شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۱ عشق بیکاری بابا عشق چیه پیچ پیچی سر گیجی الکی فقط الافی اینم عشق چه توضیح جامع و کاملی............. 5 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۱ از دست شما جوونا! فکر کنم ساده ترین و کوتاهترین جواب رو من میدم. دقیقا جوابی که خواسته شده! 1. تا به حال عاشق دييييييييين؟ بله! 2 .چقدر عشقتون حقيقي بود و هست؟؟؟؟؟؟؟ کاملا حقیقی بود و هست و خواهد بود. به معشوقتون رسيدين؟؟؟؟؟ بله. رسیدیم و ازدواج کردیم. 14 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ول کن بابا! من فقط ته تهش بتونم عاشقی رو تصور کنم! بعدشم بدم بیاد بعدشم به تصورم خاتمه بدم! 5 لینک به دیدگاه
dear.angel 1314 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۱ عشق بیکاری بابا عشق چیه پیچ پیچی سر گیجی الکی فقط الافی اینم عشق عاشق شذی دلت سوخته که داری انجوری میګی نه ه ه ه ه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خوب نه من عاشق نشدم اما کسی بوده که خیلی دوستش داشتم اما عشق گمان نکنم آخ به نظرم عشق خودخواهی میاره تازه اگه عشق واقعی انقدر زیاد بود که لیلی مجنون و فرهاد وشیرین و رومئو ژولیت انقدر معروف نمیشدند :hapydancsmil: اما چرا دروغ بگم دوست دارم عشق واقعی واقعی واقعی رو تجربه کنم باید جالب انگیز ناک باشه :gnugghender: 7 لینک به دیدگاه
golnar_14 71 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من همیشه عاشخم چیز خوبی بید عشخ :hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۱ نمیدونم که آیا اسمش عشقه، یا ...... 5 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۱ راستی این عشق یک طرفه حکایتش چیه ؟ 3 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ من تا حالا عاشق نشدم. به نظرم عشق با شناخت درسته.بدون شناخت درست عشق زود از بین میره. عشق یه طرفه هم به نظرم یعنی تو عاشق یکی باشی ولی اون عاشقت نباشه... خیلی بده.......... 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ اصولا به نظر من عشق یه نیاز شدید هست .... به نظرم اگر معشوق نتونه متناسب با تغییرات نیازهای عاشق تغییر کنه عشق از بین میره ... و شاید برای همین هست که عشق های ماندگار عشق های ناکام هستند ....چون عاشق به معشوق نرسیده و از نظرش معشوق همیشه یک بت هست و همیشه زیبا کامل و دست نیافتنی .... عشق هایی که به ازدواج منجر میشه خیلی وقتها به سردی میکشه چونکه ما آدمها زود دچار تکرارزدگی میشیم و حس تنوع طلبی بالایی داریم 2 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ عشق......................................... چه کلمه عجیبی هم ترسناکه هم شادی آور هر کس با دیدی که داره دتعبیرش میکنه ولی عشق و عاشقی خوبه هرچند تلخ باشه و ویران کننده کافیه به عشقت ایمان داشته باشی اونوقت سختیها و درد سرها همش شیرین میشن برات 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ عشق یه چیزی مثل کشک و دوغه ه ه تموم زندگی پر از دروغه 3 لینک به دیدگاه
afroozsafa 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ اگه منظور از عشق ، شنیدن صدای تاپ تاپ قلب در لحطه دیدار باشه ، بله، زیاد، اولش فک کردم عشق حقیقیه که همه میگن، اما بعدش فهمیدیم تخیل دوران نوجوانی بوده فک میکردیم وقتی عاشق میشیم من وتو ما میشه و زودتر میرسیم به کمال ،بزرگ شدیم دیدیم خبری نیست، حتی یه زوج عاشق به ندرت می بینی، همش تظاهر بود آخی کجایی نوجوانی 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ 1.آره 2.زیااااااااااد.. 3.نه.. هر کسی لیاقت نداره عشق تجربه کنه... همه چیزش عالیه... حتی دعواهاش... شعارنیست.. بدم میاد از کسایی که حتی نمیدونن معنیه عشق چیه ولی هرکس مسخره میکنن...حتی عشق رو.. عشق مقدس که باید جلوش زانو بزنی... 5 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ 1.آره2.زیااااااااااد.. 3.نه.. هر کسی لیاقت نداره عشق تجربه کنه... همه چیزش عالیه... حتی دعواهاش... شعارنیست.. بدم میاد از کسایی که حتی نمیدونن معنیه عشق چیه ولی هرکس مسخره میکنن...حتی عشق رو.. عشق مقدس که باید جلوش زانو بزنی... فک نمیکنی اگه عشقت حقیقی بود باید بهش میرسیدی سواله دیگه...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 7 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ فک نمیکنی اگه عشقت حقیقی بود باید بهش میرسیدیسواله دیگه...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بله.. نگفتم عشقم ته کشیده..هنوزم مثل روز اولشه..بدون حتی یه ارتباطی.. بخاطره شرایط هردومون خیللللللللییییی زوده واسه رسیدن... 4 لینک به دیدگاه
wat 1607 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ نمیدونم متاسفانه یا خوشبختانه تا حالا عاشق نشدم.... ولی برای عاشق ها احترام قائلم .... امیدوارم همه به عشقشون برسنن...... 5 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ عشق واژه مقدسیه اسم هر حسی رو هم نمیشه عشق گذاشت... من عاشق نشدم ولی آرزو داشتم و دارم که یه روز خدا یکی رو بذاره سرراهم که عاشقش بشم (ولی انگار یه همچین کسی وجود خارجی نداره باید سفارش بدم بسازنش ) 7 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ عاشق نشدم ولی خیلی دوست دارم عشق واقعی را تجربه کنم 6 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۳ من تازه متوجه شدم عشق درست باعث خمودگی و کنار گذاشتن دنیا نمیشه عشق درست به هر دو طرف کلی انرژی و دلیل و هدف و شادی میده. باعث میشه خیلی کارهای سختی که تا به حال نمیتونستی انجام بدیو انجام بدی. به آدم یه جسارت خاص و قشنگ میده. همراه با یه اعتماد به نفس خوب چون تا به حال خیلی از ویژگی هاتو نمیدونستی ولی اون بهت نشون میده که چه خوبی ها و توانمندی هایی داری یا میدونستی و فکر میکردی خیلی مهم نیستن اما اون برات پر رنگشون میکنه. باعث میشه خیلی از سختی ها رو تحمل کنی چون هدف داری و میدونی که میخوای به چیزی برسی که واقعا هم ارزش این همه تلاشو داره. عشق میتونه هر روز (حتی تو سخت ترین روزها) خوبی ها و زیبایی ها رو به آدم نشون بده و بگه همه چیز داره درست میشه. وقتی به عشق فکر میکنی حتی تو سخت ترین لحظات احساس امیدواری و توانمندی میکنی. به نظرم عشق باید اینجوری باشه.عشقی که باعث کنار گذاشتن دنیا و دوری کردن از خدا و آدما و عقب موندن تو زندگی میشه درست نیست. 10 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده