setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ همه چیز امکان پذیر است....!!! شما بگین امکان وجود این شکلی که در عکس می بینید چجوری ممکنه؟! 34 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ اشر یکی از نقاشان و گرافیست هایی هست که آثارش اکثرا این مدلیه. آدم را دیوانه میکنه. موریت کورنلیس اشر (1972- 1898 Maurits Cornelis Escher) ملقب به ام. سی. اشر، نقاش و هنرمند گرافیست هلندی که بیشتر به خاطر نقاشی هایی با قالب های بسته و صور موهوم و خیال انگیز شهرت داشت. وی همچنین به دلیل کنده کاری، لیتوگرافی و قلمزنی های خود که بر پایه ریاضیات استوار است و سازه هایی غیر ممکن را نشان می دهند، مشهور است. اشر در لیواردن هلند متولد شد ، از 1919 تا 1922 در مدرسه ی معماری هاآرلم تحصیل کرد که در آنجا تکنیک های بسیار پیشرفتهی گراور (حکاکی روی چوب) را فراگرفت. از 1922 تا 1934 بطور متناوب در ایتالیا ، سویس و بلژیک زندگی کرد و در 1944 به زادگاهش ، هلند، بازگشت، تا وقتی که در سال 1972 در همان جا درگذشت. من کتاب کامل آثارشو دارم. چند تا از عکسایی که تو نت پیدا کردم براتون میزارم. 27 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ من حس میکنم چون تو عکسه اینجوریه، ولی تو واقعیت باور ندارم وفکر میکنم خطای دیده.... 7 لینک به دیدگاه
coherent 58 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ جالبه خطای دید با استفاده از پس ضمیمه ایجاد شده. 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ اشر یکی از نقاشان و گرافیست هایی هست که آثارش اکثرا این مدلیه. آدم را دیوانه میکنه. موریت کورنلیس اشر (1972- 1898 Maurits Cornelis Escher) ملقب به ام. سی. اشر، نقاش و هنرمند گرافیست هلندی که بیشتر به خاطر نقاشی هایی با قالب های بسته و صور موهوم و خیال انگیز شهرت داشت. وی همچنین به دلیل کنده کاری، لیتوگرافی و قلمزنی های خود که بر پایه ریاضیات استوار است و سازه هایی غیر ممکن را نشان می دهند، مشهور است. اشر در لیواردن هلند متولد شد ، از 1919 تا 1922 در مدرسه ی معماری هاآرلم تحصیل کرد که در آنجا تکنیک های بسیار پیشرفتهی گراور (حکاکی روی چوب) را فراگرفت. از 1922 تا 1934 بطور متناوب در ایتالیا ، سویس و بلژیک زندگی کرد و در 1944 به زادگاهش ، هلند، بازگشت، تا وقتی که در سال 1972 در همان جا درگذشت. من کتاب کامل آثارشو دارم. چند تا از عکسایی که تو نت پیدا کردم براتون میزارم. واقعا محشره ابول یاد بگیر یک سوم سنتو داشت شروع کرد ای تنبل ای بی عرضه! 8 لینک به دیدگاه
peyman 1369 22 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ خیلی با حال بود ولی رو اعصاب راه میره :w58: 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ اییییییییی الان با پی سی اومدم دیدم عجب چیزیه ها 2 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ تکنیک سایه زدنش عکس اینجوری نشون میده 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ کار محشریه ولی کاش زنده بود ازش یاد میگرفتیم 3 لینک به دیدگاه
usef69 131 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ بابا این چیه سر در نیاوردم الان هنگ کردم 1 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ به این میگن خطای دیدا،همه سرکاریم!!! :4chsmu1: لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ من که دیوونه نشدم خیلی عادیه که 2 لینک به دیدگاه
sun.man 301 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ احساس نمیکنین این تاپیک تکراریه؟ http://www.noandishaan.com/forums/thread80317.html 1 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خوشم اومد قبلا هم دیده بودمش اما خوشم میاد اتفاقا دیوانه کننده نیست جذابه به مغز انرژی میده 1 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ احساس نمیکنین این تاپیک تکراریه؟ http://www.noandishaan.com/forums/thread80317.html من هم قبل ارسال تاپیک سرچ میکنم،اما چیزی با نام مشابه این تاپیک یافت نکردم. به هرحال ممنون......... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده