- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ o-افرادي سالمتر .داراي هدف مشخص .اينده نگر وانديشمند هستند افراد اين گروه .سياسمتدار ووزيران و همچنين ورزشکاران خوبي مي توتنند باشند همشو هستم مخصوصا قسمتی که بولد کردم خیلی خیلی بیشتر هستم. کلا هستم چرا نگاه از بالا به پائینو ننوشته؟ اونم هستم الحق که بابایی :hapydancsmil: هر دو O هستیم 4 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ +b تقریبا همش درست بود به غیر از اون قسمت دهن لقیش 3 لینک به دیدگاه
مریم راد 2736 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ -ABدرسته عینیت نداره ولی خیلیاش تطابق داره بقیه باید دراین مورد قضاوت کنن ببین!خون همسر هم به درد می خوره!چه میکنه این گروه AB! مامان من AB! من هم B+! قضاوت با من!!! 3 لینک به دیدگاه
مریم راد 2736 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ +b تقریبا همش درست بود به غیر از اون قسمت دهن لقیش آخ جون هم خونی!بیا خون بده ببینم! 4 لینک به دیدگاه
مریم راد 2736 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ o-افرادي سالمتر .داراي هدف مشخص .اينده نگر وانديشمند هستند افراد اين گروه .سياسمتدار ووزيران و همچنين ورزشکاران خوبي مي توتنند باشند همشو هستم مخصوصا قسمتی که بولد کردم خیلی خیلی بیشتر هستم. کلا هستم چرا نگاه از بالا به پائینو ننوشته؟ اونم هستم تف به ریا!این چلسوی ها کلا خودشیفته می باشند!بچه پررو! 2 لینک به دیدگاه
مریم راد 2736 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ -ABدرسته عینیت نداره ولی خیلیاش تطابق داره بقیه باید دراین مورد قضاوت کنن قضاوت: افرادي منطقي .حسابگر .امين ورو راست .سازمان دهنده .مطيع و درعين حال نيرومند هستند .2-به اساني کسي را نمي بخشند .3-گاهي خشمگين مي شوند .اغماض رادوست ندارند.4-محافظه کار هستند ونمي شود به اساني انها را شناخت و دستشان را خواند .5-اينان براي مديريت .قضاوت .نمايندگي و کار فر مايي مناسبند. کشته مرده مدیریتت هستم!این. راست گفته آقا مدیر!رویای شناختن تو! 2 لینک به دیدگاه
مریم راد 2736 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ + B ای جونم!تو هم مثل منی که عشخم!اگه تصادف کنم و خون بخواهم بهم خون میدی جوجو؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3فاطمه جونی فکر کن!دوست دارمممممممممممممممممممم! :hapydancsmil:ما دهن لق می باشیم؟ 2 لینک به دیدگاه
مریم راد 2736 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ گروه خوني b:-انعطاف پذير .مستقل .عاطفي .صريح اللهجه .حساس ودر عين حال شکيبا مي باشند .2-نا شکيبا .غير قابل پيش بيني ودر کارهايي که مورد علاقه شان نيست تنبل هستند3-دهانشان چفت وبست نداردونمي شود اسرار کارهاي محرمانه را با انها در ميان گذاشت.4-اين افراد توانايي روزنامه نگاري .نويسندگي .هنر وکارهايي فکري را دارند. "- b" ام ولی اصلا دهن لق نیستم و تابحال رازی رو بروز ندادم :icon_razz: سلاممممممممممممممممممم آخ جون تو هم bاییییییییییییییییییی! آخه ما دهن لقیم؟ما به این راز نگه داری! 5 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من B+ ولی نخوندم چیا نوشته برا ما 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ببین!خون همسر هم به درد می خوره!چه میکنه این گروه AB! مامان من AB! من هم B+! قضاوت با من!!! به به هم خون 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ای جونم!تو هم مثل منی که عشخم!اگه تصادف کنم و خون بخواهم بهم خون میدی جوجو؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3فاطمه جونی فکر کن!دوست دارمممممممممممممممممممم! :hapydancsmil:ما دهن لق می باشیم؟ خدا نکنه تصادف کنی عجقم این حرفا چیه؟؟؟؟؟ اون موقع همه خونمو بهت می دم نه اصلا دهن لق نیستیم از دهن من یکی که هیشکی نمی تونه حرف بکشه 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ + B اورین اورین +B دو تا رای داره یکیش منم اون یکی کیه؟ من بودم فک کنم آخ جون هم خونی!بیا خون بده ببینم! من B+ ولی نخوندم چیا نوشته برا ما گروه خونی من b+ چقد هم خوووووون به بههههههههههههههههه 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ نمیدونم گروه خونیم چیه ب ن:قبلا میگفتم میخوام ازدواج کنم ازمایش خون گرفتن میفهمم الانم که از زنا دیگه ازمایش نمیگرن فقط از مردا میگرن ....نتیجه:::::::::>>>من هیچ وقت نمیفهمم گروه خونیم چیه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
Dr.soroush 324 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ باورت میشه نمیدونم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده