pesare irani 41807 ارسال شده در 9 تیر، 2012 انگشت کوچیکه ی سپی هم نمیشی. فعلا که شدم م م م م م تو حدست رو بزن
pesare irani 41807 ارسال شده در 9 تیر، 2012 عع؟ پی کی بود د د د د د د د؟ کم غررررررررررر بزن حدست رو بزن :hapydancsmil:
panisa 12133 ارسال شده در 9 تیر، 2012 کم غررررررررررر بزن حدست رو بزن :hapydancsmil: حوصلم سر رفته خوب. حدسمم نمیاد. راهنمایی کن.
pesare irani 41807 ارسال شده در 9 تیر، 2012 حوصلم سر رفته خوب.حدسمم نمیاد. راهنمایی کن. پسره الان بزرگ شده قصد ازدواج هم نداره
panisa 12133 ارسال شده در 9 تیر، 2012 پسره الان بزرگ شده قصد ازدواج هم نداره عع؟ نداره؟ پس من برم تو یه تاپیک دیگه.
pesare irani 41807 ارسال شده در 9 تیر، 2012 عع؟ نداره؟ پس من برم تو یه تاپیک دیگه. راهنماییییم خیلی واضح بود کههههههههههههههههههههههههههههههههههه بگرد بببین چند نفر تو انجمن قصد ازدواج ندارن :gnugghender:
panisa 12133 ارسال شده در 9 تیر، 2012 راهنماییییم خیلی واضح بود کههههههههههههههههههههههههههههههههههه بگرد بببین چند نفر تو انجمن قصد ازدواج ندارن :gnugghender: من که تازه واردم. کسی رو نمیشناسم غریبم. نمیشه یه لیست بدی من از توش بحدسم؟ . . . . . . . . . . خوب مظلوم نمایی کردما.
pesare irani 41807 ارسال شده در 9 تیر، 2012 من که تازه واردم. کسی رو نمیشناسم غریبم. نمیشه یه لیست بدی من از توش بحدسم؟ . . . . . . . . . . خوب مظلوم نمایی کردما. بیااااااااا اینم یه لیست خودت دختر ها رو توش جدا کن !..., #AREZOO#, * Ven000s *, *Mahla*, *Sanaz*, *sepid*, ...Javid..., ...Urbanist..., .FatiMa, 037, ::: شیـــما :::, A.Q.U.A, A.R-KH-A, Aartemis, abie bicaran, Abo0ozar,Abolfazl_r, AFARIN, Afsaneh.M, ali.fatemi4, alimec, aliReza-3lna, alireza_shahrsaz20, Amin, amin 202, Amir R. Haddadi, amirgb, amirzahedi, Anooshe, Archi, armstrong,Arpak, Artiiist, atusa, ayfer.a11, ayhan, a_m68, Bahareh.S, baharmashrooti, BENTOVEN, chalipa, chame, city maker, CleMent, Construction, Control, dani azdr, danielo,danijan, DavOOd_TiTaN, dear.angel, delnavaz, ebrahim heidari, eder, ehsan_erm, El Roman, elahe.elahe2, elinaz, EN-EZEL, En.Eliii, En.M, Eng.MHSN, Esi-72, Essi, EVF,f.mars, Fahim, fahime.falahzade, Fakur, fanous, fargol_2408, felorans666, Fo.Roo.GH, FrnzT, F|UID, George Santanaya, Gizmo, goddess_s, H.R.T, Ha.Mi.D, haj morteza,hamed_063, HaMiD.CFD, hamidbala, hamid_hisystem, hamid_shahrsaz, hilda, ho0da, hodaa, Iman-Emperatour, j.alishah, jozef, JU JU, just work, karkas20, keyvan64,MohammadReza, ooraman, par!sa, pari daryayi, partow, pianist, sefid barfi, shadmehrbaz, Ssara, هادی ناصح, کتایون, yasi * m, آرانوس
panisa 12133 ارسال شده در 9 تیر، 2012 بیااااااااا اینم یه لیست خودت دختر ها رو توش جدا کن !..., #AREZOO#, * Ven000s *, *Mahla*, *Sanaz*, *sepid*, ...Javid..., ...Urbanist..., .FatiMa, 037, ::: شیـــما :::, A.Q.U.A, A.R-KH-A, Aartemis, abie bicaran, Abo0ozar,Abolfazl_r, AFARIN, Afsaneh.M, ali.fatemi4, alimec, aliReza-3lna, alireza_shahrsaz20, Amin, amin 202, Amir R. Haddadi, amirgb, amirzahedi, Anooshe, Archi, armstrong,Arpak, Artiiist, atusa, ayfer.a11, ayhan, a_m68, Bahareh.S, baharmashrooti, BENTOVEN, chalipa, chame, city maker, CleMent, Construction, Control, dani azdr, danielo,danijan, DavOOd_TiTaN, dear.angel, delnavaz, ebrahim heidari, eder, ehsan_erm, El Roman, elahe.elahe2, elinaz, EN-EZEL, En.Eliii, En.M, Eng.MHSN, Esi-72, Essi, EVF,f.mars, Fahim, fahime.falahzade, Fakur, fanous, fargol_2408, felorans666, Fo.Roo.GH, FrnzT, F|UID, George Santanaya, Gizmo, goddess_s, H.R.T, Ha.Mi.D, haj morteza,hamed_063, HaMiD.CFD, hamidbala, hamid_hisystem, hamid_shahrsaz, hilda, ho0da, hodaa, Iman-Emperatour, j.alishah, jozef, JU JU, just work, karkas20, keyvan64,MohammadReza, ooraman, par!sa, pari daryayi, partow, pianist, sefid barfi, shadmehrbaz, Ssara, هادی ناصح, کتایون, yasi * m, آرانوس :ws28: به قول پریسا یعنی آخرش بودیاااااااااااااااااا....
pesare irani 41807 ارسال شده در 9 تیر، 2012 :ws28:به قول پریسا یعنی آخرش بودیاااااااااااااااااا.... اخر چی
panisa 12133 ارسال شده در 9 تیر، 2012 اخر چی آخر نمک. مدیر سپی برو سپی رو بیار اعلام هویت کنه من خسته شدم از اینجا.
pesare irani 41807 ارسال شده در 9 تیر، 2012 آخر نمک. مدیر سپی برو سپی رو بیار اعلام هویت کنه من خسته شدم از اینجا. سپی رفته گل بچینه طبق اخرین خبر امشب خواستگاریشه لو دادم :icon_pf (34):
panisa 12133 ارسال شده در 9 تیر، 2012 سپی رفته گل بچینه لو دادم :icon_pf (34): حرف در نیار برای دختر مردم. سپی میاد میکشتتا.
partow 25305 ارسال شده در 9 تیر، 2012 آخر نمک. مدیر سپی برو سپی رو بیار اعلام هویت کنه من خسته شدم از اینجا. یعنی چی خسته شدم ؟ دیگه تکرار نشه ...:ubhuekdv133q83a7yy7 واسه جریمه ، به سپید بانو میگم ، تا دو روز دیگه اعلام نکنه ... سپی رفته گل بچینهطبق اخرین خبر امشب خواستگاریشه لو دادم :icon_pf (34): هی وایه من ... این به اون در ... حالا هی همدیگرو لو بدید ...:spiteful:
panisa 12133 ارسال شده در 9 تیر، 2012 یعنی چی خسته شدم ؟ دیگه تکرار نشه ...:ubhuekdv133q83a7yy7 واسه جریمه ، به سپید باننو میگم ، تا دو روز دیگه اعلام نکنه ... چرا میزنی زهرا؟ صورتم قرمز شد. خو یکنواخت شده دیگه.
partow 25305 ارسال شده در 9 تیر، 2012 چرا میزنی زهرا؟صورتم قرمز شد. خو یکنواخت شده دیگه. خامــــــــــــوش ... جریمه : تا سه روز دیگه هویت مجهول اعلام نمیشه ... چیه ؟ چیزی می خواستی بگی هانی؟
ارسالهای توصیه شده