رفتن به مطلب

lorena

نوع برخورد و مواجه شدنتون با دشمن احتمالی  

30 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. نوع برخورد و مواجه شدنتون با دشمن احتمالی

ارسال های توصیه شده

[TABLE=class: display]

[TR=class: smsrow g]

[TD]آن اندازه که ما خود را فریب می دهیم و گمراه می کنیم، هیچ دشمنی نمی تواند این کار را انجام دهد....

[/TD]

[TD=width: 24]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

بزرگترین دشمن هر انسانی فقط و فقط خودشه.....:ws38:

این شما هستید که راه خود را سد میکنید....

این شما هستید که مانع پیشرفت خود میشوید.....

این شما هستید که خود را باور ندارید.......

این شما هستید که برای خود دشمن درست میکنید.....

این تفکرات منفی که بر شما غلبه میکند مسبب این دشمنی هاست....:hanghead:

البته گاهی نیز باور به خود و توانایی ها برای ما دشمن میتراشد ولی نترسید شما با ایمان به توانایی هایتان همیشه پیروزیییید.......:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 43
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

نه خوشبختانه زیاد دشمن ندارم،کار خاصی نکردم که کسی بخواد دشمنم بشه.

به نظر من دشمن کسی هست که امنیت جانی و روانی تو به خطر بندازه.

من زیاد با چنین آدم هایی درگیر نمیشم،حس کنم کسی حالت روانی داره سریع ازش رد میشم.

اما دشمن جانی،معمولا بدون اختیار سراغت میاد.

اون که بله ولی ممکنه تو به موفقیتی برسی بعد اون از حسودی با تو دشمنی کنه بعد تو چه میکنی؟:ws38:
  • Like 2
لینک به دیدگاه
والا تا الان فقط یه دشمن داشتم که در ظاهر دوست بود و در خفا دشمن و من هم خیلی راحت باش برخورد میکرد و این روز بروز عصبی تر میشد و من خندون تر ولی در آخر اون متحمل ضرر سنگینی شد و بخاطر چشم و هم چشمی و شکست دادن من ورشکست شد و بعد از یک مدت به جرم حمل شیشه گرفتنش و تو زندانه

القصه همیشه و در همه حال دشمن هست حتی در خفا ولی عکس العمل ما خیلی مهم تره من روشم اینه با خونسردی طرف و نابود میکنم و در کمال خنده و ارامش:ws3:

اگه مثلا به یکی از وسایلتم صدمه ای میزد از روی دشمنی بازم همچنان بیخیال بودی؟:ws38:
  • Like 2
لینک به دیدگاه
اگه مثلا به یکی از وسایلتم صدمه ای میزد از روی دشمنی بازم همچنان بیخیال بودی؟:ws38:

تو زندگیم تنها چیزی که برام ارزشی نداره پول و مادیاته تمام دور و بریام میدونن واسه من شرف و ابرو و خانواده مهم تره تا پول

• Like 3
لینک به دیدگاه

رای دادن به گزینه 2 برام خیلی سخت بود چون خودمم چنین خصلتی ندارم ولی فکر میکنم تو شرایط موجود تنها راه اینکه کمتر زجر بکشی همینه...

• Like 3
لینک به دیدگاه
تو زندگیم تنها چیزی که برام ارزشی نداره پول و مادیاته تمام دور و بریام میدونن واسه من شرف و ابرو و خانواده مهم تره تا پول
اون حرفت که کاملا متین!:a030:

ولی یه جاهایی دیگه به اینجای ادم میرسه!دقیقا اینجا!:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

خوشبختانه تا به حال کسی باهام دشمنی نکرده یا حداقل من چیزی احساس نکردم و اسیبی هم بهم نرسیده

ولی کسی اگر این کار و بکنه از خودم دفاع میکنم

شاید تلافی نکنم اما حتما با همه توانم دفاع میکنم

• Like 2
لینک به دیدگاه
رای دادن به گزینه 2 برام خیلی سخت بود چون خودمم چنین خصلتی ندارم ولی فکر میکنم تو شرایط موجود تنها راه اینکه کمتر زجر بکشی همینه...
اینو در حدود کشوری هم قبول داری؟

بمب اتم بساز بزن قبل از اینکه با بمب هسته ای بهت حمله کنن؟:ws38:

• Like 2
لینک به دیدگاه
خوشبختانه تا به حال کسی باهام دشمنی نکرده یا حداقل من چیزی احساس نکردم و اسیبی هم بهم نرسیده

ولی کسی اگر این کار و بکنه از خودم دفاع میکنم

شاید تلافی نکنم اما حتما با همه توانم دفاع میکنم

یعنی اگه به کشورت حمله کنن حاضری بجنگی و دشمناتو بکشی؟اصلا دشمنای کشورت دشمن تو ام هستن؟
  • Like 1
لینک به دیدگاه

درجه صبوری من انتها نداره دیر میرسه به اینجام:ws3: دقیقا اینجاl8vku8ljivoze1dltml.jpg

• Like 1
لینک به دیدگاه

درجه صبوری من انتها نداره دیر میرسه به اینجام:ws3: دقیقا اینجاl8vku8ljivoze1dltml.jpg

• Like 2
لینک به دیدگاه
اینو در حدود کشوری هم قبول داری؟

بمب اتم بساز بزن قبل از اینکه با بمب هسته ای بهت حمله کنن؟:ws38:

من کلا نگفتم قبول دارم

گفتم تو شرایط موجود تو کشورم اینطور میشه زندگی کرد

در مورد بد و خوبش صحبت نکردم... :ws38:

• Like 2
لینک به دیدگاه
خب تاحالا برات محرز شده که ما دشمن خارجی داریم یا نه؟بعد سزاواره که همین دشمن خارجی رو مثلا با بمب اتمی بزنیم له و لوردش کنیم ؟

نه محرز نشده

من نظرم تو حدها نبود میگم اگه مطمئنیم این مشتی که به سمتمون داره میاد و قطعا میخوره بهمون دیگه مدارا جایز نیست

اما من تا حالا چیزی حس نکردم هر چی هست توهمی که به دلایل سیاسی و اقتصادی بخوردمون میدن

معتقدم باید به اونچه میخواهیم برسیم اما باید تعاملات بین المللی و رفاه جامعه رو هم در نظر بگیریم.

• Like 2
لینک به دیدگاه
اگه دشمنت خیلی قوی تر از تو بود چی؟مقابله به مثل نمیکنی؟:ws38:مثه خودش زیر زیرکی دشمنی نمی کنی جوری که رگ وریشه براش نمونه ؟

آخه میدونی که دشمنی آشکار همیشه لطمات کمتری از دشمنی پنهان میزنه

تا حالا که در اون شرایط قرار نگرفتم.. زیر زیرکی زیاد برام آشنا نیست از فنون مبارزه دختراست؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

من هیچکدوم رو نمیتونم بزنم....یکیش صفره یکیش صد...نه من ادمی هستم که باور داشته باشم از اول باید شمشیر رو از رو بست و به قول تو بخورم تا خورده نشم

نه ادمی هستم که وقتی داره بهم ظلم میشه یا حقم خورده میشه کوتاه بیام...ولی معمولا سعی میکنم دشمن تراشی نکنم...:ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه

حالا سوال من از شما اینه:

1)تعریف خودتون از دشمن و دشمنی چیه؟

2)اصلا دشمن دارید؟کوچیک و بزرگ فرق نمیکنه چه خودتون دشمن خودتون باشید تاهمسایتون تا اینکه کشور دیگه دشمنتون باشه؟داریم ؟دارید؟

3)اگه دلتون خواست شرحی بر آغاز این دشمنی بدید و اگر سرانجام داشته سر انجامش!

4)اگر تو نظر سنجی هر گزینه ای رو زدید دلیلتون رو براش بیان کنید...

سپاسگزارم

1) کسی که قصد آسیب رسوندن بهت رو داشته باشه یا کلا از آسیب دیدنت خوشحال بشه

2) آرع دارم

3) توی زمان و مکان های مختلف برام دشمن وجود داشته علتهاشم مختلف بوده بعضی وقتها هم خودم صلاح دیدم که با دشمنم دوست بشم مخصوصا اگه به قدرت اون دشمن واسه رسیدن به هدف مهمتری نیاز داشته باشم

4) هیچ کدوم از این گزینه ها رو قبول ندارم با بعضی از دشمنها باید مدارا کرد بعضی هارو هم باید با تمام توان له کرد:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

سالهاست که چنین واژه ای تو لغت نامه ام ندارم..اصلا به دشمنی اعتقاد ندارم...

کما این که هست و غیر قابل انکاره اما ترجیح میدم به این رویه ادامه بدم...

• Like 3
لینک به دیدگاه
تا حالا که در اون شرایط قرار نگرفتم.. زیر زیرکی زیاد برام آشنا نیست از فنون مبارزه دختراست؟

دختر پسر نداره یکی از فنون مبارزه است:a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه
چه جوری تو دنیای اقتصاد میشه دشمن رو خورد؟ توضیح میدی؟

با پول آدما رو هم همراه با سهامای توپ میخری و میخوری .. اومممممم به به:ws3:

البته اصلش اینه که با عملکردت بتونی دشمناتو ( رقیباتو ) به خاک سیاه بکشونی :w02:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...