faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۲ دوستان عزیز قوانین جدیدی برای درخواست ترجمه مقالات در نظر گرفته شده، متشکر میشیم قبل از دادن درخواست اونها رو مطالعه کنین http://www.noandishaan.com/forums/thread115703.html 5 لینک به دیدگاه
kourosh a 59 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ فعلا مشکل فقط دانلودش هست ممنون. دیر جواب دادم به اینترنت دسترسی نداشتم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
kourosh a 59 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ دیگه لازم نیست گرفتمش از یه جای دیگه توو سایت 4 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ مقاله منو ترجمه كنين عنوان: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چكيده: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
z.b 6335 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ صرفا یک پیشنهاد! با سلام! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Abstract The purpose of this paper is to describe a specific application of energy integration improvement achieved by modifying the flowsheet of the crude oil atmospheric distillation process. It differs from other methods by the application of exergy analysis to visualize and better understand the distribution of energy degradations in the distillation column in order to find a suitable solution to reduce them . A close look at this distribution for a simple model process shows the unnecessary presence of light species throughout the whole column, whereas they could be separated before being fed to the furnace and sent directly to the upper part of the column. Since the crude oil is continuously vaporized, the installation of flashes in the preheating train ensures this separation, avoids the unnecessary overheating of the vaporized species and offers a considerable potential in reduction of fuel consumption in the furnace. However, this potential reduction is obtained under a simplification that needs to be revisited in the framework of a more realistic and more complex flowsheet. This will be done in the second part, of which this first part sets the background. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Basics of Electrochemical Impedance Spectroscopy Introduction This document presents an introduction to Electrochemical Impedance Spectroscopy (EIS) theory and has been kept as free from mathematics and electrical theory as possible. If you still find the material presented here difficult to understand, don't stop reading. You will get useful information from this application note, even if you don't follow all of the discussions. Four major topics are covered in this Application Note. • AC Circuit Theory and Representation of Complex Impedance Values • Physical Electrochemistry and Circuit Elements • Common Equivalent Circuit Models • Extracting Model Parameters from Impedance Data No prior knowledge of electrical circuit theory or electrochemistry is assumed. Each topic starts out at a quite elementary level, then proceeds to cover more advanced material 7 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ بنا به درخواست خانم مدير گل، فايل كامل مقاله، ضميمه پست قبل گرديد. اوف چه با كلاس 5 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۲ دوستان نوانديش گل گلاب يه سوال فني: كسي از دوستان ميتونه ويرايش متن انگليسي رو انجام بده؟ يه مقاله فارسي هست كه داريم به انگليسي ترجمه ميكنيم. ميخوام يكي زحمت بكشه اشكالات نگارشيش رو اصلاح كنه. 6 لینک به دیدگاه
kourosh a 59 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ سلامبا تشکر از راهنماییتون. ممنون من الان آپلودش کردم خیلی صفحاتش زیاد نیست. کمکم کنید خبر می دین که ترجمه می کنین یا نه؟ سلام ببخشید من بازم میگما:5c6ipag2mnshmsf5ju3 فقط می خوام مطمئن شم مقاله منو ترجمه میکنین؟ آخه تا 18 شهریور بیشتر وقت ندارم:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ سلامببخشید من بازم میگما:5c6ipag2mnshmsf5ju3 فقط می خوام مطمئن شم مقاله منو ترجمه میکنین؟ آخه تا 18 شهریور بیشتر وقت ندارم:icon_pf (34): سلااااااام.مقاله جذب co2 روی سطح casio4 رومیگی؟؟ 4 لینک به دیدگاه
kourosh a 59 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ سلااااااام.مقاله جذب co2 روی سطح casio4 رومیگی؟؟ سلااااااااااام آره همین مقاله رو میگم ممنون که میدونی موضوعشو 5 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ سلامببخشید من بازم میگما:5c6ipag2mnshmsf5ju3 فقط می خوام مطمئن شم مقاله منو ترجمه میکنین؟ آخه تا 18 شهریور بیشتر وقت ندارم:icon_pf (34): سلام بله حواسمون هست ترجمه ها آمادن. امشب میفرستم برای فائزه دیگه ویرایش و تصحیحش با ایشون ایشالا میذاره تو انجمن 5 لینک به دیدگاه
kourosh a 59 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ ممنوووووووووووووووووووون چیز دیگه ای بالاتر از سپاس هم هست که من بتونم بفرستم نمیدونم چی بگم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 یک دنیا ممنون :w14: 5 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۲ ممنوووووووووووووووووووونچیز دیگه ای بالاتر از سپاس هم هست که من بتونم بفرستم نمیدونم چی بگم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 یک دنیا ممنون :w14: تا فردا شب براتون ارسال میشه 5 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۲ دوستان نوانديش گل گلاب يه سوال فني: كسي از دوستان ميتونه ويرايش متن انگليسي رو انجام بده؟ يه مقاله فارسي هست كه داريم به انگليسي ترجمه ميكنيم. ميخوام يكي زحمت بكشه اشكالات نگارشيش رو اصلاح كنه. از دوستان سوال میکنیم، اگر کسی میتونست خبرتون میکنیم 6 لینک به دیدگاه
kourosh a 59 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۲ سلام ممنون از زحمات همگی بابت ترجمه مقاله یک سوال : هر عضو حق درخواست ترجمه چند مقاله رو داره اونم بعد از چه مدت یعنی من کی می تونم درخواست جدید بدم و کی آماده میشه؟:texc5lhcbtrocnmvtp8 3 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۲ سلامممنون از زحمات همگی بابت ترجمه مقاله یک سوال : هر عضو حق درخواست ترجمه چند مقاله رو داره اونم بعد از چه مدت یعنی من کی می تونم درخواست جدید بدم و کی آماده میشه؟:texc5lhcbtrocnmvtp8 http://www.noandishaan.com/forums/thread115703.html 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده