MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۱ در حالِ حاظر هرچه پیش آید خوش آیدولی قبلا ی چی دیگه بود درحال حاضر نه منظورم سراسریه یا آزاد یا...؟ 1 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۱ درحال حاضرنه منظورم سراسریه یا آزاد یا...؟ په درحالِ چی؟:-" سراسری غیرِ انتفاعیجمعه این هفته چه کنکوریه؟ 2 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۱ په درحالِ چی؟:-" سراسری غیرِ انتفاعیجمعه این هفته چه کنکوریه؟ اهان خب گفتم از الان مشخص شه منظورت سراسریه که بعدا نزنی زیرش غیرانتفاعی؟اونا ظرفیاتشونو زیاد کردن.چی بگم.ولی روی همون نه میمونم من 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۱ اهان خب گفتم از الان مشخص شه منظورت سراسریه که بعدا نزنی زیرش غیرانتفاعی؟اونا ظرفیاتشونو زیاد کردن.چی بگم.ولی روی همون نه میمونم من باشه...په اگه من قبول شدم شیرینی از شما اوکی؟ 2 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۱ باشه...په اگه من قبول شدم شیرینی از شما اوکی؟ وات؟ شیرینی رو کی داده کی گرفته؟ازخودمو ندادم هنوز.اوکی 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۱ توی این تاپیک لطفاً اسپم نکنید. به گفتگوی صمیمانه برید 3 لینک به دیدگاه
m.sarmast 1494 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۱ قراره فردا مثل مررررررررررد برم دخل سوالا رو بیارم و برگردم!! (بعد از امتحان فردا من: سوالا: اموات دوستان طراح : 4 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۱ قراره فردا مثل مررررررررررد برم دخل سوالا رو بیارم و برگردم!! (بعد از امتحان فردا من: سوالا: اموات دوستان طراح : برو ایشالله که موفق باشی و تهران قبول شی 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۱ قراره فردا مثل مررررررررررد برم دخل سوالا رو بیارم و برگردم!! (بعد از امتحان فردا من: سوالا: اموات دوستان طراح : ایشالا ک ردیفه شکلک های زیبایی گذاشتی 1 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۱ توی این تاپیک لطفاً اسپم نکنید.به گفتگوی صمیمانه برید [h=1]کسانی که ارشد 92 دارن، بیان تو[/h] 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۱ کنکور مکانیک چه ساعتی و چه روزی هست...؟ 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۱ کنکور مکانیک چه ساعتی و چه روزی هست...؟ فردا صبح ساعت 8 یا 8 ونیم آرزوی موفقیت برای دوستانی که فردا ارشد دارن و امیدوارم بعده کنکور دوباره بیان سایت و تالار مکانیک رو فعال تر کنن 5 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۱ کنکور مکانیک چه ساعتی و چه روزی هست...؟ تو هر سال باید این سوالو بپرسی؟:دی بعدشم بیای بگی نتایج ارشد دقیقا کی اعلام میشه؟:دی آی لج دراره این حرکت تو 4 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۱ من ساعت 14:30 کنکور دارم ... نه کارت ورود به جلسه گرفتم ؛ دیشبم هر چی گشتم دنبال اتودم و پاک کنم پیدا نکردم !!!! هنوز لباسامم اتو نکردم !!! خداااااااااااااااااااااااااااااااا :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۱ حدود یه ربع دیگه وقت کنکور مکانیک تموم میشهالان بچه ها دارن با سوالات باکس آخر دسته و پنجه نرم می کنن و احتمالا فحش نثار اموات طراح سوالات 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۱ درود...دوستان آزمون چطور بود؟ [FLASH=width=18 height=18] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 4 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۱ درود...دوستان آزمون چطور بود؟[FLASH=width=18 height=18] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] سخت 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۱ کلاس و تست و کنکور من شب و روز درس میخونم تا پشت کنکور نمونم کی کلاس بیشتر میره؟ اون که پول بیشتر میده :dancegirl2: 5 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۱ ریاضیش خیلی سخت بود پارسال هم می گفتن ریاضی سخت گرفتن چکار کردی خودت؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده