سیندخت 18786 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۱ مریم پستمو ویرایش کردماااااااااااااااااااا:5c6ipag2mnshmsf5ju3دیدیش؟ الان دیدم :5c6ipag2mnshmsf5ju3:icon_gol: پیرو همون صحبتت که بعضی ها بزرگ شدن و هنوز بچن، بعضی از آدم ها هم فرصت نکردن بچگی کنن....از همون اول بزرگ بودن چه تو بچگیشون چه تو بزرگسالیشون... 4 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۱ آدما با همه تفاوتاشون یه ویژگی مشترک دارن. اونم این که گاهی تو قابل پیش بینی ترین لحظات، کاملا غیر قابل پیش بینی رفتار می کنن ! 9 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ یه تجربه : واسه اینکه کسی احساس حقارت نکنه خودتو اینقدر پائین نیار که طرف هوا برش داره که واااااااااااای منم آدمم ما آدما گاهی جنبه اینو نداریم که مثلا نفس کشی کنیم 6 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ بعضی آدم ها کوچکند اما بزرگ ! بعضی آدم ها بزرگند اما کوچک ! 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ آدما گاهی متعجب می شن ... از خودشون .... از دور و بری هاشون ..... 5 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ آدم؟! مگه از اون نسل افسانه ای وارثی مونده!!! سال هاست ندیدم دور و برم آدمی!!! اووووووووه تا دلت بخواد آدم نما هست،ولی آدم نه 7 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ آدم هـا کـه " عـوض " مي شونـد از سـلام و شـب بـخيـر گفتنشان مـي شود ايـن را فـهميـد. از بوسه هايشان، از حـرف هـا و نگاه هایشان ... از گـودال هـاي ِ عـميـقي کـه بيـن ِ خـودشان مي کـَـنـند و تـويـش را پُــر از دليـل مـي کُنـند... 7 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ پیچیده ترین چیز توی آدما از نظر من نگاهشونه یه عالمه نگاه داریم با یه جفت چشم یک دنیا نگاه خلق می کنیم 7 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ به روایتی آدم ها بر دو دسته اند : یا مادرزادی گرگ به دنیا می آیند، و یا بره متولد می شوند. گرگها همیشه گرگ باقی می مانند، ولی بره ها یا در نهایت تبدیل به گوسفند تمام عیار می شوند و یا یاد می گیرند چگونه گرگ بشوند. قسمت جالب ماجرا اینجاست که گرگ " بره زاده" حریصتر و خون ریزتر از گرگ " گرگ زاده " است، زیرا که او از روی عقده و حقارت و کینه و نفرت می درد و گرگ زاده تنها به حکم عادت. 8 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ بعضی آدما از اعتماد بقیه سوء استقاده می کنن....جوری که چشمات اینجوری می شه=> 6 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ آدما همیشه اون قدی هم که نشون میدن، بد نیستن ... 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ آدما همیشه اون قدی هم که نشون میدن، بد نیستن ... من همیشه معتقد بودم همه ی آدما خوبن...مگر اینکه خلافش ثابت شه...اما این روزا این جمله داره برام برعکس می شه 7 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ من همیشه معتقد بودم همه ی آدما خوبن...مگر اینکه خلافش ثابت شه...اما این روزا این جمله داره برام برعکس می شه همــه آدما خوب نیستن، اما هیـــچ آدمی هم بد نیست همه خاکستــــــــری ایم ... یکی کمــرنگتر، یکی پررنگتر ... 8 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ بعضي آدما سادهان. هميشه يه لبخند همراه با شرم روي لباشونه، با چشمايي سرشار از اميد و مهربوني بهت خيره ميشن ولي هيچي نميگن. نگاهي كه التماس ميكنه تاييدشون كني. با خودت فك ميكني تو كه كسي نيستي. توهم برت ميداره كه نه بابا، منم واسه خودم كسيم. ولي اين، تو نيستي اونا هستن... خيلي وقتا نميدوني با اين آدما بايد چيكار كني. انقدر سطح خودشونو پايين ميبينن كه دلت ميخواد كتكشون بزني. از طرفي وقتي كه كمك نياز داري اولين كسايي هستن كه ميان... حتي اگه ندونن چيكار بايد بكنن و نتونن... وقتي يه اشتباهي مرتكب ميشن. نميدوني بايد چيكار كني. نه اونقدر جسور هستن كه بتوني سرشون داد بزني و بازخواستشون كني و بدوني كه ميتونن خودشونو بازيابي كنن. نه اونقدر عبرت پذيرن كه بتوني ولشون كني به حال خودشون. من در مقابل اينا مستاصلم... حضورشون منو سردرگم ميكنه. يه حس خوب و آرامش ناشي از وجودشون، يه حس ترس و ناراحتي از ناكامياشون... عين شيشه ميمونن اين آدما ... شيشهي پر از ترك... شايد خيلي ضربه ديده باشن و فكر كني تو سختيا قوي شدن. ولي بايد حواست بهشون باشه. نكنه تو باعث اون تلنگري باشي كه از هم فرو ميپاشدشون 9 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ بعضی آدما فقط ادای آدما رو در میارن نه میتونی ازشون فرار کنی.......نه اینکه کنارشون زندگی کنی سعی کن کمتر باهاشون رو به رو بشی 6 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ بین آدم و انسان یه دنیـــــــــا فاصلست.... 5 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ بزرگ ترین اشتباهی که ما آدما در رابطههامون میکنیم: نیمه میشنویم؛ یک چهارم میفهمیم، هیچی فکر نمیکنیم (یا فقط فکر میکنیم که فکر میکنیم ! )و دو برابر واکنش نشون میدیم! 5 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۱ ادما از دید من دو جورن یا سوار میشن یا سواری میدن به اون که سواری میده میگن ساده و دوست داشتنی به اون که سوار شده میگن خبیث 4 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۱ بعضی ادما زیادی مهربونن. زیادی همه واسشون مهمه. همه رو به خودشون ترجیح میدنو البته اونا بیشتر فرشته اند. 4 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۱ فرق هست بین خواستن و توانستن......مرزیست بین این دو .......مرزی حتی به باریکی یک تار مو......که این مرز برای هیچ آدمی جز توسط خودش قابل درک نیست خیلی از اوقات آدما نمی خوان فراموش کنن، اما خیلی اوقات نمی تونن گاهی آدما نمیخوان حرکت کنن، اما گاهی نمی تونن گاهی نمی خوان ببخشن، و گاهیی نمی تونن که ببخشن تشخیص این مرز بین خواستن و توانستن، جهتش، رنگش و ... فقط برای هرکس توسط خودش معلومه. و شاید به همین دلیله که میگن آدما فقط میتونن خودشون، خودشون رو عوض کنن.......چون فقط خودشون این خط باریک رو که یک عمر زندگی پشت سرش هست رو میبینن و می فهمن...........و دیگران اکثر اوقات هاله ای از برداشت های خودشون رو تحت عنوان این خط میبینن......یه جور کور رنگی یا شاید هم کور خطی !! یکی از اشتباه هایی که آدما باهاش بزرگ میشن و به عنوان یه شعار میزارن سرلوحه زندگیشون شاید همینه : خواستن توانستن است!!! شاید به همین دلیل از اون دسته آدمایی که به بقیه آدما بهشون میگن "معتاد" بپرسیم، همیشه تو نهادینه ترین باورهاشون عمیقا قبول دارن که اگر بخوان می تونن ترک کنن، به همین جهت 20 ساله معتاده و فکر میکنه اگه یه روز بخواد ترک میکنه! همه پدر مادرها خواستن آدمایی به اسم بچه هاشون خوب تربیت بشن، اما این طور شده؟!!! خواستن هیچ وقت توانستن نیست.....خواستن هیچ وقت داشتن نیست......فرق است بین این ها ....فرقی ظریف 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده