رفتن به مطلب

دانلود و آموزش نرم افزار CityEngine

ارسال های توصیه شده

با نرم افزار Esri CityEngine می توان مدل های خیره کننده ای از شهر را در کمترین زمان ایجاد کرد. بهترین انتخاب برای مدل سازی شهر سه بعدی در برنامه ریزی شهری ، معماری ، شبیه سازی ، توسعه بازی و تولید فیلم .
CityEngineیک مجموعه کامل از صنعت و ابزار رویه ای برای متراکم کردن داده های جغرافیایی ، خیابان بندی و ویرایش خیابان های شبکه ای ، ساخت و اصلاح ساختمان ها ، تولید پروفایل های جاده ای سه بعدی و توزیع وسایل های خیابانی ، کنترل شکل خطوط هوایی و تجزیه و تحلیل پروژه های برنامه ریزی شهری می باشد.

مشاهده یا دانلود کلیپ معرفی این نرم افزار

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 9 ماه بعد...
  • 1 سال بعد...

این ویدئوی آموزشی هم به نوعی کاربرد نرم افزار CityEngine رو تو ساخت و ایجاد خیابون ها نشون میده. به نوعی قابلیت و سرعت کار با این نرم افزار رو داره نشون میده که توسط خود شرکت Esri تهیه شده.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

لینک به دیدگاه
  • 7 ماه بعد...

با سلام.

من مشکل در نصب نسخه 2012.1 دارم. این نسخه رو به دلیل محدودیت سخت افزارم دارم نصب میکنم. ArcGIS 10.0 نصب دارم ولی نمیتونم CityEngin رو اجرا کنم. بخش لایسنس رو که به خاطر GIS نصب نمیکنه. اون چیزی که در خصوص نصب شبیه GIS گفتید یعنی چی؟ فایل Service هم تغییر دادم اتفاقی نیوفتاد

ممنون میشم راهنمایی کنید

• Like 1
لینک به دیدگاه

با سلام.

من مشکل در نصب نسخه 2012.1 دارم. این نسخه رو به دلیل محدودیت سخت افزارم دارم نصب میکنم. ArcGIS 10.0 نصب دارم ولی نمیتونم CityEngin رو اجرا کنم. بخش لایسنس رو که به خاطر GIS نصب نمیکنه. اون چیزی که در خصوص نصب شبیه GIS گفتید یعنی چی؟ فایل Service هم تغییر دادم اتفاقی نیوفتاد
ممنون میشم راهنمایی کنید

کرکش رو ایراد میگیره؟ :ws38:
منظور از اون قسمت همون استاپ و استارت کردن لایسنس سرور بود.
لینک به دیدگاه
  • 1 سال بعد...

سلام سال جدید مبارک. دوستان اموزش نرم افزارCityEngine رو اگه دارید بزارید.یا این که اگر کانال یا سایتی هست که بتونه بهم کمک کنه بهم معرفی کنید. بسیار سپاسگزارم

لینک به دیدگاه
  • 9 ماه بعد...
در در 21 شهریور 1395 در 23:44، Mohammad Aref گفته است :

کرکش رو ایراد میگیره؟ :ws38:
منظور از اون قسمت همون استاپ و استارت کردن لایسنس سرور بود.

سلام ببخشید مدت زمان آموزشی که فرستادید چقدره ؟

اونی که گفتید همش با همه رو دانلود کردم کلا 8 دقیقه بود

لینک به دیدگاه
در 1 ساعت قبل، navid_g71 گفته است :

سلام ببخشید مدت زمان آموزشی که فرستادید چقدره ؟

اونی که گفتید همش با همه رو دانلود کردم کلا 8 دقیقه بود

سلام. بله اموزش گذاشته شده همین مقدار هست. ولی سعی میکنم سر فرصت، آموزش های کاملتر از نرم افزار رو قرار بدم.

لینک به دیدگاه
  • 2 سال بعد...

دوره کامل آموزش این نرم‌افزار که شامل 26 ساعت آموزش هست، در سایت نواندیشان شروع شد:

ثبت نام در دوره

این ویدئو بخشی از معرفی نرم‌افزار سیتی انجین هستش:

لینک به دیدگاه
  • 2 ماه بعد...
در در ۱۳۹۱/۳/۲ در ۲۱:۴۸، Creative City گفته است :

برنامه و لایسنس منیجر را نصب کنید

با سلام و ممنون از سایت خوبتون، من چجوری  میتونم  برنامه و لایسنس منیجر رو نصب کنم ممنون میشم توضیح بفرمایید

لینک به دیدگاه
در ۵ ساعت قبل، nkoshki گفته است :

با سلام و ممنون از سایت خوبتون، من چجوری  میتونم  برنامه و لایسنس منیجر رو نصب کنم ممنون میشم توضیح بفرمایید

سلام. کرک نسخه ها متفاوت هستش. نسخه ای که قرار دادیم تو پست اول همین تاپیک آموزش کرکش هم گفتیم که البته خیلی ساده هم هست.

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...