S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۸ سلام ی سری به لینک زیر بزنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خوب حالا با توجه به برداشت خودتون از متون جواب سوالات رو بدید.چیزهایی که تو کتاب هاست رو ننویسید . 1- من فقط با دو نوع منطق فازی و منطق صوری آشنا ام .آیا منطق دیگری هم وجود دارد؟ 2- تعریف هر کدوم چیه ؟( به زبان قابل فهم ودرک.با ذکر مثال ) 4- آیا منطق بی منطقی هم وجود داره ؟ با تشکر 3 لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۸ منطق فازی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و منطق فازی در ویکیپدیا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
جیرجیری 856 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۸۹ سلام ی سری به لینک زیر بزنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خوب حالا با توجه به برداشت خودتون از متون جواب سوالات رو بدید.چیزهایی که تو کتاب هاست رو ننویسید . 1- من فقط با دو نوع منطق فازی و منطق صوری آشنا ام .آیا منطق دیگری هم وجود دارد؟ 2- تعریف هر کدوم چیه ؟( به زبان قابل فهم ودرک.با ذکر مثال ) 4- آیا منطق بی منطقی هم وجود داره ؟ با تشکر :rose: :hi: بابا خیلی بیش از این دانش منطق داریم چند تاش را من می گم البته از رو کتاب از خودم که نمی توانم منطق در وکنم منطق بولین : همان جبر بولی همه آشنا هستند منطق کلاسیک : منطق زمان ارسطو منطق مدرن : منطق حالا منطق چند پاره ایی یا multi-valued منطق گزه ایی : بررسی منطقی بودن گزاره منطق کوانتوم منطق فورمال :formal منطق اینفورمال :informal :ws52::ws52: 3 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۸۹ بابا خیلی بیش از این دانش منطق داریم چند تاش را من می گم البته از رو کتاب از خودم که نمی توانم منطق در وکنم منطق بولین : همان جبر بولی همه آشنا هستند منطق کلاسیک : منطق زمان ارسطو منطق مدرن : منطق حالا منطق چند پاره ایی یا multi-valued منطق گزه ایی : بررسی منطقی بودن گزاره منطق کوانتوم منطق فورمال :formal منطق اینفورمال :informal :ws52::ws52: منطق در فلسفه به دودسته ي فازي وصوري تقسيم بندي مي شه مثلا منطق كلاسيك رو كه نام برديددر جرگه ي انواع منطق نيست بلكه نظريه است كه زير مجموعه ي منطق فازي ست... موفق باشيد... 3 لینک به دیدگاه
جیرجیری 856 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۸۹ منطق در فلسفه به دودسته ي فازي وصوري تقسيم بندي مي شه مثلا منطق كلاسيك رو كه نام برديددر جرگه ي انواع منطق نيست بلكه نظريه است كه زير مجموعه ي منطق فازي ست... موفق باشيد... :rose: :hi: نه خیر اینطور نیست که فقط این دو بخش باشد و البته از نظر تاریخی می توان بدو دسته قدیم یا کلاسیک و جدید یا مدرن تقسیم کرد ولی از نظر خود منطق تقسیم بندی ها بیش از دو تا است برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ :rose: :hi: بابا خیلی بیش از این دانش منطق داریم چند تاش را من می گم البته از رو کتاب از خودم که نمی توانم منطق در وکنم منطق بولین : همان جبر بولی همه آشنا هستند منطق کلاسیک : منطق زمان ارسطو منطق مدرن : منطق حالا منطق چند پاره ایی یا multi-valued منطق گزه ایی : بررسی منطقی بودن گزاره منطق کوانتوم منطق فورمال :formal منطق اینفورمال :informal :ws52::ws52: خوب . عجب . هر چند به نظر من هم اینها زیر شاخه اند .( پیوست ها رو نگاه کنید ) می شه واسه هر کدوم مثالی بزنی . یکم توضیح بدی . راستش . یه سوال موند .منطق بی منطقی هم هست ؟ مرسی پیوست بنگرید به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده