Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ مخالفم!! آدمای از خودراضی چون اعتماد به نفس بالاتری دارند شاید موفق تر باشند! بعضی از اینا مدام هم از خودشون تعریف میکنند .... من خوشگلم...من خوشکلم... 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ به نظر من 100% درسته طرف میخواد پول بده یه دونه خوشگل و مشکل و ترگل و مرگل میاره میزاره اونجا که صبح به صبح میبینه رنگ و روش باز شه نمیره یکی رو بیاره که سیبیل هاش اندازه سیبیل های گربه اس 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ قطعی نمیشه گفت موفق تر هستن ولی شاید کمی شرایط براشون مساعد تر باشه مخصوصا دخترها اگه بخوان استفاده کنن 6 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ درود نميشه راي كلي داد. ولي ميشه اينطوري گفت كه اكثر آدمهايي كه زيبايي ظاهري دارن، راحت تر يا سريع تر از سايرين ميتونن موفق باشن. اينجور فاكتور ها توي كل بازه زندگي آدم خيلي تاثير ميذاره.مثل وضعيت مالي. بر خلاف نظر بعضي دوستان كه مسئله رو به ظاهر بيني و نظر ديگران ربط ميدن، من فكر ميكنم بيشترين تاثيرش روي خود فرده و چيز بدي هم نيست. يعني بيشتر از اينكه ديگران با توجه به اين چيزا راه موفقيت اون آدما رو براشون هموار تر كنن، خود فرد هست كه مسير موفقيت رو راحت تر ميبينه. اين جور چيزا در درجه اول روي اعتماد به نفس خود آدم اثر ميذارن و بعد روي نظر ديگران. به همين خاطر اثرات مثبتشون زياده. كسايي كه از نظر اين فاكتورها نسبت به ميانگين جامعه سطح بالاتري دارن، خواه ناخواه ديد بهتري نسبت به خودشون دارن، اعتماد به نفسشون بيشتره و اين هم باعث ميشه توي نحوه معرفي خودشون به جامعه و برخوردشون با آدم ها هم موفق تر باشن. اين مسئله هم كاملا رواني هست و ربطي به ديد ديگران نداره. ما با خيلي چيزاي ساده اي احساس آرامش و اعتماد به نفس ميكنيم. از داشتن دستمال كاغذي توي جيبمون بگيريد تا مدل و حتي رنگ ماشينمون. دنياي اطراف مارو دريافتي كه ما از خودمون و تواناييامون داريم ميسازه. به همين ترتيبم ديدي كه ديگران نسبت به ما دارن، به ديدي كه خودمون نسبت به خودمون داريم وابسته هست. زيبايي ظاهري و توانگري مالي چون با تاثير روي خود فرد باعث پيشرفت ميشن، نسبت به توانايي هاي كاري يا تحصيلي، اثرشون رو سريعتر ميبينم. چون نيازي به اثباتشون به ديگران نيست و به هر حال ديده ميشن. ولي ما ناخودآگاه ميخوايم و البته مجبوريم توانايي هاي اكتسابيمون (مثل تحصيلات يا مهارت هاي كاري) رو به ديگران اثبات كنيم. البته هميشه استثنا هم وجود داره! 5 لینک به دیدگاه
pesare baba 2250 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ به نظر من ظاهر در همه جا دخالت داره. ولی در روابط عاطفی خودشو بیشتر نشون میده ، در روابط کاری پرستیژ و رفتار خیلی مهمه تره. 4 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ سلام موافق نیستم به این معنا که میشه این دید رو داشت که کسایی که زیباتر هستند رضایت بیشتری ازخود دارند و به عبارتی اعتماد به نفس باالاتری و این ممکنه باعث حضورموفق تربی برای اونها بشه. درکل عوامل زیادی هستند که دراین امر دخیلند و نمیشه به صورت کلی این عامل رو باعث موفقیت دونست شادباشید 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ حدودا میشه گفت خیلی کم تاثیر میذاره، باعث بالا رفتن اعتماد به نفس میشه، اما امروزه دیگه خیلی مهم نیست و با آرایش و عمل دیگه زشتی نداریم که ، :4chsmu1: آقایون هم که مهم نیست این مسئله زیبایی و پیشرفت توشون از همون بچگی ، همه اونی رو ناز میدن که خوشکل تره، همه به سمت خوشکلتره میرن، تو دانشگاه استادا با خوشکلا مهربونترن و نمره دادنو... موقع استخدام منشیو.... اما اینا واسه همچین جایگاهایی هست و خیلی باعث پیشرفت نمیشه، اماااااا گاهی این خوشکلی باعث غرور تو فرد میشه و اونو از تحصیل میندازه،از پیشرفت میندازه،پیش میاد دیگه، خودم نمونشو زیاد دیدم والا من تاجایی که دیدم، دکتر مهندسا خیلی خوشکل نبودن،اما وقتی دکتر مهندس شدن،پولدار شدن، با انواع عملا بسی زیادی خوشکل شدن :girl_in_dreams: راستی، تو یه چیزی که خیلی تاثیر میذاره این زیبایی ؛ازدواجه ،که خیلیا عقلشون به چششونه دیگه لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ من که کاملا موافقم ... به خصوص در مورد خانوما و به خصوص توی جامعه ما !!!! در کل اولین چیزی که آدما توجهشون بهش جلب می شه ظاهره این حرفا هم که برای من ظاهر مهم نیست و سیرت مهمه و این داستانا واقعا در حد شعاره چون حتی در مورد یه کالا همه که حساب کنی شما اول جذب ظاهرش می شی و توجهت رو جلب می کنه که میری در موردش اطلاعات می گیری حالا این که حرف آدمه از جهت دیگه شخصی که ظاهر خوبی داره اعتماد به نفس خوبی هم داره .... و همین بس که تو خودت رو قبول داشته باشی و به دیگران هم این حس القا بشه .... حالا دیگه باقی راه با خودته البته یه مسئله مهم دیگه ای هم که هست این که ظاهر زمانی این قدر حائز اهمیت می شه که فعالیتت در سطح اجتماع باشه وگرنه که بسیارن افرادی که ذهن زیبا ازشون ظاهر زیبایی هم ساخته علارغم این که این زیبایی ظاهری رو هم نداشتن 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ من که والا شعاری نمیدم عمرا هم جذب قیافه نمشم برای من فرهنگ و رفتار مهم هست نه قیافه من اینجوریم حالا بقیه شعار میدند نمیدونم 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ چه رابطه ای بین زیبایی و موفقیت افراد جامعه وجود دارد؟ آیا واقعا زیبایی می تواند به رشد و موفقیت اجتماعی یک فرد کمک کند و در نهایت به خوشبختی او بینجامد؟ پاسخ این پرسش در تازه ترین تحقیق دانشگاه تگزاس آمریکا آمده است. دانشگاه تگزاس در استین آمریکا در تازه ترین تحقیق خود به نام « آیا زیبایی رمز خوشبختی است؟» بار دیگر به بحث پردامنه و جاودانه زیبایی جسمانی و تاثیر آن بر زندگی ما پرداخته است.برای این منظور نظرات بیش از 25 هزار نفر در 4 کشور گردآوری شد و توسط دو اقتصاددان به نام های دانیل هامرمش و جیسن ابروایا مورد بررسی قرار گرفت. در این مطالعه سطح موفقیت و خوشبختی ابراز شده از سوی افراد با میزان جذابیت جسمانی آن ها مورد ارزیابی قرار گرفت. نتیجه مشخص شد: 10 درصد افرادی که به لحاظ زیبایی جزو 15 درصد بالای جدول بودند به طور متوسط خوشحال تر و خوشبخت تر از آن هایی بودند که در یک سوم پایین جدول معیار جسمانی قرار داشتند. یعنی به طور مشخص آن ها که کمتر زیبا بودند غمگین تر بودند. دانیل هامرمش در این باره می گوید: زیبایی فردی انسان را خوشبخت تر می کند. البته می دانم این نتیجه تعجب آور نیست. اما آن چه شگفت آور است این که هیچ کس تا کنون این امر را به طور واقع اندازه گیری نکرده است.حال چرا معمولی ترها غمگین تر از زیبارویان بودند؟ پاسخ آن به مشکلاتی بر می گردد که در طول زمان به دلیل تحت تاثیر قرار ندادن اطرافیان خود با آن برخورد کرده اند. آن ها عملا کمتر پول در می آورند... در پیدا کردن همراهی برای زندگی خود با مشکل مواجه می شوند... و در جوامعی که روز به روز به زیبایی ظاهری توجه بیشتری نشان می دهد مشکل بیشتری در پذیرفته شدن پیدا می کنند.تمام این داده ها تا اینجا به نظر بدیهی می رسد. اما مطالعات جدی نشان می دهد که افراد جذاب تر به طور متوسط 5 درصد بیشتر از دیگران در طول زندگی خود پول در می آورند. زنان و مردان زیبا در واقع بیش از دیگران مورد توجه معلم، مربی و اطرافیان خود قرار می گیرند.مجله نیوزویک سال گذشته اعلام کرد که افراد جذاب از امتیازات زیادی در دنیای کار برخوردار می شوند. نویسنده مقاله نتیجه می گیرد: واقعیت بازار کار این است: بهتر است زیبا باشید با هوش متوسط ؛ تا این که نابغه باشید با قیافه معمولی...! 9 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ المپیکی هامون رو دیدین؟ چهره خیلی خاص یا زیبایی دارن ؟ فکر نکنم .... به نظرم که کاملا معمولی هستن اما با همین ظاهر توی کارشون موفق شدن و برای یه ملت و کشور افتخار آفریدن :hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ توی خارجه به من ثابت شده هر چی بیشتر خالی ببندی و از خودت تعریف کنی موفق تری ...به جونِ خودم.... اصلاً می ری مصاحبه یکی از سئوالاشون اینه: چرا فکر می کنی برای این کار خوبی؟ جوابت هم باید این باشه: چون من یه آدمه باهوشم و می دونم بهترین فرد برای این کارم و کسی نمی تونه یه خوبیه من این کارو انجام بده ... حالا آدم هیچ چی هم ندونه ها باید اینا رو بگه که قبول شه...صداقت و اینا هم بی خیال وگرنه یکی دیگه جاتو می گیره :icon_pf (34): زیبایی هم بی تاثیر نیست...خب آدم از خودش خوشش میاد هم بقیه....فن بیان هم خیلی مهمه.... 6 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۱ یکی بیاد واسه من توضیح بده ک اینکه تو جامعه راه موفقیتش آسونتر میشه یعنی چی؟ مثال میزنین؟ چی میشه دیقن وقتی یکی خوشگله؟ میتونه ازظاهرش استفاده کنه واسه موفقیتش؟ چی جوری؟ چیکار میتونه بکنه؟ حالا باز هالیوود بود بالیوود بود پاریس بود اصن همین بقل ترکیه بود! چارتا مدل رو استیج میرفتن چارتا فیلمه آبکی با چارتا دختر پسره خوشگل اکران میشد... منشی خوشگلو نمره استاده هیز و شماره تو چشو چال تو خیابون و مزاحم های ولگرد و چشمکه فروشنده و .. اینا میشه موفقیت؟ مدرکتو با قیافت میگیری؟ خاستی ی جا استخدام شی نخای ازت سو استفاده کنن با قیافت استخدام میشی؟ حقوقی ک بت میدن نسبته مستقیم با قیافت داره؟ کارمند یا کارگر داشته باشی واسه قیافت تره خورد میکنن؟ دوستات واسه قیافت بات دوس میشن؟ اون پسر یا دختری ک عقلش به چشه و تورو واسه قیافت بخاد چه انتظاری ازش داری دیقن؟ چقد روش حساب میکنی؟ منه وجودیت تو این رابطه اصلن واست مهم نی ک به حساب نیاد؟ باو یکی ب من بگه این دنیا پ چرا دسه خوشگلا نیس؟ چرا من هرچی نگا میکنم آدما درهمن! تو هر شرایط و موقعیتی!!.... بازیگر, خاننده, کارگردان, ترانه سرا, آهنگ ساز, ریس جمهور, وزیر, وکیل, سرمایه دار, مخترع, دانشمند, بیکار, ولگرد, دزد, قاچاقچی, قاتل, گدا! من تو همه این آدما هم خوشگل دیدم هم معمولی هم با عرض معذرت زشت! و اصلن نسبته موفقیتشون ربطی ب قیافشون نداشته! چون مثلن اون مدلی ک رو استیجه من ازش خوشگلترو دیدم در شغل های محترم دیگه با درامد کمتر و ساعت کاری خسته کننده! و بازیگر خوشگلو مشهور و پولداری دیدم ک خودکشی میکنه! و تو رابطه های اجتماعی هم شاید ببندن ب خیکه محترمش ک واااای چه خوشگلیییی چه نازی محشریییی و اوووهههه بپرستنش! ولی من ندیدم تعریف و تمجید بشه نون و آب و آرامش و خوشبختی! یا تضمین ی رابطه یا معرفت آوردن واسه دوست! شما ی چرخ تو نت بزن ببین چن صد تا چهره و هیکل چش دراااااار میبینی! چیزی ک ریخته ادمه خوشگله...! حتا اگه بخای از خوشگلیت استفاده کنی کلی رقیب داری!(واسه مثلن ی شغل, ک نمیتونه تضمین کننده خوشبختی باشه, ی شغل صرفن!) باید خودتم ی چیزایی جز اون قیافه داشته باشی! منم قیافه و قدو هیکل خوشگلو دوس دارم.. خیلیم دوس دارم, از نگا کردن به خوشگلا لذت میبرم! ولی من ندیدم تاثیری تو خوشبختیشون داشته باشه... و اونی ک خوشگل نیس تو اصله ماجرای خوشبختیو آرامشش تاثیر بزاره! عوامل موفقیت, تلاش و استعداد و شانس و شرایط و ... هست حالا تو بیا خوشگل باش ممکنه همونجوری خوشگل بدبخت باشی! میتونیم نباشی! یعنی میخام بگم موفقیتو خوشبختیو و.. به خیلی چیزا بستگی داره و چه خوشگل باشی یا نباشی اگه نتونی یا اگه شرایط فراهم نشه نمیشه ک نمیشه! 8 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۱ بستگی داره موفقیت رو در چی بدونید! من قبول دارم زیبایی ظاهری روی عکس العمل آدم ها تاثیر داره ولی اینکه بگیم زیباها موفق ترن اشتباهه چون اکثر آدمایی که به نظرم موفقن قیافه معمولی داشتن.خیلی شیک هم نبودن.ضمن اینکه اعتماد به نفس فقط با چهره بدست نمیاد... بگذریم از مبحث آرایش که خیلی ها با اون به قول خودشون اعتماد به نفس پیدا میکنن و جرات ابراز وجود.تا چه حد هم میتونن موفق باشن یه نظر شخصیه. زیبایی رو در کلام ببینید و سیرت 3 لینک به دیدگاه
Ice Dream 472 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ زیبایی یه فاکتور بالقوه مهم برای موفقیته... اما شرط کافی نیست در کل نقش زیادی می تونه داشته باشه 2 لینک به دیدگاه
sun.man 301 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ زیبایی و آراستگی اولین چیزیه که به چشم طرف مقابل میاد ممکنه باعث موفقیتهای کوتاه بشه ولی دوامش دیگه بستگی به باطن طرف داره جایی که من کار میکنم چند تا منشی عوض کرده ولی آخری که چند ساله مونده و همه کارارو دست خودش گرفته از نظر قیافه به گرد هیچ کودوم از قبلیا نمیرسه ولی خب بعضیا هم خوش قیافن هم کار بلد و با لیاقت که واقعا هم موفقن لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ تاثیر که داره! البته بیشتر برای خانوما! آقایون تا یه زن زیبا می بینن عنان از کف می دن و به صورت خودجوش می رن سمت ایشون بادمه تو نمایشگاه کتاب 91 یکی از موسسات معلوم الحال کنکور ارشد یه سری دختر آورده بود,ملت از خردسال و نوجوان و جوان تا میان سال و پیر و پاتال, از کنکوری و پشت کنکوری تا جلوی کنکوری و استاد دانشگاه به سمت اونا حمله ور شدن! به سان قوم لیانگ شامپو! اصن وضعی بود,من که دیدم جان بر کف زیاده بیخیال شدم و رفتم سراغ غرفه های دیگه لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۱ منشی خوشگلو نمره استاده هیز و شماره تو چشو چال تو خیابون و مزاحم های ولگرد و چشمکه فروشنده و .. اینا میشه موفقیت؟ مدرکتو با قیافت میگیری؟ خاستی ی جا استخدام شی نخای ازت سو استفاده کنن با قیافت استخدام میشی؟ حقوقی ک بت میدن نسبته مستقیم با قیافت داره؟ کارمند یا کارگر داشته باشی واسه قیافت تره خورد میکنن؟ دوستات واسه قیافت بات دوس میشن؟ اون پسر یا دختری ک عقلش به چشه و تورو واسه قیافت بخاد چه انتظاری ازش داری دیقن؟ چقد روش حساب میکنی؟ منه وجودیت تو این رابطه اصلن واست مهم نی ک به حساب نیاد؟ نگار جان تمام این ها که گفتی هیچ کدوم هیچ ربطی به خوشگلی و زشتی نداره ؛ توی جامعه ما اگه دختر باشی همه اینها رو هم داری مهم نیست که خوشگل باشی یا زشت و اما در مورد بقیه گفته هات ؛ چند جا رو می خوای معرفی کنم که با همین قیافه و ظاهر بوده که کارشون راه افتاده . کاری به اصل داستان که کار درستیه یا نه ندارم اما توی جامعه ما یکی از مواردی که حرف اول رو می زنه ظاهر زیباست فکر می کنی برای استخدام توی هواپیمایی که تازه یه شغل دولتی اولین چیزی که مد نظر قرار می دن چیه ؟ مثلا چند نفر توی همین سینمامون مشغول به کارن که فقط و فقط دارن نون قیافه اشون رو می خورن ؟! چند جای اسم و رسم دار رو می خوای برات نام ببرم که اولین چیزی که براشون اهمیت داره همون ظاهره ؟ البته آخرش باز هم می گم من 100% با حرفات موافقم و به همون اندازه هم مخالف این نگرش در جامعه امون ؛ اما متاسفانه اگه کسی بخواد با این جماعت 1000رنگ زندگی کنه و به بقاش بین این اون ها ادامه بده باید هم رنگ اون ها باشه و به ساز همون ها هم برقصه ؛ در غیر این صورت حذف می شه 2 لینک به دیدگاه
چکامه. 665 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۱ قطعا این طوره . حتی تو یه کتابی می خوندم که زیبایی ظاهری می تونه تو نظر قاضی در یک دادگاه در مورد این که متهم را مجرم بشناسند یا خیر نیز تاثیر داشته باشه . 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده