رفتن به مطلب

یک سوال

hamed_063

ارسال های توصیه شده

اگر روزی اتفاقی بیافتد و همه ی آدمهای روی کره ی زمین بمیرند و تنها شما زنده بمانید چه می کنید ؟ لازم است بدانید که تنها شما زنده اید و می دانید که همه از بین رفته اند بنابراین امیدی به این هم ندارید که شاید کسی را پیدا کنید . در اینصورت آیا به زندگی ادامه می دهید یا خودکشی می کنید ؟

• Like 14
لینک به دیدگاه

اول یه نفس راحت میکشم از دست همه آدمای بد......:a030:

بعدشم به زندگی ادامه میدم

البته غم نبود عزیزانم ناراحتم میکنه شاید به خاطر این خودکشی کنم ولی به خاطر تنهایی روی کره زمین اصلااااااا .....:hanghead:

• Like 7
لینک به دیدگاه

کتاب کوری رو که میخوندم چند بار خواب دیدم همه کور شده اند بجز من و من در نهایت آرامش نشسته ام کتاب میخونم توی اتاقم و من بی تفاوت!!!!!!!!!!!!!!!

از دیدن این خواب خیلی تعجب کردم..آخه آرامش تمام داشتم و همه چیز برام واقعی مینمود توی خواب!!!!!!!البته این خواب مقارن با حوادث بسیار بدی توی زندگی برام بود!!!!!بعدش به دلایل دیدن این خواب خیلی فکر کردم و ربطش دادم به واقعیت و متاسفانه نتایج بدی هم گرفتم !!!!!!

اینم که همه بمیرن مثل همون کوریه.....اگه همه بمیرن جز من ،حتما خودکشی میکنم!!!!!!!!!!!

• Like 8
لینک به دیدگاه

باز سوال دیگری که در این راستا مطرح است اینکه آیا اگر شما در چنان وضعیتی خودکشی کنید ضعیف محسوب می شوید یا خیر ؟ و آیا امیدواری در چنین وضعیتی معنایی دارد ؟ آیا می توانیم بگوییم کسی که در این وضعیت خودکشی می کند شجاعت داشته و کار درستی کرده ؟

• Like 6
لینک به دیدگاه
باز سوال دیگری که در این راستا مطرح است اینکه آیا اگر شما در چنان وضعیتی خودکشی کنید ضعیف محسوب می شوید یا خیر ؟ و آیا امیدواری در چنین وضعیتی معنایی دارد ؟ آیا می توانیم بگوییم کسی که در این وضعیت خودکشی می کند شجاعت داشته و کار درستی کرده ؟

آخه چه فایده؟؟؟وقتی همه کسایی که دوست داریم مردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آدم وقتی کسی رو که دوست داره پیشش نیست یا اون شخص دچار مشکل بزرگی میشه،گاهی زندگی بشدت سخت و غیرقابل تحمل میشه،چه برسه که همه بمیرن...حالا اگه امیدی داشت به بازگشتشون ادامه میداد وگرنه زندگی کاملا پوچ میشه...دیگه هدف و مقصدی نیست..زنده باشه که به کجا برسه؟؟؟

چون گفتید هیچ امیدی به بازگشت نیست...البته کورسوی امید هم فایده نداره!!!!

• Like 6
لینک به دیدگاه

یه جور ضعفه ولی نه از بعد منفی....

بعضی آدما توانایی تنها زندگی کردن رو ندارن پس ترجیح میدن بمیرن

بله میشه امیدوار بود به زندگی چرا که نه؟!!

همه چیز که در حضور دیگران معنا نمیشه !!

گاهی باید تنها بود

تنها زندگی کرد

در کل خودکشی شجاعت میخواد ولی من اینو شجاعت نمیدونم......

آدم شجاع از نظر من آدم مبارزه که تو هیچ چیز جا نمیزنه...:hanghead:

• Like 5
لینک به دیدگاه
اگر روزی اتفاقی بیافتد و همه ی آدمهای روی کره ی زمین بمیرند و تنها شما زنده بمانید چه می کنید ؟ لازم است بدانید که تنها شما زنده اید و می دانید که همه از بین رفته اند بنابراین امیدی به این هم ندارید که شاید کسی را پیدا کنید . در اینصورت آیا به زندگی ادامه می دهید یا خودکشی می کنید ؟

میرم پارک آبی :ws50:

• Like 7
لینک به دیدگاه

وای یعنی میشه؟مثل دکتر ارنست!البته این بار تک و تنها!اولش تو شک هستم!بعدش دنبال چیزایی که همیشه آرزوشونو داشتم ببینم میگردم.

یه ساحل!اول میگردم یه ساحل پیدا میکنم!

تک و تنها!قشنگ دراز میکشم و فقط به اسمون نگاه میکنم!!!

یه ذره داد میزنم !

بعدش همه جا رو میگردم.

بالاترین نقطه

روی زمین جای بعدیه!

آتیش روشن کردن به روش سرخپوستی!

خلاصه هر کاری که میگند نباید دخترا انجام بدند!

اگه دوربین داشتم هم یه عالمه عکس میگرفتم.

بازم هست!اما فرصت نیست!:ws3:

حالا بدو این فضا رو ایجاد کن.ما مفت و مجانی توصوراتمونو نمیذاریم ها!:whistles:

• Like 6
لینک به دیدگاه

یه همچین فیلمی بود که من خیلیییییییییی وقت پیش دیدمش؛ میتونم بگم نوزادی بیش نبودم، یه یارویی از خواب بیدار میشه و میبینه کسی نیست کلا، کسی اسم فیلم رو میدونه؟

• Like 5
لینک به دیدگاه

تا همینجا میشه نتیجه گیری جالبی از این بحث کرد . ماحصل این بحث نشون میده که اکثراً یعنی تقریباً هیچکس حاضر نیست خودشو به تنهایی تحمل کنه و همه ی ما در دیگران خلاصه شدیم ، خودمون برای خودمون انگار هیچ ارزشی نداریم یعنی اصلاً وجود نداریم بلکه ما برای دیگران هستیم و وجود داریم .

• Like 3
لینک به دیدگاه
تا همینجا میشه نتیجه گیری جالبی از این بحث کرد . ماحصل این بحث نشون میده که اکثراً یعنی تقریباً هیچکس حاضر نیست خودشو به تنهایی تحمل کنه و همه ی ما در دیگران خلاصه شدیم ، خودمون برای خودمون انگار هیچ ارزشی نداریم یعنی اصلاً وجود نداریم بلکه ما برای دیگران هستیم و وجود داریم .

نه من قبول ندارم که ما برای دیگران هستیم و ارزش ما به وجود دیگرانه.....وجود ما در کنار دیگران معنی پیدا میکنه.در کنار دیگرانه که میتونیم خود واقعیمونو نشون بدیم.بقول ابوالسعید ابوالخیر که حکایتشو خوندیم بهش گفتن فلانی خیلی ادمه خوبیه. ترک دنیا کرده و میتونه طی الارض کنه و ...گفت مرد اونه که با افراد دنیا باشه و عادی زندگی کنه و از وجود خدا هم غافل نشه.

بحثم عرفانی نیست،اینه که اگه با دیگران بودی و در کنار اونا میتونی نشون بدی کی هستی...تنهایی که یه جور اجبار میاره.البته اجبار و اختیار که بحث پوچی داره!!!:banel_smiley_4:

بهترین خوشی های دنیا هم تنهایی فایده نداره.ما یه موفقیت کوچک هم که به دست میاریم دوست داریم کسانی رو که بهشون علاقه داریم سهیم کنیم،چطور میتونیم هیشکی نباشه و بریم خوش بگذرونیم؟

برای من که تصور کردنی نیست.:ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه

من كه يه مدت واسه خودم ميگردم و خوش ميگذرونم و عقدهاي درونيمو خالي ميكنم hapydancsmil.gif

و بعد...

خسته ميشم ديگه

تك و تنها

حوصله ام سر ميره

لال ميشم بسكه كسي نيس باهاش بحرفم

همه كاري هم كه بايد خودم انجام بدم خسته ميشم خوicon_razz.gif

پس چكار كنم؟

از خودكشي هم ميترسم آخه درد داره

شايد بعد خودكشي نمردم دكتر هم كه نيس برم پيششTAEL_SmileyCenter_Misc%20(305).gif

پس ديگه هيچي ..

بازم ادامه ميدم اما ديگه خوش نميگذرهno.gif

• Like 4
لینک به دیدگاه
نه من قبول ندارم که ما برای دیگران هستیم و ارزش ما به وجود دیگرانه.....وجود ما در کنار دیگران معنی پیدا میکنه.در کنار دیگرانه که میتونیم خود واقعیمونو نشون بدیم.بقول ابوالسعید ابوالخیر که حکایتشو خوندیم بهش گفتن فلانی خیلی ادمه خوبیه. ترک دنیا کرده و میتونه طی الارض کنه و ...گفت مرد اونه که با افراد دنیا باشه و عادی زندگی کنه و از وجود خدا هم غافل نشه.

بحثم عرفانی نیست،اینه که اگه با دیگران بودی و در کنار اونا میتونی نشون بدی کی هستی...تنهایی که یه جور اجبار میاره.البته اجبار و اختیار که بحث پوچی داره!!!:banel_smiley_4:

بهترین خوشی های دنیا هم تنهایی فایده نداره.ما یه موفقیت کوچک هم که به دست میاریم دوست داریم کسانی رو که بهشون علاقه داریم سهیم کنیم،چطور میتونیم هیشکی نباشه و بریم خوش بگذرونیم؟

برای من که تصور کردنی نیست.:ws37:

خب پس من فکر می کنم شما قبول داری که هستی ما برای دیگرانه یعنی با این توضیحات شما به نظر می رسه شما هم معتقدی ما برای دیگران زندگی می کنیم و اگر دیگران نباشند خود منیت هیچ معنایی نداره . به قول جامعه شناسان سوسیالیست جامعه فرد رو می سازه نه فرد جامعه رو ، به نظر شما این درسته؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
خب پس من فکر می کنم شما قبول داری که هستی ما برای دیگرانه یعنی با این توضیحات شما به نظر می رسه شما هم معتقدی ما برای دیگران زندگی می کنیم و اگر دیگران نباشند خود منیت هیچ معنایی نداره . به قول جامعه شناسان سوسیالیست جامعه فرد رو می سازه نه فرد جامعه رو ، به نظر شما این درسته؟

بله...فکر کنم اینجوری فکر میکنم!!!!!!!!!!!:ws38:اما فکر نکنم برای دیگران زندگی کنیم با دیگران زندگی میکنیم..در کنار اونهاست که زنده بودن و زندگی کردن معنا میده!!!

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...