sweetest 4756 ارسال شده در 27 تیر، 2012 به هیچ کس نمیگم وقتی حرف دلمو به کسی بگم بیشتر نااروم میشم رازها دارم نهان کو محرمی؟؟ زخمها دارم عیان کو محرمی؟؟ 7
tina-arch مهمان ارسال شده در 27 تیر، 2012 بستگی داره که چی باشه گاهی به مادرم و خواهرم میگم بعضیاشم فقط به خدا میگم
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 27 تیر، 2012 فقط به خواهرم؛ اونم که رفته راه دور و دیر به دیر میبینمش
vahid88 9651 ارسال شده در 27 تیر، 2012 معمولا حرفای دلم و به دو تا از دوستای صمیمیم می گم که از برادر بهم نزدیکترند اما هر موقع که دلم بگیره و چیزی روش سنگینی کنه و نتونم به کسی بگم سعی میکنم یه آهنگ ملایم گوش کنم و با خودم درد و دل کنم 4
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 27 تیر، 2012 معمولا به کسی نمیگم ولی اگر خیلی بهم فشار بیاد به یکی از دوستای صمیمیم میگم. اگر خواهر داشتم حتما به خواهرم می گفتم ولی حیف که ندارم 4
مریم راد 2736 ارسال شده در 28 تیر، 2012 سلام دوستای عزیزم.اینجا میخوام هر کی میاد نظرشو بگه. میخوام بدونم شما حرف دلتون رو بیشتر با کی در میون میذارید؟ با خانواده دوستانتون یا هیچکس یا فقط با خدا... از زمانیکه یادمه باپدرم.بهترین دوست بی ریا! الان هم با همسرم.چون این دونفر همه چیز رو زودتر از من تشخیص میدند و همیشه بهترین راه رو پیش روی من قرار دادند. همین جا از پدرم و همسرم که باارامش به حرفام و درددلهام که گاهی خسته کننده هست گوش میدند تشکر میکنم. 3
شاران 768 ارسال شده در 29 تیر، 2012 حرف های دل ، ارزششون به ناگفته بودنشونه ؛ در غیر این صورت که دیگه حرف دل نیستن! 3
دختر باران 18625 مالک ارسال شده در 30 تیر، 2012 حرف های دل ، ارزششون به ناگفته بودنشونه ؛ در غیر این صورت که دیگه حرف دل نیستن! منم نظرم همین بود قبلنا. حرف دل باید توی دل بمونه اما بعضی وقتا اگه به 1 دوست خوب بگی میتونی کمکت کنه 1
ارسال های توصیه شده