seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۵ سلام مدیر محترم برق.من اگر بخواهم متون تخصصی برق را ترجمه کنم باید چکار کنم؟ شما به من متن میدین؟ درود قبلا یه تیم ترجمه داشتیم که خیلی خوب فعالیت داشتن اما به دلایلی کار ترجمه رو گذاشتیم کنار..... و ایشالا در آینده ای ن چندان دور قرار یه تیم ترجمه خیلی قوی و سازماندهی شده تشکیل بدیم... خوشحال میشیم در کنارمون باشید 6 لینک به دیدگاه
mahsa saraee 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۵ آن شاالله که هر چه زودتر چنین تیمی تشکیل بشه. چون کار خیلی خوبیه 6 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۵ بچهها اگر تيم ترجمه دوباره راه افتاد و كنار هم جمع شديم من هم سعي ميكنم باشم. لطفا بهم خبر بديد 5 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۷ اینجا هم هیچکس نیست هیچ جا کسی نیست 1 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۷ ما هستیم....گرمه درها رو بستیم 3 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۷ اینجا هم هیچکس نیست والا دیگه دوستان کم لطف شدن دغدغه ها کار و زندگی انگیزه ها رو کم کرده واسه دوباره باهم جمع شدن هیچ جا کسی نیست هستن ولی خاموش ما هستیم....گرمه درها رو بستیم کولر پرتابل استفاده کن 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۷ والا دیگه دوستان کم لطف شدن دغدغه ها کار و زندگی انگیزه ها رو کم کرده واسه دوباره باهم جمع شدن هستن ولی خاموش کولر پرتابل استفاده کن درود بر مدیر میان کم کم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده