رفتن به مطلب

بابا جون من بريد زود ازدواج كنيد تا حسش نرفته

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 53
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

از ما كه گذشت:ws3::hapydancsmil:

ولي راست ميگي خيلي از ماها بدليل مسائل مادي حاضر به ازدواج نميشيم در حالي كه خود خدا ضمانت كرد البته نه به صورت كيسه پول از هوا بلكه بركتي كه وارد زندگي ميشه:icon_gol:

• Like 19
لینک به دیدگاه

زمانی که عشق و صفا هستش

پول نیست

زمانی که پول هست

عشق و صفا نیست

خوابی که توش بوس و بغل نباشه خواب نیس کفه مرگه:sigh:

به افتخار همه جوان هایی که امشب کفه مرگشون رو زمین میزارن :ws3:

• Like 24
لینک به دیدگاه
چند وقت پيش يكي از فاميلمون تو سن 28 سالگي ازدواج كرد:w16:

رفته بودم مهموني خونشون خانومش بهش گفت بيا بريم بيرون پارك بگرديم، اينم كه اصلا حس و حال گشتن و نداره دبه در اورد گفت "نمي آم"

بعد بهم گفت خانمم من و با چوب بزنه بهتر از اينه كه برم پارك و سينما، ديگه از ما گذشت:sad0:

تازه اين كه چيزي نيست اين قدر براش رفتيم خواستگاري هر جا مي رفتيم الكي عيب مي زاشت رو مردم، چون سني ازش گذشته بود سخت پسند شده بود

به خاطر اين كه تو اين مدت طولاني كه مجرد بود چشم و گوش خيلي باز شده بود ديگه براش تكراري شده بود اصلا ديگه نمي خواست زن بگيره

به نظر من عشق و صفا و ازدواج اول جووني خوبه بعدش ديگه ... :icon_pf (34):

الان 28 سالگی سنی ازش گذشته؟:w58:

اول جوونی ینی چی؟22 سالگی خوبه؟!!!!

خاله بازیه مگه! اونم زندگیای الان

• Like 35
لینک به دیدگاه

این چیزا که به حس وسن نیست ،طرف 35_40سالشه ازدواج میکنه و واقعا هم خیلی زندگیش بهتر از بقیس ........

ازدواج یه پیمان دوطرفس،اگه مشکلی هم پیش بیاد باید دونفره حل بشه.......البته من ازدواج که نکردم texc5lhcbtrocnmvtp8.gif

ولی میدونم که مطالعه وصحبت دوطرفه در هر زمان تاثیر زیادی داره......... :icon_gol: :icon_gol:

• Like 23
لینک به دیدگاه
چند وقت پيش يكي از فاميلمون تو سن 28 سالگي ازدواج كرد:w16:

به نظر من عشق و صفا و ازدواج اول جووني خوبه بعدش ديگه ... :icon_pf (34):

چه زود پیر شده فامیلتون. :sigh:

البته راست گفته بنده خدا، سن معمولا از 28 که میزنه بالا، یک کم آدم از نظر جسمی تریپ خسته بر میداره.

حالا بر فرض از 20 تا 25 ازدواج کردی و حال کردی.

بعد از 25 چه میکنی،میشنی حسرت جوونی رو میخوری؟ :ws38:

زندگی همینه دیگه، به نظرم که حسرت هیچ لذتی رو نباید خورد،چون همه چیز ناپایداره.

به قول ژول ورن: یک غم به تنهایی برای نابودی هزاران شادی کافیست.

در هر سنی هستی دلت شاد باشه مشکلت حله. :icon_gol:

• Like 28
لینک به دیدگاه
الان 28 سالگی سنی ازش گذشته؟:w58:

اول جوونی ینی چی؟22 سالگی خوبه؟!!!!

خاله بازیه مگه! اونم زندگیای الان

دقیقا موافقم!

28 سالگی که واسه آقایون می تونه سن مناسبی برای ازدواج باشه!

• Like 17
لینک به دیدگاه
دقیقا موافقم!

28 سالگی که واسه آقایون می تونه سن مناسبی برای ازدواج باشه!

تازه بعضیا زودم میدونن! خود من زیر سی سال و برای ازدواج پسرا مناسب نمیدونم البته ادما با هم فرق دارن ولی معمولش به نظرم اینجوریه

• Like 17
لینک به دیدگاه
تازه بعضیا زودم میدونن! خود من زیر سی سال و برای ازدواج پسرا مناسب نمیدونم البته ادما با هم فرق دارن ولی معمولش به نظرم اینجوریه

در روانشناسی هم این گفته می شه که زیر 25 سال برای ازدواج آقایون اصلا مناسب نیست.چون بیشتر تصمیماتشون زود گذره!بعد از 25 هم بستگی به خود فرد داره که تا چه حد پخته شده باشه.

هرچند قرار نیست ازدواج هایی که دو طرف سنشون مناسب نیست با شکست مواجه بشه اما یکی از مواردی که برای یه ازدواج منطقی-احساسی(در تقابل با هم) لازمه همین شرطه سن و سال فرده!رسیدن به بلوغ عقلی خیلی نکته ی مهمیه!

• Like 19
لینک به دیدگاه

مقوله ازدواج رو نمیشه به طور قطع راجع بهش حرف زد چون به خیلی موارد بستگی داره

اما برای مردان سن که از سی سالگی بالاتر میرود کم کم احساس جایش را به عقل و منطق میدهد و مردان معمولا بالای سی سال بیشتر مسائل پیرامون را عقلانی مینگرند تا احساسی .در مورد زنان خودشان صحبت کنند بهتر است چون من شناختی از احساسات یک زن ندارم:icon_redface:

اما با این حرف موافقم که ازدواج در سن جوانی بسیار لذتبخش تر است از سنین بالاتر .نکته ای که گاهی فراموش میشود این است که بیشتر جوانان ما انتظار دارند همه چیز آماده ومهیا باشد و فقط آنها زندگی مشترک را شروع کنند...

برای مردان:

زن ایده آل باشد و زندگی همواره به کام....

برای زنان :

تمام وسایل رفاهی مهیا باشد و هیچ سختی در انتظار آنها نباشد و مرد هم ایده آل ذهنی آنها باشد

نمیدان چه کسی وعده زندگی ایده آل را از همان ابتدای داده است؟:ws52:

اگه به مراحل ساخت یک خانه دقت کنید میبینید که یک خانه قبل از هر اقدامی دوندگی های خود را دارد برای گرفتن جواز ساخت وشهرداری و....بعد ازآن مهیا کردن هزینه ساخت خانه ،سپس طرح ونقشه لازم برای خانه و الی آخر

آنچه شما به عنوان یک خانه در نهایت امر میبینید وبه به و چه چه راه میندازید نتیجه مشقتهای زیاد قبل از ساخت تا مرحله پایانی ست...

زندگی هم دقیقا همین است اگر دونفر از اول آمادگی سختی های پیش رو را نداشته باشند قطعا وقتی وارد زندگی مشترک میشوند شوکه میشوند چون با مواردی روبرو میگردند که انتظارش را نداشتند...

زندگی بنا نیست که از اول ایده آل کسی باشد

شما برای داشتن یک زندگی خوب اول باید آن را شروع کنید :banel_smiley_4:

بعد مرحله به مرحله و با کمک هم آن زندگی مطلوب خود را بسازید.شما در سنین جوانی راحت میتوانید با مشکلات هم کنار بیایید و کمبودهای همدیگر رابهتر تحمل میکنید چون احساس شما به عقلتان غلبه دارد اما در سنین بالاتر که زمان پختگی ست شما میتوانید با استفاده از تجربیات جوانی عاقلانه زندگی کنید

ازدواج در سنین بالا این مرحله از زندگی را حذف میکند یعنی دیگر شما نمیتوانید کمبودهای طرف مقابلتان را نبینید و همین امر شما را حتی در مرحله انتخاب متوقف میکند تا جایی که مجبور به انتخابی اجباری میشوید:a030:

حرف دراین باره بسیار است اما زمان من اندک

انشاالله شب میام وحرفام رو ادامه میدم:a030:

• Like 11
لینک به دیدگاه

نه اتفاقا سن مناسبی ازدواج کرده کلا دور و ور 30 خیلی مناسبه/ یه آمار از آشنایان خودم: دو نفرشون حدود 30 سالگی ازدوج کردن و واقعا زندگی خوبی دارن ولی هفت هشت نفرشون زیر 25 سال که هر کدوم یه مشکلی دارن..

• Like 7
لینک به دیدگاه

نمیدان چه کسی وعده زندگی ایده آل را از همان ابتدای داده است؟:ws52:

اگه به مراحل ساخت یک خانه دقت کنید میبینید که یک خانه قبل از هر اقدامی دوندگی های خود را دارد برای گرفتن جواز ساخت وشهرداری و....بعد ازآن مهیا کردن هزینه ساخت خانه ،سپس طرح ونقشه لازم برای خانه و الی آخر

آنچه شما به عنوان یک خانه در نهایت امر میبینید وبه به و چه چه راه میندازید نتیجه مشقتهای زیاد قبل از ساخت تا مرحله پایانی ست...

زندگی هم دقیقا همین است اگر دونفر از اول آمادگی سختی های پیش رو را نداشته باشند قطعا وقتی وارد زندگی مشترک میشوند شوکه میشوند چون با مواردی روبرو میگردند که انتظارش را نداشتند...

زندگی بنا نیست که از اول ایده آل کسی باشد

شما برای داشتن یک زندگی خوب اول باید آن را شروع کنید

خیلی قشنگ بود :icon_gol:

تابحال اینجوری به قضیه نگاه نکرده بودم .

مخصوصا اون دو تا جمله ی آخر :ws37:

• Like 7
لینک به دیدگاه

مرد بايد بين 24 تا 27-28 ازدواج كنه خوب نيست مجرد بمونه

بعد از 28-29 اون حس شادابي از بين ميره و طمع كسب درآمد اجازه با خانواده بودن رو نميده

يه جوري زندگي ماشيني ميشه و وقتي سنشون ميره بالا حسرت جوني رو ميخورن

اما مگه اين اقا ميزاره با اين وضع اقتصادي... كسي جرات نميكنه و زود زود 31-32 ميشه.

خيلي عوامل ديگه هم هست. اما به نظرم تو شهرهاي كوچك زندگي خيلي آسونتره ...

• Like 6
لینک به دیدگاه

فکر نکنم 28 سالگی برای ازدواج پسر دیر باشه.:w58:

تا بره یه مدرک بگیره 4 سال کمش, تا بره سربازی 2 سال کمش, تا بره سر یه کار متوسط و یه خونه و ماشین متوسط بخره دیگه 4سال باید کمم باشه. خوب جنبیده فامیلتون.:ws3:

• Like 7
لینک به دیدگاه

خیلی وقت بود تو هیچ تاپیکی نبودم اما از این یکی نمیشد گذشت :w16:

من خیلی خیلی در این مورد فکر کردم و تحقیق علمی کردم .

به نظر من سن ازدواج مهم نیست بلکه تصویری که ادم از زندگی و ازدواج داره مهمه

پسری که درسش تمومه و خونه و ماشین داره و سربازی رفته مثل همون بنای اماده میمونه. پس دیگه اون دختری که با اون ازدواج میکنه نقشی تو ساختن این بنا نداره.

به نظر من ازدواج یعنی شریک شدن تو ساخت بنای خوشبختی

اگه ازدواج رو به معنای رفاه ببینی و جهیزیه کامل و پول و ماشین که ...

نگاه فرد به مشکلات خیلی مهمه . یکی مثل من همه چی براش زیباس و کل دنیا رو بهشت میبینه و تمام ادمها رو فرشته

و دوست داره که از قدمهای اول ساخت این بنا ، در خوبیها و سختیها ، در خنده ها و گریه ها ، ... با یکی شریک باشه . با یه نفری که نگاهش شبیه خودش باشه.

به زندگی یه جور دیگه نگاه کنیم و به نگاه سنگین اطافیانمون توجه نکنیم

• Like 12
لینک به دیدگاه

ببخشیدا ولی حرفای شما برای این دوره نیست! برای 40 سال پیش خوبه!!

توی این دوره و زمونه و با شرایط موجود بهترین سن برای ازدواج همین 28 سالگی هست و من خیلی از حرف شما تعجب میکینم.

شما انتظار داری ججون 23 ساله بی تجربه و خام بره ازدواج کنه و بعدش هم مشکلات و....

هر کس برای ازدواج باید به بلوغ فکری برسه و از نظر من کسی که کمتر از 25 ، 6 سنش هست بهتره به ازدواج فکر نکنه...

حوصله داشتن و شاد بودن هم به اینجور حرفا نیست دیدم اونهای رو که 40 و خورده ای سن داشتن ولی خیلی شاد و سرحال بودن.

این فامیل شما شاید مشکلش جای دیگه ای هست و یا در دوران نوجوانی و جوانی قبل از ازدواج زیاد شیطونی کرده.

• Like 9
لینک به دیدگاه

اتفاقا من یه دایی دارم(الهی فداش بشم که چقدر دوسش دارم)

30 سالشه هنوز مجرده....

همیشه آمادگی واسه شروع زندگی فقط خود شخص

میتونه تصمیم بگیره.....سن اینجا زیاد مطرح نیست...

باید پخته باشه...تجربه و...خیلی چیزای دیگه...

من خودم سن بالا رو میپسندم..

• Like 4
لینک به دیدگاه

یک تصمیم درست بگیری بعد از گذشت یه مدتی خیلی بهتره تا اینکه نفهمی چه کار کردی... مجرد زندگی کردن خیلی بهتره تا متاهل باشی اما راضی نباشی........

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...