HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ 8. شلیک(فرزاد فرزین) ویک آلبوم دیگه که توی این لیست نیست. لینک به دیدگاه
Matin.Gamer 2247 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ در بین آلبوم هایی که در نظرسنجی به آنها اشاره شده ، تنها آلبومی که تمامی آهنگ هاش زیبا بوده : 1- ساعت فراموشی ( رضا یزدانی ) 2- قلب یخی ( مازیار فلاحی ) در بقیه آلبوم ها آهنگ های قوی و ضعیف در کنار هم قرار گرفته و تمامی آهنگ هایشان را دوست نداشتم ! به همین جهت فقط به 2 آلبومی که اشاره کردم رای دادم . ساعت فراموشی رضا یزدانی واقعا زیباست . حتما گوش کنید ( البته اگر به سبک راک ایرانی علاقه دارید ) 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ لینکشو بده منم دانلود کنم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 اومدم بهت لینک بدم پروفت بسته بود :vahidrk: لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ اومدم بهت لینک بدم پروفت بسته بود :vahidrk: پیام خصوصی لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ قرار دادن لینک البوم های مجاز داخلی خلاف قوانینه :vahidrk: اونم چی البوم شهرام شکوهی :vahidrk: برید برای حمایت ازش بخرید سی دی اون رو :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ ایرانی فقط نامجو گوش می دم به صورت رندم رای دادم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ ایرانی فقط نامجو گوش می دمبه صورت رندم رای دادم تو ین رندم تو چرا شهرام شکوهی نبود 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ تو ین رندم تو چرا شهرام شکوهی نبود چون حتما بقیه الکی بهش رای دادن:ws28: کار من نیست کار خداست:ws52: لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ فقط شهرام شکوهی واقعا فوق العادس اینم یه تک آهنگ ازش که قبل از عید خونده.اینم خیلی عالیه.دانلودش کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ منم نمدونستم چند گزینه ای هست! اما خوب مازیار فلاحی بیشتر مد نظرم بود...لهراسبی رو دوست دارم اما متاسفانه آلبوم تصمیمش چنگی به دل نمیزد. فکر کنم بهترین آهنگ هم شاید همین آهنگ قلب یخی بود... 2 لینک به دیدگاه
shamim _ thr 505 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ شکوهی خوبه ها! ولی یه جوریه! 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ یه نکته برام جالبه تو نظر سنجی فکر کنم سایت موزیک ما بود نظر سنجی گزاشته بودن فرزاد فرزین با البوم شلیک با اختلاف زیادی اول بود 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ مرسی من فقط چن تا آهنگ از مازیار فلاحی شنیدم و قشنگم بودن....بنابراین به اون راییدم! 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ درود فقط و فقط مدارا از شهرام شکوهی ( مخصوصا آهنگهای دل دیوونه ، جادوی چشم تو ، اسیر عشق و ... همش) تک آهنگ هم نمدونم سفره بی ریا از شکوهی برا کِی هست؟ اونم محشر میباشه 5 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ متاسفم که دیگه نمیتونم به چاووشی رای بدم چاووشی که تا یکی دو سال پیش تو هر نظرسنجی بود،رای منم همون گزینه بود ولی اون چاووشی ، چاووشی آلبوم متاسفم بود ، نه این چاووشی نمی دونم این افتش به خاطر مجاز شدنش بود یا زن گرفتنش کلا آلبوم خیلی خوب نداشتیم امسال،مازیار فلاحی از بقیه بهتر بود. آلبوم شهرام شکوهی رو هم کامل نشنیدم. با این همه به مازیار فلاحی رای دادم. ---------------------------------------- بهترین ترانه هم آوا - مرد من 5 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ بهترین ترانه هم آوا - مرد من دقیقا 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ سلام... من به رضا یزدانی/شهرام شکوهی رای دادم.... خوب معلومه رضا یزدانی... رو خیلی دوست دارم.... آلبوم مدارا شهرام شکوهی هم که شاهکار بود.... . . معذرت از همه کسایی که به فلاحی رای دادن...از مازیار فلاحی خیلی بدم میاد...نمیدونم چرا... خیلی سلیقه موسیقی رو داره میاره پائین... 4 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ شکوهی سه نفــــــر نبووووود سه نفر خوش سلیقه؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ شکوهی سه نفــــــر نبووووود سه نفر خوش سلیقه؟ برم نام کاربری بسازم فقط شهرااااااااااااااااااااااااااااااام 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده