما دیگه نبردیمش بیمارستان. از پستتون خیلی ناراحت شدم،و دیگه اینجا هیچ فعالیتی نمی کنم نه خبر و نه ... دیگه در مورد یوزر و پسورد هم گفتم مریم لپ تاپو به من دادند و من با لپ تاپ یوسف میام و میرم... ما تو یک ساختمون زندگی می کنیم (البته ما و یوسف و مریم ) خالمینا جای دیگه هستند. در هر صورت کوچکترین شکی جای هیچ گونه شبهی را بجا نمیذاره. دیشب که پست ها رو خوندم خیلی خوشحال شدم که یوسف رو اینجا هم دوست دارند اما دوست خوب من ما آبروی چند صد ساله خانوادگیمون رو برای اینها از دست نخواهیم داد. امیدوارم جوابتون رو گرفته باشید. خدانگهدار دوستان،اگر دوست داشتید دعا کنید و اگر نه هم بازم ممنون بابت دلگرمیتون اومده بودم خبر بدم که متاسفانه با این جواب روبرو شدم.... خدانگهدار برای همیشه. خب اگر حق با شما بود که نیاز به ناراحت شدن نبود که بخواید قهر کنید و برید!!!!!!! ولی اینکه در عرض چند ساعت عازم مونیخ بشه یکم جای شک داره دوست خوب من!!!!!! در هر صورت من نظر خودم و گفتم و خیلی از دوستان که باور کردن شما میتونید بیاید و واسه اونا خبر بیارید !! اگر نخوایم احساسی برخورد کنیم این سرعت عمل کارهای اداری و اون هم در ایران خیلی سوال برانگیزه البته برای عقل ناقص من!!!!!!! شما میخواید برید کیش باید یک هفته دنبال بلیط باشید ولی حالا در عرض چند ساعت بلیط مونیخ رزرو شد شاید از شانس شما باشه!!!!!!! و از شانسای دیگه شما آشنا بودن رییس بیمارستان و ملاقات هر زمان نامزدشون بود و جالبه که ایشون غش کردند و نرفتند بیمارستان و اومدن نت!!!!!!!!1 در هر صورت بجای قهر کردن بهتره به سوالات دوستان پاسخ بدید بجای از کوره در رفتن!!!!!!! من نظر شخصیم و گفتم شاید خیلی از دوستان این نظر و نداشته باشند در کل امیدوارم که حرف من درست باشه و یوسف عزیز صحیح و سلامت برگردن به انجمن! 11 لینک به دیدگاه
s.zarei 3090 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ سلامدر مورد ویزای یوسف،یوسف دانشجوی مونیخ هست و نیازی به ویزا نداره،مریم نامزدش هم ساکن لندن هست که هرزگاهی میاد ایران و بر میگرده و هیچکدومشون ویزا نمیخوان... دوست مریم پدرشون تو یکی از بیمارستانهای مونیخ رییس بخش قلب هست و به پیشنهاد اون سریع به آلمان اعزام شدند و کارهای اداری رو با یک تلفن حل کردند. در مورد ملاقات باید بگم که هیچ مشکلی نبود چون رییس بخش اورژانس بیمارستان پسر عمه بزرگ یوسف بود و هیچ مشکلی در بازدید نداشتیم و مریم هر بار که رفتند اونجا غش کردند و ما دیگه نبردیمش بیمارستان. از پستتون خیلی ناراحت شدم،و دیگه اینجا هیچ فعالیتی نمی کنم نه خبر و نه ... دیگه در مورد یوزر و پسورد هم گفتم مریم لپ تاپو به من دادند و من با لپ تاپ یوسف میام و میرم... ما تو یک ساختمون زندگی می کنیم (البته ما و یوسف و مریم ) خالمینا جای دیگه هستند. در هر صورت کوچکترین شکی جای هیچ گونه شبهی را بجا نمیذاره. دیشب که پست ها رو خوندم خیلی خوشحال شدم که یوسف رو اینجا هم دوست دارند اما دوست خوب من ما آبروی چند صد ساله خانوادگیمون رو برای اینها از دست نخواهیم داد. امیدوارم جوابتون رو گرفته باشید. خدانگهدار دوستان،اگر دوست داشتید دعا کنید و اگر نه هم بازم ممنون بابت دلگرمیتون اومده بودم خبر بدم که متاسفانه با این جواب روبرو شدم.... خدانگهدار برای همیشه. سركار خانوم محترم لطفا از اين حرفا ناراحت نشين .همه رو بي خبر نگذارين همه دعا گوييم تا انشا ... حال يوسف خان خوب شه سالم وسلامت برگردند. اگر شك وتريدي نيز هست بخاطر اينكه در سته كه منطقي نيست "شايد وشايد اين يه شوخي باشه واتفاقي برا ايشون نيفتاده باشه" كه من خودم حاضرم سركاري باشم ولي اين اتفاقات برا ايشون نيفتاده باشه البته من اصلا ايشونو نمي شناسم همه دست بدعا داريم براي عزيز ودوستمان سهيل 3 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ هلیا خانم اینو بدونید که یوسف هرکجا باشه من یه نفر همیشه به یادش هستم و ارزوی سلامتیشو دارم . خداوند در قران مجید بارها تاکید کرده : [قرآن كريم، سوره مباركه الحجرات، آيه 12] اي كساني كه ايمان آورده ايد! از بسياري از گمانها بپرهيزيد، چرا كه بعضي از گمانها گناه است، و هرگز -در كار ديگران- تجسس نكنيد امام علی (ع): در زندگی مردم تجسس نکنید که همه چیز را ازدست خواهید داد من واقعا بخاطر این حس تجسس !!! که در برخی دوستان وجود داره از شما معذرت میخوام . [h=2]سجل حظورك بلعن أول ظالم ظلم حق محمد وآل محمد وآخر تابع له على ذالك[/h] 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده