Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ رئال 2 1 برددددددددددد ...اکه نمیدونی بدوننننننن هلاکه این روحیتونم والا :persiana__hahaha: باشه برد ولی توان پیروزی رو نداشت 2 لینک به دیدگاه
میرحسین 911 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دلم خنک شدا فینالی که توش بارسا نباشه، همون بهتر که سر سگ توش بجوشه 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ [quote=.Senator.;933405 اونم از چلسی که 10 نفره اشک بارسا رو در آورد .... آره والا! البته بعدش کار چند تا از بازیکنای چلسی به دکتر زنان و زایمان کشیده شد! چندتاشونم نوبت کلوناسکپی دارن بس که با شکم و باسنشون توپ برگشت دادن!! بسه یا بازم بگم؟ 3 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ واقعا من شک دارم تاریخ مکتوبی درباره این نتیجه موجود باشه؛ مگه نقاشی رو دیوار غار ها ولی اگه بخوای 6تایی شدنتون رو با کیفیت بلوری نشونت بدم ژنرال فرانکو اراده میکرد 2 رقمی بکنید و خداوند زمینه را فرآهم مینمود فعلا که بجای ژنرال فرانکو برای شما الان یوفا و داوراش هستن و راحت براتون قهرمانی میارن..جالبه یه سال درمیون قهرمان میشن که کسی شک نکنه لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یعنی اون صحنه ک خوزه با اعتماد به نفس کامل همه رو بوسید به خیال اینکه اگه بردن وقتش گرفته نشه تهه خنده بوووووووووود :persiana__hahaha: آی گفتی 90٪ خوشحالیه من به خاطر این مردکه 2 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ هلاکه این روحیتونم والا :persiana__hahaha: باشه برد ولی توان پیروزی رو نداشت اگه بایرنم جلو بارسا تو نیوکمپ 3 روز قبل بازی یه بازی سنگین میکرد الان 10 هیچ به رئال میباخت...اگه نمیدونی بدون:gnugghender: لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آره والا!البته بعدش کار چند تا از بازیکنای چلسی به دکتر زنان و زایمان کشیده شد! چندتاشونم نوبت کلوناسکپی دارن بس که با شکم و باسنشون توپ برگشت دادن!! بسه یا بازم بگم؟ آره بگو که همه این بلاها رو به جون خریدن تا بارسا حذف بشه لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دیشب ما بازی تحلیل میکردیم امشب بعضیا داور تحلیل میکنن :persiana__hahaha: نووووش جون بایرن این برد 2 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آی گفتی 90٪ خوشحالیه من به خاطر این مردکه معلومه باید بگی همین مردک باهاتون کاری کرد هیچوقت یادتون نمیره... 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ جشن قهرمانی ..... قهرمانی ..... قهرمانی رئااااااااااااااااااااااال لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ فعلا که بجای ژنرال فرانکو برای شما الان یوفا و داوراش هستن و راحت براتون قهرمانی میارن..جالبه یه سال درمیون قهرمان میشن که کسی شک نکنه اینو نگین چی بکین؟ :ws3:55 سال پیش در چنین روزی یک سوت به نفع بارسلون زده شد 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ معلومه باید بگی همین مردک باهاتون کاری کرد هیچوقت یادتون نمیره... آره 20 بار بعد از اینکه گواردیولا با این مردک کارایی کرد بالاخره این هم موفق شد یه کاری بکنه 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ عجب بوی سوختنییییییییییییییی میادددددد :persiana__hahaha: بایرن بایرن 3 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مورینیو به همه یاد داد که اگه پول نداری بازیکن آنچنانی بخری و داورا و یوفا از خودتون نیستن رو میشه چطوری برددددددد:gnugghender: چلسی این درس مورینیو رو خیلی عالی گرفتتتتتتتتتتتتتت 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ عجب بوی سوختنییییییییییییییی میادددددد :persiana__hahaha: بایرن بایرن بابا بقرآن بارسا هم حذف شد بخدا همین دیشب از چلسی خورد .... از رئال خورد .... چرا روتون کم نمیشه آخه لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اینو نگین چی بکین؟ :ws3:55 سال پیش در چنین روزی یک سوت به نفع بارسلون زده شد ااااااا اون موقع هم به نفع بارسا سوت میزدن؟:gnugghender: نه منظور این قهرمانیا اخیر بود لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ گوگوش گفت : برد حق رئال بود . بابک سعیدی گفت : کاسیاس ستاره ست . سناتور بهرام گفت : پشت دروازه میگن عدس پلو، بارسا تیمتو بردارو برو من رها اعتمادی هستم، خطها تا ساعت 1 بامداد بازه، میتونید بارسارو مذمت کنید فردا دیگه اس ام اس ندین، گواردیولا داره میره لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آره 20 بار بعد از اینکه گواردیولا با این مردک کارایی کرد بالاخره این هم موفق شد یه کاری بکنه همون یه باری که با اینتر نابودتون کرد تا عمر دارین واستون بسه لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بابا بقرآن بارسا هم حذف شد بخدا همین دیشب از چلسی خورد .... از رئال خورد .... چرا روتون کم نمیشه آخه بهرام حذف داریم تا حذف یکی مقابل یک دیوار که جلوی دروازه کشیدن حذف میشه؛ یکی هم مقابل یه تیم که جوانمردانه بازی کرد، تازه مورینیو رفت با همه دست داد که یعنی بردیم آی کنف شد آقا، آی کنف شد 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بابا بقرآن بارسا هم حذف شد بخدا همین دیشب از چلسی خورد .... از رئال خورد .... چرا روتون کم نمیشه آخه ای کاش همیشه بارسا ببازه بعدش رئال بیاد و یجوری ببازه که روح رقبا شاد شه آه مسی گرفت رونالدو رو ، خودشم هنگ بود ک اینی ک زدم چیرا گل نشد آخه؟! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده