آرانوس 6500 ارسال شده در 24 تیر، 2012 شما نفسیــــــــــــــــــــــــــــــــــــی... شما عزیز دلیییییییییییی کی شد بلاخره؟ مریم جان قراره که مجهول الهویه باقی بمونه صاحب عکس انصراف داده سپیده خانم بعدا بات حساب میکنم همش من دارم میگم انصراف داده صاب عکس
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 24 تیر، 2012 مریم جان قراره که مجهول الهویه باقی بمونه صاحب عکس انصراف داده سپیده خانم بعدا بات حساب میکنم همش من دارم میگم انصراف داده صاب عکس دو سه باری که گفتم زیر اسپمای شماها مدفون شده هیشکی نمیبینه دیگه کلیم بدهکاری تازه...تو دفترم نوشتم
آرانوس 6500 ارسال شده در 25 تیر، 2012 دو سه باری که گفتم زیر اسپمای شماها مدفون شده هیشکی نمیبینه دیگه کلیم بدهکاری تازه...تو دفترم نوشتم خوب متناسب با شرایط باید اعلام کنی وقتی اسپم زیاده بیشتر بوگو سر چی بدهکارم؟
آرانوس 6500 ارسال شده در 26 تیر، 2012 پانی جون دیگه فک کنم اینجا هم باید به تاریخ بپیونده دل بکن از اینجا
NEGARi 9387 ارسال شده در 26 تیر، 2012 نبینم پانیزای من این شکلی باشه!:aghosh: سپیییییی تشخیص جدید نمیزنی؟؟؟؟ بچّم افسرده شددددددد!!!!
panisa 12132 ارسال شده در 26 تیر، 2012 نبینم پانیزای من این شکلی باشه!:aghosh: سپیییییی تشخیص جدید نمیزنی؟؟؟؟ بچّم افسرده شددددددد!!!! خو مامانی اینجا زادگاه منه من میبینم سوت و کوره دلم میگیره. میخواستم خودم عکس بدم گفتم باز میگن این بچه سر کار گذاشته مارو.
NEGARi 9387 ارسال شده در 26 تیر، 2012 خو مامانی اینجا زادگاه منه من میبینم سوت و کوره دلم میگیره.میخواستم خودم عکس بدم گفتم باز میگن این بچه سر کار گذاشته مارو. این نقل قول حذف شده آدم نمیفمه کی, کجا, چی شده!:icon_razz: سر کار بذار مامی جون مگه چی میشه؟ :biggrin: چی لذت بخش تر از سره کار گذاشتن؟:biggrin: همین دفعه ی تشخیص ردیفترین سره کاری بود!!!! کسی بت گف چرا, به خودم بگو.. کاریت نباشه جیگرم
panisa 12132 ارسال شده در 26 تیر، 2012 این نقل قول حذف شده آدم نمیفم کی, کجا, چی شده!:icon_razz: سر کار بذار مامی جون مگه چی میشه؟ :biggrin: چی لذت بخش تر از سره کار گذاشتن؟:biggrin: همین دفعه ی تشخیص ردیفترین سره کاری بود!!!! کسی بت گف چرا, به خودم بگو.. کاریت نباشه جیگرم باشه پس همینجا اعلام میکنم کسی عکس نده من سری بعدی میخوام بدم.
NEGARi 9387 ارسال شده در 27 تیر، 2012 چرا هيشکی گوش نميدههههههه بابا به قرعان اين تشخيص تموم شده مجهول الهويه انصراف داده به پير به پيغمبر! به اروا خاک خودم مجهولی ديگه ووجود ندارهههههه
آرانوس 6500 ارسال شده در 27 تیر، 2012 چرا هيشکی گوش نميدههههههه بابا به قرعان اين تشخيص تموم شده مجهول الهويه انصراف داده به پير به پيغمبر! به اروا خاک خودم مجهولی ديگه ووجود ندارهههههه بابا نگاری عروس عمو به اعصابت مسلط باش اخه الان خیلی همه کنجکاوتر شدن و قضیه حساس تر که این دفعه کی بوده تا هویتش معلوم نشه فک کنم ادامه داشته باشه
NEGARi 9387 ارسال شده در 27 تیر، 2012 بابا نگاری عروس عمو به اعصابت مسلط باش اخه الان خیلی همه کنجکاوتر شدن و قضیه حساس تر که این دفعه کی بوده تا هویتش معلوم نشه فک کنم ادامه داشته باشه عروس عمو؟! نميشه نميزارن اها ازون لحاظ خب منکه گفتم کيه ديگه خودشون بايد بفهمن:biggrin:
آرانوس 6500 ارسال شده در 27 تیر، 2012 عروس عمو؟! نميشه نميزارن اها ازون لحاظ خب منکه گفتم کيه ديگه خودشون بايد بفهمن:biggrin: هممممم دیگه عروس عمو میلی میشی دیگه یه لیوان گل گاوزبون میخوری؟ کی گفتی منم نمودونم دوباره بوگو
ارسال های توصیه شده