رفتن به مطلب

اسم زنشونو جلو جمع میگفتن علیرضا (اسم بزرگترین بچه ) ...

Alireza Hashemi

به نظر شما در یک جمع نام یک خانم برده شود ؟  

102 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. به نظر شما در یک جمع نام یک خانم برده شود ؟

• 23
    • 79

ارسال های توصیه شده

خیلی ربط داره.

باورهای شما اصلا محدوده و حریم مشخصی نداره.

شما از یک طرف میگی تعصب و غیرت و ناموس واژه های مسخره ای هست، از طرفی مشخصص نمیکنی یک مرد تا چه حد باید پاسبان حریم خانواده اش باشه، اصلا باید پاسبان باشه یا نه !!!

نیاوردن اسم زنان، نازل ترین سطح ممکنه این باور هست،اما سطوح بالاتری هم هست.

بنده گفتم اگر قرار باشه همه چیز رها بشه، آخر و عاقبت خانواده ها مثل غرب میشه،مثال هاش رو زدم.

شما به هر حال به یک حد و حدودی باور داری دیگه درسته؟

اون حد و حدود چقدر هستند و مرجعت برای اون حد و حدود چیه؟

کاملا هم در راستای تاپیک هست که من بدونم کسیکه میگه اینکار تحجره، تا کجا میگه تحجر نیست.

اول اینو جواب بده چرا فکر میکنی سلامت خانواده فقط بسته به سلامت زن داره؟

اگر جوابت منفیه پس چرا تمام محدودیت ها برای سلامت خانواده برای زن هست؟

معذرت میخوام از زن ها که اینجوری میگم ولی مواظب زن بودن، زن رو به بند کشیدن یعنی دقیقا بر زن ولایت داشتن، به قول کدیور یعنی زن تو اندازه بُز هم نمیفهمی چی درسته و چی غلط و این من هستم که میفهمم و باید مثل چوپان تورو هدایت کنم

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 366
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

ایییییییییییییی:184:

چقدر جهان سومی هستین خیلیاتون :confused:

الان فهمیدم بیخودی به اورمیه نمیگن پاریس ایران، فرهنگ مردم رو دیدن اسم گذاشتن :whistle:

ضایع ترین کلمه ای که من شنیدم "خانم" بوده، اگرم بخواد در مورد کل خانواده حرف بزنه "اوشاخلار" (بچه ها) رو شنیدم، من الان اسم خواهر دوستام رو میدونم که چی آخه؟:184:

بابا این خیلی تفکر بدیه، تو اگه به کسی انقدر اعتماد نداری که نمیتونی در مورد یه اسم هم بهش اعتماد کنی چرا باهاش دوستی اصلا؟ :184:

در مورد غریبه هم همون آبجی، خواهر، مامان، دخترم، خانم، عزیزم رو استفاده کنید دیگه یعنی چی قاسم- جاسم کرار -محمود- سید علی :184:

من خودم اگه روزی زن گرفتم مثلا اسم زنم گل عنبر بود میگم گل عنبر خانم ... :banel_smiley_4:

بحث سر آوردن نام به تنهایی نیست.

حداقل به نظر من این تاپیک خیلی فراتر از این حرفاست.

بحث سر محدوده تعصبات هست و اونچه که شما به من میگی متحجر بر فرض، یکی بالاتر از شما که مثلا میگه زن تو مال من زن من مال تو، به تو میگه متحجر.

در این تاپیک پله پله باید بالا بریم، متوجه میشی؟

تحجر یک مبنای مشخصی نداره.

اون چیزی که مهم هست ما بهش برسیم اینست که مبنای تحجر و جهان سوم بودن چه خطی هست که اونورش روشن فکریه، اینورش عقب ماندگی.

این بحث هست که به درد میخوره.

وگرنه من بگم اسم زن رو میارم تو بگی نمیارم دردی از کسی دوا نمیکنه.

• Like 7
لینک به دیدگاه

علیرضا:ws3: جالبه

تا حالا نشنیده بودم.والا پدر من که جلوی همه غریبه و اشنا با اسم کوچیک صدا میزنه.

مشکل چیه خب اسمه دیگه...:ws52:

• Like 2
لینک به دیدگاه
بحث سر آوردن نام به تنهایی نیست.

حداقل به نظر من این تاپیک خیلی فراتر از این حرفاست.

بحث سر محدوده تعصبات هست و اونچه که شما به من میگی متحجر بر فرض، یکی بالاتر از شما که مثلا میگه زن تو مال من زن من مال تو، به تو میگه متحجر.

در این تاپیک پله پله باید بالا بریم، متوجه میشی؟

تحجر یک مبنای مشخصی نداره.

اون چیزی که مهم هست ما بهش برسیم اینست که مبنای تحجر و جهان سوم بودن چه خطی هست که اونورش روشن فکریه، اینورش عقب ماندگی.

این بحث هست که به درد میخوره.

وگرنه من بگم اسم زن رو میارم تو بگی نمیارم دردی از کسی دوا نمیکنه.

به نظر من تحجر فقط جایی هست که دیکتاتوری حاکم باشه، به قول خودت تحجر یعنی عدم انعطاف پذیری، این که تو به زنت بگی باید چادر کنی ولاغیر یعنی تحجر، ولی میتونی با زنت توافق کنی که خانم تو هرجوری من میخوام باید باشی و من هرجوری تو میخوام! تو به اون بگی باید چادر کنی اون به تو بگه باید 10 سانت سیبیل داشته باشی غریبه ها لبات رو نبینن!!!‌ یا هر توافق دیگه ای که با رضایت خانمت باشه

ولی کسی که میگه زن من مال تو زن تو مال من با رضایت هر 4نفر این تحجر نیست این انحرافه این عدم پایبندی به قراردادی هست که قبلا درست یا غلط بسته شده (ازدواج) البته اگه باز شوهر به زنش بگه باید تو با شوهر اون باشی تا من با زنش باشم بازم تحجر هست

خلاصه تحجر یعنی دیکتاتوری

• Like 5
لینک به دیدگاه
اول اینو جواب بده چرا فکر میکنی سلامت خانواده فقط بسته به سلامت زن داره؟

اگر جوابت منفیه پس چرا تمام محدودیت ها برای سلامت خانواده برای زن هست؟

معذرت میخوام از زن ها که اینجوری میگم ولی مواظب زن بودن، زن رو به بند کشیدن یعنی دقیقا بر زن ولایت داشتن، به قول کدیور یعنی زن تو اندازه بُز هم نمیفهمی چی درسته و چی غلط و این من هستم که میفهمم و باید مثل چوپان تورو هدایت کنم

آقا من دارم ازت سئوال میکنم، جواب تمامی این سئوالاتی که میگی بستگی به جواب اون محدوده و حد و حصری بود که ازت کردم.

نترس بنده از زیر بار هیچ بحثی فرار نمیکنم.

شما اون محدوده رو بگو، تا من بگم اصلا معتقد به ولایت و رهبری و...در سطح خانواده هستم یا نه.

فکر میکنم زن باید در بند خانه باشه یا نه.

سریع نبر و ندوز، اول باید دیدگاه باورهاتون رو مشخص کنین که بشه باهاتون بحث کرد.

چون شما و میلاد و فروغ و دوست ایشان تنها به نفی میپردازین.

از محدوده باور خودتون در روابط مرد و زن و محدوده تعصب در چه حد هیچی نمیگین.

• Like 6
لینک به دیدگاه
آقا من دارم ازت سئوال میکنم، جواب تمامی این سئوالاتی که میگی بستگی به جواب اون محدوده و حد و حصری بود که ازت کردم.

نترس بنده از زیر بار هیچ بحثی فرار نمیکنم.

شما اون محدوده رو بگو، تا من بگم اصلا معتقد به ولایت و رهبری و...در سطح خانواده هستم یا نه.

فکر میکنم زن باید در بند خانه باشه یا نه.

سریع نبر و ندوز، اول باید دیدگاه باورهاتون رو مشخص کنین که بشه باهاتون بحث کرد.

چون شما و میلاد و فروغ و دوست ایشان تنها به نفی میپردازین.

از محدوده باور خودتون در روابط مرد و زن و محدوده تعصب در چه حد هیچی نمیگین.

چرا اینقدر عصبانی :vahidrk:

اگه منظورت تعریف تحجر هست که تو پست قبلی گفتم دیگه

• Like 3
لینک به دیدگاه

به نظر من تحجر فقط جایی هست که دیکتاتوری حاکم باشه، به قول خودت تحجر یعنی عدم انعطاف پذیری، این که تو به زنت بگی باید چادر کنی ولاغیر یعنی تحجر، ولی میتونی با زنت توافق کنی که خانم تو هرجوری من میخوام باید باشی و من هرجوری تو میخوام! تو به اون بگی باید چادر کنی اون به تو بگه باید 10 سانت سیبیل داشته باشی غریبه ها لبات رو نبینن!!!‌ یا هر توافق دیگه ای که با رضایت خانمت باشه

ولی کسی که میگه زن من مال تو زن تو مال من با رضایت هر 4نفر این تحجر نیست این انحرافه این عدم پایبندی به قراردادی هست که قبلا درست یا غلط بسته شده (ازدواج) البته اگه باز شوهر به زنش بگه باید تو با شوهر اون باشی تا من با زنش باشم بازم تحجر هست

خلاصه تحجر یعنی دیکتاتوری

نه عزیز من، تحجر ربطی به دیکتاتوری نداره.

تحجر یک باور درونی هست، دیکتاتوری یک باور اجتماعی.

یک دیکتاتور به زور شمارو وادار به کار میکنی.

اما در تحجر زور در کار نیست.

اگر فرض کنیم اینکه مرد و زن همدیگه را با نام پسر بزرگتر صدا میزنند ، یک باوره تحجر آمیز هست،

چه زور و اجباری د این میبنی؟

حجاب مو و چادر و... خیلی هاش باوره، یعنی زن بهش باور داره، دیکتاتوری کجا بود؟!!!!!

شما مدعی شدی اون مثال من انحراف هست، در حالیکه از نظر خیلی ها روشن فکریه، حداقل من یک عده رو از نزدیک میشناسم در این رابطه.

.

.

.

.

شماها همتون یکسری دایره ای از تعصبات دارین که فقط دایره به همون شعاع رو منطقی میدونین و کمترش میشه انحراف، بیشترش میشه تحجر.

• Like 8
لینک به دیدگاه
نه عزیز من، تحجر ربطی به دیکتاتوری نداره. تحجر یک باور درونی هست، دیکتاتوری یک باور اجتماعی. یک دیکتاتور به زور شمارو وادار به کار میکنی. اما در تحجر زور در کار نیست. اگر فرض کنیم اینکه مرد و زن همدیگه را با نام پسر بزرگتر صدا میزنند ، یک باوره تحجر آمیز هست، چه زور و اجباری د این میبنی؟ حجاب مو و چادر و... خیلی هاش باوره، یعنی زن بهش باور داره، دیکتاتوری کجا بود؟!!!!! شما مدعی شدی اون مثال من انحراف هست، در حالیکه از نظر خیلی ها روشن فکریه، حداقل من یک عده رو از نزدیک میشناسم در این رابطه. . . . . شماها همتون یکسری دایره ای از تعصبات دارین که فقط دایره به همون شعاع رو منطقی میدونین و کمترش میشه انحراف، بیشترش میشه تحجر.
شاید راست بگی در مورد دیکتاتوری ولی به نظر من اون فضایی که زن در اون بزرگ شده و بهش دیکته شده این موارد حق طبیعی مرد هست هم نوعی دیکتاتوری هست، اگر زنی در فضای آزاد بدون هیچگونه فشاری بهش بزرگ بشه به نظرت براش منطقی خواهد بود اسمش رو یه چیز دیگه بگن یا با علم خودش رو میکنه تو گونی تا مردای دیگه تحریک نشن؟ دیکتاتوری همش این نیست که بزنه تو سرت، یه بخشیش هم پروپاگاندا هست، طوری باورت رو عوض میکنه که آب از آب تکون نخوره

زن مساوی مرد، بشر مساوی بشر، این تنها حرفیست که من میزنم، اگر نتیجه اش هم جامعه غربی باشه با مقایسه اونها و ما من اونها رو "موفق تر " در تمام جوانب میبینم

• Like 4
لینک به دیدگاه
شاید راست بگی در مورد دیکتاتوری ولی به نظر من اون فضایی که زن در اون بزرگ شده و بهش دیکته شده این موارد حق طبیعی مرد هست هم نوعی دیکتاتوری هست، اگر زنی در فضای آزاد بدون هیچگونه فشاری بهش بزرگ بشه به نظرت براش منطقی خواهد بود اسمش رو یه چیز دیگه بگن یا با علم خودش رو میکنه تو گونی تا مردای دیگه تحریک نشن؟ دیکتاتوری همش این نیست که بزنه تو سرت، یه بخشیش هم پروپاگاندا هست، طوری باورت رو عوض میکنه که آب از آب تکون نخوره

زن مساوی مرد، بشر مساوی بشر، این تنها حرفیست که من میزنم، اگر نتیجه اش هم جامعه غربی باشه با مقایسه اونها و ما من اونها رو "موفق تر " در تمام جوانب میبینم

مواضع من که درباره حجاب و آوردن اسم زن در ملا عام تابلو هست پسر جان.

گاها یک شوخی کردم در این مورد.

اما چون خودم یک راه اشتباهی رو در گذشته رفتم، نمیخوام باز همون راه رو برم.

تا کسی برام دلیل آورد بهش بگم متحجر و عقب مانده.

بشینم با سعه صدر به حرفاش گوش بدم،چون اگه او از نظر ما متحجر هست، من و تو هم از نظر یکسری افراد متحجریم، حتی داشتن خانواده از سوی خیلی ها در غرب و حتی اینجا تحجر به حساب میاد.

غرب هم الان داره با سرعت از نظر اخلاقی فرو میریزه خودشون هم پی بردن که زیادی همه چیز رو باز گذاشتن عاقبت خوشی نداره، خیلی از چیزهای باز گذشته رو بستن.

تمام حرف من اینست که همه باید بشینند یک دایره ای ترسیم کنند و بگن این خوبه به این دلیل، این تحجر هست به این دلیل.

نه اینکه طرف تا حرف زد بهش بگیم متحجر یا روشن فکر.

چون دقیقا ما داریم آدم هارو با ظرف خودمون قضاوت میکنیم.

• Like 7
لینک به دیدگاه

من اسم زنم،دخترم:w58:،خواهرم،دختر خالم....همه رو در جمع به اسم کوچیک صدا میکنم.

ولی بطور کلی عادت ندارم در یه موقعیتی که بافردی فاصله دارم چه مرد باشه و چه زن باشه ،اسمشو بلند داد بزنم.

• Like 4
لینک به دیدگاه
خیلی مسخره هست اسم زن ها رو سانسور کردن، نهایت تحجر و حماقت هست
این جای بحث زیاد داره! باز اگه بگی جلو جمع بهش میگه: خانم و این چیزا باز میشه یه کم قبولش کرد! البته یه کم! ولی اینکه با اسم پسر بزرگ صدا کنه، خیلی ضایعس و زشت! به نظرم طرفم باید خیلی بیشعور باشه! ( شرمنده ها! ) بعدم باز بگین مردا تو جمع و جلو هم جنساشون خجالت میکشن اسم زنشونو بگن یه چیزی! به پای غیرت نزارین!
واایییییی این مردا دیگه......!!!!!!!!!!!!!!!! برم قدر بابامو بدونم! کلا تو اطرافیانم که ندیدم همچین چیزی! خیلی‌ قشنگ اسم زن هارو صدا می‌کنن تو جمعی‌ که خیلی‌ خودمونی نباشه با مثلا یه خانم کنارش یا چون سید زیاد داریم با پسوند سادات:whistles: دختر‌ها هم اسمشون بدون پسوندو پیشوند.... هیشکیم یه جوری نمیشه!!!!!!!!!!!:w58: آخه یعنی چییییییی؟؟؟؟!!!!! اسم این کار فقط تحقیره! تحقیر هر دو طرف! بی‌ احترامی به زن! بی‌ احترامی به بقیه مردای جمع! که یعنی‌ اسم همسرمو جلوتون نمیگم...‌ ای وااااای...
واقعاً ممنون از توهین های بی دریغ شما! اکثر خانوما فقط موضع گرفتن و توهین کردن! این کار کجاش بی احترامی و تحقیره؟ این کار نهایت آزادیه! وقتی دونفر اونطور که میخوان همدیگرو صدا میزنن چه بی احترامی شده؟ پدر من مادرمو تو جمع و مکان های خیلی خاص اینجوری صدا میزد خب هم مادرم راحت تر بود هم پدرم! چه توهینی این وسط شده؟ با دلیل لطف کنید بگید این چه بی احترامیه؟ شاید واقعاً من دارم اشتباه میکنم به راه راست هدایت شدم.
  • Like 7
لینک به دیدگاه

پدرم که همیشه هرجا باشیم مادرم رو به اسم صدا می کنه و پدر بزرگم هم اکثر مواقع میگه حاج خانوم و یا اسمشو میگه ... من ایرادی تو این کار نمی بینم

• Like 5
لینک به دیدگاه
واقعاً ممنون از توهین های بی دریغ شما! اکثر خانوما فقط موضع گرفتن و توهین کردن! این کار کجاش بی احترامی و تحقیره؟ این کار نهایت آزادیه! وقتی دونفر اونطور که میخوان همدیگرو صدا میزنن چه بی احترامی شده؟ پدر من مادرمو تو جمع و مکان های خیلی خاص اینجوری صدا میزد خب هم مادرم راحت تر بود هم پدرم! چه توهینی این وسط شده؟ با دلیل لطف کنید بگید این چه بی احترامیه؟ شاید واقعاً من دارم اشتباه میکنم به راه راست هدایت شدم.

دوست عزیز قصد من توهین نبود من همیشه اولین پستم در تاپیک رو قبل از خوندن نظرات دیگران مینویسم تا نظرات دیگران تاثیری روم نزارند، بعد از ارسال پست هم که پست شما و آتروس رو خوندم واقعا فکر کردم دارید شوخی میکنید! من اگه بی احترامی کردم معذرت میخوام ولی ماهیت این حرکت حرکت مدرن و درستی (لااقل الان) نیست و اگه پدر شما یا حتی خودم این کار رو بکنند به هر دلیلی از نظر من توجیح پذیر نیست ولی بابت به کار بردن کلمه حماقت عذر میخوام چون محیطی که پدرانمون در اون بزرگ شدند با ما خیلی تفاوت داشت و شاید باید بهشون حق داد

• Like 10
لینک به دیدگاه

الان ک بیشتر بهت نیگا میکنم میبینم این خصلت در تو نهفته بود بروز نمیدادی فقط:whistle:

باشه باشه به خودت مسلط باش همین عزیزمم خودش خیلی خوبه:w02:

راستی اینو یادم رفت بگم...مثلا تو کارت عروسیتم ک قراره دسته خیلیااااا باشه میخوای بنویسی پیوندِ علیرضا با عزیزم یا خانمش!؟:w58::ws3:

من میگم موردم در جمعهایی هست که آشنایی اصلا ندارم بردن نام کوچک زن ممکن است مسئله دار شود و هیچ گاه تائید نکردم که زن را با نام غیر از خودش صدا کنم

هر نامی زیباست و اون زن شایسته است با بهترین نام ها صدا شود

در مورد کارت عروسی بازهم میگم در جلوی دوست و فامیل و آشنا پدر من هم نام مادرم را صدا میکنه

ولی در جاهای عمومی به ندرت پیش میاد اسمش رو صدا بزنه

حال آنکه من اصلا از سوی پدرم از لحاظ زبان هیچ گاه کلامی برای ابراز عشقش نسبت به مادرم نشنیده ام

و مادرم هم میداند که پدر من بهترین فردی بوده که کنارش خوش بخت میشده و این توافق دو طرفه است

.

.

.

حال من نه پدرم را الگو قرار میدهم نه غرب را من عقل دارم فکر میکنم

بحث میکنم و بهترین تصمیم را برای رفتارهام بر میگزینم همانطور که گفتم شاید برایم سخت باشد

که بگویم خانمم یا عزیزم ولی باید این خصلت را در خود پرورش دهم تا بتونم فردی ایده آل برای همسر آینده ام باشم

در کل اگر بحثی اینجا صورت گرفت برای بیان تفکر دوستان و اینکه زنان چه میخواهند از مردان بود...

نمیدنم ولی من به عنوان های مختلف تاپیکهای گوناگونی در باره درخواست زنان از مردانشون زدم تا بهترین تفکرها را از بین اونخا بتونم گلچین کنم

در این تاپیک essi:icon_gol: بحث های خوبی را مطرح کرد

اینکه توقعات ما از هم دیگه تا چه حدی میتونه پیش بره اینکه اگر دموکراسی غیرت را گسترش دهیم ممکن است تا درخواست های نا به جا پیش رود

واگر در ذهن خود خلاصه اش کنیم از نظر خیلی ها توهین به حساب میاد

به نظر من بهترین تصمیم ظرفیت سنجی محیط است که آن محیط تا کجا ظرقیت دارد

من اگر وارد مجیطی شوم که کمترین فرهنگ را دارد مانند پدرم عمل میکنم و هیچ گاه زنم را با لسم یا الفاظی از قبیل عسلم صدا نمیکنم چون تشخیص میدم با این کار جمعی را تحریک کرده ام

ولی اگر محیط مناسب باشد شاید خودمانی ترین آواها رو هم صدا بزنم

• Like 10
لینک به دیدگاه
من میگم موردم در جمعهایی هست که آشنایی اصلا ندارم بردن نام کوچک زن ممکن است مسئله دار شود و هیچ گاه تائید نکردم که زن را با نام غیر از خودش صدا کنم

در مورد کارت عروسی بازهم میگم در جلوی دوست و فامیل و آشنا پدر من هم نام مادرم را صدا میکنه

حال آنکه من اصلا از سوی پدرم از لحاظ زبان هیچ گاه کلامی برای ابراز عشقش نسبت به مادرم نشنیده ام

و مادرم هم میداند که پدر من بهترین فردی بوده که کنارش خوش بخت میشده و این توافق دو طرفه است

.

.

.

بحث میکنم و بهترین تصمیم را برای رفتارهام بر میگزینم همانطور که گفتم شاید برایم سخت باشد

که بگویم خانمم یا عزیزم ولی باید این خصلت را در خود پرورش دهم تا بتونم فردی ایده آل برای همسر آینده ام باشم

در کل اگر بحثی اینجا صورت گرفت برای بیان تفکر دوستان و اینکه زنان چه میخواهند از مردان بود...

نمیدنم ولی من به عنوان های مختلف تاپیکهای گوناگونی در باره درخواست زنان از مردانشون زدم تا بهترین تفکرها را از بین اونخا بتونم گلچین کنم

اینکه توقعات ما از هم دیگه تا چه حدی میتونه پیش بره اینکه اگر دموکراسی غیرت را گسترش دهیم ممکن است تا درخواست های نا به جا پیش رود

من اگر وارد مجیطی شوم که کمترین فرهنگ را دارد مانند پدرم عمل میکنم و هیچ گاه زنم را با لسم یا الفاظی از قبیل عسلم صدا نمیکنم چون تشخیص میدم با این کار جمعی را تحریک کرده ام

توام کم کم داری عصبانی میشی :hapydancsmil:

• Like 1
لینک به دیدگاه

.

.

.

خو تو کارتِ عروسیت و مثلا ممکنه ب همکاراتم بدی اونا ممکنه اسمِ زنتو بفهممن بعدا ازش سوء استفاده کنناااا:whistle:

خب میگیم بستگی به جاش داره همونجوری ک خانمی ممکنه اسم شوهرشو تو محل خاصی با فامیلی صدا کنه یا پسوند آقا کنارِ اسمش بیاره شماهام خانمتونو اینجوری صدا کنین!

نه اینکه مثلِ پدرت با اسم پسر بزرگتر!!(خدا شاهده قصدِ توهین ندارماااا):icon_gol:

مگه نمیگی داری دنبالِ این میگردی ک خانمت چی میخواد و چه جوری راضی تره!؟

اگه با این طرز صدا کردنت به خانمت بر بخوره یا ناراحت شه چی!؟:icon_razz:

• Like 7
لینک به دیدگاه

به نظرم فرقی نمی کنه

خانوم همسایه ما اسم همسرشو همچین صدا می کنه حُسسسسسسسسسسسسسسسسسسسین ...................... حُسسسسسسسسسسسسسسسسین که تو کل محله انگشت نما شده :icon_razz:

ربطی به بردن اسم زن یا مرد نداره مهم نحوه بیان اون اسم هس اینکه چقدر به طرف مقابلت ارزش و احترام قایلی

ولی به نظرم تو جمع های غریبه و مسافرت و بازار وغیره بهتره از دو واژه خانوم و آقای فلانی برای زن و مرد استفاده کرد یه جور احترامه (تو خیلی از فرهنگ ها و خیلی از شهرها این دو واژه جاافتاده لطفا شما اقایون فرهنگ مردم رو نبرید به 1400 سال ننگین پیش )

اما تو جمع های فامیلی و اشنا بستگی به ذایقه و نوع طرز فکر هر کسی داره

ولی اینکه اسم یه خانوم رو تو قرن 21 به اسم یه مرد یا به اسم پسر بزرگش صدا بزنی واقعا خیلی زشته درحد فحش خیلی بد به یه خانومه اونم برا شماهایی که ادعای روشنفکری و طرفدار برابری حقوق زن و مرد هستید

• Like 15
لینک به دیدگاه

اما تو جمع های فامیلی و اشنا بستگی به ذایقه و نوع طرز فکر هر کسی داره

ولی اینکه اسم یه خانوم رو تو قرن 21 به اسم یه مرد یا به اسم پسر بزرگش صدا بزنی واقعا خیلی زشته درحد فحش خیلی بد به یه خانومه اونم برا شماهایی که ادعای روشنفکری و طرفدار برابری حقوق زن و مرد هستید

مثلا توی خود آمریکا و اکثر کشورهای به اصطلاح متمدن دنیا،همسران رئیس جمهورهارو با نام فامیلی شوهرشون صدا میزنند.

میگن میشل اوباما یا لورا بوش و.....

آیا زن اونجا باید بگه حق من خورده شد و من یک شخصیت مستقل داشتم، فامیلی مرا زیر سئوال بردین؟

محیط داخل خونه با محیط کار و محیط رسمی فرق میکنه.

همین ایراد رو آیا نمیشه به زنانی که در محیط رسمی با فامیل همسرشان صدا میشوند گرفت؟

به نظر من این یک قضیه دو طرفه هست و کاملا به زن و مرد بستگی داره که خوششون میاد یا نیاد، ما حق نداریم بگیم متحجرانه هست یا روشن فکرانه.

کاملا به جامعه بستگی داره،دقت کنید جامعه و شرایط محیطی را نمیتونین از این قضیه فاکتور بگیرین.

• Like 9
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...