رفتن به مطلب

رئال مادرید در خانه زایید!!!

Hossein.T

ارسال های توصیه شده

ااااااا اون موقع هم به نفع بارسا سوت میزدن؟:gnugghender: نه منظور این قهرمانیا اخیر بود :w02:

نه اینی که گفتم بهانه یک رئالی بود در سال 2063 که مقابل شموشک باختن :ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 147
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهرام حذف داریم تا حذف :ws3:یکی مقابل یک دیوار که جلوی دروازه کشیدن حذف میشه؛ یکی هم مقابل یه تیم که جوانمردانه بازی کرد، تازه مورینیو رفت با همه دست داد که یعنی قهرمانیم :ws28: آی کنف شد آقا، آی کفن شد :ws28:

اخخخخخخخخخخ من دیدن این صحنه ها رو به هر جامی ترجیح میدم :ws28:

• Like 3
لینک به دیدگاه
نه اینی که گفتم بهانه یک رئالی بود در سال 2063 که مقابل شموشک باختن :ws3:
اون موقع که تیم به نام بارسا وجود خارجی نداره فقط همه سال 2012 رو یادشونه که یه همچین تیمی بود که بدجور نابود شد با وجود طرفدارای مثه یوفا و داوراش
لینک به دیدگاه
بهرام حذف داریم تا حذف :ws3:یکی مقابل یک دیوار که جلوی دروازه کشیدن حذف میشه؛ یکی هم مقابل یه تیم که جوانمردانه بازی کرد، تازه مورینیو رفت با همه دست داد که یعنی بردیم :ws28: آی کنف شد آقا، آی کنف شد :ws28:

از تیم 10 نفره خوردیناااااا :ws3: ملتفتی که ؟ :ws3:

ای کاش همیشه بارسا ببازه بعدش رئال بیاد و یجوری ببازه که روح رقبا شاد شه 228319_nerdylaff.gif

چی بگم والا، هواداران بارسا همینن دیگه ... :ws3:

:a030::a030::a030::a030::a030:فقط خوزه مورینیو:a030::a030::a030::a030::a030:

2rqfst4.gifhapydancsmil.gif

لینک به دیدگاه
اخخخخخخخخخخ من دیدن این صحنه ها رو به هر جامی ترجیح میدم :ws28:

فرت فرت ماچ کردن همرو تازه مربی بایرن رو هم بغل کرد یکی هم زد رو دوشش گفت آقا ما رفتیم :persiana__hahaha:

نمیدونست هر رفتی رفتن نیست! :persiana__hahaha:

• Like 2
لینک به دیدگاه
ای کاش همیشه بارسا ببازه بعدش رئال بیاد و یجوری ببازه که روح رقبا شاد شه 228319_nerdylaff.gif

آه مسی گرفت رونالدو رو ، خودشم هنگ بود ک اینی ک زدم چیرا گل نشد آخه؟! ydm47612zsesgift969k.gif

به اون پنالتی اشتباه نیمه اول در :whistles::hapydancsmil:

• Like 1
لینک به دیدگاه
از تیم 10 نفره خوردیناااااا :ws3: ملتفتی که ؟ :ws3:

بابا یونان با این سبک بازی قهرمان اروپا شد هرچی تیم قدر بود رو هم برد، باور کن بازیکن حرف گوش کن با قدرت بدنی خوب باشه گوزمیتیان اسپورت ارمنستان هم با این سیستم هر تیمی رو میبره:ws28:

• Like 1
لینک به دیدگاه
فرت فرت ماچ کردن همرو تازه مربی بایرن رو هم بغل کرد یکی هم زد رو دوشش گفت آقا ما رفتیم :persiana__hahaha:

نمیدونست هر رفتی رفتن نیست! :persiana__hahaha:

داشتن از حذف بارسا خوشحالی میکردن و ماچ و بوسه و مورینیو به هینکس گفت که دیدی دیشب بارسا نابود شد و اینم گفت فرقی نداره چه ما بریم چه شما که هرکدوم بریم قهرمانیم:a030::persiana__hahaha:
لینک به دیدگاه
بچه ها یوحنا فکر کرده با حذف رئال بارسا میتونه قهرمان شه :ws28:

عزیزم من ک میدونم این خنده از هزاربار گریه بدتر و تلخ تره consoling2.gif

ولی عیبی نداره بخند consoling2.gif

جای کلمه بارسا بنویس رئال حالشو ببر consoling2.gif

• Like 2
لینک به دیدگاه
داشتن از حذف بارسا خوشحالی میکردن و ماچ و بوسه و مورینیو به هینکس گفت که دیدی دیشب بارسا نابود شد و اینم گفت فرقی نداره چه ما بریم چه شما که هرکدوم بریم قهرمانیم:a030::persiana__hahaha:

اره راس میگی دل خودتو خوش کن :ws28::ws28:

• Like 1
لینک به دیدگاه
بابا یونان با این سبک بازی قهرمان اروپا شد هرچی تیم قدر بود رو هم برد، باور کن بازیکن حرف گوش کن با قدرت بدنی خوب باشه گوزمیتیان اسپورت ارمنستان هم با این سیستم هر تیمی رو میبره:ws28:

خب ما هم همینو میگیم دیگه، بارسا نتونست ببره ، بارسا حذف شد، هم از لالیگا و هم از قهرمانان اروپا :ws3: حامد جان بارسا حذف شد از همه جا :ws3: گواردیولا داره میره :ws3: تعداد گل های زده رونالدو از مسی بیشتر شد تو لالیگا :ws3: دیگه چی میخواین آخه :ws3: فلاکت ازین بیشتر ؟ :ws3:

لینک به دیدگاه
عزیزم من ک میدونم این خنده از هزاربار گریه بدتر و تلخ تره consoling2.gif

ولی عیبی نداره بخند consoling2.gif

جای کلمه بارسا بنویس رئال حالشو ببر consoling2.gif

جای گفتن اینا ، یه پرچم سفید بیار بالا ، بگو ببخشید و شب بخیر و بعدشم برو لالا دخترم :w02:

لینک به دیدگاه
فوتبال یه بعدی نیست!!!!!!!فوتبال فقط حمله نیست!!!!!!!فوتبال فقط پاسکاری نیست!!!!!!مس سرچشمه که دائم 10 نفره داره جلو همه تیما دفاع میکنه چرا سقوط کرد:ws3:
لینک به دیدگاه
خب ما هم همینو میگیم دیگه، بارسا نتونست ببره ، بارسا حذف شد، هم از لالیگا و هم از قهرمانان اروپا :ws3: حامد جان بارسا حذف شد از همه جا :ws3: گواردیولا داره میره :ws3: تعداد گل های زده رونالدو از مسی بیشتر شد تو لالیگا :ws3: دیگه چی میخواین آخه :ws3: فلاکت ازین بیشتر ؟ :ws3:

بهرام جان دقت کن، الان من خوشحال نیستم که ما رفتیم مرحله بعد :ws3: خوشحالم چون مورینیو به شدت کنف شد :ws3: این خوشحالی با اون ناراحتی هیچ ربطی به هم ندارن :ws3: رونالدو هم خنگ بازی در آورد کلی روحم شاد شد :ws3:

لینک به دیدگاه

یعنی همه اینا به کنار ، به آسمان زدن راموس یه چیزه دیگه اس !:ws17:

فلاکت نبود فاجعه بود :persiana__hahaha:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...