padrone 1136 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ دارا...(یادش بخیر بچه که بودیم اسم فامیل بازی میکردیم) 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ جناب پرنسیس blue berryدر تاپیک اول گفته شده آخرش ی نباشه........دنیا چه کوچیکه گفته بدون نقطه هم باشه ها.... زوزه.................. 1 لینک به دیدگاه
padrone 1136 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ گفته بدون نقطه هم باشه ها....زوزه.................. راس میگی....آراز رو ویرایش کردی به آدم؟ 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ خب من اشتباه كردم چون قبلش دارا بود يه لحظه فك كردم مشاعره با اسمه برا همين. شما راست مي گي... 1 لینک به دیدگاه
padrone 1136 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ ماشالا سرعت عمل بالایی دارین تو اصلاح و تعدیلات باشه یخشیدمت 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ نظر لطفتونه.... حرفي نيست من اشتباه كردم شماهم بخشيدي ديگه. 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ منم ادامه می دم ضمنا دوست خوبم جلوی پرنسس جناب نمی ذارن مهری................. 2 لینک به دیدگاه
padrone 1136 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ منم ادامه می دم ضمنا دوست خوبم جلوی پرنسس جناب نمی ذارن مهری................. دوست عزیز تو تاپیک اول گفته شده آخرش ی نباشه ,ضمنا اون جناب اشاره به یه جمله دیگه ای بود خارج از بحث اینجا. 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ یاسمن .................. باشه چشم منم اصلاح می کنم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده