panisa 12132 ارسال شده در 9 تیر، 2012 خامــــــــــــوش ... جریمه : تا سه روز دیگه هویت مجهول اعلام نمیشه ... چیه ؟ چیزی می خواستی بگی هانی؟ :sad0:
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 10 تیر، 2012 خب با عرض شرمندگی از اینکه اعلام هویت مجهول انقد تاخیر داشت هویت مجهول پدسوخته این دورمون کسی نیست جز میلاد
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 10 تیر، 2012 و کاشف هویت مجهولمونم یه پدسوخته دیگه اس به نام NEGARi
pesare irani 41805 ارسال شده در 10 تیر، 2012 خب با عرض شرمندگی از اینکه اعلام هویت مجهول انقد تاخیر داشتهویت مجهول پدسوخته این دورمون کسی نیست جز میلاد کدوم میلاد
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 10 تیر، 2012 بالاخره کیه ؟ میلاد دیگه کدوم میلاد میلاد دیگه...نام کاربری نوشتم دیگه
pesare irani 41805 ارسال شده در 10 تیر، 2012 میلاد دیگه میلاد دیگه...نام کاربری نوشتم دیگه چرا همه فکر میکردند این عکسه منم شنیدم دیشب خواستگاریت بوده
alimec 23102 ارسال شده در 10 تیر، 2012 قبول نیست این این دختره نگاری هر دفعه می آد 40 تا حدس می زنه.خب معلومه شانس برنده شدنش بیشتره
NEGARi 9387 ارسال شده در 10 تیر، 2012 قبول نیست این این دختره نگاری هر دفعه می آد 40 تا حدس می زنه.خب معلومه شانس برنده شدنش بیشترهاولا که سعی کن اطرافیان رو با لفظ محترمانه تری خطاب کنی. دوما من فک کنم سه چهارتا حدس زدم... و اگه قوانین مسابقرو بخونی میبینی تعداده حدسها تأثیری تو برد نداره و وقتایی که میام به شوخی پشت سر هم حدس میزنم میدونم صاحب عکس کیه و دارم شوخی میکنم... این هم یه مسابقه صرفاً تفریحی هست بیشتر برای کسانی که میان جنبه سرگرمی داره....اگرم حدسی میزنم واسه اینه که اسپم هام حلال بشه! اون دنیا سپی یقمو نگیره! شما خودشو ناراحت نکن میگم بهت جایزه بدن!
alimec 23102 ارسال شده در 11 تیر، 2012 اولا که سعی کن اطرافیان رو با لفظ محترمانه تری خطاب کنی. دوما من فک کنم سه چهارتا حدس زدم... و اگه قوانین مسابقرو بخونی میبینی تعداده حدسها تأثیری تو برد نداره و وقتایی که میام به شوخی پشت سر هم حدس میزنم میدونم صاحب عکس کیه و دارم شوخی میکنم... این هم یه مسابقه صرفاً تفریحی هست بیشتر برای کسانی که میان جنبه سرگرمی داره....اگرم حدسی میزنم واسه اینه که اسپم هام حلال بشه! اون دنیا سپی یقمو نگیره! شما خودشو ناراحت نکن میگم بهت جایزه بدن! اولا که اوکی شدم پس شد نگار خانمولی باید زودتر می گفتی.. دوم اینکه منم شوخی کردم
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 11 تیر، 2012 مسابقه تموم شد کسایی که میخوان شرکت کنن از این به بعد عکساشون رو برای زهرا (partow) بفرستن
ارسال های توصیه شده