El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ااااااا اون موقع هم به نفع بارسا سوت میزدن؟:gnugghender: نه منظور این قهرمانیا اخیر بود نه اینی که گفتم بهانه یک رئالی بود در سال 2063 که مقابل شموشک باختن 1 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ :a030::a030:فقط خوزه مورینیو:a030::a030: لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بهرام حذف داریم تا حذف یکی مقابل یک دیوار که جلوی دروازه کشیدن حذف میشه؛ یکی هم مقابل یه تیم که جوانمردانه بازی کرد، تازه مورینیو رفت با همه دست داد که یعنی قهرمانیم آی کنف شد آقا، آی کفن شد اخخخخخخخخخخ من دیدن این صحنه ها رو به هر جامی ترجیح میدم 3 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ نه اینی که گفتم بهانه یک رئالی بود در سال 2063 که مقابل شموشک باختن اون موقع که تیم به نام بارسا وجود خارجی نداره فقط همه سال 2012 رو یادشونه که یه همچین تیمی بود که بدجور نابود شد با وجود طرفدارای مثه یوفا و داوراش لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بهرام حذف داریم تا حذف یکی مقابل یک دیوار که جلوی دروازه کشیدن حذف میشه؛ یکی هم مقابل یه تیم که جوانمردانه بازی کرد، تازه مورینیو رفت با همه دست داد که یعنی بردیم آی کنف شد آقا، آی کنف شد از تیم 10 نفره خوردیناااااا ملتفتی که ؟ ای کاش همیشه بارسا ببازه بعدش رئال بیاد و یجوری ببازه که روح رقبا شاد شه چی بگم والا، هواداران بارسا همینن دیگه ... :a030::a030:فقط خوزه مورینیو:a030::a030: لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اخخخخخخخخخخ من دیدن این صحنه ها رو به هر جامی ترجیح میدم فرت فرت ماچ کردن همرو تازه مربی بایرن رو هم بغل کرد یکی هم زد رو دوشش گفت آقا ما رفتیم :persiana__hahaha: نمیدونست هر رفتی رفتن نیست! :persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ای کاش همیشه بارسا ببازه بعدش رئال بیاد و یجوری ببازه که روح رقبا شاد شه آه مسی گرفت رونالدو رو ، خودشم هنگ بود ک اینی ک زدم چیرا گل نشد آخه؟! به اون پنالتی اشتباه نیمه اول در :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اخخخخخخخخخخ من دیدن این صحنه ها رو به هر جامی ترجیح میدم و ما نیز دیدن صحنه های دیشب را .... لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ پست دیشب سناتور : حالا لای لای حالا لای لای بارسا با قهرمانی دیگه بای بای :girlhi: دیگه من چیزی نگم بهتره ! 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ از تیم 10 نفره خوردیناااااا ملتفتی که ؟ بابا یونان با این سبک بازی قهرمان اروپا شد هرچی تیم قدر بود رو هم برد، باور کن بازیکن حرف گوش کن با قدرت بدنی خوب باشه گوزمیتیان اسپورت ارمنستان هم با این سیستم هر تیمی رو میبره 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ پست دیشب سناتور : دیگه من چیزی نگم بهتره ! بچه ها یوحنا فکر کرده با حذف رئال بارسا میتونه قهرمان شه لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ فرت فرت ماچ کردن همرو تازه مربی بایرن رو هم بغل کرد یکی هم زد رو دوشش گفت آقا ما رفتیم :persiana__hahaha:نمیدونست هر رفتی رفتن نیست! :persiana__hahaha: داشتن از حذف بارسا خوشحالی میکردن و ماچ و بوسه و مورینیو به هینکس گفت که دیدی دیشب بارسا نابود شد و اینم گفت فرقی نداره چه ما بریم چه شما که هرکدوم بریم قهرمانیم:persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بچه ها یوحنا فکر کرده با حذف رئال بارسا میتونه قهرمان شه عزیزم من ک میدونم این خنده از هزاربار گریه بدتر و تلخ تره ولی عیبی نداره بخند جای کلمه بارسا بنویس رئال حالشو ببر 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ داشتن از حذف بارسا خوشحالی میکردن و ماچ و بوسه و مورینیو به هینکس گفت که دیدی دیشب بارسا نابود شد و اینم گفت فرقی نداره چه ما بریم چه شما که هرکدوم بریم قهرمانیم:persiana__hahaha: اره راس میگی دل خودتو خوش کن :ws28: 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بابا یونان با این سبک بازی قهرمان اروپا شد هرچی تیم قدر بود رو هم برد، باور کن بازیکن حرف گوش کن با قدرت بدنی خوب باشه گوزمیتیان اسپورت ارمنستان هم با این سیستم هر تیمی رو میبره خب ما هم همینو میگیم دیگه، بارسا نتونست ببره ، بارسا حذف شد، هم از لالیگا و هم از قهرمانان اروپا حامد جان بارسا حذف شد از همه جا گواردیولا داره میره تعداد گل های زده رونالدو از مسی بیشتر شد تو لالیگا دیگه چی میخواین آخه فلاکت ازین بیشتر ؟ لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اخخخخخخخخخخخخخ من هر بار عنوان تاپیک رو میبینم روحم تازه مییشششششششه 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ عزیزم من ک میدونم این خنده از هزاربار گریه بدتر و تلخ تره ولی عیبی نداره بخند جای کلمه بارسا بنویس رئال حالشو ببر جای گفتن اینا ، یه پرچم سفید بیار بالا ، بگو ببخشید و شب بخیر و بعدشم برو لالا دخترم لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بابا یونان با این سبک بازی قهرمان اروپا شد هرچی تیم قدر بود رو هم برد، باور کن بازیکن حرف گوش کن با قدرت بدنی خوب باشه گوزمیتیان اسپورت ارمنستان هم با این سیستم هر تیمی رو میبره فوتبال یه بعدی نیست!!!!!!!فوتبال فقط حمله نیست!!!!!!!فوتبال فقط پاسکاری نیست!!!!!!مس سرچشمه که دائم 10 نفره داره جلو همه تیما دفاع میکنه چرا سقوط کرد لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خب ما هم همینو میگیم دیگه، بارسا نتونست ببره ، بارسا حذف شد، هم از لالیگا و هم از قهرمانان اروپا حامد جان بارسا حذف شد از همه جا گواردیولا داره میره تعداد گل های زده رونالدو از مسی بیشتر شد تو لالیگا دیگه چی میخواین آخه فلاکت ازین بیشتر ؟ بهرام جان دقت کن، الان من خوشحال نیستم که ما رفتیم مرحله بعد خوشحالم چون مورینیو به شدت کنف شد این خوشحالی با اون ناراحتی هیچ ربطی به هم ندارن رونالدو هم خنگ بازی در آورد کلی روحم شاد شد لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خب ما هم همینو میگیم دیگه، بارسا نتونست ببره ، بارسا حذف شد، هم از لالیگا و هم از قهرمانان اروپا حامد جان بارسا حذف شد از همه جا گواردیولا داره میره تعداد گل های زده رونالدو از مسی بیشتر شد تو لالیگا دیگه چی میخواین آخه فلاکت ازین بیشتر ؟ یعنی همه اینا به کنار ، به آسمان زدن راموس یه چیزه دیگه اس ! فلاکت نبود فاجعه بود :persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده