soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بارساییا کوجان؟:ws28: وای خدا عین یه بادکنک که بادشون خالی میشه شدن بعضیا 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خداییش هر دوتا گل چلسی محشر بود گل زیبا خورش ملسه این تیم بارسا ویوا رئال مادرید تمام نشدی نه مث بعضی از تیما که هر ده هزار سال یه بار جهش ژنتیکی پیدا میکنن:دی 1 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اصلا فردا بایرن رئال رو له میکنه 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ حالا لای لای حالا لای لای بارسا با قهرمانی دیگه بای بای :girlhi: 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خداییش هر دوتا گل چلسی محشر بودگل زیبا خورش ملسه این تیم بارسا ویوا رئال مادرید تمام نشدی نه مث بعضی از تیما که هر ده هزار سال یه بار جهش ژنتیکی پیدا میکنن:دی کجاش محشر بود؟ دروازه بان نداره این بارسا من جای اون واستاده بودم بهتر توپ میگرفتم 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مربی و بازیکن های بارسا دیگه زیادی تکراری شدن باید یه تغییرات اساسی تو این تیم داده بشه تا دوباره جوون بگیره مثل رئال که خیلی خوب تغییر کرد البته همیشه جای رائول و گوتی و روبرتو کارلوس و زیدان و بکام و رونالدو و ... تو رئال خالیه تا ابد من عاشق اون تیم رویایی رئال بودم 2 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ کجاش محشر بود؟ دروازه بان نداره این بارسا من جای اون واستاده بودم بهتر توپ میگرفتم آخه بدبختی اینجاست چند تا جایزه زاموراااااااا دارههههههه این ابله 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ کجاش محشر بود؟ دروازه بان نداره این بارسا من جای اون واستاده بودم بهتر توپ میگرفتم اینو راست گفتی من هنوز نفهمیدم این والدز چطور دروازه بان بارسا شده!؟! از زمانی که یادمه همش سوتی می ده! 2 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بارسا حیا کن این فوتبال رو رها کن چقدر از سبک بارسا بدم میاد خیلی مزخرفهههههههههه همه تقصیر اون کرایوف احمقه وگرنه گواردیولا که اصلا لیوان دستش نیست 2 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ :ws28::ws28: خیلی باحال بودددددددددددد:ws28::ws28: 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ :ws28::ws28: وای سهیل بترکیییییییییییی اون پپ گواردیولا از همه محشرتره با اون دمپاییاش 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بچه ها بسه دیگه، زبونم لال، چشم شیطون کور، گوشش کر ، اگه خدا نکرده فردا رئال ..... 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اگه خدا نکرده فردا رئال ..... چه شود ینی ! 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بارساییی ها همگی برن تو پستو! یعنی صوبت نباشه !!!! هر حرفی بزنید ممکنه بر علیه خودتون تو دادگاه استفاده بشه! 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ نمی دونم چقدر دعوای مورینیو و کاسیاس جدیه اگه فردا کاسیاس حالش خوب باشه رئال می بره 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ :2rqfst4:چه شود ینی !:2rqfst4: حداقل تو لالیگا که قرمان شدیم ، ینی داریم میشیم 4 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ رئال فردا درو میکنه من این قولو میدم بهتون لشکر مورینیو امسال شمپیون لیگو مال خودش میکنه این بهم وحی شده:دی 4 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ حداقل تو لالیگا که قرمان شدیم :hapydancsmil:، ینی داریم میشیم بله بله بعد از سه سال خسته نباشید 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ واقعا از عکس العمل ها معلومه حذف بارسا چقدر ارزو بوده واسه بعضیا!! خدایی عقده ای شده بودین همگی!! بارسا عشق است....چون زیبا فوتبال بازی میکنه فدای سرش و سرمون 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده