shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 13 مرداد، 2012 حامد چه معنی میده از عکسهای من البوم درست کردی.... ها
partow 25305 ارسال شده در 14 مرداد، 2012 شهدخته پرتو پستتو ویرایش کن بعد پست من بگو چرا؟ قبل از من یه 10 -20 نفری گفتن شهدخت رو ...
- Nahal - 47858 ارسال شده در 15 مرداد، 2012 سارا چیه عزیزم...عصبانی هستی چرا هدف آپ کردن تاپیک بود خانومی شهدخت فالوده آناناس می خوااااااااااااام اونم از بابابستنی شیراز
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 15 مرداد، 2012 هدف آپ کردن تاپیک بود خانومی شهدخت فالوده آناناس می خوااااااااااااام اونم از بابابستنی شیراز اه مگه فالوده با این طعم هم داره؟ من که دوست ندارم فقط ابلیموی میتونم بخورم... دایتی فالوده سفارشی زده غیراز شیراز تقریبا همه جا هست برو بگیر نوش جون کن... میگفتی برات بیارم خب عزیزم
- Nahal - 47858 ارسال شده در 16 مرداد، 2012 اه مگه فالوده با این طعم هم داره؟ من که دوست ندارم فقط ابلیموی میتونم بخورم... دایتی فالوده سفارشی زده غیراز شیراز تقریبا همه جا هست برو بگیر نوش جون کن... میگفتی برات بیارم خب عزیزم آره بابابستنی شیراز داره.:hapydancsmil:نه از شیراز می خواااااااااااام خودم باید بیام شیراز
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 16 مرداد، 2012 آره بابابستنی شیراز داره.:hapydancsmil:نه از شیراز می خواااااااااااام خودم باید بیام شیراز سارا مطمئن هستی آناناسی بوده واجب شد یه سر برم تحقیق خوب بیا شیراز یادت نره خبرم کنی ها
- Nahal - 47858 ارسال شده در 16 مرداد، 2012 سارا مطمئن هستی آناناسی بوده واجب شد یه سر برم تحقیقخوب بیا شیراز یادت نره خبرم کنی ها آره توش تیکه های آناناس بود.اون زمانا هر روز می خوردم حتمااااااااا
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 8 شهریور، 2012 الهی عزیزم بمیرم برات که تاپیک هویتت خاک خورد رفت پی کارش فقط عمه الیم درست همون اول تشخیص داد
ارسالهای توصیه شده