Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ممد این تحلیل شخصیتو بفرست بخش طلایی راحت شیم ! خداییش هر بار منو به تاپیکهای تحلیل شخصیت دعوت میکنن ماتم میگیرم چی بگم! حمیدصفا توی نت آدم خنثی ایه ، مرموز و شاید تا حدودی مارموز ... بیرون نت شخصیتشو دوست دارم آروم و کم حرف و با شخصیت ( عاشق اینجور آدمام جدی چرا تا حالا دقت نکرده بودم تو هم اینجوری ؟! ) اگه کمکی از دستش بر بیاد بی دریغ به آدم کمک میکنه کلا از معدود پسرای با معرفت و با محبت انجمنه من تمام تحلیل ها رو خوندم تحلیل فروغ به نظرم از همه درست تر بود تقریبا تمام چیزایی که گفت رو منم باهاش موافق هستم (دستت درد نکنه فروغ کارمو راحت کردی )...آها فقط یه چیزیو که باید تاکید کنم اینکه دپسردگی خونت خیلی بالاست واقعا خیلی زود به زود میری تو لک ، یه ذره جنگنده تر باش در برابر مشکلات مرسی از دعوتت کبود شدی اینقدر فشار اوردی :ws28: 6 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ جمید جان تصمیم گرفتم در مورد شخصیت کسی قضاوت نکنم و کلا شخصیت بخشی به ادمها یا تحلیل شخصیت و از این قضایا را اشتباه میدونم به نظرم هر ادمی اگر به دیگران اسیب نرسونه زندگی مطلوبی داره و در غیر این صورت نه .. مرسی از دعوتت 8 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ حميد مردي از جنس صفا خب از اون دسته آدم هاي خيلي درونگراست كه اين صفت اصلا بد نيست حتي اينجور افراد مي تونن در خلوت خودشون خيلي كارا انجام بدن البته از نوع خوبش چيزي كه به نظرم ميرسه اينه كه تو زندگيش شكست تلخي داشته كه نهال اميدش رو سوروزنده و ديگه جايي تو دلش براي انگيزه و اميد نيست در واقع يه جورايي مصداق اين شعر: زندگي رسم خوشايندي نيست زندگي اجبار است لاجرم بايد زيست!! ولي خب هميشه يه راهي هست ولي اگه بخواي خيلي سخته اما ميشه فقط زنده نبود و در عين زنده بودن زندگي هم كرد!! ديگه اينكه به نظرم مياد خيلي روي دوستي و مرام و معرفت و وفا تعصب داشته باشه و خودش هم بايد همينطور باشه شخصيت آرومي داره و البته وقتي عصباني مي شه فكر كنم كنترل خودش و افكارش رو از دست بده ديگه اينكه اينم از روان خراشي ما البته سعي كردم در حد خش باشه زياد عميق زخمي نشي:evilsmile: 7 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ عارضم خدمتتون که: حمید در نظر من پسری به غایت با خصوصیات اخلاقی خاص و پیچیده... پر از لایه های پنهان... جایی که توش زندگی می کنی بی شک خیلی تو شکل گیریه شخصیتت تاثیر داشته...از این رو حس می کنم نمیشه تو رو مستقل از محیط در نظر گرفت... مغرور البته از نوع مثبت...غرورت آزار دهنده نیست... از خصوصیات اخلاقی جالبت اینه که دل نداری یکی ازت ناراحت باشه...بدم نیست البته... درسته که من به قولم وفا نکردم و............:icon_pf (34):ولی خب یهو آدمو ترور شخصیت نکن خب میشه باهات راحت حرف زد و نگران عواقبش نبود... خیلی چیزا خواستم بگم اما کلا زیاد حرفم نمیاد...تا همین جا ازم راضی باش... 6 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام سلام خو من خیلی آشنایی ندارم...زیاد همکلام نشدیم اما میتونم در حد خوندن نوشته ها یه چیزایی بگم مودب بیشتر مواقع جدی نشانه های ناامیدی زیاد دیدم ازش...خوب نیستا اطلاعات خوبی داره...ولی کم حرف درونگرا همینا دیگه ممنون بابت دعوتت 7 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یادمه اولین بار که بحث کردم با حمید تو یه تاپیک بود و بحث سیاسی شد. من و شیما یه طرف بودیم و تو و جوادمسی (فکر کنم) طرف مقابل :دی خب قبلا یه کم پان ایرانیست تر بودی، جدی تر. جدیدا دوست داشتنی تر شدی. باسوادی، فکر کنم در حدود 20-21 سال سن داشته باشی (به خاطر بعضی عکس العمل هات میگم.)، بحث های مجازی رو خیلی جدی گرفتی و وقتی داری تو نت با کسی بحث میکنی عکس العمل هایی نشون میدی که باعث میشن من یکی تصور کنم مثل وقتایی میشی که ما نشستیم مسابقه فوتبال پرسپولیس با استقلال رو میبینیم. :دی چندسال دیگه میرسی به اینجایی که نوترون رسیده و تقریبا بیشتر مردای درس خوونده بی دین میرسن: بی خیالی و نسبیت گرایی (کسی با من دعوا نکنه، من بر اساس پستها درباره دیندار یا دین ندار بودن کاربران نتیجه میگیرم). خیلی جدی میتوونی شوخی کنی و ملت رو سرکار بزاری. :دی موفق باشی حمید. 7 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ حمید ... موقع بحث و گفتگو جدی هستی ... یکمم لج در آر ... در همین حد میدونستم ... موفق باشی ... 5 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ درود اومدم بالاخره هرچی به ذهنم بياد ميگم ديگه... کسايی ک باهاشون آشناترم سعی ميکنم رودروايسی و تعارف رو بزارم کنار! و هرچی ديدم و فک ميکنم درسته(شايد نباشه!) بگم... محافظه کار, خجالتی, مرموز, کمی تا قسمتی فضول! يه کم عجيب! پر توقع ... گاهی واسه کاراش هيچ دليل منطقی نداره, ولی جوری روش اصرار داره هرکی ندونه فک ميکنه مسله مرگ و زندگيه! کلاً پافشاريو دوس داری! گاهی آدم عميقی ميزنه, گاهی انقدر سطحیه ميزنه تو ذوق! گاهی حس ميکنم خوشت مياد غمگين, خسته, دل شکسته, از دنيا بريده, ليلی مجنون درررررررررد... به نظر بيای! گاهی بدتم نمياد لج در بياری, بری رو نرو يکی! تو مايه های ساديسمه اين حرکتت!:) گاهی شوخی ميکنی (يعنی بعدش ميگی شوخی کردی!) ولی خيلی جدی بوده حرکتت! اصلاً کاره جالبی نيس! يه جور شوخی کن معلوم باشه!:) درضمن اينا من خيلی کم ميشناسمت!! حتماً بايد ازت تعريف هم بکنم؟ تعريفش واسه بقيه.. نقده ک کمتر لطف ميکنن به آدم بگن... بدونه اينکه کادوش کنم گفتم! حس کردم ظرفيتشو داری!... داری ديگه؟ 11 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام حمید:icon_pf (34): والا چه عرض کنم... من زیاد تو شناخت شخصیت آدما ماهر نیستم. پسر کلا خوبی هستی. بامعرفتی، دوست داشتنی هستی، ولی به نظرم ترسناکی...نمیدونم چرا. کلا شبیه کسی نیستی ، بحث کردنت، شوخی کردنت، نظرات اکثرا مخالفت، چرت و پرت گفتنتD-: جزئی از شخصیت اصلیته، به نظرم عوض نشه بهتره....هر جور خودت دوست داری باشی، قشنگتره. 7 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یَک آدم خسیسیه یَک آدم خسیسیه که دومی نداره این همه راهنماییت کردم یه شیرینی قرار بود برا معافیتت به من بدی اصلا رفتی و پشت سرت هم نگاه نگردی ملعون حمید من تو باشگاه نمیشناختمت و آشناییمون صرفا همینجا بود چیزایی که اینجا ازت دیدیم بیشتر دنبال روابطی تا ضوابت و اگه رابطه ای برات بی منفعت باشه به احتمال زیاد قطعش میکنی برای منافعت دنبال قدرت هستی ... یعنی میخوای آدم قوی ای باشی و کار نداری که اون قدرت از کجا رسیده و چجوری رسیده ... ازش استفاده میکنی یه خورده دم دمی مزاجی و احتمالا متعصب فعلا همینا ...... شرمنده اگه همش انتقاد بود ولی به نظرم انتقاد بیشتر بدرد میخوره تا تعریف موفق باشی 3 لینک به دیدگاه
Mm.Mali 322 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بلاخره اومدم حمید جونم اقای حمید صفا.. پسر خوبیه.. مهربونه.. زود یاد میگیره و هوشش خوبه... انتقاد پذیره که ازمون دعوت کرده بیایم هووم.. به نظرم غمگینه یه کوچولو افسرده است.. و انگار دلش نمیخواد از این غمش فاصله بگیره به نظر من حال ما دست خودمونه.. تابع درونه نه تابع عوامل بیرونی تجربه های تلخو همه داشتن باید بذاریشون کنار و بی خیال باشی و فکرای مثبتو جای گزین کنی امیدوارم به اونجا برسی که برات بازی شیرینتر از نتیجه اش باشه.. این در صورتی شدنیه که نشاط بازی داشته باشی.. به نظر من دنبال بهونه میگردی که از زندگیت لذت نبری..!!! مثلا میندازی گردن مملکتمون..یا بد شانسی و... همه اینها نظرات من بود حمید گل..اگه اشتباه بود ببخش به بزرگیت.. ولی بدون دوست دارم شاد و بانشاط ببینمت 4 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام کیبوردم خرابه تایپ سخته برام... بی مقدمه میرم سر اصل مطلب فقط ببخشید اگه رک نظر میدم راستش حمید هم ازکساییه که با وجودی که باهاش زیاد برخورد داشتم زیاد نمیشناسمش!! یعنی کاملا یه شخصیت پیچیده و مرموزی داره که هنوز نتونستم به درستی درکش کنم حمید تو سایت خیلی بی پروا، به قول شادی خنثی، رک، جسور، مغرور، متکی بخود و با افکار و نظرات مستقل و خاص خودشه ولی برعکس چهره بیرون از سایتش،خجالتی و کمرو، اعتماد به نفس پایین و حتی کمی ضعیف بنظر میاد (البته نمیدونم چرا حس میکنم این چهره خجالتی و کمروش واقعیت نداره ) اما چیزهایی که تو هردو حالت مشترکه و میشه گفت: خیلی احساساتی، بینهایت تودار و محافظه کار، مرموووووز، یکدنده و لجوج، خیلی افسرده (که منم فکر میکنم گاهی خودش دوست داره تو این حالت بمونه و نمیخواد بیرون بیاد،یه جورایی انگار میخواد از این حالت به عنوان یه ابزار واسه رسیدن به خواستش استفاده کنه، اونجوری! یعنی بنظرم همون لجاجت اینجا هم درگیرش کرده و اینو القاء میکنه که: حرف حرف منه، یا همونی که من میخوام میشه یا اصلا نمیخوام دیگه چیزی باشه!) اعتیادش به سیگار و مصرف مشروب هم این خصوصیت بدشو پررنگتر و روز به روز بدتر و ضعیفترش میکنه - این مصرف سیگار و مشروبشو اصلا اصلا اصلا نمیپسندم:icon_razz: کلا ذهن خیلی درگیری داره و حس میکنم بجای روبرویی و حل فقط دنبال یکدنگی ارامش لحظه ایه ولی خب اینها بیشتر واسه خودش بده و بخودش اسیب میزنه اما با تمام اینها برای دیگران پسر مهربون و بامعرفتیه و اگه کمکی از دستش بربیاد دریغ نمیکنه گاهی ولی بدجوری رو اعصاب رژه میره و ادم دلش میخواد به 40 قسمت مساوی تقسیمش کنه بعد اینکه ... رک بودنشو دوست دارم مثل خیلیها اهل چاپلوسی نیست اممم همینها بود فکر کنم امیدوارم ناراحت نشی فقط اگه بازم فرصتی بود و چیزی به ذهنم رسید میام میگم 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده