Dr.soroush 324 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ رئال مادرید باشگاه فوتبال رئال مادرید (به اسپانیایی: Real Madrid Club de Fútbol) یک باشگاه حرفهای فوتبال است که در مادرید، پایتخت اسپانیاقرار دارد. رئال موفقترین تیم تاریخ فوتبال اسپانیا و موفقترین تیم فوتبال قرن ۲۰ به انتخاب فیفا است. آنها دارای رکورد ۳۱ بار قهرمانی درلالیگا، ۱۸ قهرمانی در کوپا دل ری (جام حذفی)، ۸ سوپرکاپ اسپانیا، ۹ قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا، ۲ جام یوفا، ۱ سوپرکاپ اروپا و ۳ قهرمانی در جام باشگاههای جهان هستند. بارسلونا باشگاه بارسلونا باشگاه ورزشی این شهر است که بیشتر بخاطر تیم فوتبال آن شهرت جهانی دارد. تیم فوتبال بارسلونا یکی از سه تیمی است که هرگز به دستهای پایین تر از لالیگا سقوط نکرده است، و نیز با۲۰ قهرمانی در لالیگا، ۲۵ قهرمانی در جام حذفی، ۷ قهرمانی در سوپرکاپ و ۲ قهرمانی در لیگ کاپ، بعد از رئال مادرید پرافتخارترین تیم اسپانیا است. آنها همچنین با بردن در مجموع ۹ عنوان اصلی در اروپا، یکی از موفقترین تیمهای حاضر در اروپا می باشند.[۲۸] 4 قهرمانی در لیگ قهرمانان، ۳ قهرمانی در جام یوفا، ۴ قهرمانی در جام در جام اروپا و ۲ قهرمانی در سوپرکاپ اروپا دستاورد بارسلونا در اروپا تا به امروز میباشد. خودتون قضاوت کنید 5 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اون لکه ننگ ژنرال فرانکو رو از تاریختون هروقت تونستید پاک کنید اون وقت بگین رئال یک تیم فوتبال هست برد به زور تفنگ چه ارزشی داره اخه؟ 6 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اون لکه ننگ ژنرال فرانکو رو از تاریختون هروقت تونستید پاک کنید اون وقت بگین رئال یک تیم فوتبال هست برد به زور تفنگ چه ارزشی داره اخه؟ 8 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اون لکه ننگ ژنرال فرانکو رو از تاریختون هروقت تونستید پاک کنید اون وقت بگین رئال یک تیم فوتبال هست برد به زور تفنگ چه ارزشی داره اخه؟ 6 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اون لکه ننگ ژنرال فرانکو رو از تاریختون هروقت تونستید پاک کنید اون وقت بگین رئال یک تیم فوتبال هست برد به زور تفنگ چه ارزشی داره اخه؟ 7 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اون لکه ننگ ژنرال فرانکو رو از تاریختون هروقت تونستید پاک کنید اون وقت بگین رئال یک تیم فوتبال هست برد به زور تفنگ چه ارزشی داره اخه؟ 7 لینک به دیدگاه
Dr.soroush 324 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به نظر من این نظر ها نشون میده که طرفداران بارسا کم اوردن 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به نظر من این نظر ها نشون میده که طرفداران بارسا کم اوردن اون لکه ننگ ژنرال فرانکو رو از تاریختون هروقت تونستید پاک کنید اون وقت بگین رئال یک تیم فوتبال هست برد به زور تفنگ چه ارزشی داره اخه؟ 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به نظر من این نظر ها نشون میده که طرفداران بارسا کم اوردن اون لکه ننگ ژنرال فرانکو رو از تاریختون هروقت تونستید پاک کنید اون وقت بگین رئال یک تیم فوتبال هست برد به زور تفنگ چه ارزشی داره اخه؟ 4 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به نظر من این نظر ها نشون میده که طرفداران بارسا کم اوردناون لکه ننگ ژنرال فرانکو رو از تاریختون هروقت تونستید پاک کنید اون وقت بگین رئال یک تیم فوتبال هستبرد به زور تفنگ چه ارزشی داره اخه؟ 4 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به نظر من این نظر ها نشون میده که طرفداران بارسا کم اوردن اون لکه ننگ ژنرال فرانکو رو از تاریختون هروقت تونستید پاک کنید اون وقت بگین رئال یک تیم فوتبال هست برد به زور تفنگ چه ارزشی داره اخه؟ 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تیم فقط آرسنال جمع کنید بابا تیماتونو 1 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ای بابا بزار بگن ملت خودشونو خالی کنن! هیچی دیگه نداشتن این قضیه رو کشیدن وسط بازم گفتم بارسلونا در حد و اندازه های رئال برای مقایسه نیست... لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ای بابا بزار بگن ملت خودشونو خالی کنن!هیچی دیگه نداشتن این قضیه رو کشیدن وسط بازم گفتم بارسلونا در حد و اندازه های رئال برای مقایسه نیست... اون لکه ننگ ژنرال فرانکو رو از تاریختون هروقت تونستید پاک کنید اون وقت بگین رئال یک تیم فوتبال هست برد به زور تفنگ چه ارزشی داره اخه؟ 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ای بابا بزار بگن ملت خودشونو خالی کنن!هیچی دیگه نداشتن این قضیه رو کشیدن وسط بازم گفتم بارسلونا در حد و اندازه های رئال برای مقایسه نیست... اون لکه ننگ ژنرال فرانکو رو از تاریختون هروقت تونستید پاک کنید اون وقت بگین رئال یک تیم فوتبال هست برد به زور تفنگ چه ارزشی داره اخه؟:4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تیم فقط آرسنال جمع کنید بابا تیماتونو دمت گرم 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به نظر من این نظر ها نشون میده که طرفداران بارسا کم اوردن کم اوردن از چی؟ وقتی داریم اماری صحبت میکنیم باید با بازه های مشخص صحبت کنیم به نظرت الان داربی کانتی تیم شاخصی درفوتبال جزیره هست یا اصلا اسم ناتینگهام فارست به گوشتون خورده؟ این تیم ها یک زمانی غولهای فوتبال جزیره بودن ولی الان چی؟ درمورد اماری که ارائه میکنید ماسوای احساسات وکل کل اگر علاقه مند به بحث باشید میتونیم خیلی از واقعیات رو روشن کنیم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده