R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۱ یک عروس و داماد ایتالیایی تصمیم گرفتند برای مراسم عروسی شان از یک لباس عروس بطول ۲ مایل (حدود ۳٫۲ کیلومتر) استفاده کنند و از این طریق رکورد طولانی ترین لباس عروس دنیا را نیز بشکنند. برای هر عروس و دامادی روز ازدواجشان فراموش نشدنی است ولی برای این زوج و روستای کسل دی پرنسیس یک روز رویایی و خاطره انگیز دیگری است آن هم با تشکیل قطار ۳ کیلومتری برای رفتن به کلیسا. برای این منظور صدها دختر مدرسه ای برای نگه داشتن این لباس عروس که شش کیلومتر پارچه مصرف کرده است کمک گرفته شد. 24 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۱ منم ازین لباسا می خواااااااااااام :shad: 8 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ مردم چه خوشحالللللللللللللللللللل 8 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ این که چیزی نیست. جکسون به من قول لباس عروس 50 کیلومتری داده 5 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ دنباله هم تا حدی قشنگه! بیریخت ترین دنباله لباس رو ایجاد کرده میگه رکورد زده !!!!به جای این کارا وزنشو کم میکرد خیلی بهتر بود 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ دنباله هم تا حدی قشنگه! بیریخت ترین دنباله لباس رو ایجاد کرده میگه رکورد زده !!!!به جای این کارا وزنشو کم میکرد خیلی بهتر بود قابل توجه سحر 3 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ قابل توجه سحر راست میگم دیگه.از این توری های پشه بند رو خریده زده به لباسش میگه لباس عروس:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ قابل توجه سحر من خوشگل میشم تو هر لباسی:w589: 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ راست میگم دیگه.از این توری های پشه بند رو خریده زده به لباسش میگه لباس عروس:vahidrk: منم موافقم ، خوشم نیومد :84eb3ampc0vsywihe0i لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ من خوشگل میشم تو هر لباسی:w589: بر منکرش لعنت [h=1]مدل لباس عروس اسپانیایی:hapydancsmil:[/h] بچه ها لباس منو ببینید 3 لینک به دیدگاه
samaneh noori 96 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ ای بابا با این لباسش ( اهای اونایی که ازدواج نکردید خدا وکیلی این همه میگن شب عروسی ادم مهمترین شبه به خدا دروغه جز زحمت خستگی استرس هیچی نداره به نظر بنده حقیر هر روزی که به شب رسوندی و بعد از یاد اوری اون روز احساس کردی نیرویی مضاعف داری برای فردایی بهتر اون شب بهترین شب عمرت میشه من که از این شبها زیاد دارم می دونی چرا ؟ چون به خدا اییییییییییییییییمان دارم شما چی؟ 5 لینک به دیدگاه
nazanintajik 49 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۳ به وزنش چه ربطی داره مگه همه آدمای دنیا باید لاغر باشن مگه اون دل نداره؟ 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۳ تو اخبار نشون دادن ولی با سانسور... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده