Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تکیه کلام شیرین این روزهای جوانان ایرانی که منشاش شاید شبکه ها اجتماعی بودند لطفا آخر جملهاتون تو حلقم باشه! **تو اخبارگفت قذافی کشته شده!!بابام ميگه خدا بيامرز پفيوز اينهمه آدم كشت،بعد شب جمعه مرد،شب اول قبر نداره ... یعنی اعتقاداتت تـــو حـلـقــم ... ! **مردها مهربونند و زنها خودخواه ، دلیلش هم اینه که خیلی از زنها حاضر نیستن به مردی که نمیشناسند کمک کنند ولی، همه مردا حاضرند واسه زنای غریبه بمیرن . . . ! این مهربونیشون تو حلقــم یعنی ... **چند روز مونده بود به عروسیه پسر عموم ....صبح بلند شدم از خواب...مامانم اومده بالا سرم میگه عزیزم ،داری غروب از شرکت برمیگردی ، 4 تا دونه کارت عروسیه ، مال پسر عموت....ببر بده به فلانی و فلانی و.... کلا 1 ساعت وقتت و نمیگیره ..آدرسها سر راسته.. گفتم چشم... یه نایلون داد بهم که توش کارتای عروسی بود....منم نگاه نکردم...گذاشتم تو کیفم غروب که شد کارتارو برداشتم ببینم آدرساشو .... اولی دیدم زده شمس آباد ..خیابان ...... دومی دیدم زده سعادت آباد...خیابان..... سومی زده بود رود هن !!! خیابان ..... حالا اینا خوبه ...آخری بود قزوین..!!!فک کن برم جاجرود ، بعد برم قزوین...!!! مادر من ....آدرس سر راستت تـــو حـلـقــم ***طرف تو پروفایلش تو قسمت اعتقادات مذهبی زده : بی خدا ... بعد تو این سوال های فیس بوک، سوال ِ قشنگ ترین کلمه بدون نقطه رو جواب داده " الله " یعنی اون دو گانگی شخصیتیت تو حلقـــم ... **طرف هی از اف بی ایده میگیره تاپیک میزنه بعد پایینشم مینویسه از اف بی یعنی روت تو حلقم **یارو با دوست دخترش به هم زده بود...بعد رو والش نوشته بود : اين روز ها سيگار را نصفه ميکشم,چون تو هميشه ميگفتي يک نخ روشن کن دوتايي بکشيم...! خب عزیز من چرا با حلق من بازی میکنی ...؟! یعنی عشقتون و عاشقانه هاتون تـــو حـلـقــم ..! 18 لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ***اومدم شرکت. جناب رئیس با کمال پررویی سوئیچشو داده دست من که برو قرصای اعصاب منو از تو داشبور بیار .با فکی که افتاده رو زمین 6 طبقه رفتم پایین(البته با آسانسور) داشبورد ماشین جناب رییس عین بازار شام.هرچی گشتم نبود.مجبور شدم داشبوردشم مرتب کنم.اومدم بالا میگم جناب مهندس نبود.میگه ای وااااااااااااای تو کیفمه .ببخشید یعنی حواس جمعت تو حلقممممم ***طرف اومده سايت درست کرده توش کلا فيلم و آهنگ و بازی و نرم افزار دزدی و قفل شکسته گذاشته واسه دانلود (دستشم درد نکنه کلّی کار ما رو راه انداخته) بعد اطّلاعيه زده تو سايتش نوشته: كپي برداري از مطالب ترجمه شده **** دانلود به صورت متن کامل یا بخشی از آن شرعاً و قانوناً حرام بوده و گروه **** دانلود هيچگونه رضایتی در این باره ندارد.....! یعنی اون شرع و قانونت تـــو حـلـقــم ***تو کافی شاپ نشسته بودم و منتظر دوستام بودم، صدای صحبت 2تا دختر میز بغلی توجهم رو جلب کرد +: وایییییی مبارکه، بالاخره ازدواج کردی؟ -: آره، با همون، بالاخره بابام قبول کرد +: به سلامتی، حالا که عقد کردی چرا ابروها و سیبیلات رو برنمیداری؟ -: دوست ندارم اصلا! +: شوهرت بهت نمیگه برداری؟ -: اونم دوست نداره بردارم، میگه اینجوری خیلی معصوم تری! یعنی معصومیتش تو حلقم ***آقا دیروز هنگام سال تحویل فرمودند: امسال ما سال دیگری در پیش داریم ... یعنی این ظرافت دیدشون تو حلقم!! 12 لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ گذشته که حالم را گرفته است ! آینده که حالی برای رسیدنش ندارم ! و حال هم حالم را به هم میزند … زندگیِ سرشار از زیباییم توو حلقم... 15 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چرا تو ماه اسفند هر اتفاقی که برا کسی میفته همه میگن بیچاره شب عیدیه اینجوری شد؟ یعنی ماه دیگه ای از سال باشه عیب نداره؟ منطقت تو حلقم............ مبانی کامپیوتر: آن بخش از یک سیستم را که میتوان با چکش خرد کرد، سختافزار و آن قسمت را که فقط میتوان به آن فحش داد ، نرمافزار میگویند! آموزشت تو حلقم..... آیا میدانید که دلفینها آنقدر باهوشند که در طی چند هفته میتوانند انسانها را طوری تربیت کنند تا روی لبه استخر بایستند و برای آنها ماهی پرت کنند؟:icon_pf (34): طرز فکرت تو حلقم...... ازدواج یعنی از دست دادن توجه تعداد کثیری از افرادو بدست آوردن بی توجهی یک فرد !:icon_razz: توجه ت تو حلقم.... ورژن جدید ابراز علاقه - چند تا دوستم داری؟؟؟؟ . . . - اختلاس تا !!!!! ورژن جدیدت تو حلقم........ یه تی شرت خریدم کلی مارک نایک روشه بعد رو یقهش نوشته تولیدی برادران عباسپور!! تولیدیشون تو حلقم....... از افتخارات ِ مادربزرگم اینه که دووس پسر نداشته. خب وقتی در سن 10 سالگی ازدواج کردی دلت میخواسته دووس پسر هم داشته باشی افتخاراتت تو حلقم........ تا وقتی مجردی هر کی بهت می رسه می گه: "تو که همه چی داری چرا ازدواج نمی کنی؟" وقتی ازدواج کردی هر کی بهت می رسه می پرسه: "تو که همه چی داشتی چرا ازدواج کردی......؟ دوگانگی کلامتون تو حلقم...... 10 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۱ امروز 91.02.10 ، شیرکاکائو خریدم تاریخ تولیدش 91.02.11 است ! دچار چالش فلسفی شدم ! که بذارم فردا بشه بعد بخورمش یا دِل و بزنم به دریا قبل از تولید بخورمش .. تولیدت تو حلقم 16 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دختر خالم به بچش واسه اينكه شيريني زياد نخوره دندوناش خراب نشه گفته شيريني ها رو شمردم يه دونش كم بشه ميزنمت. بچه هم وقتي همه خواب بودن رفته همه شيريني ها رو نصفه گاز زده كه تعدادش كم نشه! استعدادت تو حلقم ! 9 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۱ از دانشگاه برگشتم... دیدم خواهرم بساطِ هنرمندیشو پهن کرده روو زمین...میگم امروز کلاس هنر چطور بود؟ کاراشو نشونم داده..."قشنگه؟" من------>:w58: یعنی هنرت توو حلقــــــــــــــــــــــــم:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آقا غلام زنگ ميزنه 110 ميگه آقا صدي ده طرف ميگه بله بفرمائيد غلامه ميگه بي انصاف تو بازار صدي پنج نزول ميدن...... نزول گرفتنت تو حلقم...... توی شهر بازی تو بعضی از این وسایل بازیش باید یه دکمه ی "غلط کردم" هم بزارن....... شجاعتت تو حلقم......:icon_pf (34): مشکل خانمها از اونجا آغاز میشه که لاک جدیده رو میزنن حالا باید براش شلوار و پیرهن و کفش و کیف و مانتو و روسری جور کنن ..... مشکلاتمون تو حلقشوووووون ...... - یارو با زنش دعواش می شه، چراغ رو خاموش می کنه. زنش می گه چرا چراغ رو خاموش کردی؟ می گه آخه جواب ابلهان خاموشیست! هوشت تو حلقم........ 5 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۱ ملت یک شبه از صدقه سر واحد علوم تحقیقاتی که شب گذشته اش تشکیل شده بودن، شدن دانشجوی کارشناسی ارشد،یعنی این سرعت عملشون تو حلقم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده