آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ شما نفسیــــــــــــــــــــــــــــــــــــی... شما عزیز دلیییییییییییی کی شد بلاخره؟ مریم جان قراره که مجهول الهویه باقی بمونه صاحب عکس انصراف داده سپیده خانم بعدا بات حساب میکنم همش من دارم میگم انصراف داده صاب عکس لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مریم جان قراره که مجهول الهویه باقی بمونه صاحب عکس انصراف داده سپیده خانم بعدا بات حساب میکنم همش من دارم میگم انصراف داده صاب عکس دو سه باری که گفتم زیر اسپمای شماها مدفون شده هیشکی نمیبینه دیگه کلیم بدهکاری تازه...تو دفترم نوشتم لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دو سه باری که گفتم زیر اسپمای شماها مدفون شده هیشکی نمیبینه دیگه کلیم بدهکاری تازه...تو دفترم نوشتم خوب متناسب با شرایط باید اعلام کنی وقتی اسپم زیاده بیشتر بوگو سر چی بدهکارم؟ لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ شما عزیز دلیییییییییییی شما بیشتررررررررررررررررر.... لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ پانی جون دیگه فک کنم اینجا هم باید به تاریخ بپیونده دل بکن از اینجا لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ نبینم پانیزای من این شکلی باشه!:aghosh: سپیییییی تشخیص جدید نمیزنی؟؟؟؟ بچّم افسرده شددددددد!!!! لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ نبینم پانیزای من این شکلی باشه!:aghosh: سپیییییی تشخیص جدید نمیزنی؟؟؟؟ بچّم افسرده شددددددد!!!! خو مامانی اینجا زادگاه منه من میبینم سوت و کوره دلم میگیره. میخواستم خودم عکس بدم گفتم باز میگن این بچه سر کار گذاشته مارو. لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خو مامانی اینجا زادگاه منه من میبینم سوت و کوره دلم میگیره.میخواستم خودم عکس بدم گفتم باز میگن این بچه سر کار گذاشته مارو. این نقل قول حذف شده آدم نمیفمه کی, کجا, چی شده!:icon_razz: سر کار بذار مامی جون مگه چی میشه؟ :biggrin: چی لذت بخش تر از سره کار گذاشتن؟:biggrin: همین دفعه ی تشخیص ردیفترین سره کاری بود!!!! کسی بت گف چرا, به خودم بگو.. کاریت نباشه جیگرم لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ این نقل قول حذف شده آدم نمیفم کی, کجا, چی شده!:icon_razz: سر کار بذار مامی جون مگه چی میشه؟ :biggrin: چی لذت بخش تر از سره کار گذاشتن؟:biggrin: همین دفعه ی تشخیص ردیفترین سره کاری بود!!!! کسی بت گف چرا, به خودم بگو.. کاریت نباشه جیگرم باشه پس همینجا اعلام میکنم کسی عکس نده من سری بعدی میخوام بدم. لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سپیده بگو کیه دیگه بعد درشو ببند لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ عزيزان جيگران هم وطنان صاحب عکس گفته نميخوام هويتم رو بگن! لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ عجب هویتی بوده که هنوز دارین تشخیص می دین لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چرا هيشکی گوش نميدههههههه بابا به قرعان اين تشخيص تموم شده مجهول الهويه انصراف داده به پير به پيغمبر! به اروا خاک خودم مجهولی ديگه ووجود ندارهههههه لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چرا هيشکی گوش نميدههههههه بابا به قرعان اين تشخيص تموم شده مجهول الهويه انصراف داده به پير به پيغمبر! به اروا خاک خودم مجهولی ديگه ووجود ندارهههههه بابا نگاری عروس عمو به اعصابت مسلط باش اخه الان خیلی همه کنجکاوتر شدن و قضیه حساس تر که این دفعه کی بوده تا هویتش معلوم نشه فک کنم ادامه داشته باشه لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چرا هویتو اعلام نمکنین؟(:biggrin:) لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بابا نگاری عروس عمو به اعصابت مسلط باش اخه الان خیلی همه کنجکاوتر شدن و قضیه حساس تر که این دفعه کی بوده تا هویتش معلوم نشه فک کنم ادامه داشته باشه عروس عمو؟! نميشه نميزارن اها ازون لحاظ خب منکه گفتم کيه ديگه خودشون بايد بفهمن:biggrin: لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ عروس عمو؟! نميشه نميزارن اها ازون لحاظ خب منکه گفتم کيه ديگه خودشون بايد بفهمن:biggrin: هممممم دیگه عروس عمو میلی میشی دیگه یه لیوان گل گاوزبون میخوری؟ کی گفتی منم نمودونم دوباره بوگو لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده