Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ والا فعلا که تیمتون داره جلو بایرن میزاد!! شما این جوجه رو آخر پاییز بشمار پسرم دیشب تیمتون چیکار کرد؟ پسرم تو بازی با شاه رئال چند شب پیش تیمتون چیکار کرد ؟ 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بابا این داور داره چیکار میکنه هم باید با بایرن بازی کنیم هم با داور 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ قیافه رئالیا دیدن دارههههههههههههههههه :hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دماغ سوخته میخریممممممممم چه قدر هم با ناز و عشوه میخری هه هه هه هه رئالیا هه هه هه هه 4 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ رونالدو، کاکا، راموس ..... چتون شده آخه .... کاش خُزه میذاشت من پنالتی بزنم 1 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ شانسی بودددددددددددددددددددد...لعنت بر کاکااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چه قدر هم با ناز و عشوه میخری هه هه هه هه رئالیا هه هه هه هه اگه بدونی من الان چقده خوشحالمممممم رونالدو، کاکا، راموس ..... چتون شده آخه .... کاش خُزه میذاشت من پنالتی بزنم هی دیشب گفتم اگه بشه چ شـــــــــــــــود همان هم شــــــــــــد 3 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چه فینالی شد اصلا دیدن نداره:icon_pf (34):..هر تیم 60 70 تا محروم دارن... کاکای بدبخت:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اگه بدونی من الان چقده خوشحالمممممم :hapydancsmil: هی دیشب گفتم اگه بشه چ شـــــــــــــــود همان هم شــــــــــــد :hapydancsmil: هواداران بارسا هستین دیگه .... ما طرفداران رئال از باخت حریف خوشحال نمی شویم، از برد خودمان خوشحال می شویم ... 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ هواداران بارسا هستین دیگه .... ما طرفداران رئال از باخت حریف خوشحال نمی شویم، از برد خودمان خوشحال می شویم ... :626gdau: برو بینم برم پستای دیشبتونو بیارم؟ خداوکیلی فکرشو نمیکردینااااااااا نویر بتونه دوتا رو بگیره دمش گرممممممممم 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ برو بینم برم پستای دیشبتونو بیارم؟ خداوکیلی فکرشو نمیکردینااااااااا نویر بتونه دوتا رو بگیره دمش گرممممممممم آره برو پستای دیشبو بیار یه ذره مشغول باشی لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ فکر کنم حالا باید عنوان تاپیک رو عوض کرد. سهیل نیستش؟ :)) 5 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ فکر کنم حالا باید عنوان تاپیک رو عوض کرد. سهیل نیستش؟ :)) :a030::a030:فقط خوزه مورینیو:a030::a030: لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ :a030::a030:فقط خوزه مورینیو:a030::a030: آره فقط خوزه مورینیو میتونه همرو ببوسه بعدش زیباااااااااااااا ببازه 5 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ فکر کنم حالا باید عنوان تاپیک رو عوض کرد. سهیل نیستش؟ :)) آره فقط خوزه مورینیو میتونه همرو ببوسه بعدش زیباااااااااااااا ببازه غیر از اسم تاپیک بهتره اسم مربی هم به خوزه خولینیو تغییر پیدا کنه 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ با تشکر از خولینیو و بروبچه هاش که شبی بس شاد رو برامون رقم زدن ایشالا هر سال بیشتر ببینیم از این صحنات 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ضیافت پنالتیه دیگه ولی خدایی فوتبال سطح بالایی بود... هر دو تیم. هیجان داشت. از دفاع بع حمله فقط چند ثانیه طول میکشید. مثل بارسا نیست که حال آدم رو به هم بزنن تا برسن به محوطه جریمه حریف میگم حالا شما گیر دادید به شخصیتهای مهم دو تیم؟ چرا اونوقت؟ من رئالی هستم ولی عاشق شخصیت گواردیولا هستم. خلاصه پنالتیه دیگه. مسی و رونالدو هم پنالتی خراب میکنند. کاسیاس 2 ضربه رو گرفت. خلاصه حیف شد 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مثل بارسا نیست که حال آدم رو به هم بزنن تا برسن به محوطه جریمه حریف این چی بود گفتی؟؟؟؟؟ :icon_pf (34): کلا خودت رو زیر یک علامت ؟ گنده بردی الان 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده