Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ [h=3]دخترها شکننده تر هستند یا پسرها؟[/h] پسرها و دخترها فقط از لحاظ جنسیتی متفاوت هستند . پسرهایی داریم که حساستر از هرچه دختر هستند و همچنین دخترهایی که مقاومتر از هرچه پسر، و بالعکس 7 لینک به دیدگاه
venous_20 109 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به استناد سه تا عکس که نمیشه نظر داد باید چند دختر و پسری که رایطه ای را پایان دادند پیدا کرد و سوال کرد به مرور زمان دچار چه احساساتی شدند ولی ظاهرا چون دخترا لطیفترند قاعدتا در اکثر موارد باید دخترها اسیب عاطفی بیشتری بخورند ولی من خودم دختری هستم که زیاد واستگی عاطفی به کسی پیدا نمیکنم چه دختر باشه چه پسر 3 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ هر کدوم که رابطه رو جدی تر گرفته باشه هر کدوم که علاقه اش بیشتر باشه یه زمانی فکر میکردم دخترا شکننده ترن ولی از وقتی خورد شدن پسرا رو هم دیدم دیگه این نظر رو ندارم 5 لینک به دیدگاه
minoz 359 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سیاست دخترا در مواجهه با پسرا : ۱- حیله گری با پسرای معصوم و ساده ۲- خوشمزگی با پسرای خوش قیافه ۳- دوستی با پسرای باهوش ۴- عشق با پسرای وفادار ۵- ازدواج با پسرای پولدار و اما سیاست پسرا در مواجهه با دخترا : ۱- پیچوندن دخترای معصوم و ساده ۲- پیچوندن دخترای خوش قیافه ۳- پیچوندن دخترای باهوش ۴- پیچوندن دخترای وفادار ۵- ازدواج بادخترای پولدار 3 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به استناد سه تا عکس که نمیشه نظر داد باید چند دختر و پسری که رایطه ای را پایان دادند پیدا کرد و سوال کرد به مرور زمان دچار چه احساساتی شدندولی ظاهرا چون دخترا لطیفترند قاعدتا در اکثر موارد باید دخترها اسیب عاطفی بیشتری بخورند ولی من خودم دختری هستم که زیاد واستگی عاطفی به کسی پیدا نمیکنم چه دختر باشه چه پسر مرسی اون عکسو یه جایی دیدم برام سوال پیش اومد خواستم نظر دوستان رو بدونم .... زحمت کشیدن و نظراتشونو گفتن .. 3 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ به نظرم ربطی به دختر و پسر بودن نداره البته دخترا روحیه ی لطیف تری دارن خوب اینم تاثیر داره. ولی هر کسی که رابطرو جدی تر بدونه و وابسته تر باشه و البته راستگو تر اون بیشتر متاثر میشه. این به روحیه ی آدما بستگی داره. 2 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ به نظرم ربطی به دختر و پسر بودن نداره البته دخترا روحیه ی لطیف تری دارن خوب اینم تاثیر داره.ولی هر کسی که رابطرو جدی تر بدونه و وابسته تر باشه و البته راستگو تر اون بیشتر متاثر میشه. این به روحیه ی آدما بستگی داره. کاملا موافقم ............................ 1 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ عمومیت نداره که بگیم جنسیتی هست ... بستگی به روحیات هر کسی داره ... من خودم به قول خیلی ها سنگ دلم یعنی زیاد وابستگی ندارم ... آخه عقیده من اینه برای کسی بمیر که لااقل برات تب کنه ... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده