Hamid Mehrazin 7043 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ سلام دوستان طالب سمینار یه خبر بد من خودم نتونستم مطلب بدم خیلی گرفتارم و دیدم چکیده ام میرسه ولی مطلب اصلیم یه مقاله پژوهشی بودو نمیرسم جمعش کنم ولی اگر دوستان بخواهند بیایند حتما تو سمینار میام ولی بدون مقاله ارسال چکیده فقط تا31مرداد91 می باشد به تاریخ ها توجه داشته باشید 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ سلام دوستان طالب سمینار یه خبر بدمن خودم نتونستم مطلب بدم خیلی گرفتارم و دیدم چکیده ام میرسه ولی مطلب اصلیم یه مقاله پژوهشی بودو نمیرسم جمعش کنم ولی اگر دوستان بخواهند بیایند حتما تو سمینار میام ولی بدون مقاله ارسال چکیده فقط تا31مرداد91 می باشد به تاریخ ها توجه داشته باشید ای بابا فکر کنم منم نرسم چکیده رو بدم تا اون موقع 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ خب پس تو شماره بعدی مجله بین المللی و فرامرزی کایزن باهم می ترکونیم خوبه؟ میلاد منتظر باش دارم برات درحد المپیک2012 لندن خوبه؟ 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ دوستان خبر بسیار مهم مهلت ارسال چکیده به سمینار ملی صنایع و سیستمها تا آخر شهریور تمدیدشد اینم لینکش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ خیلی خیلی ممنون امیدوارم مفید باشه الآن مهلت دیگه تموم شده ولی خیلی مشتاقم ببینم ازدوستان چه کسانی مقاله دادند؟ من که دادم 2 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ امیدوارم مفید باشهالآن مهلت دیگه تموم شده ولی خیلی مشتاقم ببینم ازدوستان چه کسانی مقاله دادند؟ من که دادم مقالت چیه؟ 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ مقالت چیه؟ مقاله درباب مدیریته و مباحث مربوط به اون من دوتا مقاله نوشتم ولی نمیدونم کدومش به سمینار میرسه واسه همین موضوعشو درست نمیتونم بگم ولی میتونم بگم درباب مدیریت استرس است ولی جزئی ترش نمیتونم بکنم ولی میتونم بگم دوتا چکیده فرستادم و هردوش اکسپت شدحالا تا مطلب اصلی ولی به احتمال فراوان یکی ازآنهارا کمل میکنم چون برای دوتا انگار باید پول اضافه پرداخت کرد حدود40000تومان 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ جالبه من 3 سالی هس عضو انجمن مهندسی صنایع ایرانم یه بارم این عضویت به دردم نخورده نه خبرنامه ای نه اطلاع رسانی، هیچی فقط پولمو هدر دادم، سمینارا هم که یا اصفهان برگزار میشه یا تهران که حداقل بریم از تخفیفش برخوردار بشیم، با بقیه رشته ها و انجمن ها مقایسه میکنم واقعا متاسف میشم چرا صنایع خوندم ، خداییش اگه کسی بخواد بره این رشته حماقت کرده ، من که به هیچ کس توصیه نمیکنم صنایع بخونه 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۱ قابل توجه دوستان من یکی دوروزه فهمیدم که فایل ارسال مقاله کامل برای کسانی که چکیده نفرستادند تا آخر مهر فعال است من درحال حاضر مقاله ام را آماده کردم که بعد از ویرایش تکمیلی انشالله جمعه می فرستم واسه سمینار چکیده ام مورد تایید قرارگرفت و درحال حاضر متن کامل مقاله را باید بفرستم از دوستان صنایع چه کسانی تونستند مقاله کار کنندو واسه سمینار بفرستند؟ چه کسانی دوست دارند که بیایند؟ باید یه هماهنگی کرد که اگر دوستان قراره بیایند باید ثبت نام بکنند و اگر شد روز سمینار باهم یه قراری داشته باشیم و یه تعدادی دستمون باشه مرسی 2 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۱ مقالت چیه؟ مهرداد عزیز بالاخره تصمیمم قطعی شد موضوعش تاثیر نیازسنجی آموزشی و غنی سازی شغلی بر استرس شغلی کارکنان 2 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۱ سلام دوستان دیگه چیزی به سمینار صنایع نمونده درحال حاضر واسه سه تاکارگاه آموزشی دارند ثبت نام میکنند که مبلغ بی سابقه 20هزارتومان از بچه ها میگیرند که منم اگر پرنشه حتما ثبت نام میکنم زمان برگزاریشم توی دوروز سمیناراست اما صحبت اصلی اینکه به همین سایت که گذاشتم توی تاپیک و اگر دوست داشتید بیایید سمینار هتل و سایر امکانات هم فراهم کردند و اردوهای تفریحی هم میبرند اونطور که توسایت نوشتند هتلها هماهنگ شده و نوشتند اردو هم دارند من احتمالا ثبت نام نکنم چون من کارگاه هستم و اگر قرارنشه مقاله را سمینار بدم دیگه قطعی ثبت نام نمیکنم تاحالا هنوز مشخص نیست که مقاله ام سمیناری هست یا پوستری ولی صددرصد اکسپت شده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ سلام دوستان دیگه چیزی به سمینار صنایع نموندهدرحال حاضر واسه سه تاکارگاه آموزشی دارند ثبت نام میکنند که مبلغ بی سابقه 20هزارتومان از بچه ها میگیرند که منم اگر پرنشه حتما ثبت نام میکنم زمان برگزاریشم توی دوروز سمیناراست اما صحبت اصلی اینکه به همین سایت که گذاشتم توی تاپیک و اگر دوست داشتید بیایید سمینار هتل و سایر امکانات هم فراهم کردند و اردوهای تفریحی هم میبرند اونطور که توسایت نوشتند هتلها هماهنگ شده و نوشتند اردو هم دارند من احتمالا ثبت نام نکنم چون من کارگاه هستم و اگر قرارنشه مقاله را سمینار بدم دیگه قطعی ثبت نام نمیکنم تاحالا هنوز مشخص نیست که مقاله ام سمیناری هست یا پوستری ولی صددرصد اکسپت شده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مرسی که دوستان تشکر کردندولی من که واسه تشکر تاپیک نزدم ببینم ازدوستان تابه حال نه کسی گفته میام ونه کسی گفته نمیام تکلیف را مشخص کنید که آدم اینقدر تایپ نکنه اطلاع رسانی کنه شماها چه قدر بی ذوقیدآدم را بیحال میکنید بابا کدوماتون میاد واسه سمینار؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده