Yuhana 12780 ارسال شده در 25 تیر، 2012 رئال 2 1 برددددددددددد ...اکه نمیدونی بدوننننننن هلاکه این روحیتونم والا :persiana__hahaha: باشه برد ولی توان پیروزی رو نداشت 2
میرحسین 911 ارسال شده در 25 تیر، 2012 دلم خنک شدا فینالی که توش بارسا نباشه، همون بهتر که سر سگ توش بجوشه 1
Hossein.T 22596 مالک ارسال شده در 25 تیر، 2012 [quote=.Senator.;933405 اونم از چلسی که 10 نفره اشک بارسا رو در آورد .... آره والا! البته بعدش کار چند تا از بازیکنای چلسی به دکتر زنان و زایمان کشیده شد! چندتاشونم نوبت کلوناسکپی دارن بس که با شکم و باسنشون توپ برگشت دادن!! بسه یا بازم بگم؟ 3
Hossein.B 3666 ارسال شده در 25 تیر، 2012 واقعا من شک دارم تاریخ مکتوبی درباره این نتیجه موجود باشه؛ مگه نقاشی رو دیوار غار ها ولی اگه بخوای 6تایی شدنتون رو با کیفیت بلوری نشونت بدم ژنرال فرانکو اراده میکرد 2 رقمی بکنید و خداوند زمینه را فرآهم مینمود فعلا که بجای ژنرال فرانکو برای شما الان یوفا و داوراش هستن و راحت براتون قهرمانی میارن..جالبه یه سال درمیون قهرمان میشن که کسی شک نکنه
El Roman 31720 ارسال شده در 25 تیر، 2012 یعنی اون صحنه ک خوزه با اعتماد به نفس کامل همه رو بوسید به خیال اینکه اگه بردن وقتش گرفته نشه تهه خنده بوووووووووود :persiana__hahaha: آی گفتی 90٪ خوشحالیه من به خاطر این مردکه 2
Hossein.B 3666 ارسال شده در 25 تیر، 2012 هلاکه این روحیتونم والا :persiana__hahaha: باشه برد ولی توان پیروزی رو نداشت اگه بایرنم جلو بارسا تو نیوکمپ 3 روز قبل بازی یه بازی سنگین میکرد الان 10 هیچ به رئال میباخت...اگه نمیدونی بدون:gnugghender:
Artaria 13629 ارسال شده در 25 تیر، 2012 آره والا!البته بعدش کار چند تا از بازیکنای چلسی به دکتر زنان و زایمان کشیده شد! چندتاشونم نوبت کلوناسکپی دارن بس که با شکم و باسنشون توپ برگشت دادن!! بسه یا بازم بگم؟ آره بگو که همه این بلاها رو به جون خریدن تا بارسا حذف بشه
Yuhana 12780 ارسال شده در 25 تیر، 2012 دیشب ما بازی تحلیل میکردیم امشب بعضیا داور تحلیل میکنن :persiana__hahaha: نووووش جون بایرن این برد 2
Hossein.B 3666 ارسال شده در 25 تیر، 2012 آی گفتی 90٪ خوشحالیه من به خاطر این مردکه معلومه باید بگی همین مردک باهاتون کاری کرد هیچوقت یادتون نمیره... 1
Artaria 13629 ارسال شده در 25 تیر، 2012 جشن قهرمانی ..... قهرمانی ..... قهرمانی رئااااااااااااااااااااااال
El Roman 31720 ارسال شده در 25 تیر، 2012 فعلا که بجای ژنرال فرانکو برای شما الان یوفا و داوراش هستن و راحت براتون قهرمانی میارن..جالبه یه سال درمیون قهرمان میشن که کسی شک نکنه اینو نگین چی بکین؟ :ws3:55 سال پیش در چنین روزی یک سوت به نفع بارسلون زده شد 1
El Roman 31720 ارسال شده در 25 تیر، 2012 معلومه باید بگی همین مردک باهاتون کاری کرد هیچوقت یادتون نمیره... آره 20 بار بعد از اینکه گواردیولا با این مردک کارایی کرد بالاخره این هم موفق شد یه کاری بکنه 1
Yuhana 12780 ارسال شده در 25 تیر، 2012 عجب بوی سوختنییییییییییییییی میادددددد :persiana__hahaha: بایرن بایرن 3
Hossein.B 3666 ارسال شده در 25 تیر، 2012 مورینیو به همه یاد داد که اگه پول نداری بازیکن آنچنانی بخری و داورا و یوفا از خودتون نیستن رو میشه چطوری برددددددد:gnugghender: چلسی این درس مورینیو رو خیلی عالی گرفتتتتتتتتتتتتتت 1
Artaria 13629 ارسال شده در 25 تیر، 2012 عجب بوی سوختنییییییییییییییی میادددددد :persiana__hahaha: بایرن بایرن بابا بقرآن بارسا هم حذف شد بخدا همین دیشب از چلسی خورد .... از رئال خورد .... چرا روتون کم نمیشه آخه
Hossein.B 3666 ارسال شده در 25 تیر، 2012 اینو نگین چی بکین؟ :ws3:55 سال پیش در چنین روزی یک سوت به نفع بارسلون زده شد ااااااا اون موقع هم به نفع بارسا سوت میزدن؟:gnugghender: نه منظور این قهرمانیا اخیر بود
Artaria 13629 ارسال شده در 25 تیر، 2012 گوگوش گفت : برد حق رئال بود . بابک سعیدی گفت : کاسیاس ستاره ست . سناتور بهرام گفت : پشت دروازه میگن عدس پلو، بارسا تیمتو بردارو برو من رها اعتمادی هستم، خطها تا ساعت 1 بامداد بازه، میتونید بارسارو مذمت کنید فردا دیگه اس ام اس ندین، گواردیولا داره میره
Hossein.B 3666 ارسال شده در 25 تیر، 2012 آره 20 بار بعد از اینکه گواردیولا با این مردک کارایی کرد بالاخره این هم موفق شد یه کاری بکنه همون یه باری که با اینتر نابودتون کرد تا عمر دارین واستون بسه
El Roman 31720 ارسال شده در 25 تیر، 2012 بابا بقرآن بارسا هم حذف شد بخدا همین دیشب از چلسی خورد .... از رئال خورد .... چرا روتون کم نمیشه آخه بهرام حذف داریم تا حذف یکی مقابل یک دیوار که جلوی دروازه کشیدن حذف میشه؛ یکی هم مقابل یه تیم که جوانمردانه بازی کرد، تازه مورینیو رفت با همه دست داد که یعنی بردیم آی کنف شد آقا، آی کنف شد 2
Yuhana 12780 ارسال شده در 25 تیر، 2012 بابا بقرآن بارسا هم حذف شد بخدا همین دیشب از چلسی خورد .... از رئال خورد .... چرا روتون کم نمیشه آخه ای کاش همیشه بارسا ببازه بعدش رئال بیاد و یجوری ببازه که روح رقبا شاد شه آه مسی گرفت رونالدو رو ، خودشم هنگ بود ک اینی ک زدم چیرا گل نشد آخه؟! 3
ارسال های توصیه شده