panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ خامــــــــــــوش ... جریمه : تا سه روز دیگه هویت مجهول اعلام نمیشه ... چیه ؟ چیزی می خواستی بگی هانی؟ :sad0: لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ خب با عرض شرمندگی از اینکه اعلام هویت مجهول انقد تاخیر داشت هویت مجهول پدسوخته این دورمون کسی نیست جز میلاد لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ و کاشف هویت مجهولمونم یه پدسوخته دیگه اس به نام NEGARi لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ خب با عرض شرمندگی از اینکه اعلام هویت مجهول انقد تاخیر داشتهویت مجهول پدسوخته این دورمون کسی نیست جز میلاد کدوم میلاد لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ بالاخره کیه ؟ میلاد دیگه کدوم میلاد میلاد دیگه...نام کاربری نوشتم دیگه لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ میلاد دیگه میلاد دیگه...نام کاربری نوشتم دیگه چرا همه فکر میکردند این عکسه منم شنیدم دیشب خواستگاریت بوده لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ قبول نیست این این دختره نگاری هر دفعه می آد 40 تا حدس می زنه.خب معلومه شانس برنده شدنش بیشتره لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ :sad0: نهههههههه ... ناراحن نشو ... شوخی کردم ... لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ نهههههههه ... ناراحن نشو ... شوخی کردم ... باجه. لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ قبول نیست این این دختره نگاری هر دفعه می آد 40 تا حدس می زنه.خب معلومه شانس برنده شدنش بیشترهاولا که سعی کن اطرافیان رو با لفظ محترمانه تری خطاب کنی. دوما من فک کنم سه چهارتا حدس زدم... و اگه قوانین مسابقرو بخونی میبینی تعداده حدسها تأثیری تو برد نداره و وقتایی که میام به شوخی پشت سر هم حدس میزنم میدونم صاحب عکس کیه و دارم شوخی میکنم... این هم یه مسابقه صرفاً تفریحی هست بیشتر برای کسانی که میان جنبه سرگرمی داره....اگرم حدسی میزنم واسه اینه که اسپم هام حلال بشه! اون دنیا سپی یقمو نگیره! شما خودشو ناراحت نکن میگم بهت جایزه بدن! لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ اولا که سعی کن اطرافیان رو با لفظ محترمانه تری خطاب کنی. دوما من فک کنم سه چهارتا حدس زدم... و اگه قوانین مسابقرو بخونی میبینی تعداده حدسها تأثیری تو برد نداره و وقتایی که میام به شوخی پشت سر هم حدس میزنم میدونم صاحب عکس کیه و دارم شوخی میکنم... این هم یه مسابقه صرفاً تفریحی هست بیشتر برای کسانی که میان جنبه سرگرمی داره....اگرم حدسی میزنم واسه اینه که اسپم هام حلال بشه! اون دنیا سپی یقمو نگیره! شما خودشو ناراحت نکن میگم بهت جایزه بدن! اولا که اوکی شدم پس شد نگار خانمولی باید زودتر می گفتی.. دوم اینکه منم شوخی کردم لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ مسابقه تموم شد کسایی که میخوان شرکت کنن از این به بعد عکساشون رو برای زهرا (partow) بفرستن لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده