Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ قابل توجه همه کسایی که کل کل میکردن! بالاخص کاتالان های بازنده! Chelsea wins the Champions League یه بار دیگر از نو بخونید Chelsea wins the Champions League حالا از روش 10 بار تایپ کنید تو همین تاپیک :boos: 12 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ قابل توجه همه کسایی که کل کل میکردن! بالاخص کاتالان های بازنده! Chelsea wins the Champions League یه بار دیگر از نو بخونید Chelsea wins the Champions League حالا از روش 10 بار تایپ کنید تو همین تاپیک :boos: تبریک به همه چلسی دوستان و متنفران از بارسا:gnugghender:خیلی حال کردم واقعا حقش بود و قهرمان شد... 7 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تبرکا..مرحبا!!!! 20 امتیاز منو یادت رفت!!!!!!! 5 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ و شیرهای لندن بار دیگر اروپا را لرزاندند... چه رنگیش دقیقا ؟ اخلاقه حرفه ایم ایجاب می کنه که بهت تبریک بگم. ولی من اونروزی رو می بینم که از این سیستمه بازی بسته چلسی، به تنفر و به عنوان نماد بازی ناجوانمردانه یاد خواهد شد. 7 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چه رنگیش دقیقا ؟ اخلاقه حرفه ایم ایجاب می کنه که بهت تبریک بگم. ولی من اونروزی رو می بینم که از این سیستمه بازی بسته چلسی، به تنفر و به عنوان نماد بازی ناجوانمردانه یاد خواهد شد. مرده اخلاق ورزشکاریتم میگم این شیرهای خارجکی چه با کلاسن ها واسه ما فقیر فقرا این شکلیه 7 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چه رنگیش دقیقا ؟ اخلاقه حرفه ایم ایجاب می کنه که بهت تبریک بگم. ولی من اونروزی رو می بینم که از این سیستمه بازی بسته چلسی، به تنفر و به عنوان نماد بازی ناجوانمردانه یاد خواهد شد. دقیقا ما هم اون روزی رو دیدیم که بازی بارسلونا مردم رو دچار فوتبال زدگی کرد آقا سیستم پاسکاری 1 سال خوبه.. 2 سال خوبه..3 سال خوبه.. نه دم به دقیقه والا از دروازه تا وقتی توپ بره توی زمین حریف، 60 تا پاس کوتاه میدن... والا بخدا با این نوناشون 2 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چه رنگیش دقیقا ؟ اخلاقه حرفه ایم ایجاب می کنه که بهت تبریک بگم. ولی من اونروزی رو می بینم که از این سیستمه بازی بسته چلسی، به تنفر و به عنوان نماد بازی ناجوانمردانه یاد خواهد شد. من هنوز توجیه نشدم بازی ناجوانمردانه یعنی چی؟؟؟ ضدفوتبال یعنی چی؟...حالا یه لیوان از اون شیر خارجکی واسمون بریز ببینیم که مردمان در خارجلند چه مینوشند.. 1 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۱ واقعا بازی جذابی بود و من دیشب حسابی حرص خوردم! خوشحالم که چلسی برد پیتر چک فوق العاده ست و و ایضا دروگبا از مویم تبریک 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده