ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۱ هوا بارانی ست بیا زیر چتر خیالم می رسانمت تا عشق. 10 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ باران باشد ، تو باشی یک خیابان بی انتها باشد به دنیا میگویم خداحافظ !! 11 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ آسمان را هوس بوسه زدن بر خاک است بــاران بهانـه است.... 10 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ زیر باران بیا قدم بزنیم حرف نشنیده ای به هم بزنیم نو بگوییم و نو بیندیشیم عادت کهنه را به هم بزنیم و زباران کمی بیاموزیم که بباریم و حرف کم بزنیم کم بباریم اگر، ولی همه جا عالمی را به چهره نم بزنیم چتر را تا کنیم و خیس شویم لحظه ای پشت پا به غم بزنیم سخن از عشق خود بخود زیباست سخن عاشقانه ای به هم بزنیم قلم زندگی به دست دل است زندگی را بیا رقم بزنیم «سالکم» قطره ها در انتظار تواند زیر باران بیا قدم بزنیم 8 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ تو بارون که رفتي شبم زير و رو شد يه بغض شکسته رفيق گلوم شد تو بارون که رفتي دل باغچه پژمرد تمام وجودم توي آينه خط خورد هنوز وقتي بارون تو کوچه مي باره دلم غصه داره دلم بي قراره نه شب عاشقانه است نه رويا قشنگه دلم بي تو خونه دلم بي تو تنگه 9 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ چترها را باید بست زیر باران باید رفت فکر را ، خاطره را ، زیر باران باید برد با همه مردم شهر ، زیر باران باید رفت دوست را ، زیر باران باید دید عشق را، زیر باران باید جست. 8 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ وقتـــــــــــــــی که باروون میباره , هوایم رو به راه توســت... امروز هوایم ، هوای توست ! 8 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ از نگاه تــو، می تراود نـــور مثل رقصِ شهــاب، در باران قاصدِ عشق، میکُنَد شب و روز بــه دلِ مــن، خطاب، در باران... 7 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تو را ای گل کماکان دوست دارم / به قدر ابر و باران دوست دارم کجا باشی کجا باشم مهم نیست / تو را تا زنده هستم دوست دارم 7 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بـاتو زيـر بارانـَم چــَتر براي چـه ؟ خيآل كـه خــيس نميشـَود. . . 5 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بارانی ات را بپوش و در آغوشم بگیر .. ابر ، ابر گریه دارم ... !! 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تلنگر کوچکی است بــــــــــــاران وقتی فراموش می کنیم آسمان کجاست !! 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ کنار پنجره آمد دلش پریشان بود وجود خاکی اش از عشق هم گریزان بود دوباره خسته به کوچه نگاه سردی کرد فضای کوچه پراز التماس باران بود دوباره درد عجیبی کنار خود حس کرد چقدر حال و هوایش شبیه طوفان بود و باز قلب خودش را اسیر پنجره کرد نگاه کرد به خود، از خودش هراسان بود کنار حال و هوایش دلش گرفت و گریست هوای کوچه هم اینک هوای باران بود 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ . . . این بارانهای مکرر مداوم و تند ... بوی خیس خاک . . هوای نمدار سر صبح نمیدانی چه می کند با پریشانی من 4 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اگر باران اگر باران نگاهت را بلد باشد به اقیانوس هم راضی نخواهد شد. 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من باهارم، تو زمین من زمینم، تو درخت من درختم، تو باهارمن درختم، تو باهار... ناز انگشتای بارون تو، باغم میکنه میون جنگلااا، طاقم میکنه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دلتنگی یعنی؛ همین باران های بی امان، همین خیـابــان بلندِ خیــــس، همین آدم های در انتظار آخرین قطار عصر، همین چترهای سیاه روی سر... ... دلخستگی هم یعنی؛ همین من که دیگر زیر هیچ بارانی هم قدم نمیزنم ... 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ باران یا دوش آب، چه فرقی میکند؟! وقتی عاشقی زیر هیچ کدام آواز نخواند! 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۱ باران می بارد ... خوشحالیم از این است : چاله چوله های زندگیت پُر خواهد شد . 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بی تو باران بوی تشنگی میدهد .. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده