رفتن به مطلب

رئال مادرید در خانه زایید!!!

Hossein.T

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 147
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

[quote=.Senator.;933405

اونم از چلسی که 10 نفره اشک بارسا رو در آورد .... :whistle:

آره والا!

البته بعدش کار چند تا از بازیکنای چلسی به دکتر زنان و زایمان کشیده شد! :whistle:

چندتاشونم نوبت کلوناسکپی دارن بس که با شکم و باسنشون توپ برگشت دادن!! :whistle:

بسه یا بازم بگم؟ :whistle:

• Like 3
لینک به دیدگاه
واقعا من شک دارم تاریخ مکتوبی درباره این نتیجه موجود باشه؛ مگه نقاشی رو دیوار غار ها :ws28: ولی اگه بخوای 6تایی شدنتون رو با کیفیت بلوری نشونت بدم :ws28:

ژنرال فرانکو اراده میکرد 2 رقمی بکنید و خداوند زمینه را فرآهم مینمود :ws28:

فعلا که بجای ژنرال فرانکو برای شما الان یوفا و داوراش هستن و راحت براتون قهرمانی میارن..جالبه یه سال درمیون قهرمان میشن که کسی شک نکنه:ws28:
لینک به دیدگاه
یعنی اون صحنه ک خوزه با اعتماد به نفس کامل همه رو بوسید به خیال اینکه اگه بردن وقتش گرفته نشه تهه خنده بوووووووووود :persiana__hahaha:

آی گفتی :ws28: 90٪ خوشحالیه من به خاطر این مردکه :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
هلاکه این روحیتونم والا :persiana__hahaha:

باشه برد ولی توان پیروزی رو نداشت 158819_eghfal.gif

اگه بایرنم جلو بارسا تو نیوکمپ 3 روز قبل بازی یه بازی سنگین میکرد الان 10 هیچ به رئال میباخت...اگه نمیدونی بدون:gnugghender:
لینک به دیدگاه
آره والا!

البته بعدش کار چند تا از بازیکنای چلسی به دکتر زنان و زایمان کشیده شد! :whistle:

چندتاشونم نوبت کلوناسکپی دارن بس که با شکم و باسنشون توپ برگشت دادن!! :whistle:

بسه یا بازم بگم؟ :whistle:

آره بگو که همه این بلاها رو به جون خریدن تا بارسا حذف بشه :whistle:

لینک به دیدگاه
فعلا که بجای ژنرال فرانکو برای شما الان یوفا و داوراش هستن و راحت براتون قهرمانی میارن..جالبه یه سال درمیون قهرمان میشن که کسی شک نکنه:ws28:

اینو نگین چی بکین؟ :ws3:55 سال پیش در چنین روزی یک سوت به نفع بارسلون زده شد :ws28:

• Like 1
لینک به دیدگاه
معلومه باید بگی همین مردک باهاتون کاری کرد هیچوقت یادتون نمیره...:w02:

آره 20 بار بعد از اینکه گواردیولا با این مردک کارایی کرد بالاخره این هم موفق شد یه کاری بکنه :ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه

مورینیو به همه یاد داد که اگه پول نداری بازیکن آنچنانی بخری و داورا و یوفا از خودتون نیستن رو میشه چطوری برددددددد:gnugghender:

چلسی این درس مورینیو رو خیلی عالی گرفتتتتتتتتتتتتتت:w02:

• Like 1
لینک به دیدگاه
عجب بوی سوختنییییییییییییییی میادددددد :persiana__hahaha:

812819_germany.gifبایرن 812819_germany.gifبایرن812819_germany.gif

بابا بقرآن بارسا هم حذف شد :ws3: بخدا همین دیشب از چلسی خورد .... :ws3: از رئال خورد .... چرا روتون کم نمیشه آخه :ws3:

لینک به دیدگاه
اینو نگین چی بکین؟ :ws3:55 سال پیش در چنین روزی یک سوت به نفع بارسلون زده شد :ws28:
ااااااا اون موقع هم به نفع بارسا سوت میزدن؟:gnugghender: نه منظور این قهرمانیا اخیر بود :w02:
لینک به دیدگاه

گوگوش گفت : برد حق رئال بود .

بابک سعیدی گفت : کاسیاس ستاره ست .

سناتور بهرام گفت : پشت دروازه میگن عدس پلو، بارسا تیمتو بردارو برو :ws3:

من رها اعتمادی هستم، خطها تا ساعت 1 بامداد بازه، میتونید بارسارو مذمت کنید :ws3: فردا دیگه اس ام اس ندین، گواردیولا داره میره :ws3:

لینک به دیدگاه
آره 20 بار بعد از اینکه گواردیولا با این مردک کارایی کرد بالاخره این هم موفق شد یه کاری بکنه :ws3:
همون یه باری که با اینتر نابودتون کرد تا عمر دارین واستون بسه :w02:
لینک به دیدگاه
بابا بقرآن بارسا هم حذف شد :ws3: بخدا همین دیشب از چلسی خورد .... :ws3: از رئال خورد .... چرا روتون کم نمیشه آخه :ws3:

بهرام حذف داریم تا حذف :ws3:یکی مقابل یک دیوار که جلوی دروازه کشیدن حذف میشه؛ یکی هم مقابل یه تیم که جوانمردانه بازی کرد، تازه مورینیو رفت با همه دست داد که یعنی بردیم :ws28: آی کنف شد آقا، آی کنف شد :ws28:

• Like 2
لینک به دیدگاه

ای کاش همیشه بارسا ببازه بعدش رئال بیاد و یجوری ببازه که روح رقبا شاد شه 228319_nerdylaff.gif

آه مسی گرفت رونالدو رو ، خودشم هنگ بود ک اینی ک زدم چیرا گل نشد آخه؟! ydm47612zsesgift969k.gif

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...