alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ درود دوستان طریقه نشستن بعضی ها !!! که اشتباه هست ! - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - طریقه صحیح نشستن !! سوالات: 1-شما رعایت می کنید؟ 2-صندلی معمولی(شکل اول) دارین یا از اینا که میچرخن(شکل دوم)؟ اما مهمترین سوال: 3-نظرتون در مورد طرز نگاه کردن فرد، در عکس اول چیه؟ با تشکر 33 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ 1- نه 2- از اینا که میچرخن - ولی این عکسه مال عصر حجره که مانیتور پایه داره و ... الانیا فرق کرده 3- بیشتر از این دیگه جا نداره بره جلو این یعنی دارن گل یا پوچ بازی میکنن 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ سوالات: 1-شما رعایت می کنید؟ خیر 2-صندلی معمولی(شکل اول) دارین یا از اینا که میچرخن(شکل دوم)؟ بله اما مهمترین سوال: 3-نظرتون در مورد طرز نگاه کردن فرد، در عکس اول چیه؟ داره فیلم میبینه 6 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ سوالات: 1-شما رعایت می کنید؟نوچ 2-صندلی معمولی(شکل اول) دارین یا از اینا که میچرخن(شکل دوم)؟صندلی میز نهار خوری اما مهمترین سوال: 3-نظرتون در مورد طرز نگاه کردن فرد، در عکس اول چیه؟شکلش که داره میگه رفته سایت های خاکبرسری:icon_pf (34):ولی بعضی وقتا کلا از دست آدم در میره 1 لحظه به خودت میای میبینی چه مدل وحشتناکی نشستی با تشکر 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ من صندلیم چرخ داره. اما بعضی وقت ها پاهام رو میارم هوا میذارم روی میز کامپیوتر و کیبورد بین دوپام قرار میگیره و تایپ میکنم !!! :icon_pf (34): ولی فاصله چشم هایم از مونیتور خوبه، این رو رعایت میکنم. 10 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ 1-شما رعایت می کنید؟ نه زیاد :icon_pf (34): 2-صندلی معمولی(شکل اول) دارین یا از اینا که میچرخن(شکل دوم)؟چرخی .کنار میزم پنجره و شوفاژ هست بعضی وقتا پامو رو میز و شوفاژ دراز می کنم. وقتایی که داداشم هست صندلی چرخ دار رو برمی داره و روی صندلی معمولی کمردرد میشم. 3-نظرتون در مورد طرز نگاه کردن فرد، در عکس اول چیه؟ندید بدیده 7 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ من با فاصله میشینم و کامپیوترم میچرخه...کلا من نکات ایمنی رو رعایت میکنم.....فقط گاهی 2تا پامو میزارم روی صندلی!!!!!!!روکش صندلی رو پاره کرده ام!!! 7 لینک به دیدگاه
morvaridtalaee 2591 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ من فاصله دارم ولي براي راحتي كار عينك كامپيوتر مي زنم هر ازگاهي هم پاهام رو مي زارم رو ميز كامپيوتر براي راحتي تايپ هم از on-screen keyboard استفاده مي كنم وضعيتم ديدنيه ولي خوب كارش نميشه كرد همينه كه هست 6 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ 1-شما رعایت می کنید؟نه 2-صندلی معمولی(شکل اول) دارین یا از اینا که میچرخن(شکل دوم)؟ والا اینجا هر چی گیرت اومد باید روش بشینی:vahidrk: نحوه نشستن هم نمیگم،تا آبروم حفظ بشه:icon_pf (34): اما مهمترین سوال: 3-نظرتون در مورد طرز نگاه کردن فرد، در عکس اول چیه؟ هر جور راحته نگاه کنه...چیکار مردم دارید:vahidrk: 7 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ 1-شما رعایت می کنید؟ 2-صندلی معمولی(شکل اول) دارین یا از اینا که میچرخن(شکل دوم)؟ اما مهمترین سوال: 3-نظرتون در مورد طرز نگاه کردن فرد، در عکس اول چیه؟ با تشکر 1.تقریبا آره...فاصله م خوبه ولی نوع نشستنم فرق میکنه یه مبل میذارم کنارم پاهامو مینذارم اونجا خودم لم میدم رو صندلی 2. چرخ داره ولی از اینا که تو عکسه نیست 3.من یه خانوم نیمه برهنــه توی مانیتورش میبینم احتمالا تو کف اونه طفلی 5 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ 1 - بله من تقریبا فاصله رو رعایت میکنم البته غیر از وقتایی که دارم با نرم افزار تخصصی مکانیک کار میکنم و انقدر میرم تو حس که فک کنم فاصلم به 10 سانت میرسه !!! 2 - یه چرخدار داشتم ولی به حول و قوه ی الهی از 3 نقطه منهدم شد و فعلا رو صندلی معمولی جلوس میکنم 3 - اینکه قیافش تابلوئه ... یه مدل رو با نرم افزار اباکوس شبیه سازی کرده و بعد از اینکه ران کرده بعد از 10 شبانه روز که نرم افزار داشته شبیه سازی میکرده یهو ارور داده !!! 8 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ فاصله رو رعایت میکنم ولی حوصله ام سرجاش باشه چهارزانو رو صندلیم میشینم نباشه پاهام رومیزه صندلیم چرخدار پشت بلنده 3- داره با یکی میچته تازه قیافشو دیده این ریختی شده از اون سوالها پرسیدیها 4 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ ما که فقیریم صندلی نداریم هر جور بشه کارمون رو میکنیم 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ ما که فقیریم صندلی نداریم هر جور بشه کارمون رو میکنیم نامه ی من به وزیر اقتصاد: ... من سیستم ندارم. پدرم برایم سیستم نمی خرد تا از خوشحالی جفتک بزنم ... 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ درود دوستان طریقه نشستن بعضی ها !!! که اشتباه هست ! - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - طریقه صحیح نشستن !! سوالات: 1-شما رعایت می کنید؟ 2-صندلی معمولی(شکل اول) دارین یا از اینا که میچرخن(شکل دوم)؟ اما مهمترین سوال: 3-نظرتون در مورد طرز نگاه کردن فرد، در عکس اول چیه؟ با تشکر 1-نه زیاد 2-صندلی چرخ دار 3-به احتمال زیاد رفته سایتای چیز دار زوم کرده بهتر ببینه 2 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ 1-نه زیاد2-صندلی چرخ دار 3-به احتمال زیاد رفته سایتای چیز دار زوم کرده بهتر ببینه لطف کنید شفاف سازی کنین دقیقا یعنی چی؟ 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ لطف کنید شفاف سازی کنیندقیقا یعنی چی؟ دقیق دقیق که باید ادرس سایت و بدم!!!1:whistle: 3 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ دقیق دقیق که باید ادرس سایت و بدم!!!1:whistle: خب پس بقول قدیمیا " در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست !!! " 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ خب پس بقول قدیمیا " در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست !!! " اینجا زن و بچه رد میشه ها 3 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ اینجا زن و بچه رد میشه ها 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده