sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به هیچ کس نمیگم وقتی حرف دلمو به کسی بگم بیشتر نااروم میشم رازها دارم نهان کو محرمی؟؟ زخمها دارم عیان کو محرمی؟؟ 7 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ معمولا نمیگم ولی گاهی به غریبه ها بگم راحتترم 4 لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بستگی داره که چی باشه گاهی به مادرم و خواهرم میگم بعضیاشم فقط به خدا میگم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ فقط به خواهرم؛ اونم که رفته راه دور و دیر به دیر میبینمش لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ معمولا حرفای دلم و به دو تا از دوستای صمیمیم می گم که از برادر بهم نزدیکترند اما هر موقع که دلم بگیره و چیزی روش سنگینی کنه و نتونم به کسی بگم سعی میکنم یه آهنگ ملایم گوش کنم و با خودم درد و دل کنم 4 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ معمولا به کسی نمیگم ولی اگر خیلی بهم فشار بیاد به یکی از دوستای صمیمیم میگم. اگر خواهر داشتم حتما به خواهرم می گفتم ولی حیف که ندارم 4 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ میریزم تو خودم بعضی وقتا هم به دوستم میگم 5 لینک به دیدگاه
مریم راد 2736 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام دوستای عزیزم.اینجا میخوام هر کی میاد نظرشو بگه. میخوام بدونم شما حرف دلتون رو بیشتر با کی در میون میذارید؟ با خانواده دوستانتون یا هیچکس یا فقط با خدا... از زمانیکه یادمه باپدرم.بهترین دوست بی ریا! الان هم با همسرم.چون این دونفر همه چیز رو زودتر از من تشخیص میدند و همیشه بهترین راه رو پیش روی من قرار دادند. همین جا از پدرم و همسرم که باارامش به حرفام و درددلهام که گاهی خسته کننده هست گوش میدند تشکر میکنم. 3 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ با هيچ كس حتي گاهي با خودمم تكرار نميكنم فقط ميگم مهم نيست 6 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ باخودم... خدام... دوبار گفتم و دو نفررو ازدست دادم... مرسی. 5 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ انقد تو دلم میمونه که میشه ی حرف سوخته 4 لینک به دیدگاه
شاران 768 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ حرف های دل ، ارزششون به ناگفته بودنشونه ؛ در غیر این صورت که دیگه حرف دل نیستن! 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ حرف های دل ، ارزششون به ناگفته بودنشونه ؛ در غیر این صورت که دیگه حرف دل نیستن! منم نظرم همین بود قبلنا. حرف دل باید توی دل بمونه اما بعضی وقتا اگه به 1 دوست خوب بگی میتونی کمکت کنه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده