*Mahla* 3410 ارسال شده در 27 مرداد، 2012 یادش بخیر یه زمانی از بورس پول پارو میکردیم :دی یک توصیه : خواستین وارد بورس بشین اول اطلاعاتتون را بالا ببرین ... و کتاب تحلیل تکینیکال جان مورفی رو حتما بخونین ... 4
Mm.Mali 322 ارسال شده در 28 مرداد، 2012 سلام دوست منم هستم:mrsbeasley: خیلی هم برام مفید و کاربردیه ممنون از این تاپیک 1
Secret: 2286 مالک ارسال شده در 31 مرداد، 2012 یادش بخیر یه زمانی از بورس پول پارو میکردیم :دی یک توصیه : خواستین وارد بورس بشین اول اطلاعاتتون را بالا ببرین ... و کتاب تحلیل تکینیکال جان مورفی رو حتما بخونین ... لطفا تو این تاپیک این مدل توصیه ها رو نکنین اول تاپیک گفتم فعلا هیچی نخونین شما رشتتون اقتصاده براتون اشناست اما برای کسانی مثل من خوندن کتابهای مختلف هیچ دردی رو دوا نمیکنه مگه قبلش آشنایی ابتدایی داشته باشیم البته به نظر من همین قدر هم یاد بگیریم کافیه اگه بتونیم درست با همین دانسته کم کار کنیم 1
M_Archi 7762 ارسال شده در 2 شهریور، 2012 اینجا باید سوالارو پرسید؟! من معنی این بروکر و کارگزار رو هم نفهمیدم اصلا چیه و چطوریه!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1
goddess_s 16415 ارسال شده در 2 شهریور، 2012 لطفا تو این تاپیک این مدل توصیه ها رو نکنین اول تاپیک گفتم فعلا هیچی نخونین شما رشتتون اقتصاده براتون اشناست اما برای کسانی مثل من خوندن کتابهای مختلف هیچ دردی رو دوا نمیکنه مگه قبلش آشنایی ابتدایی داشته باشیم البته به نظر من همین قدر هم یاد بگیریم کافیه اگه بتونیم درست با همین دانسته کم کار کنیم سرکارمون گذاشتی؟؟ پس کی شروع میشه ؟ 1
Secret: 2286 مالک ارسال شده در 3 شهریور، 2012 اینجا باید سوالارو پرسید؟! من معنی این بروکر و کارگزار رو هم نفهمیدم اصلا چیه و چطوریه!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ببینید بورس یه بازاره مجازیه و شما میخواین که تو این بازار خرید و فروش کنین شرکتهایی هستن که به این بازار دسترسی دارن که به اون شرکتها میگن کارگزار (بروکر) برای اینکه شما وارد بازار بشین تو یکی از این شرکتها ثبت نام میکنین و اگه بخواین سهمی رو خرید و فروش کنین به اون شرکتها میگین که این کار رو براتون انجام بده مثلا میگین سهام ایران خودرو رو برای من بخر یا بفروش و اینکه چطور از این شرکتها درخواست کنین به صورت مختلفه مثلا تلفن بزنین یا اینکه با نرم افزار اون شرکت به صورت آنلاین کار کنین هر شرکت یه نرم افزار مخصوص خودشو داره که اکثرا نرم افزاری به اسم متاتریدر استفاده میکننن که من فایل آموزشش رو به شما میدم شما باید اون نرم افزار رو نصب کنین و یه اکانت تمرینی (دمو) برای خودتون درست می کنین و تا وقتی به طور کامل یاد نگرفتین فقط به این صورت معامله (ترید) می کنین بعد که کاملا تو بورس جا افتادین یه کارگزار خوب انتخاب می کنین و یه اکانت حقیقی رو درست میکنین متوجه شدین؟ سرکارمون گذاشتی؟؟پس کی شروع میشه ؟ تو رو که حتما سرکار گذاشتم [h=3]درس اول بورس: آشنایی با مفاهیم و اصطلاحات[/h] 3
goddess_s 16415 ارسال شده در 3 شهریور، 2012 تو رو که حتما سرکار گذاشتم درس اول بورس: آشنایی با مفاهیم و اصطلاحات اطلاع رسانیت ضعیفه :vahidrk: جزوه هم دادین ؟ 1
Secret: 2286 مالک ارسال شده در 3 شهریور، 2012 اطلاع رسانیت ضعیفه :vahidrk:جزوه هم دادین ؟ :vahidrk: #17 1
Secret: 2286 مالک ارسال شده در 8 شهریور، 2012 جزوه درس اول رو فرستادم اگه کسی میخواد یا فراموش کردم بگین تا بفرستم 3
Secret: 2286 مالک ارسال شده در 8 شهریور، 2012 یه سری گفتن لینک مشکل داره نمیدونم چرا دو قسمتی شده شما رو لینک کلیک نکنین تمام آدرس لینک رو تو ادرس بار کپی کنین 4
Secret: 2286 مالک ارسال شده در 8 شهریور، 2012 اگه كنار اموزش نرم افزار هم بود خيلي عالي ميشد. آموزش نرم افزار رو که داخل جزوه ای که فرستادم داره و همینطور تو تاپیک مقدماتی یه pdf کلا برای یادگیری نرم افزار گذاشتم 5
Secret: 2286 مالک ارسال شده در 8 شهریور، 2012 سایتی رو که برای دانلود نرم افزار گذاشتم ظاهرا خراب شده الان البته روز باز نیست و من احتمال زیاد میدم برای روز بازار درست بشه اما لینک برای دانلود نرم افزار برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فقط اگه برای ثبت نام به مشکل برخوردین صبر کنین من فردا میپرسم چرا سایت خرابه 5
Secret: 2286 مالک ارسال شده در 13 شهریور، 2012 از بحث های خوبی که شکل گرفته معلومه همه علاقه مندان به بورس خوب جزوه و مطالبی رو که گذاشتم خوندن 5
spow 44198 ارسال شده در 15 شهریور، 2012 فایل های اموزشی بورس ومسائل مرتبط با بورس 15 فایل اموزشی که درلینک زیر میتونید دانلود کنید فایلهای همایش آشنایی با بورس اسلاید آشنایی با بورس قرارداد اختیار معامله چیست؟ نمونهای از اساسنامهی یک صندوق سرمایه گذاری آشنایی با قرارداد آتی سهام آشنایی با کارگزاران اوراق قرضه چیست؟ تاریخچهی بورس ساز و کار انجام معاملات و.... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام . 5
Secret: 2286 مالک ارسال شده در 15 شهریور، 2012 فایل های اموزشی بورس ومسائل مرتبط با بورس15 فایل اموزشی که درلینک زیر میتونید دانلود کنید فایلهای همایش آشنایی با بورس اسلاید آشنایی با بورس قرارداد اختیار معامله چیست؟ نمونهای از اساسنامهی یک صندوق سرمایه گذاری آشنایی با قرارداد آتی سهام آشنایی با کارگزاران اوراق قرضه چیست؟ تاریخچهی بورس ساز و کار انجام معاملات و.... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام . این قسمتها دیگه خیلی تئوریه من که به شخصه واردشون نمیشم چون لازمم نمیشه 2
Secret: 2286 مالک ارسال شده در 15 شهریور، 2012 من فکر کردم چون قسمتهای اول خونده نشده جلسه دیگه رو نفرستم تا بتونیم با خوندن هر قسمت با هم پیش بریم چون ممکنه رو هم جمع شه دیگه نخونیم یا سطی یاد بگیریم اما اگه کسی درسهای دیگه رو میخواد بگه تا بقیه درسا رو که تا الان گرفتم بفرستم 3
Secret: 2286 مالک ارسال شده در 19 مهر، 2012 دو تا دیگه از جزوه ها مربوط به خط شناسی و فیبوناچی ارسال شد. بقیه درسها به صورت جزوه نیست اگه جداقل چهار پنج نفر همراهی میکردن قسمتهای دیگه رو با توضیحاتی که خودم میتونستم اینجا میزاشتم اما متاسفانه همه درگیر کارهای دیگه هستن و خودم متاسفانه فرصت ادامه رو ندارم پس پایان 4
padrone 1136 ارسال شده در 13 بهمن، 2012 سلام دوست عزیز ممنونم از پست مفیدتون اگه ممکن باشه جزوه ها رو برا منم ایمیل کنین منم علاقه زیادی دارم. لطفا همشو بفرستین ranjbar.emba@yahoo.com
ارسال های توصیه شده