رفتن به مطلب

هر كس بلده ساز بزنه بياد اينجا!!!

pianist

ارسال های توصیه شده

ارسال شده در

سلام

دوستاني كه اهل هنر بخصوص هنر موسيقي هستن بيان خودشونو معرفي كنن و بگن چه سازي و در چه حدي بلدن... :Laie_28:

مرسي

• Like 18
  • پاسخ 93
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

ارسال شده در

اول خودم بگم...

من چند سالي هست با پيانو آشنا هستم و البت حدودا 2 ساله كه بطور مداوم پيانو مينوازم.

• Like 10
ارسال شده در

سلام من هم گیتار می زنم, تازگی ها مربیگری هم میکنم ولی پولی از بچه ها نمی گیرم (افتخاری)

واقعا این ساز زدنش و گوش دادنش از نزدیک بسیار بسیار برای همه لذت بخشه.من خودمم اول این سازو از نزدیک گوش دادم تا عاشقش شدم.... :ws3:

• Like 9
ارسال شده در

منم طبل میزنم:ws28:

• Like 7
ارسال شده در
منم طبل میزنم:ws28:

پس یه بندری بزن تا جو عوض شه... :ws3:

• Like 3
ارسال شده در
پس یه بندری بزن تا جو عوض شه... :ws3:

اتفاقا منم فقط بندری بلدم بزنم:w16:

اگه شما پایه هستین منم روی طبل زدن من حساب کنین:ws28:

• Like 3
ارسال شده در

فکر بدی هم نیست گروه موسیقی نو اندیشان را تشکیل بدید و در اینده کنسرت بذارید ما هم تبلیغ می کنیم براتون البته در صورتی که اسم گروهتون نو اندیشان باشه .

در هر صورت اگر بتونید گروه موسیقی راه بندازید ما نیز از شما حمایت خواهیم کرد .

• Like 5
ارسال شده در

این تاپیک را به صورت جدی تر پیگیری کنید تا دوستان با توانایی های هم اشنا بشن :w16:

• Like 1
ارسال شده در
اتفاقا منم فقط بندری بلدم بزنم:w16:

اگه شما پایه هستین منم روی طبل زدن من حساب کنین:ws28:

راست میگی؟!! پس بسم ا... !! :banel_smiley_52:

• Like 2
ارسال شده در
راست میگی؟!! پس بسم ا... !! :banel_smiley_52:

:w330::w330::w330:

:shad::shad::shad::Laie_28::Laie_28::Laie_28::Laie_28::Laie_28::Laie_28::Laie_28:

:w70::w70::w70::w70::w70:

:w14::w14::w14::w14::w14::w14:

:w42::w42::w42::w42:

• Like 2
ارسال شده در
:w330::w330::w330:

:shad::shad::shad::laie_28::laie_28::laie_28::laie_28::laie_28::laie_28::laie_28:

:w70::w70::w70::w70::w70:

:w14::w14::w14::w14::w14::w14:

:w42::w42::w42::w42:

اوه...اوه... بسه الان که دیگه همسایه ها بیان ما رو فحش بدن!

عجب آهنگه بندری بود ولی دیگه چرا اومدی وسط جم رقصیدی؟!

• Like 2
ارسال شده در

چرا انقدر اسپم ميكنين؟؟ :banel_smiley_4:

:w420:

• Like 3
  • 4 هفته بعد...
ارسال شده در

من.............................. هیچی فقط بلدم سوت بزنم البته بیشترشو هوا میره تو ریه هام تا صدا بیاد بیرون:w58::w58::w58::w58:

• Like 1
ارسال شده در

سلام من تا حدودی ویلن کلاسیک بلدم بزنم اما 1 سالی میشه رو به موسیقی نرم افزاری آوردم که فعلآ دارم با FL Studio 9l اگه کسی سوال داره بپرسه سعی میکنم این برنامه رو که یکی از قوی ترین برنامه های آهنگسازی هست رو بهتون تا اونجا که بلدم یادتون بدم .

• Like 3
ارسال شده در
سلام من تا حدودی ویلن کلاسیک بلدم بزنم اما 1 سالی میشه رو به موسیقی نرم افزاری آوردم که فعلآ دارم با FL Studio 9l اگه کسی سوال داره بپرسه سعی میکنم این برنامه رو که یکی از قوی ترین برنامه های آهنگسازی هست رو بهتون تا اونجا که بلدم یادتون بدم .

سلام این خیلی خوبه که می تونین ویلن بزنین سازه خیلی سختیه آرش جان!:rose:

ولی فک نمی کنین موسیقی نرم افزاری کاری رو پیش ببره و همینطور لذتی که سازی رو خودتون بزنین خیلی بهتر از این نرم افزارها موسیقی هست آقا آرش.

من خودم نرم افزار سازه گیتار رو دارم از هیچی بهتره! ولی هیچی موسیقی فیزیکی نمیشه آقا آرش ... و به نظره من باعث افت موسیقیدان میشه.مثله بازی کامپیوتری فوتبال که هرچی میخوای میتونی گل یا دریپ یا حرکات تکنیکی بزنی ولی در واقعیت اصلا این طور نیست!

تیکل پاراتام استاد بزرگ گیتار کلاسیک جهان" خوبی حرفی رو میزنه! میگه: موسیقی رو باید از روی خواسته خودت و با دستانه خودت بنوازی تا عمقه موسیقی رو به بقیه القاء کنی.

ببخشید خیلی حرف زدم و منم در حدی نیستم که بخوام شمای بزرگوار رو راهنمایی و نصیت کنم آرش عزیز.موفق باشی:rose:

• Like 3
ارسال شده در

منم تا جدی به پیانو و سه تار اشنا هستم

به سازهای بادی هم خیلی علاقه دارم و میخام ساز دهنی هم شروع کنم

من دیوونه ی موسیقی هسنمممممممممممممممممممم:w16::w16::w16:

• Like 5
ارسال شده در
منم تا جدی به پیانو و سه تار اشنا هستم

به سازهای بادی هم خیلی علاقه دارم و میخام ساز دهنی هم شروع کنم

من دیوونه ی موسیقی هسنمممممممممممممممممممم:w16::w16::w16:

سلام خيلي خوش اومدي :ws3: چند وقته که پيانو ميزني ؟؟؟ منم خيلي دوست دارم ساز دهني باد بگيرم ولي تا حالا فرصت نشده!

• Like 3
ارسال شده در
سلام خيلي خوش اومدي :ws3: چند وقته که پيانو ميزني ؟؟؟ منم خيلي دوست دارم ساز دهني باد بگيرم ولي تا حالا فرصت نشده!

سلام

ممنون

من حدود 2 سال مداوم میزدم بعد یهو گذاشتم کنار 1 سال دارم کم کم ئوباره شروع میکنم

ساز دهنی خیلی باحاله

ولی صدای پیانو همیشه برام یه چیز دیگس:ws37:

• Like 4
ارسال شده در

درود دوستان عزیز

من سه تار میزنم

البته عاشق ویولن هستم و میخوام اگه بشه امسال ویولن رو شروع کنم.

• Like 6
ارسال شده در

خيلي خوبه منتظر دوست خوبمون iman -emperator هستيم تا مطالب مفيدشونو بذارن

• Like 3

• اضافه کردن...