El Roman 31720 ارسال شده در 25 تیر، 2012 ااااااا اون موقع هم به نفع بارسا سوت میزدن؟:gnugghender: نه منظور این قهرمانیا اخیر بود نه اینی که گفتم بهانه یک رئالی بود در سال 2063 که مقابل شموشک باختن 1
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 25 تیر، 2012 بهرام حذف داریم تا حذف یکی مقابل یک دیوار که جلوی دروازه کشیدن حذف میشه؛ یکی هم مقابل یه تیم که جوانمردانه بازی کرد، تازه مورینیو رفت با همه دست داد که یعنی قهرمانیم آی کنف شد آقا، آی کفن شد اخخخخخخخخخخ من دیدن این صحنه ها رو به هر جامی ترجیح میدم 3
Hossein.B 3666 ارسال شده در 25 تیر، 2012 نه اینی که گفتم بهانه یک رئالی بود در سال 2063 که مقابل شموشک باختن اون موقع که تیم به نام بارسا وجود خارجی نداره فقط همه سال 2012 رو یادشونه که یه همچین تیمی بود که بدجور نابود شد با وجود طرفدارای مثه یوفا و داوراش
Artaria 13629 ارسال شده در 25 تیر، 2012 بهرام حذف داریم تا حذف یکی مقابل یک دیوار که جلوی دروازه کشیدن حذف میشه؛ یکی هم مقابل یه تیم که جوانمردانه بازی کرد، تازه مورینیو رفت با همه دست داد که یعنی بردیم آی کنف شد آقا، آی کنف شد از تیم 10 نفره خوردیناااااا ملتفتی که ؟ ای کاش همیشه بارسا ببازه بعدش رئال بیاد و یجوری ببازه که روح رقبا شاد شه چی بگم والا، هواداران بارسا همینن دیگه ... :a030::a030:فقط خوزه مورینیو:a030::a030:
Yuhana 12780 ارسال شده در 25 تیر، 2012 اخخخخخخخخخخ من دیدن این صحنه ها رو به هر جامی ترجیح میدم فرت فرت ماچ کردن همرو تازه مربی بایرن رو هم بغل کرد یکی هم زد رو دوشش گفت آقا ما رفتیم :persiana__hahaha: نمیدونست هر رفتی رفتن نیست! :persiana__hahaha: 2
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 25 تیر، 2012 ای کاش همیشه بارسا ببازه بعدش رئال بیاد و یجوری ببازه که روح رقبا شاد شه آه مسی گرفت رونالدو رو ، خودشم هنگ بود ک اینی ک زدم چیرا گل نشد آخه؟! به اون پنالتی اشتباه نیمه اول در :hapydancsmil: 1
Artaria 13629 ارسال شده در 25 تیر، 2012 اخخخخخخخخخخ من دیدن این صحنه ها رو به هر جامی ترجیح میدم و ما نیز دیدن صحنه های دیشب را ....
Yuhana 12780 ارسال شده در 25 تیر، 2012 پست دیشب سناتور : حالا لای لای حالا لای لای بارسا با قهرمانی دیگه بای بای :girlhi: دیگه من چیزی نگم بهتره ! 1
El Roman 31720 ارسال شده در 25 تیر، 2012 از تیم 10 نفره خوردیناااااا ملتفتی که ؟ بابا یونان با این سبک بازی قهرمان اروپا شد هرچی تیم قدر بود رو هم برد، باور کن بازیکن حرف گوش کن با قدرت بدنی خوب باشه گوزمیتیان اسپورت ارمنستان هم با این سیستم هر تیمی رو میبره 1
Artaria 13629 ارسال شده در 25 تیر، 2012 پست دیشب سناتور : دیگه من چیزی نگم بهتره ! بچه ها یوحنا فکر کرده با حذف رئال بارسا میتونه قهرمان شه
Hossein.B 3666 ارسال شده در 25 تیر، 2012 فرت فرت ماچ کردن همرو تازه مربی بایرن رو هم بغل کرد یکی هم زد رو دوشش گفت آقا ما رفتیم :persiana__hahaha:نمیدونست هر رفتی رفتن نیست! :persiana__hahaha: داشتن از حذف بارسا خوشحالی میکردن و ماچ و بوسه و مورینیو به هینکس گفت که دیدی دیشب بارسا نابود شد و اینم گفت فرقی نداره چه ما بریم چه شما که هرکدوم بریم قهرمانیم:persiana__hahaha:
Yuhana 12780 ارسال شده در 25 تیر، 2012 بچه ها یوحنا فکر کرده با حذف رئال بارسا میتونه قهرمان شه عزیزم من ک میدونم این خنده از هزاربار گریه بدتر و تلخ تره ولی عیبی نداره بخند جای کلمه بارسا بنویس رئال حالشو ببر 2
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 25 تیر، 2012 داشتن از حذف بارسا خوشحالی میکردن و ماچ و بوسه و مورینیو به هینکس گفت که دیدی دیشب بارسا نابود شد و اینم گفت فرقی نداره چه ما بریم چه شما که هرکدوم بریم قهرمانیم:persiana__hahaha: اره راس میگی دل خودتو خوش کن :ws28: 1
Artaria 13629 ارسال شده در 25 تیر، 2012 بابا یونان با این سبک بازی قهرمان اروپا شد هرچی تیم قدر بود رو هم برد، باور کن بازیکن حرف گوش کن با قدرت بدنی خوب باشه گوزمیتیان اسپورت ارمنستان هم با این سیستم هر تیمی رو میبره خب ما هم همینو میگیم دیگه، بارسا نتونست ببره ، بارسا حذف شد، هم از لالیگا و هم از قهرمانان اروپا حامد جان بارسا حذف شد از همه جا گواردیولا داره میره تعداد گل های زده رونالدو از مسی بیشتر شد تو لالیگا دیگه چی میخواین آخه فلاکت ازین بیشتر ؟
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 25 تیر، 2012 اخخخخخخخخخخخخخ من هر بار عنوان تاپیک رو میبینم روحم تازه مییشششششششه 1
Artaria 13629 ارسال شده در 25 تیر، 2012 عزیزم من ک میدونم این خنده از هزاربار گریه بدتر و تلخ تره ولی عیبی نداره بخند جای کلمه بارسا بنویس رئال حالشو ببر جای گفتن اینا ، یه پرچم سفید بیار بالا ، بگو ببخشید و شب بخیر و بعدشم برو لالا دخترم
Hossein.B 3666 ارسال شده در 25 تیر، 2012 بابا یونان با این سبک بازی قهرمان اروپا شد هرچی تیم قدر بود رو هم برد، باور کن بازیکن حرف گوش کن با قدرت بدنی خوب باشه گوزمیتیان اسپورت ارمنستان هم با این سیستم هر تیمی رو میبره فوتبال یه بعدی نیست!!!!!!!فوتبال فقط حمله نیست!!!!!!!فوتبال فقط پاسکاری نیست!!!!!!مس سرچشمه که دائم 10 نفره داره جلو همه تیما دفاع میکنه چرا سقوط کرد
El Roman 31720 ارسال شده در 25 تیر، 2012 خب ما هم همینو میگیم دیگه، بارسا نتونست ببره ، بارسا حذف شد، هم از لالیگا و هم از قهرمانان اروپا حامد جان بارسا حذف شد از همه جا گواردیولا داره میره تعداد گل های زده رونالدو از مسی بیشتر شد تو لالیگا دیگه چی میخواین آخه فلاکت ازین بیشتر ؟ بهرام جان دقت کن، الان من خوشحال نیستم که ما رفتیم مرحله بعد خوشحالم چون مورینیو به شدت کنف شد این خوشحالی با اون ناراحتی هیچ ربطی به هم ندارن رونالدو هم خنگ بازی در آورد کلی روحم شاد شد
Yuhana 12780 ارسال شده در 25 تیر، 2012 خب ما هم همینو میگیم دیگه، بارسا نتونست ببره ، بارسا حذف شد، هم از لالیگا و هم از قهرمانان اروپا حامد جان بارسا حذف شد از همه جا گواردیولا داره میره تعداد گل های زده رونالدو از مسی بیشتر شد تو لالیگا دیگه چی میخواین آخه فلاکت ازین بیشتر ؟ یعنی همه اینا به کنار ، به آسمان زدن راموس یه چیزه دیگه اس ! فلاکت نبود فاجعه بود :persiana__hahaha: 2
ارسال های توصیه شده