DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ فقط اینو میتونم بگم زهرا خیلی گلی :aghosh: 7 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ای زهرای بلاسوخته...اصلا نمیشد نیام تاپیکت و حرف نزنما جون تو، با این که کلا حرف نمیزنماوووووووووووف ببین چه کردماااااااااا ترکوندمممممم بریم سر اصل مطلب... یادم نیست دقیقا کی باهات دوست شدم اما واقعا بهم انرژی مثبت میدادی....فکر نمیکردم این قدر کم سن وسال باشی ولی خونگرم،با معرفت،کمی تا قسمتی محتاط... روح تخریبا شاد که اون موقع واقعا فهمیدم چه قدر انرژی داری...4 پایه ای حال می کنم با این اخلاقت... حس می کنم یه جورایی درون گرایی زیاد اهل بروز دادن حالات درونیت در قالب کلام نیستی...اما وقتی بی حوصله ای خیلی تابلوئی مدبرم هستی کلی واسه خودت... 8 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام زهرا جونم منم بدون دعوت اومدمشما از اولین دوستایی بودی که توی انجمن باهاش آشنا شدم از نظر من دختر خیلی خوب و مهربونی و هر کاری رو که بتونی واسه بقیه انجام بدی دریغ نمیکنی و با حوصله و کامل توضیح میدی و مشکل رو حل میکنی در کل دوست جونه گل خودمی:aghosh: 6 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خوووب زهراااا...:girl_in_dreams: دوست من. عمر من. نفس من. دختر بسیار بسیار درس خون. دختر بسیار بسیار مودب.:heartshape2: دختر بسیار بسیار زحمت کش و قدر دان و مسئولیت پذیر و با نظم. خیلی چیزا به من یاد داده.:aghosh: خیلی با جنبست. بسیــــــار با سیاست. دوست و همراه واقعی.:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v خیلی جاها کمکم کرده, همراهیم کرده, واقعا مرسی زهرا جون.:flowerysmile: ندیدم نکته ی منفی داشته باشه دوست خوبم.:w36: خیلی ماهه. هر کمکی از دستش بر بیاد دریغ نمیکنه برای دوستاش. من که عااااشخشم.:w14: راستی ببخشید دیر رسیدم زهرا جون , پیش نی نی بودم. :hapydancsmil: مرسی بابت دعوت عزیییزم.:w72: همیشه موفق و خوشبخت باشی...:4uboxsmiley: 8 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ يكي از بچه هاي گل سايت همين زهرا خانمه با مرام با معرفت خوش ذوق من كه غير از خوبي چيز ديگه اي ازش نديدم اميدوارم تو زندگي هميشه موفق و كامروا باشي (حسين) 8 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ زهرابه نظرم کم حرف و نسبتا آرومه زیاد ندیدم تو تالار ازاد باشه بیشتر فعالیت تخصصی داره یه کم رسمیه و زود خودمونی نمیشه ولی در عین حال مودب و محترم خوش اخلاق و مهربونم هست برات ارزوی موفقیت و سلامتی میکنم 8 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به جان پری من جایی که دعوت نباشم نمیرم!اصرار نکن زهرا!نه نه !اصلا نمیشه راستش اولین برخوردی که با زهرا داشتم تشخیص هویت بود! من از اون تازه واردایی بودم که خودمو قاتی همه چی میکردم و زهرا فراخوان داده بود. تحت تاثیر یه قضاوت احمقانه و بدون در نظر گرفتن تازه وارد بودن خودم حس کردم سرده برخورداش! که اصلا درست نبود. روزی که با بچه ها ریخت پروفم تخریب چقد خندیدم و حال کردم.چه ظهر جمعه ای بود الان فکر میکنم مسئولیت پذیره،جدیه،از اینا که همیشه سنجیده رفتار میکنن. درونگراست چون ندیدم توی تاپیکای عمومی حرف دلشو بریزه بیرون!حتی یه اشاره کنه! سنش نمیدونم چقده ولی از ایناست که همیشه فکر میکنم از من بزرگتره!حالا از من بزرگتری؟ فعلا همین 8 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلاااااممم..زهرا بانووووو.. زهرا دختر فعال و پر جنب و جوش و بسیاااار خوش برخورده.. پایه که عرض کنم 4پایه خراب کاری.. خیلیم مهربونه.. کاری اگه از دستش بر بیاد دریغ نمیکنه.. بدی تاحالا ندیدم ازش.. امیدوارم همیشه شاد و سرزنده و موفق باشی عزیزم...:icon_gol: 7 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام بسیار منظرم و دقیق با معرفت خونگرم و صمیمی همینا 6 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دختره خیلی خیلی با معرفت و خوبیه چند وقت پیش یه کاری انجام داد برام کلی معرفت گذاشت کارشم تو گرافیک حرف نداره فقط تو بحثای عمومی کم شرکت میکنه (مثه خودم) همیشه موفق و سلامت باشی 5 لینک به دیدگاه
sara-ah 240 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ هیچ کس منو دعوت نکرد اما الان زهراجانو من تحلیل کنم زهرا منو تحویل بگیر باهاش تازه آشنا شدم اما دختر مهربون وصادقی هست کم حرفه مودب با وقار جدیدا عاشق پیش دستی کردناش شدم زهرا جان انشاله همیشه موفق باشی وشاد 8 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به به نوبت پرتویی ژون خودم شد ک تحلیلش کنیم...خوش اومدی یکتا ژان ...:persiana__hahaha: نمیدونم چرا من حس میکنم ی بار دیگه هم تحلیلت کردماشاید تو پروفت بوده شاید ! صبوری و خوش برخورد...ولی خیلی مهربون نیسی تایید میشه ... :5c6ipag2mnshmsf5ju3 بنظرم بیشتر منطقی هستی تا احساسی ایضاً بالایی... قبلا خیلی شیطونتر بودی...میرفتیم تخریب پروف مردم آی حال میداد میرفتیم تولد میگرفتیم نه تخریب ...ولی تو هِی با تانک میومدی ... بگم بگم؟ الان شیطنت نمیکنه فک کنم درس و دانشگاه خیلی وقتتو گرفته ی بارم یادمه لوح تقدیر خوش اخلاقترین کاربر رو گرفته بودی ک بچه ها رای داده بودن اینجا؟ نه بابا ... این همه کاربر خوش اخلاق ... کی تو اخلاق به من رای میده آخه ؟ از اولین کسایی بودی ک تو انجمن باهاش دوست صمیمی شدم بسی باعث خوشحالیست ...:icon_pf (17): فوق العاده بچه ی فعالی هست این بشر بیا تالار گرافیک ببین چه کرده...چقد مرتب و منظم همه آموزشا رو دسته بندی کرده و تو تالار خودش کلن خیلی فعاله دسته بندی آموزش ها در اصل کاره سحر نایتینگل بودا ...من فقط مرتبشون کردم ... جا داره ی خسته نباشید درست حسابی از همینجا بهش بگم همش که تعریف شد ... مرسی یکتا بانو ...:mbj6ivxkw3ccem7bie7 سلام...ممنون از دعوتت... . من زیاد نمیشناسم... تا اونجایی که من میشناسم... مودب...شوخی های متعادل...فک کنم شیطون... . عنوان بالای پروفایلش هم قشنگه.... . سلام دوست عزیز ... کاملاً همشون تایید میشه ...ولی در دنیای واقعی زیاد شیطونی نمیکنم ... خیلی نامحسوس ... مرسی از اینکه اومدی.... مأمور مخصوص تحلیل شخصیت، این دفعه شتر در خونه خودش خوابید :persiana__hahaha: انقدر زیاده که نمیشه گفت خب به نظرم زهرا یکی از وفق پذیرترین کساییه که دیدم. با هرچیزی و هرکسی کنار میاد. و فکر کنم تو زندگی واقعیش هم همینطوری باشه و خیلی خوب بتونه با مسائل و مشکلات هم کنار بیادش. بلی .. خوشبختانه زود خودم رو با اطرافیانم هماهنگ می کنم ... یکی از اعضای اصلی گروه مخربا که دیگه شیطنتش رو نشون میده. البته به شیوه زیرپوستی خیلی مودب و خوش برخورده. یه عصبانیت و حرف نیمه تند از این بشر دیده نمیشه خب تا اینجا شانس آوردم ... :smiley-gen165: حسابی فعال یه جورایی یکی از آچارفرانسه های انجمنه به نظرم متأسفانه اعتماد به نفسش یه کمی پایینه و خودش رو دست کم میگیره. قبلاً پایین بود ... الآن بهتر شده ... :persiana__hahaha: احساس می کنم تو دنیای واقعی یه کمی کم رو و کم حرف باشه و همینطور سخت و محتاطانه ارتباط برقرار کنه به دوستاش تا حدی که می تونه کمک میکنه و کم نمیذاره. فکر کنم تو نه گفتن مشکل داره بلی ... تایید میشه ... "نه" گفتن واسم سخته و باعث دردسر هم شده ...:icon_pf (34): مرسی از اینکه اومدی ... 10 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ درود خب زهرا خانم به نظرم: نمی حرفی زیاد؟ درس خونی؟ یا درونگرا؟ یا سیاست خاص خودتو داری؟ سحرخیز هستین که کم پیدا میشه تو این دور و زمونه باور کن هر چی به مغزم فشار میآرم دیگه چیزی به ذهنم نمی رسه آها کارهای گرافیکی علاقه مندی.. این گل در عوض تحلیل ناقص من 7 لینک به دیدگاه
مریم راد 2736 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام سلام آخ جون نوبت زهرا جونی شد این مدت من فقط براش زحمت داشتم وبس! فکر کنم میگه این دختر چقدر پرروتشریف داره برم سر اصل مطلب: خیلی خانمه وظیفه شناس آروم به نظر میاد. خیلی دلسوزه واسه اینجا!هروقت اومدم دیدم یه تاپیک اساسی واسه تالارش زده. در کل یه دونه ای!:hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ زهراااااا جونم:aghosh: ونوسی جونم:aghosh: جزء اولین دوستای من تو این انجمن بود و هست خیلی باجنبه ست و بسیار با ادب پرحوصله هستش و سعی میکنه به بقیه کمک کنه و با حوصله جواب سوالا رو میده البته بعضی وقتا ... مهربونه , خوش برخورده و به نظرم جذب کاربرش خوبه و با تازه واردا خیلی خوب رفتار میکنه اهل دعوا و خشنونت هم ندیدم باشه؛ تازگیا آروم تر شده قبلنا با هم میرفتیم واسه بچه ها تولد میگرفتیم و پروفشونو آباد میکردیم؛ یادش بخیر , ایهیم ... یادش بخیر ... دیگه وقت و حوصله ی اون موقع رو ندارم ... من که جز خوبی ازش ندیدم شما خیلی لطف داری ونوس جان ... همه ی موارد تایید میشه ... ولی همش تعریف بودا ... مرسی از اینکه اومدی ... با اجازه استارتر من بدون دعوت اومدم تاپیکه خودتونه عزیزم ... خب زهرا جز یکی از دوستان با وفای منه دخمل خیلی خوبیه همه گفتن شیطونه ولی بنظر من شخصیت ارومو خانومانه ای داره تو وجودم شیطنت رو دارم ... ولی در کل اروم و کمی جدی ام ... با ادب و مهربونه.جز خوبی چیزی ازش ندیدم خانومهههههههههههه دوسش دارم مرسی تینا جان ... شما لطف داری ... مرسی از اینکه اومدی ... بهههه :gnugghender:. زهرا به ... فافا بانو... :persiana__hahaha: منو که میشناسی ، رک و پوس کنده میرم سر اصل موضوع ... خیلی هم خوب ... پس : رک بی رودربایستی جدی گاهی وقتا خشک و خشن مسئولیت پذیر مدیر نمونه ( از نظر من ) از کمک کردن بهع کسی دریغ نمی کنه روابط اجتماعیش خیلی قوی نیس ، نه اینکه ضعیف باشه ولی قوی هم نیس ، چون بیشتر با دوستا و دایره ی محدود دور و برش می پلکه در عین خشونت میتونه خیلی هم مهربون باشه ، بستگی داره طرف مقابلش کی باشه زیاد سورپرایز میکنه آدم ( یا حداقل منو ) ... ینی بعضی جاها انتظار داشتم یه چیز دیگه بگی یا یه جور دیگه برخورد کنی ولی اشتباه می کردم حالا سوپرایزام خوب بوده یا بد ؟ بی حاشیه اعتماد به نفس خوبی داری ولی میتونی بیشترشم کنی . . یه چیز دیگه هم اینکه ، همیشه احساس می کنم از من خوشت نمیاد ولی خب عین کنه می پیچم به پر و پات جداً؟ چه بد ...ولی اصلاً اینطور نیست ... خیلی مایلم بدونم کدوم رفتارم باعث شده، همچین احساسی داشته باشی! :shame: دیگه چیزی یادم نمیاد مرسی بخاطر دعوتت :hapydancsmil: میشه گفت خیلی خوب منو شناختی ... ندیده اینا رو گفتی ...دیگه ببینی چی میگی ... مرسی از اینکه اومدی ... 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام عزیزم زهرا یکی از دوستای خوب و شیطون و مهربون و خانم منه توانجمن یه دخمر هنرمند و با حوصله هرچند بعضی وقتها منو از خونشون میندازه بیرون ولی خب به کسی نگید ازمن میترسها ولی خب من دوستش دارم حسابی کل کارهای گرافیک اینجا رو داره یه تنه انجام میده خسته نباشی واقعاااااااااا خانمی و گل دیگه همینها.......... 7 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام .... به به زهراااااا به به ... محمــد خان یادش به خیر زهرا خودش میدونه اون اوایل که همه از مهندسان بار کردیم اومدیم اینجا من با زهرا اشنا شدم میشه گفت اولین دوستم بود اون موقع هنوز نی نی بود بسیار شیطون و جذاب و بسیار بسیار مهربون خدایی تا حالا با من خشک نبوده ... وقتی بچه ها نوشتن خشن من یکی خیلی تعجب کردم ... تعجب نکن ... شما از زیر دستم در رفتی ... همیشه دوست داشت منو اذیت کنه البته اذیتاشم شیرینه ... کی اذیتت کردم آخه ؟ اصلاً به من میاد ؟ پسر خوب رو باید اذیت کرد دیگه ... من که خیلی دوسش دارم ... واسم زیاد کار انجام داده .. راستی از دیار خودمونه و میخوام اگه یه روزی برگشت دیار واسش یه تابلو از دیار بخرم ... همش شد دیار تابلو که جای خود دارد ... ولی پیتزا اینا فراموش نشه ... اون اوایل زهرا یه اوتار داشت من خیلی دوسش داشتم ... اقا من بیشتر خاطره گفتم تا تحلیل ، ببخشید خلاصه یه دخمل ماه به تمام معناست .... تو که منو خوب میشناسی ، انتقاد کن ... مرسی از اینکه اومدی ... شرمنده زهرا خانم. ولی من چیزی ندارم بگم دشمنتون شرمنده ... مؤدب درونگرا خوش برخورد (برخوردها همیشه خیلی محترمانه ) دیر صمیمی میشه ... بله .. البته خودم دوست ندارم اینطور باشم ... ولی هستم ... فک کنم مغرور(غرور از نظر من خیلی هم خوبه و با خودخواه یا از خود متشکر فرق داره...) هیچ برخورد اشتباه یا غیر محترماًنه یا اصلا بگو انقده برخورده تند ازش اینجا ندیدم... :smiley-gen165: رفتارایی ک ازش تو انجمن دیدم حس کردم دل رحم و مهربونه... همش تو تالار خودشه جای دیگه نمیاد...یا اگرم میاد چیزی نمیگه.. برا همین من این چیزارو هم به زور فهمیدم...:)) قبلنا زیاد میومدم ... ولی بعد از اینکه مدیر تالار شدم ، کمتر تالار آزاد میرم ... در موردش کنجکاوم بدونم اخلاق و اعتقاداتش چیه.. چی جوری میشه ازش یهچیزی دید ک بشه تحلیل شخصیتش ک شد ازش انتقاد کرد..:biggrin: چه معنی داره بدون انتقاد اصلا!:biggrin: :flowerysmile: والا همینو بگو ... بدونه انتقاد که نمیشه ... بسیار خوب نگار بانو ... مرسی از اینکه اومدی ... زهرا خیلی خوش برخورد مهربون و صمیمی با آدما راحت ارتباط برقرار می کنی ولی برای خودت یه سری مرزها هم داری بله ... به نکته ی زیبایی اشاره کردیی ... شاد و شنگول فک کنم درونگرا باشی ناراحتیت رو نشون نمیدی ولی وقتی ناراحتم چهرم داد میزنه ...:icon_pf (34): این تیکه بلوبابا هم خیلی دوست دارم مرسی سارا بانو ... بسی لطف داری ... یکی از بچه ها بهم گفت نگو "بلو بابا" ... دیگه نمیگم ... مرسی از اینکه اومدی ... ------- خودمونیم در کل چه دختر خوبی هستما ... :girl_angel: 9 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ زهرااااااااا سحرررر ... فکر کنم خودت بدونی خیلی دوستت دارم. من همیشه آدمای فعال رو دوست دارم. منم دوستت دارم .... مدیر نمونه. ... بله بله ... فک کنم دومین دوستم تو انجمن مهربون.خوش اخلاق.صبور.(1دفه که رو کارای فتوشاپ ایرادامو نوشته بودی خیلی ازت خوشم اومد):icon_pf (17): آخرش درست شد ؟ دیگهههههههه فروتن ... نه... اینو اشتباه گفتی ... دوست داشتنی. البته الانم اهل تخریب پروف هست آره ... زمانش خوب باشه ، پایم ... پر انرژی من بدیدی ندیدم ازت زهرا جان. امیدوارم همیشه تو درست و زندگیت و انجمنموفق باشی:wavesmile: مرسی سحر بانو ...خوشحالم کردی ... تو هم همینطور ... به به ببین کی اینجاس س س س به به ... روح محترم ... :persiana__hahaha: یه دخملی مهربون حرف گوش کن .... در ظاهر گوش میکنما ... ولی در عمل بعضی وقتا پشت گوش میندازم ... بعضی وقتا ... دخمله خارجه رفته همیشه دم دسته ... دست به تخریف پروفش خوبه فقط باید یه کلاس هم بیاد پیشم دست به تخریف تاپیکش هم خوب بشه مرسی ... تخریب تاپیک کار خودته ... من توش استعداد ندارم ... فهلا همینا مرسی از اینکه اومدی ... سلام زهرا جان:hapydancsmil:سلام مریم بانو ... خیلی شیطون و پر انرژی هستی...کلا هر جا که زهرا حضور داره باید انتظار یک جو پر نشاط و شر رو داشت با حوصله و مهربون منظم خوش ذوق و سلیقه و هنرمند ... خودم هم باهات موافقم ولی متاسفانه سلیقم رو هیشکی دوست نداره ... منطقی و آروم ... هم آرومم هم شیطون؟ خون گرم از اون دسته آدمایی که هستی که هیچ وقت احساس کسالت به دوستات دست نمیده انتقادی هم به ذهنم نمیرسه مرسی مریمی از اینکه اومدی ... منظممهربون یه مدت یادم هست آواتارش عکس لاک پشت بود!!! شاید صبر و حوصله لاک پشت رو دوست داشت ایهیم ... لاکپشت و جوجه تیغی رو خیلی دوست دارم ... باوفا .... البته زیاد باوفا نیستما ... مرسی بانو ... 6 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ با سلام ... عرضم به حضورتون که ، یادم نمیاد تابحال از کسی خواسته باشم که شخصیتم رو تحلیل کنه ... و بخاطر پست یکی از دوستان ، تو این سری تحلیل شخصیت شرکت کردم و حالا هم در خدمتتون هستم ... الآن بهترین موقعیتی هستش که می تونم خودم رو بهتر و بیشتر بشناسم ... پس لطفاً بی تعارف هرچی تو این دو سال حضورم در سایت از من دیدید رو بنویسید ... اگر جایی ناراحتتون کردم ، یا حرفی زدم که تو دلتون موند یا کوتاهی کردم یا هر چیز دیگه ای ... همه هم دعوت هستن ... به به درود. شبه دختر عمو خوبی ؟ خشی؟ سایز دماغ چطوره ؟ امیدوارم چاق باشه عرض شود ک تا مرد سخن نگفته باشد، عیب و هنرش نهفته باشد/ چیزی رو ک می گم. صرفا نظر من هست، قطعا اشتباهاتی هم داره . ب نوعی هر کسی در حقیقت با تحلیل (چ نقد چ نکوهش) ی فرد دیگه، داره میزان ژرفای تفکرات و شخصیت خودش رو نشون می ده. ب هر حال، موارد رو تنها ب عنوان کمی در نظر بگیر از طرف ی دوست . 1- صبور. 2- منطقی. 3- مودب. 4-اطلاعات خوب در زمینه رشته درسی 5- آرام . و اما انتقادا رو پ خ می کنم. 6 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ هر چند ک منو دعوت نکردی ولی من دوس داشتم بیام به تو چه اصن به نظرم دختر باسیاستیه...خیلی دیر صمیمی میشه...اصن نیدونم صمیمی میشه یا نه از اون آدماست ک وقتی از کاری یا حرکتی خوشش نیاد به طور غیر مستقیم به طرفش حالی میکنه مهربونه اگه بدونه کاری میتونه انجام بده یا کمکی از دستش برمیاد دریغ نمیکنه خیلی بااستعدادِ...بسیار مسئولیت پذیر...اوووف اصن نمونه 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده