رفتن به مطلب

اسم زنشونو جلو جمع میگفتن علیرضا (اسم بزرگترین بچه ) ...

Alireza Hashemi

به نظر شما در یک جمع نام یک خانم برده شود ؟  

102 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. به نظر شما در یک جمع نام یک خانم برده شود ؟

• 23
    • 79

ارسال های توصیه شده

آره اینا که میگی درسته

ولی ربطی به غیرت و این چیزا که اسی و اتروس میگفتن نداره اینی که میگی

این فقط یه دلیل شخصی میشه برای اینکه نخوام بهم اینجور توهنی ها شه اسم زنم رو جلوی بقیه نگم.

ولی نگار هم گفت مثلا بخوان فحش بنویسن میتونن بنویسن زنِ میلاد....چه فرقی داره با اینکه اسم زن رو بنویسن آخه؟ :ws3:

زن میلاد با اسم خیلی فرق داره

میگی نه

اخر ترم

تو یه برگه بنویس استاد زنت رو .................................:whistle:

تو یه برگه هم اسم زن استاد رو بنویس و.............................

ببین کدوم رو کمتر میشی :w02:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 366
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من که گفتم فضای اینترنت فرق داره دلایلی که اسم اعضای خنوادم و فامیلیم رو حتی اینجا نمیگم چیز دیگست ولی اگر اینجا بودند خواستم صداشون کنم با اسم خودشون صداشون میکردم.

داری میگی چون یه آدم هیز ممکنه تو خیابون باشه نمیزاری خواهر و مادر و نامزدت بیرون برن

اگه واقعا اینجوری هستی (فکر کنم نباشی) پس حرفی دیگه نیست و قانع هم نمیشی هر چقدر بقیه بگن :ws38: حدود 63 سال عقبی .

شب بخیر :icon_gol:

:aghosh:

نه تا اونجایی که خود اونهاهم راحت باشن من هیچ وقت نگفتم زندانی میکنم یا نمیزارم برن بیرون مغازه چیزیه که زیاده و خرید نکردن از اون آزادی مادرم اینارو سلب نمیکنه چرا که خود ونها هم راضی هستن که اونجا نرن

چیزی که اجبار نباشه نهایت احترامه

قربونت داش میلاد میخوامت:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
زن میلاد با اسم خیلی فرق داره

میگی نه

اخر ترم

تو یه برگه بنویس استاد زنت رو .................................:whistle:

تو یه برگه هم اسم زن استاد رو بنویس و.............................

ببین کدوم رو کمتر میشی :w02:

میگم که..همونطور که خود تو و آتروس هم گفتی این جور فحش دادن با اسم دردش بیشتره

ولی دلیل نمیشه من تو خیابون یا خونه بخوام خواهرمو صدا کنم با اسم خودش صدا نکنم که یه وقت یکی نشنونه و بعدا من با اون یکی دعوام شه و اون بخواد فحش بده از اسم خواهرم استفاده کنه:w58:

همه میتونن به اسم صدا نکنن بقیه رو...کار راحتیه..ولی با اسم صدا کنن یعنی دارن به شخصیت اون احترام میزارن و وهین نمیکنن

به غیرت اصلا ربطی نداره

• Like 7
لینک به دیدگاه

آتروس کپ کردم:w58:...اصن بهت نمیاد این جرفا:whistle:

من یادمه اون قدیم ندیما بابام تو یه جمع خاصی خیلی خاصیااا:whistle:مامانمو وقتی کار داشت صدا میزد مامانِ(اسم خواهر کوچیکم ک اون موقع چند ماهش بود)...ولی جاهای دیگه و کلا یا به اسم صدا میزنه یا چون مامانم سیده میگه سیده:ws37:

هیچ مجلیم با صدا زدنِ اسم ماها نداره...دوستاش و اینا هم همه اسمامونو میدونن...مثلا یه بار دوستش زنگ زده بود من گوشیو برداشتم بعد ک بابام گوشیو گرفت بهش گفت کی بود...بابامم گفت بهش، گفت معذرت خواهی کن ازش خوب باهاش احوالپرسی نکردم:w02:

داداشمم به خانومش یا میگه... جون یا... خانم یا عزیز و اینا تازه رو خانومش خیلی خیلیم حساسه:w02:

• Like 11
لینک به دیدگاه
تو دبیرستان یا دانشگاه یا خوابگاه پسران یا خدمت پسرانه نبودی و هیچوقتم نمیتونی بری

جنس پسر رو پسر میشناسه دختر و دختر

من میدونم اگه تو یه جمع 20 تایی دخترا یکی اسم مادر یا پدرم و بدونه هیچ اتفاقی نمی افته

ولی مطمئنم از یه جمع 10 نفره پسرا بالاخره از دونستن اسم مادر توسط اونا پشیمون میشم

؟

چرا ؟

به شوخی میان خواهر مادرت و میارن جلو چشات

نه خیلی آدم جدی هستی جرات نمیکنن

تو دعوا بهت میگن به جای اینکه بگن مادر...قلان مستقیم اسم مادرت رو میارن اون موقعه دردش بیشتر میشه

نه همه اینا به کنار بعد چند وقت زنگ میزنه خونتون مخ آبحیت و میرنه بواسطه اسمی که بلد بوده

اصلا همه اینا به کنار عاقبت آدمهای خوب و با شخصیت باشن نهایتا تو رو از گفتن نام اونها یه جوری پشیمون میکنن

اینارو گفتم شاید نمیدونستی که چه بدی هایی داره :a030:

کاملا به بی‌ ادبی‌ پسرا واقفم!:))

هیمممم پس مشکلات پسر‌ها باید بشه محدودیت و بی‌ احترامی به دختر ها!

فحش واسه پدر هم کم نیس! اسم پدرت رو هم نمیاری؟

ولی‌ اگه تو اسمشون رو نگی‌ هم فهمیدنش کاره سختی نیس!

خب اگه چنین افرادی اطراف آدم باشه می‌شه حد اقل به فامیلی صداش کرد! ولی‌ بهترش اینه با چنین آدم‌هایی‌ تا حد امکان معاشرت نکرد! اینا با یکی‌ دعواشون بشه فحشو میدن دیگه! حالا اسمشم نگن!

تو سربازی هم که خواهرت رد نمیشه که بخوای صداش کنی‌!

مخ خواهرت رو زدن هم اسم نمیخواد کههههههه

حالا اگه واقعا نمی‌شه اسمش رو گفت خوب فامیلیشو بگن! مامان یا آبجی‌ هم که هست!

مشکل چی‌ بود پس؟:ws38: مشکل خودتونید! برید ادب شید!

:)

• Like 7
لینک به دیدگاه
آتروس کپ کردم:w58:...اصن بهت نمیاد این جرفا:whistle:

من یادمه اون قدیم ندیما بابام تو یه جمع خاصی خیلی خاصیااا:whistle:مامانمو وقتی کار داشت صدا میزد مامانِ(اسم خواهر کوچیکم ک اون موقع چند ماهش بود)...ولی جاهای دیگه و کلا یا به اسم صدا میزنه یا چون مامانم سیده میگه سیده:ws37:

هیچ مجلیم با صدا زدنِ اسم ماها نداره...دوستاش و اینا هم همه اسمامونو میدونن...مثلا یه بار دوستش زنگ زده بود من گوشیو برداشتم بعد ک بابام گوشیو گرفت بهش گفت کی بود...بابامم گفت بهش، گفت معذرت خواهی کن ازش خوب باهاش احوالپرسی نکردم:w02:

داداشمم به خانومش یا میگه .......جون یا عزیز و اینا تازه رو خانومش خیلی خیلیم حساسه:w02:(الان اسم زن داداشمو گفتم اشکال پیدا کرد؟:whistle:)

چرا همه بهم میگن نمیاد یعنی تابلوام اینقدر:icon_pf (34):

نه بابا میاد بهم نیگا:vahidrk:

تمام حرف من به خدا همون جمعس که بابات قدیم ندیما تو کوچولو بودی لاستیکی پات بود مادرت و میگفت مادر آرپک:ws3:

به هر حال ما تصمیم گرفتیم همون

عزیزم صدا کنیم نشد

خانم صدا میزنیم

دیگه بیشتر از این را نداره خوابمم جرفت:w000:

• Like 5
لینک به دیدگاه
کاملا به بی‌ ادبی‌ پسرا واقفم!:))

هیمممم پس مشکلات پسر‌ها باید بشه محدودیت و بی‌ احترامی به دختر ها!

فحش واسه پدر هم کم نیس! اسم پدرت رو هم نمیاری؟

ولی‌ اگه تو اسمشون رو نگی‌ هم فهمیدنش کاره سختی نیس!

خب اگه چنین افرادی اطراف آدم باشه بهتره به فامیلی صداش کرد! ولی‌ بهترش اینه با چنین آدم‌هایی‌ تا حد امکان معاشرت نکرد! اینا با یکی‌ دعواشون بشه فحشو میدن دیگه! حالا اسمشم نگن!

تو سربازی هم که خواهرت رد نمیشه که بخوای صداش کنی‌!

مخ خواهرت رو زدن هم اسم نمیخواد کههههههه

حالا اگه واقعا نمی‌شه اسمش رو گفت خوب فامیلیشو بگن! مامان یا آبجی‌ هم که هست!

مشکل چی‌ بود پس؟:ws38: مشکل خودتونید! برید ادب شید!

:)

:w58:چه قدر قشنگ از حرفام سوء استفاده کردی:w58:

دست 20:30 رو از پشت بستی:ws28:

میرویم به ادبیم خودمون رو:w58:

• Like 2
لینک به دیدگاه
:w58:چه قدر قشنگ از حرفام سوء استفاده کردی:w58:

دست 20:30 رو از پشت بستی:ws28:

میرویم به ادبیم خودمون رو:w58:

:banel_smiley_4:شماهام دست بی‌تاب رو از پشت بستین! بیچاره اسمش بد در رفته!

کجاش به بیستو سی‌ شبیه بود؟:w000:

تمام حرف من به خدا همون جمعس که بابات قدیم ندیما تو کوچولو بودی لاستیکی پات بود مادرت و میگفت مادر آرپک:ws3:

عزیزم صدا کنیم نشد

خانم صدا میزنیم

تصمیم خوبی‌ بود! الان باز اتروس شدی!:w58:

فروغ بیا... بارقه‌ی امید!

• Like 3
لینک به دیدگاه

عزیزم صدا کنیم نشد

خانم صدا میزنیم

الان ک بیشتر بهت نیگا میکنم میبینم این خصلت در تو نهفته بود بروز نمیدادی فقط:whistle:

باشه باشه به خودت مسلط باش همین عزیزمم خودش خیلی خوبه:w02:

راستی اینو یادم رفت بگم...مثلا تو کارت عروسیتم ک قراره دسته خیلیااااا باشه میخوای بنویسی پیوندِ علیرضا با عزیزم یا خانمش!؟:w58::ws3:

• Like 7
لینک به دیدگاه

:icon_pf (34):

خدا رو شکر سمت ما، قدیمیاشم این رسم شما رو ندارند، به اسم بچه بزرگ صدا نمی کنند :w58:!!! ولی یه چیزای جالبی میگن، مثلا عموی بزرگم بخواد راجع به زنش تو جمع حرف بزنه میگه "بچه ها" :ws28: واسه صدا کردن از لفظ "اییییی یا هییی" استفاده میکنن :4564:

البته نه بابای من و نه داییهام چه مسنشون، از این لفظا استفاده نمیکنند، بلکه اسمشو میگن.

یه داستان جالب، یه بار عموم زنشو برده بود دکتر، بعد تو راه بابام دیده بودتش، گفته بود چی شده کجا میرین، عموم گفته بود بچه ها رو میبرم دکتر، بابامم اینجوری :w58: دنبال بچه های برادرش میگشت که کو کجان پس؟ بعد کمی گشتن فهمیده بود که زنشو میگه :ws28:

یعنی چه؟ چرا نباید اسمشو صدا کنی؟ نسبت به جمعی که هستی با استفاده از الفاضی صداش میکنی، تو جمع خودمونی اسم کوچیکشو میگی، یه کم رسمی تر بشه، اول اسمش خانم میاری، اگه خیلی رسمی بود، خانم میزاری قبل فامیلیش و صداش میکنی! :w16:

• Like 9
لینک به دیدگاه

بعضی صفحات رو خوندم .. بسی جالب بود ...

پست های شمیم هم حکم پیام بازرگانی رو داشتن ...:ws3:

---------------------

آره ... منم شنیده بودم قدیما اینجوری صدا میزدن ...

اینم اضافه کنم که : " تنها مردا جنس خودشون رو میشناسن "

و اگر میگن رو اسم خواهر یا همسرشون حساسن ، حتماً چیزی دیدن و شنیدن یا خودشونم ... که میگن :whistle:

و البته خود خانم ها هم میدونن گاهی، تو بعضی موقعیت ها بهتره با اسم کوچیک صداشون نزنن !

نتیجه : در جمع خودمونی با اسم کوچیک صدا بزنید ...

در بعضی جمع های غریبه "خانوم " " خواهر " "دخترم" ... :ws37:

• Like 12
لینک به دیدگاه

تو فامیلمون یکی هست که تو جمع وقتی میخواد خانومش رو صدا کنه میگه جعفر ین اسمو هم از توی یکی از فیلمهای جک صدا و سیما گرفته:ws3::ws3::ws3:

ولی خودم شقی رو یا به اسم صدا میکنم یا میگم خانم البته تو کوچه و اینا معمولا خانوم صدا میکنم :ws3:

• Like 8
لینک به دیدگاه

من اولين بار 8-9 سال پيش چنين موردي ديدم

يكي از همكارا تعريف ميكرد مثلا با بچه هام رفتيم فلان ... يا دير ميرسم بچه هام نگران ميشن .....

ما هم تو دلمون ميگفتيم با اين جووني چقدر بچه ميتونه داشته باشه:w58:

بعدا كه تازه بابا شد فهميديم منظورش از بچه هام خانومش بوده :w58::ws28:

• Like 6
لینک به دیدگاه

ببین تو جمع های خیلی خیلیییی رسمی! تو محیط کار! بنا به دلائلی که تو جامعه باب شده! و کاری نمیشه کرد خواهرم رو با فامیلی صدا میزنم! مثلا خانم... این ربطی به غیرت و تعصب نداره! یا اینکه نخوام کسی بدونه! تو محیط کاری که همه زن باشن به اسم کوچیکش صدا میزنم! ولی تو جمع های خیلی رسمی و اداری به خاطر فرهنگ جامعه صدا نمیزنم!اصلا این حرف یعنی چی؟! غیرت داریم! غیرتون رو بزارین به وقتش! برا چیزای مهم تر! غیرت دارین نرین سراغ دخترای مردم و...! :w000:

• Like 5
لینک به دیدگاه
این تعصب و غیرت که میگی منم دارما

ولی اینجا بحث داشتن و نداشتن غیرت نیست

بحث اینه که اسم خواهرت رو جلوی کسی صدا بزنی به غیرت و اینا ربط داره یا نه

شما میگی داره...من فکر میکنم نداره

به نظرم اسم خواهرم رو بقال سر کوچه بدونه چیزه بدی و بی غیرتی حساب نمیشه

الانم بقال سر کوچه اسم مامانم رو میدونه ولی هیچوقت نمیاد به اسم کوچیک صداش بزنه.

شما اگه واقعا فکرت اینه پس نباید بزاری خواهر یا مادرتون از خونه بیرون بره که کسی قیافش رو ببینه و بشناسش :w58:

شما کلا به واژه ای به نام غیرت یا تعصب معتقد هستین یا نه،اگر بله حد و حدودش چقدره؟

این حد و حدود رو از کجا میارین؟

اگه این رو واضح تر بگین،بهتر میتونینم ادامه بدیم.

• Like 2
لینک به دیدگاه
بطور کلی غیرت یک احساس مقاومت و جلوگیری است در مقابل کسی که می‌تواند رابطه‌ها و یا ارزش‌های ما را دچار اشکال سازد.

الان صدا زدن اسم زن یا دختر چه ارزشی رو از بین میبره؟!

• Like 1
لینک به دیدگاه
شما نقل قول نگرفتی ولی من میگیرم

هیچ تهاجمی هم ندارم ولی خداییش خودت یه بار دیگه بخون! کدوم یکی از نوشته هات ربط به تاپیک داشت؟!؟!

تجاوز؟ تو همین کشوری که اینقدر زنها مورد حفاظت مرداشون!! هستن امارش صد برابر یه کشور اروپایی ازاد هست!!

روابط ضربدری؟!! چه ربطی داشت؟!

خداییش چه ربطی داشت؟!!؟

خیلی ربط داره.

باورهای شما اصلا محدوده و حریم مشخصی نداره.

شما از یک طرف میگی تعصب و غیرت و ناموس واژه های مسخره ای هست، از طرفی مشخصص نمیکنی یک مرد تا چه حد باید پاسبان حریم خانواده اش باشه، اصلا باید پاسبان باشه یا نه !!!

نیاوردن اسم زنان، نازل ترین سطح ممکنه این باور هست،اما سطوح بالاتری هم هست.

بنده گفتم اگر قرار باشه همه چیز رها بشه، آخر و عاقبت خانواده ها مثل غرب میشه،مثال هاش رو زدم.

شما به هر حال به یک حد و حدودی باور داری دیگه درسته؟

اون حد و حدود چقدر هستند و مرجعت برای اون حد و حدود چیه؟

کاملا هم در راستای تاپیک هست که من بدونم کسیکه میگه اینکار تحجره، تا کجا میگه تحجر نیست.

• Like 3
لینک به دیدگاه

ایییییییییییییی:184:

چقدر جهان سومی هستین خیلیاتون :confused:

الان فهمیدم بیخودی به اورمیه نمیگن پاریس ایران، فرهنگ مردم رو دیدن اسم گذاشتن :whistle:

ضایع ترین کلمه ای که من شنیدم "خانم" بوده، اگرم بخواد در مورد کل خانواده حرف بزنه "اوشاخلار" (بچه ها) رو شنیدم، من الان اسم خواهر دوستام رو میدونم که چی آخه؟:184:

بابا این خیلی تفکر بدیه، تو اگه به کسی انقدر اعتماد نداری که نمیتونی در مورد یه اسم هم بهش اعتماد کنی چرا باهاش دوستی اصلا؟ :184:

در مورد غریبه هم همون آبجی، خواهر، مامان، دخترم، خانم، عزیزم رو استفاده کنید دیگه یعنی چی قاسم- جاسم کرار -محمود- سید علی :184:

من خودم اگه روزی زن گرفتم مثلا اسم زنم گل عنبر بود میگم گل عنبر خانم ... :banel_smiley_4:

• Like 8
لینک به دیدگاه

نمونه یک تفکر تحجر آمیز شبیه مسلمانان!(اگه نمیگید تهاجم داره تهاجم نیست نظره فقط...:) )

نمونه شبیه تفکر شمارو آقا پیمان دارن! تجاوز؟ بردن اسم زن منجر به تجاوز میشه! تعصب منجر به جلوگیری از تجاوز!!!!!!!!!! والا مردان هم مورد تجاوز مردان قرار می‌گیرن فقط زن‌ها قربانی نیستن پس اسم مردان رو هم نبریم! اگه جلوگیری از تجاوز هست! کسی‌ بخواد تجاوز کنه میتونه بیاد جلو چشم خانوادش بکنه(نمونه معروفشو داشتیم) پدر و برادر با تعصب با غیرت جسمن قوی! هیچ کاری نمیتونه بکنه! اشارات شما به مسائل اجتماعی و روانی‌ و امنیتی! مربوط میشه! تعصّب و غیرت کاری ازشون بر نمیاد!!

این جملهٔ... چرا فک می‌کنین مرد حق داره چیزی بگه؟!!!!!رو چه حساب؟ فهم بیشتر یا برتری خاص بیشتری واسه چیزی گفتن داره؟!! شخصیت رو تو چی‌ می‌بینین؟ آزادی بی‌ حد و حصر؟ حد و حصرشو شما کجا میبینی‌؟ این حد و حصر رو کی‌ تعیین میکنه؟ رو چه حساب تعیین می‌شه؟ حالا صدا کردن اسم با اینا ارتباطش چیه؟!

خوب خیلی خوشحال شدم که مزین به لقب متحجر هم شدم، اما صرفا جهت اطلاع:

واژه متحجر برگرفته شده از ریشه حجر هست، یعنی سنگ.

به فردی میگن که در باورهاش هیچگونه انعطافی دیده نشه، حالا میخواد متعلق به قرن 1 باشه یا قرن 21.مکتبش اسلام باشه یا غرب یا هرچیزی که حاضر نیست به نظرات دیگران گوش بده.

شما در صحبت هات با دیگران دقیقا داری همون راه اشتباه من در گذشته رو میری، یعنی فکر میکنی خودت درست فکر میکنی و بقیه خنگ و متحجر و عقب مانده هستند.:icon_razz:

اینکه حد و حصر چقدره فکر کنم سئوالی بود که بنده از شما و موافقینتون پرسیدم.

شما معتقدی مرد حق نداره به زنش کلا چیزی بگه. شما معتقدی نیاوردن اسم زن در ملا عام یکجور تحجر هست، من میگم قبول

با یکی دیگه بحث میکنی، میگه تعویض نکردن همسران با هم برای روابط جنسی یکجور تحجر هست،آیا باز هم میگی قبول؟

شما خودت به هر حال در حوزه روابط زن و مرد به یک محدوده خاصی باور داری یا نداری؟

تا جایی معتقدی مرد باید به همسرش چیزی بگه و همینطور زن باید به مردش چیزی بگه یا نه؟

لطفا قبل از اینکه بنده برگردم به بحثم پیرامون آوردن اسامی زن و مرد، این حد و حدود مورد باورت رو مشخص بکن، تا من بدونم دارم با چه طرز تفکری بحث میکنم دلایلم بر مبنای همون تفکرات باشه

.

.

.

.

بنده مجبورم این جمله خودم رو دوباره تکرار کنم:

شماها همتون یکسری دایره ای از تعصبات دارین که فقط دایره به همون شعاع رو منطقی میدونین و کمترش میشه انحراف، بیشترش میشه تحجر.

همینطور که تو امروز به بیرون از دایره خودت میگی متحجر، اون مثال هایی که برات آوردم، چنان افرادی به تو هم میگن متحجر،چون دایره تعصباتشون از تو هم خیلی کمتره.

تو هم برای خودت یک دایره ای داری،مگر اینکه بگی من دایره ندارم و فقط یک نقطه هستم.

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...